Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 7 - srednja

Orientacijski klub Brežice, Zgornji Podvin, 9. 9. 2017

M12 (1.7km / 65m / 8KT)

1Luka SeljakOK Komenda 20:59+00:00
2Tilen ZupanOK Komenda 23:09+02:10
3Nejc TurkOK Komenda 30:58+09:59

M14 (2km / 85m / 10KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 21:11+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 22:21+01:10
3Aljaž ČelikOK Azimut 24:59+03:48
4Natan Maj PoženelOK Azimut 28:49+07:38
5Matevž KuncOK Tivoli 30:36+09:25
6Luka AnderluhOK Polaris 53:06+31:55
7Timotej HribarOK Brežice 76:46+55:35
8Nejc ZorkoOK Brežice 88:46+67:35

M16 (2.7km / 120m / 13KT)

1Domen KavčičOK Komenda 48:29+00:00
2Gregor KuncOK Tivoli 50:46+02:17
3Peter SmrekarOK Tivoli 61:43+13:14

M18 (3.1km / 145m / 14KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 35:58+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris 36:44+00:46
Tjaž GantarOK Azimut DNS+ --:--

M21A (3.1km / 145m / 14KT)

1Simon KurinčičOK Komenda 42:50+00:00
2Urban GregorcPD Ajdovščina 45:35+02:45
3Valentin ErženOK Azimut 46:24+03:34
4Gregor ZupanOK Komenda 48:29+05:39
5Rok MočnikOK Azimut 48:42+05:52
6Nejc MočnikOK Azimut 52:26+09:36

M21B (2.7km / 120m / 13KT)

1Emil KacinOK Azimut 42:27+00:00
2Borut SeljakOK Komenda 47:29+05:02
3Janez ZavrlOK Komenda 60:51+18:24
4Matej VidičOK Azimut 62:01+19:34
5Zdeněk OlexaECZT 62:20+19:53
6Silvo BabičOK Komenda 66:31+24:04
7Jiri GawelECZT 67:49+25:22
8Franc MalusOK Komenda 71:46+29:19
Boštjan BogatajOK Azimut MP+ --:--

M21E (4.1km / 190m / 19KT)

1Vid BogovičOK Brežice 42:36+00:00
Gregor HvalaOK Azimut DNS+ --:--

M35 (3.1km / 145m / 14KT)

1Tihomir SalopekOK Azimut 31:09+00:00
2Boris BaumanMOK 32:54+01:45
3Petar DelićMaksimir 34:13+03:04
4Iztok RojcOK Polaris 34:32+03:23
5Gregor AnderluhOK Polaris 36:37+05:28
6Blaž KölnerOK Komenda 36:48+05:39
7Herwig AllwingerMOK 39:03+07:54
8Aleš PoljanšekOK Azimut 40:23+09:14
9Uroš CvelbarOK Azimut 42:41+11:32
10Klemen KendaOK Azimut 47:09+16:00
11Tomaž KremžarOK Komenda 47:14+16:05

M45 (2.7km / 120m / 13KT)

1Jožko JazbarOK Azimut 31:24+00:00
2Oleksandr Ievstafiev 32:29+01:05
3Silvij MočnikOK Azimut 35:41+04:17
4Mladen VukmanovićKAP 37:39+06:15
5Igor BončinaOK Azimut 38:45+07:21
6Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 39:58+08:34
7Miha ŠkarabotOK Polaris 40:40+09:16
8Robert KuncOK Tivoli 44:17+12:53
9Aleš ZupanOK Polaris 45:22+13:58
10Tomaž PustOK Komenda 47:48+16:24
Valter FoškiOK Polaris DNS+ --:--

M55 (2.2km / 105m / 11KT)

1Vlado SedejOK Azimut 36:23+00:00
2Janko LapajneOK Azimut 39:52+03:29
3Marijan LebanOK Azimut 45:09+08:46
4Roman SladičŠOK 47:42+11:19
5Črtomir KnapOK Azimut 84:05+47:42
Pavel RejecOK Azimut MP+ --:--

MŽ10 (1.5km / 45m / 9KT)

