Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL8 - Parkljeva nočna orientacija - sprint

Orientacijski klub Slovenj Gradec, Slovenj Gradec, 4. 12. 2016

A (2,6km / m / 23KT)

Matej Pistor OK Slovenj Gradec17:31+00:00
Marko Dudič OK Slovenj Gradec18:51+01:20
Petja Balažič OK Slovenj Gradec19:54+02:23
Žiga Andrejc OK Slovenj Gradec20:17+02:46
Blaž Miheljak OK Slovenj Gradec20:20+02:49
Grega Andrejc OK Slovenj Gradec21:09+03:38
Nastja Raj OK Slovenj Gradec22:37+05:06
Špela Strasser MOK22:49+05:18
Zavrl Maja Brez kluba24:34+07:03
Igor Bončina OK Azimut25:15+07:44
Maja Visinski A OK Slovenj Gradec31:41+14:10
Irena Balažič OK Slovenj Gradec38:59+21:28
Urška Kordiš Miheljak OK Slovenj GradecMP+ --:--

B (2,3km / m / 20KT)

Anže Špoljar Slivnik Brez kluba31:04+00:00
Maša Gašper Popič Brez kluba34:24+03:20
Jaka Hana Tina Jeseničnik Brez kluba35:39+04:35
Olga Pogorevčnik Brez kluba36:20+05:16
Mirko Vodovnik OK Slovenj Gradec39:13+08:09
Luka Gutenberger OK Slovenj Gradec41:54+10:50
Jan Bor Vončina Brez kluba44:27+13:23
Luna Val Čiunik Žličar Brez kluba44:30+13:26
Janez Natalija Jurhar Brez kluba44:31+13:27
Abigail Bončina OK Azimut44:48+13:44

C (1,4km / m / 14KT)

Tevž Miheljak OK Slovenj Gradec18:54+00:00
Franci Šumah Brez kluba23:49+04:55
Ema Pika Raj OK Slovenj Gradec24:15+05:21
Aljoša / Andraž Miheljak / Andrejc OK Slovenj GradecDNF+ --:--
Lili / Miša Raj / Andrejc OK Slovenj GradecDNF+ --:--