Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL5 - shortened long - drugo

Orientacijski klub Komenda, Gora pri Komendi, 20. 11. 2016

A (6.3km / 255m / 18KT)

1Žan Ravnikar OK Komenda1:01:59+00:00
2Boris Bauman MOK1:14:41+12:42
3Blaž Kölner OK Komenda1:16:59+15:00
4Jernej Zorman OK Komenda1:17:47+15:48
5Valentin Eržen OK Azimut1:21:03+19:04
6Miran Kolman Kamniški OK1:23:48+21:49
7Boris Eržen ŠOK1:29:35+27:36
8Klemen Kenda OK Azimut1:31:52+29:53
9Miha Škarabot OK Polaris1:32:30+30:31
10Dušan Petrovič OK Polaris1:32:35+30:36
11Gregor Zupan OK Komenda1:38:55+36:56
12Stanko Čufer PD Ajdovščina1:44:51+42:52
13Tomaž Groff OK Azimut1:45:00+43:01
14Aljaž Černe OK Tivoli1:45:49+43:50
15Aleš Zupan OK Polaris1:47:55+45:56
16Matej Škarabot OK Polaris1:49:34+47:35
16Ana Pribaković Borštnik OK Tivoli1:49:34+47:35
18Zala Zavrl OK Komenda1:54:10+52:11
19David Čufer PD Ajdovščina2:09:59+68:00
20Barbara Kmetec Kamniški OK2:16:44+74:45
Tomaž Kremžar Individuals/No ClubMP+ --:--
Borut Seljak OK KomendaMP+ --:--
Alenka Vuga Seljak OK KomendaMP+ --:--

B (3.2km / 105m / 11KT)

1Ana Pia Pogačar OK Komenda42:40+00:00
2Aljoša Rebolj OK Polaris43:05+00:25
3Elio Golja OK Polaris44:04+01:24
4Aleš Čerin OK Tivoli45:16+02:36
5Jure Kavčič OK Komenda45:34+02:54
6Tajda Foški OK Polaris48:43+06:03
7Barbara Pavlinič OK Komenda49:14+06:34
8Nika Ravnikar OK Komenda50:36+07:56
9Karin Pust OK Komenda53:30+10:50
10Aleš Borštnik OK Tivoli53:37+10:57
11Ana Plavčak ŠOK53:46+11:06
12Klemen Zibelnik smucka.com54:58+12:18
13Rok Kern OK Komenda56:47+14:07
14Andrej Korelc OK Komenda56:54+14:14
15Janez Šumečki OK Tivoli56:58+14:18
16Tilen Zupan OK Komenda58:44+16:04
17Brina Foški OK Polaris1:00:49+18:09
18Igor Bončina OK Azimut1:01:19+18:39
19Simon Krajnik OK Komenda1:01:33+18:53
20Domen Žurbi OK Komenda1:03:06+20:26
21Roman Sladič ŠOK1:03:42+21:02
22Katja Babič OK Komenda1:05:25+22:45
23Thomas Hölzer OK Komenda1:05:38+22:58
24Luka Plavčak ŠOK1:06:23+23:43
25Nejc Turk OK Komenda1:06:58+24:18
26Domen Kavčič OK Komenda1:07:20+24:40
27Janez Zavrl OK Komenda1:10:30+27:50
28Lana Štrumbelj OK Polaris1:11:10+28:30
29Toni Nagode OK Komenda1:12:28+29:48
30Irena Hacin Kölner OK Komenda1:16:45+34:05
31Lucija Pavlinič OK Komenda1:18:38+35:58
32Lovro Sirc OK Komenda1:26:47+44:07
33Urban Krkoč PD Ajdovščina1:27:25+44:45
34Uroš Tozan PD Ajdovščina1:27:34+44:54
35Zala Špenko OK Komenda1:36:44+54:04
36Filip Grad OK Tivoli1:50:19+67:39
37Tilen Žvanut PD Ajdovščina1:53:53+71:13
38Alenka Škarabot OK Polaris1:58:29+75:49
39Dragan Krivičić OK Perkmandeljc2:13:20+90:40
Kristina & Flori OK PolarisMP+ --:--
Lucija Jurkovič OK KomendaMP+ --:--

C (1.8km / 50m / 9KT)

1Luka Seljak OK Komenda14:07+00:00
2Simon Kurinčič OK Komenda15:18+01:11
3Vita Malus OK Komenda19:14+05:07
4Lucija Kavčič OK Komenda19:58+05:51
5Zala Ferenc OK Tivoli20:20+06:13
6Tinka Ferenc OK Tivoli20:34+06:27
7Delania Holzer OK Komenda23:11+09:04
8Ajda Jeraj OK Komenda24:06+09:59
8Tamino Holzer OK Komenda24:06+09:59
10Lara Zupan OK Komenda24:07+10:00
11Ožbej Malus OK Komenda24:26+10:19
12Zala Mia Švigelj OK Komenda25:36+11:29
13Neža Trunk OK Komenda27:29+13:22
14Mija Jeraj OK Komenda28:03+13:56
15Nea Eržen OK Azimut29:15+15:08
16Drejc Malus OK Komenda29:22+15:15
17Maja Zarnik OK Komenda29:55+15:48
18Anže Kölner OK Komenda30:17+16:10
18Brina Kölner OK Komenda30:17+16:10
20Hana Mamič PD Ajdovščina30:24+16:17
21Lucija Kremžar Individuals/No Club31:32+17:25
22Pia Ilovar OK Tivoli31:49+17:42
23Zala Lozar PD Ajdovščina34:16+20:09
24Rok Ilovar OK Tivoli36:19+22:12
25Nina Saksida OK Komenda41:19+27:12
26David Sedej OK Azimut41:31+27:24
27Naja Lončar OK Komenda43:25+29:18
28Lara Kepic Kamniški OK46:46+32:39
29Ema Groff OK Azimut47:13+33:06
30Ema Kepic Kamniški OK49:29+35:22
Katja Zgonec OK TivoliMP+ --:--
Patricija Kern OK KomendaMP+ --:--
Nejc Trunk OK KomendaMP+ --:--
Jaka Seljak OK KomendaMP+ --:--
Lana Pregl OK KomendaMP+ --:--
Jakob Kurinčič OK KomendaMP+ --:--
Nik Lap OK KomendaMP+ --:--

Družin (990.0km / 35m / 5KT)

1Bine Remic OK Komenda10:43+00:00
2Ivo Remic OK Komenda11:37+00:54
3Iza Lavrin Povše OK Tivoli11:38+00:55
4Jarc Družina OK Komenda11:40+00:57
5Martin Ferenc OK Tivoli11:45+01:02
6Jure Prezelj OK Komenda12:34+01:51
7Eva Kotnik OK Perkmandeljc13:07+02:24
8Ajda Petek OK Komenda14:10+03:27
9Kurinčič2 Družina OK Komenda14:17+03:34
10Kurinčič Družina OK Komenda15:34+04:51
11Bizjak Družina OK Komenda15:53+05:10
12Florijan Kremžar Individuals/No Club16:02+05:19
13Katja Kavčič OK Komenda17:22+06:39
14Brin Požun Individuals/No Club17:23+06:40
15Filip Škoberne OK Komenda18:42+07:59
16Maša Grmek OK Tivoli18:51+08:08
17Jakob Škoberne OK Komenda19:33+08:50
18Marinka Čerin OK Tivoli22:24+11:41
19David Petek OK Komenda23:12+12:29
20Gašper Zgonec OK Tivoli23:48+13:05
21Žiga Minodras OK Komenda27:57+17:14
Eva Skeledzija OK TivoliDNF+ --:--