Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP sprint, SSOL 5 - sprint

Orientacijski klub Brežice, Celje, 10. 9. 2017

M12 (1.6km / 10m / 9KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 07:56+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 09:29+01:33
3Luka SeljakOK Komenda 10:14+02:18

M16 (2.7km / 10m / 13KT)

1Natan Maj PoženelOK Azimut 13:22+00:00
2Tihon SalopekOK Azimut 13:46+00:24
3Aljaž ČelikOK Azimut 14:47+01:25
4Martin JevševarOK Brežice 16:53+03:31
5Luka AnderluhOK Polaris 17:40+04:18
6Domen KavčičOK Komenda 17:56+04:34
7Timotej HribarOK Brežice 20:55+07:33
8Martin TrajbaričOK Tivoli 21:28+08:06
9Nejc ZorkoOK Brežice 25:42+12:20
Gregor KuncOK Tivoli DNS+ --:--
Peter SmrekarOK Tivoli DNS+ --:--
Matevž KuncOK Tivoli DNS+ --:--

M20 (3.8km / 20m / 18KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris 19:05+00:00
2Gašper PetrovičOK Polaris 21:00+01:55
3Aljoša ReboljOK Polaris 25:54+06:49
Tjaž GantarOK Azimut DNS+ --:--
Simon StanonikOK Azimut MP+ --:--

M21 (3.8km / 20m / 18KT)

1Mark BogatajOK Azimut 15:36+00:00
2Jan DovčOK Tivoli 16:03+00:27
3Matija RazumJAP 16:07+00:31
4Žan RavnikarOK Komenda 16:20+00:44
5Blaž PetrovičOK Polaris 20:43+05:07
6Blaž MarotOK SG 23:45+08:09
7Andraž DreščekOK Azimut 25:52+10:16
8Zdeněk OlexaECZT 29:34+13:58
9Jiri GawelECZT 31:31+15:55
10Tadej VengustKamniški OK 35:07+19:31
Gregor HvalaOK Azimut DNS+ --:--

M35 (3.2km / 15m / 14KT)

1Tihomir SalopekOK Azimut 14:52+00:00
2Edi OcvirkSAD 15:05+00:13
3Blaž KölnerOK Komenda 15:24+00:32
4Iztok RojcOK Polaris 15:35+00:43
5Gregor ZupanOK Komenda 15:46+00:54
6Franjo BudiJAP 15:47+00:55
7Aleš PoljanšekOK Azimut 16:01+01:09
8Gregor RajOK SG 16:18+01:26
9Gregor AnderluhOK Polaris 16:23+01:31
10Valentin ErženOK Azimut 16:27+01:35
11Dušan PetrovičOK Polaris 16:29+01:37
12Matej SedejOK Azimut 17:14+02:22
13Janez PretnarKamniški OK 17:16+02:24
14Tomaž PustOK Komenda 18:02+03:10
15Jožko JazbarOK Azimut 18:16+03:24
16Simon KurinčičOK Komenda 18:28+03:36
17Klemen KendaOK Azimut 18:33+03:41
18Borut SeljakOK Komenda 19:14+04:22
19Samo CokanOK SG 19:47+04:55
20Boštjan BogatajOK Azimut 20:51+05:59
21Alessio RozziPD Ajdovščina 20:59+06:07
22Franc MalusOK Komenda 21:09+06:17
23Igor BončinaOK Azimut 22:22+07:30
Robert OrehociSAD MP+ --:--

M50 (2.3km / 15m / 13KT)

1Miha ŠkarabotOK Polaris 13:00+00:00
2Aleš ZupanOK Polaris 14:31+01:31
3Aleš BorštnikOK Tivoli 14:37+01:37
4Marijan LebanOK Azimut 16:02+03:02
5Janez ZavrlOK Komenda 16:36+03:36
6Pavel RejecOK Azimut 18:08+05:08
7Vlado SedejOK Azimut 19:18+06:18

MŽ10 (1.3km / 10m / 8KT)

1Rok BogatajOK Azimut 07:32+00:00
2Nea ErženOK Azimut 07:38+00:06
3Jakob KurinčičOK Komenda 10:13+02:41
4Martin FerencOK Tivoli 10:53+03:21
5Jaka SeljakOK Komenda 11:08+03:36
6Anže KölnerOK Komenda 11:28+03:56
7Ema Pika RajOK SG 11:39+04:07
8Ožbej MalusOK Komenda 13:54+06:22
9Jan CokanOK Komenda 15:10+07:38
10Fabian VidakovićKAP 18:05+10:33
Drejc MalusOK Komenda MP+ --:--
Daniel Aknaev DNS+ --:--

