Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 8 - dolga

Orientacijski klub Slovenske Konjice, Rogla, 7. 10. 2017

M12 (1.93km / 50m / 8KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 19:23+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 20:30+01:07
3Luka SeljakOK Komenda 23:21+03:58
4Denis PremrnPD Ajdovščina 25:58+06:35
Žan ŠtrukeljPD Ajdovščina MP+ --:--

M14 (2.95km / 105m / 9KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 25:23+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 34:11+08:48
3Matevž KuncOK Tivoli 35:12+09:49
4Jure ŠinigojPD Ajdovščina 38:15+12:52
5Rok KernOK Komenda 46:12+20:49
Timotej HribarOK Brežice DNS+ --:--
Matija MaitiPD Ajdovščina MP+ --:--
Nejc ZorkoOK Brežice DNS+ --:--
Luka AnderluhOK Polaris MP+ --:--

M16 (4.19km / 255m / 9KT)

1Domen KavčičOK Komenda 47:09+00:00
2Peter SmrekarOK Tivoli 78:57+31:48
Enej SmoleOK Polaris DNS+ --:--

M18 (5.63km / 265m / 14KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris 46:10+00:00
2Tjaž GantarOK Azimut 50:32+04:22
3Gašper PetrovičOK Polaris 64:49+18:39
4Ambrož RupnikOK Azimut 66:53+20:43

M21A (5.63km / 265m / 14KT)

1Urban GregorcPD Ajdovščina 56:08+00:00
2Simon KurinčičOK Komenda 59:28+03:20
3Gregor ZupanOK Komenda 60:43+04:35
4Luka BahunOKM 67:14+11:06

M21B (4.19km / 255m / 9KT)

1Borut SeljakOK Komenda 52:11+00:00
2Franc MalusOK Komenda 52:20+00:09
3Matej VidičOK Azimut 60:43+08:32
4Andrej Žnidarič 88:48+36:37
5Nejc RojcOK Azimut 107:13+55:02

M21E (9.08km / 440m / 15KT)

1Mark BogatajOK Azimut 73:08+00:00
2Vid BogovičOK Brežice 81:45+08:37
3Blaž PetrovičOK Polaris 84:55+11:47
4Žan RavnikarOK Komenda 85:44+12:36
5Boris ErženŠOK 124:20+51:12

M35 (7.46km / 400m / 14KT)

1Tihomir SalopekOK Azimut 68:18+00:00
2Bojan JevševarOK Brežice 71:26+03:08
3Igor GavrilovPro-Sport OK 72:01+03:43
4Petar DelićMaksimir 72:23+04:05
5Boris BaumanMOK 75:42+07:24
6Iztok RojcOK Polaris 84:10+15:52
7Aleš PoljanšekOK Azimut 87:39+19:21
8Gregor AnderluhOK Polaris 88:22+20:04
9Dušan PetrovičOK Polaris 94:15+25:57
10Matej SedejOK Azimut 97:15+28:57
11Klemen KendaOK Azimut 103:55+35:37

M45 (5.16km / 270m / 13KT)

1Jožko JazbarOK Azimut 53:08+00:00
2Darko MerunkaMaksimir 54:05+00:57
3Robert KuncOK Tivoli 56:52+03:44
4Miha ŠkarabotOK Polaris 56:56+03:48
5Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 62:21+09:13
6Aleš ZupanOK Polaris 63:18+10:10
7Aleš BorštnikOK Tivoli 65:02+11:54
8Tomaž PustOK Komenda 68:54+15:46
9Dušan SmoleOK Polaris 81:02+27:54
10Igor BončinaOK Azimut 89:17+36:09

M55 (4.28km / 150m / 11KT)

1Aleš ČerinOK Tivoli 53:53+00:00
2Stanko ČuferPD Ajdovščina 57:24+03:31
3Ivo KetePD Ajdovščina 61:32+07:39
4Marijan LebanOK Azimut 61:35+07:42
5Črtomir KnapOK Azimut 70:53+17:00
6Vlado SedejOK Azimut 72:49+18:56
7Janko LapajneOK Azimut 81:03+27:10

MŽ10 (1.48km / 40m / 7KT)

1Jan CokanOK Komenda 12:41+00:00
2Ema Pika RajOK SG 15:48+03:07
3Mojca KuncOK Tivoli 16:34+03:53
4Jaka SeljakOK Komenda 17:37+04:56
5Jakob KurinčičOK Komenda 19:41+07:00
6Ožbej MalusOK Komenda 21:29+08:48
7Ištvan ValičOK SG 36:05+23:24
8Tevž MiheljakOK SG 42:03+29:22
David SedejOK Azimut MP+ --:--

Rekreativna/OPEN (2.3km / 75m / 8KT)

1David ValičOK SG 61:19+00:00

Začetniki/Beginners (1.48km / 40m / 7KT)

1Rok SedejOK Azimut 16:56+00:00
2Drejc MalusOK Komenda 18:45+01:49
3Lara ZupanOK Komenda 19:13+02:17
4Brin SmoleOK Polaris 32:49+15:53
Jerca KurinčičOK Komenda MP+ --:--

Ž12 (1.87km / 50m / 9KT)

1Vita MalusOK Komenda 20:44+00:00
2Dorja SalopekOK Azimut 31:16+10:32
3Lucija KavčičOK Komenda 32:50+12:06
4Hana MamičPD Ajdovščina 37:07+16:23
Zala LozarPD Ajdovščina MP+ --:--
Larisa ErlahOK SG DNS+ --:--
Aleksandra BiličOK SG DNS+ --:--

Ž14 (2.38km / 75m / 8KT)

1Tina KernOK Komenda 25:59+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 30:27+04:28
3Katja BabičOK Komenda 30:56+04:57
4Anja ŠkarabotOK Polaris 34:43+08:44
5Karin PustOK Komenda 36:14+10:15
6Manja LebanOK Azimut 39:29+13:30

Ž18 (4.19km / 255m / 9KT)

1Nika PoljanšekOK Azimut 54:31+00:00
2Deja RazpetOK Azimut 62:27+07:56
3Patricija PrimožičOK Komenda 66:52+12:21
4Lana ŠtrumbeljOK Polaris 68:43+14:12
5Alja Tekavc UršičOK Polaris 76:29+21:58

Ž21B (2.95km / 105m / 9KT)

1Romana ZupanOK Komenda 40:04+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda 42:15+02:11
3Petra ParadižOK Komenda 47:32+07:28
Damjana JeršeOK Polaris DNF+ --:--

Ž21E (5.16km / 270m / 13KT)

1Anica HribarOK Brežice 58:28+00:00
2Polona JezeršekOK Komenda 58:44+00:16
3Tina ZagorcKamniški OK 67:17+08:49
4Tajda BogatajOK Azimut 68:27+09:59
5Monika RavnikarOK Komenda 79:53+21:25
6Barbara KmetecKamniški OK 87:20+28:52

Ž35 (4.28km / 150m / 11KT)

1Saša ŽižekOK Azimut 65:01+00:00
2Ana PlavčakŠOK 91:15+26:14

Ž45 (2.95km / 105m / 9KT)

1Marjanca PoljanšekOK Azimut 42:26+00:00
2Evelyn KraintzMaksimir 45:21+02:55
3Alenka ŠkarabotOK Polaris 54:10+11:44
Natalija Kunc RešekOK Tivoli DNF+ --:--
Marija KovačPD Ajdovščina MP+ --:--