1Rok BogatajOK Azimut 12:53+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 16:44+03:51
3Nea ErženOK Azimut 17:20+04:27
4Mojca KuncOK Tivoli 18:14+05:21
5Brina KölnerOK Komenda 18:15+05:22
6Jaka SeljakOK Komenda 19:33+06:40
7Jan CokanOK Komenda 21:21+08:28
8Lucija KremžarOK Komenda 27:32+14:39
9Martin FerencOK Tivoli 27:40+14:47
10Jakob KurinčičOK Komenda 29:35+16:42
11Ožbej MalusOK Komenda 30:05+17:12
12Drejc MalusOK Komenda 50:17+37:24
13Enej Šuc 52:24+39:31
14Luka CvelbarOK Azimut 105:56+93:03
Mila CvelbarOK Azimut DNS+ --:--

OPEN (3.1km / 145m / 14KT)

1Janez ŠumečkiOK Tivoli 95:25+00:00

Otroška (1.5km / 45m / 9KT)

1Florijan Kremžar 18:16+00:00
2Fabian VidakovićKAP 28:58+10:42
3Martin VukmanovićKAP 29:16+11:00
4Teja Šuc 53:18+35:02
5Tin Šuc 54:39+36:23
Jerca KurinčičOK Komenda DNS+ --:--
Ana Maja AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

Začetniki (1.7km / 65m / 8KT)

1Oskar FoškiOK Polaris 30:09+00:00
2Biserka LedinšekOK Tivoli 59:42+29:33
3Nika ErženOK Azimut 62:50+32:41
4Rok SedejOK Azimut 69:39+39:30
4David SedejOK Azimut 69:39+39:30
Darja Gorjup PoženelOK Azimut MP+ --:--

Ž12 (1.7km / 65m / 8KT)

1Tinka FerencOK Tivoli 26:46+00:00
2Vita MalusOK Komenda 35:00+08:14
3Lucija KavčičOK Komenda 37:10+10:24
4Majda VidakovićKAP 38:31+11:45
5Dorja SalopekOK Azimut 40:47+14:01

Ž14 (2km / 85m / 10KT)

1Katja BabičOK Komenda 19:07+00:00
2Teja TušarOK Azimut 24:01+04:54
3Nika RavnikarOK Komenda 32:43+13:36
4Manja LebanOK Azimut 32:50+13:43
5Olga Jerković PerićKAP 33:46+14:39
6Anja ŠkarabotOK Polaris 36:03+16:56
7Zala FerencOK Tivoli 40:35+21:28
8Karin PustOK Komenda 64:36+45:29
Katarina Eva AnderluhOK Polaris MP+ --:--

Ž16 (2.2km / 105m / 11KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 27:34+00:00
2Deja RazpetOK Azimut 42:11+14:37

Ž18 (2.7km / 120m / 13KT)

1Polona JezeršekOK Komenda 33:50+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 42:10+08:20
3Patricija PrimožičOK Komenda 44:40+10:50
4Zala ZavrlOK Komenda 61:56+28:06
Julija FerencOK Tivoli DNS+ --:--

Ž21B (2km / 85m / 10KT)

1Romana ZupanOK Komenda 38:05+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda 49:20+11:15
3Damjana JeršeOK Polaris 51:03+12:58
4Sandra Bergant VidakovicKAP 52:10+14:05
5Petra StojanOK Komenda 52:18+14:13
6Nataša BogatajOK Azimut 58:39+20:34
7Petra ParadižOK Komenda 74:44+36:39
8Lara ZupanOK Komenda 77:09+39:04

Ž21E (3.1km / 145m / 14KT)

1Nuša JeramOK Azimut 35:33+00:00
2Vinka VukmanovićKAP 45:11+09:38
3Monika RavnikarOK Komenda 47:36+12:03
4Ana PlavčakŠOK 54:00+18:27
5Ajda FlaškerOK Komenda 63:15+27:42
6Barbara KmetecKamniški OK 64:57+29:24
Tina ZagorcKamniški OK MP+ --:--

Ž35 (2.7km / 120m / 13KT)

1Mojca FoškiOK Polaris 49:02+00:00

Ž45 (2.2km / 105m / 11KT)

1Marjana RejecOK Azimut 45:00+00:00
2Marjanca PoljanšekOK Azimut 52:23+07:23
3Alenka ŠkarabotOK Polaris 64:21+19:21
4Natalija Kunc RešekOK Tivoli 110:27+65:27
Marija AnderluhOK Polaris DNS+ --:--