OPEN (2.7km / 10m / 13KT)

1Janez ŠumečkiOK Tivoli 19:14+00:00
2Barbara Sartoris 24:06+04:52
3Abigael BoncinaOK Azimut 29:10+09:56
4Petra Šiler 37:01+17:47

Otroška (1.3km / 10m / 8KT)

1Lili Ivana RajOK SG 10:11+00:00
2Jerca KurinčičOK Komenda 13:25+03:14
Ana Maja AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

Začetniki (1.6km / 10m / 9KT)

1David SedejOK Azimut 13:18+00:00
2Oskar FoškiOK Polaris 14:09+00:51
3Nika ErženOK Azimut 23:27+10:09
4Rok SedejOK Azimut 75:56+62:38

Ž12 (1.6km / 10m / 9KT)

1Tinka FerencOK Tivoli 08:57+00:00
2Vita MalusOK Komenda 09:36+00:39
3Lucija KavčičOK Komenda 10:48+01:51
4Majda VidakovićKAP 10:52+01:55
5Dorja SalopekOK Azimut 12:06+03:09

Ž16 (2.3km / 15m / 13KT)

1Katja BabičOK Komenda 11:51+00:00
2Olga Jerković PerićKAP 12:50+00:59
3Ana Pia PogačarOK Komenda 13:09+01:18
4Teja TušarOK Azimut 14:17+02:26
5Manja LebanOK Azimut 14:57+03:06
6Deja RazpetOK Azimut 15:25+03:34
7Nika RavnikarOK Komenda 15:47+03:56
8Anja ŠkarabotOK Polaris 17:27+05:36
9Zala FerencOK Tivoli 17:34+05:43
10Karin PustOK Komenda 18:52+07:01
Katarina Eva AnderluhOK Polaris MP+ --:--

Ž18 (3km / 15m / 16KT)

1Nika PoljanšekOK Azimut 17:04+00:00
2Polona JezeršekOK Komenda 17:14+00:10
3Zala ZavrlOK Komenda 19:13+02:09
4Patricija PrimožičOK Komenda 21:17+04:13
5Lana ŠtrumbeljOK Polaris 24:36+07:32
6Lara ZupanOK Komenda 30:30+13:26
7Alja Tekavc UršičOK Polaris 35:38+18:34

Ž21 (3km / 15m / 16KT)

1Nuša JeramOK Azimut 17:23+00:00
2Ajda FlaškerOK Komenda 17:59+00:36
3Antonija OrlićSAD 18:49+01:26
4Katja DovčOK Tivoli 19:33+02:10
5Brina FoškiOK Polaris 20:18+02:55
6Monika RavnikarOK Komenda 20:40+03:17
7Tajda BogatajOK Azimut 20:57+03:34
8Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 21:16+03:53
9Barbara KmetecKamniški OK 25:10+07:47
10Tanja PretnarKamniški OK 28:51+11:28
Mirja PavićJAP DNS+ --:--

Ž35 (2.7km / 10m / 13KT)

1Irena Čorko MeštrovićKAP 16:24+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda 16:47+00:23
3Sanda BerženjiKAP 17:33+01:09
4Romana ZupanOK Komenda 17:41+01:17
5Mojca FoškiOK Polaris 18:22+01:58
6Nastja RajOK SG 18:32+02:08
7Lorenza PravatoPD Ajdovščina 19:26+03:02
8Petra StojanOK Komenda 19:44+03:20
9Nataša BogatajOK Azimut 21:37+05:13
10Irma PretnarKamniški OK 26:20+09:56
11Sandra Bergant VidakovicKAP 26:23+09:59
Petra ParadižOK Komenda DNF+ --:--
Daniela Popović BudiJAP DNS+ --:--

Ž45 (2.3km / 15m / 13KT)

1Marjana RejecOK Azimut 19:26+00:00
2Damjana JeršeOK Polaris 20:35+01:09
3Marjanca PoljanšekOK Azimut 21:17+01:51
4Alenka ŠkarabotOK Polaris 24:18+04:52
5Biserka LedinšekOK Tivoli 31:22+11:56
Marija AnderluhOK Polaris DNS+ --:--