Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP srednje - srednja

Škofjeloški orientacijski klub, Soriška planina, 1. 10. 2017

M10 (0.96km / 40m / 8KT)

1Jan CokanOK Komenda 07:32+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 07:53+00:21
3Oskar FoškiOK Polaris 10:05+02:33
4Enej Šuc 11:06+03:34
5David SedejOK Azimut 12:13+04:41
6Nejc TrunkOK Komenda 13:19+05:47
7Anže KölnerOK Komenda 14:58+07:26
8Jaka SeljakOK Komenda 16:40+09:08
9Jakob KurinčičOK Komenda 19:35+12:03
10Ožbej MalusOK Komenda 22:52+15:20
11Martin FerencOK Tivoli 23:13+15:41

M12 (1.28km / 40m / 9KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 11:39+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 13:14+01:35
3Enej BrodarŠOK 23:46+12:07
Nejc TurkOK Komenda DNS+ --:--

M16 (2.54km / 135m / 13KT)

1Domen KavčičOK Komenda 31:31+00:00
2Natan Maj PoženelOK Azimut 32:12+00:41
3Martin JevševarOK Brežice 32:26+00:55
4Domen ŽurbiOK Komenda 35:46+04:15
5Aljaž ČelikOK Azimut 36:06+04:35
6Rok KernOK Komenda 38:41+07:10
7Timotej HribarOK Brežice 53:59+22:28
8Aljaž ObidOK Azimut 59:14+27:43
Žiga GroffOK Azimut DNF+ --:--
Nejc ZorkoOK Brežice DNS+ --:--
Gregor KuncOK Tivoli DNS+ --:--
Tihon SalopekOK Azimut DNS+ --:--
Matevž KuncOK Tivoli DNS+ --:--

M20 (3.02km / 150m / 15KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris 31:32+00:00
2Tjaž GantarOK Azimut 32:58+01:26
3Ambrož RupnikOK Azimut 40:38+09:06
4Gašper PetrovičOK Polaris 41:20+09:48
Aljoša ReboljOK Polaris MP+ --:--
Jan ŠalamunOK Polaris DNF+ --:--

M21E (3.74km / 245m / 20KT)

1Andraz HribarOK Brežice 35:00+00:00
2Jaka PiltaverOK Brežice 35:47+00:47
3Peter TušarOK Azimut 38:56+03:56
4Vid BogovičOK Brežice 39:30+04:30
5Blaž PetrovičOK Polaris 43:11+08:11
6Simon StanonikOK Azimut 43:35+08:35
7Jan DovčOK Tivoli 43:47+08:47
8Jernej ZormanOK Komenda 44:19+09:19
Ivan Boyadzhiev ml.MOK DNS+ --:--
?????? ??????Kislorod+ DNS+ --:--
Ivan NagyOK Polaris DNS+ --:--

M35 (3.38km / 180m / 17KT)

1Boris BaumanMOK 37:58+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 39:32+01:34
3Bojan JevševarOK Brežice 39:54+01:56
4Simon KurinčičOK Komenda 44:10+06:12
5Valentin ErženOK Azimut 46:03+08:05
6Matej KostanjevecMOK 46:43+08:45
7Igor GavrilovPro-Sport OK 47:23+09:25
8Herwig AllwingerMOK 48:24+10:26
9Matej SedejOK Azimut 48:32+10:34
10Borut SeljakOK Komenda 57:37+19:39
11Klemen KendaOK Azimut 59:41+21:43
12Marko ObidOK Azimut 61:06+23:08
13Franc MalusOK Komenda 80:36+42:38
14Matej VidičOK Azimut 93:53+55:55
Tihomir SalopekOK Azimut DNS+ --:--

M45 (3.02km / 150m / 15KT)

1Jožko JazbarOK Azimut 34:24+00:00
2Aleš PoljanšekOK Azimut 37:16+02:52
3Tomaž GroffOK Azimut 38:31+04:07
4Valter FoškiOK Polaris 40:47+06:23
5Tomaž PustOK Komenda 41:06+06:42
6Robert KuncOK Tivoli 44:51+10:27
7Aleš BorštnikOK Tivoli 59:42+25:18
8Dušan SmoleOK Polaris 61:50+27:26
9Janez ZavrlOK Komenda 62:12+27:48
Igor BončinaOK Azimut DNS+ --:--
Miha ŠkarabotOK Polaris DNF+ --:--

M55 (2.54km / 135m / 13KT)

1Aleš ČerinOK Tivoli 31:32+00:00
2Charles NelsonOK Azimut 42:10+10:38
3Vlado SedejOK Azimut 42:35+11:03
4Pavel RejecOK Azimut 45:12+13:40
5Marijan LebanOK Azimut 46:01+14:29
6Janko LapajneOK Azimut 48:34+17:02
7Ivan BoyadzhievMOK 50:54+19:22
Silvo BabičOK Komenda DISQ+ --:--

Otroška (0.93km / 55m / 7KT)

1Rok SedejOK Azimut 10:55+00:00
2Teja Šuc 12:54+01:59
3Jerca KurinčičOK Komenda 13:40+02:45
4Nika ErženOK Azimut 14:22+03:27
5Poženel Ema TeoOK Azimut 18:00+07:05
6Tin Šuc 19:43+08:48
Lev ŽižekOK Azimut DNF+ --:--

Rekreativna (2.55km / 90m / 14KT)

1Boštjan BogatajOK Azimut 38:29+00:00
2Nataša BogatajOK Azimut 64:59+26:30
3Dragan KrivičićOKPT 77:39+39:10
4Enej SmoleOK Polaris 85:21+46:52

Začetniki (1.28km / 40m / 9KT)

1Maja ObidOK Azimut 19:02+00:00
2Lara ZupanOK Komenda 20:38+01:36
3Drejc MalusOK Komenda 38:24+19:22

Ž10 (0.96km / 40m / 8KT)

1Nea ErženOK Azimut 08:33+00:00
2Brina KölnerOK Komenda 08:58+00:25
3Neža ObidOK Azimut 09:45+01:12
4Neža TrunkOK Komenda 19:15+10:42
Mojca KuncOK Tivoli DNS+ --:--

Ž12 (1.28km / 40m / 9KT)

1Vita MalusOK Komenda 15:22+00:00
2Tinka FerencOK Tivoli 21:27+06:05
Ema GroffOK Azimut DNS+ --:--
Dorja SalopekOK Azimut DNS+ --:--

Ž16 (2.33km / 95m / 11KT)

1Katja BabičOK Komenda 24:38+00:00
2Manja LebanOK Azimut 26:30+01:52
3Teja TušarOK Azimut 28:34+03:56
4Deja RazpetOK Azimut 30:52+06:14
5Ana Pia PogačarOK Komenda 32:16+07:38
6Nika RavnikarOK Komenda 37:40+13:02
7Tina KernOK Komenda 38:24+13:46
8Karin PustOK Komenda 38:36+13:58
9Anja ŠkarabotOK Polaris 39:18+14:40
10Zala FerencOK Tivoli 42:25+17:47

Ž18 (2.54km / 135m / 13KT)

1Polona JezeršekOK Komenda 30:19+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 31:42+01:23
3Patricija PrimožičOK Komenda 41:52+11:33
4Lana ŠtrumbeljOK Polaris 42:08+11:49
5Zala ZavrlOK Komenda 48:53+18:34
6Alja Tekavc UršičOK Polaris 52:33+22:14

Ž21E (3.02km / 150m / 15KT)

1Nuša JeramOK Azimut 35:33+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 40:16+04:43
3Monika RavnikarOK Komenda 49:20+13:47
4Brina FoškiOK Polaris 51:19+15:46
5Jerca BernikŠOK 52:02+16:29
6Barbara KmetecKamniški OK 54:41+19:08
7Tajda BogatajOK Azimut 59:35+24:02
8Katja DovčOK Tivoli 68:32+32:59

Ž35 (2.33km / 110m / 12KT)

1Anica HribarOK Brežice 28:58+00:00
2Špela TrunkOK Komenda 34:12+05:14
3Saša ŽižekOK Azimut 40:25+11:27
4Mojca FoškiOK Polaris 41:02+12:04
5Petra ParadižOK Komenda 42:23+13:25
6Marjanca PoljanšekOK Azimut 49:43+20:45
7Romana ZupanOK Komenda 50:04+21:06
8Petra StojanOK Komenda 52:22+23:24
9Alenka ŠkarabotOK Polaris 55:34+26:36
10Maja Zaman GroffOK Azimut 56:13+27:15
11Marjana RejecOK Azimut 62:07+33:09
Natalija Kunc RešekOK Tivoli DNS+ --:--