Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL1 - finale - sprint

Orientacijski klub Polaris, Domžale, 11. 12. 2016

M18 (2.4km / 0m / 12KT)

1Ambrož RupnikOK Azimut 14:21+00:00
2Iztok HadalinOK Azimut 14:35+00:14
3Juš SmoleOK Polaris 15:29+01:08
Tjaž GantarOK Azimut MP+ --:--

M21 (2.4km / 0m / 12KT)

1Jan DovčOK Tivoli 12:04+00:00
2Matic BlažOK Komenda 12:15+00:11
3Mark BogatajOK Azimut 12:32+00:28
4Simon StanonikOK Azimut 12:39+00:35
5Gregor HvalaOK Azimut 13:51+01:47

M35 (2.4km / 0m / 12KT)

1Janez PretnarKamniški OK 12:21+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda 14:45+02:24
3Valentin ErženOK Azimut 15:00+02:39
4Aleš PoljanšekOK Azimut 15:15+02:54
5Valter FoškiOK Polaris 15:23+03:02
6Marko DudicOK SG 15:28+03:07
7Miha ŠkarabotOK Polaris 15:48+03:27
8Tomaž PustOK Komenda 15:52+03:31
9Grega RajOK SG 16:03+03:42
10Klemen KendaOK Azimut 16:13+03:52
11Miro ŠalamunOK Polaris 16:14+03:53
12Borut SeljakOK Komenda 16:53+04:32
13Robert KuncOK Tivoli 16:58+04:37
14Marko ObidOK Azimut 18:01+05:40
15Matej SedejOK Azimut 18:18+05:57
16Marko De LuisaGAJA 20:19+07:58
Miran KolmanKamniški OK MP+ --:--

Ž18 (2.1km / 0m / 11KT)

1Zala ZavrlOK Komenda 15:33+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 15:50+00:17
3Lana ŠtrumbeljOK Polaris 19:35+04:02

Ž21 (2.1km / 0m / 11KT)

1Mojca FlerinKamniški OK 13:49+00:00
2Brina FoškiOK Polaris 15:45+01:56
3Katja DovčOK Tivoli 16:21+02:32
4Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 16:57+03:08
5Monika RavnikarOK Komenda 18:03+04:14
6Barbara KmetecKamniški OK 21:20+07:31

Ž35 (1.8km / 0m / 9KT)

1Lidija HribarKamniški OK 15:52+00:00
2Nastja RajOK SG 16:29+00:37
3Mojca FoškiOK Polaris 16:44+00:52
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 16:53+01:01
5Romana ZupanOK Komenda 17:37+01:45
6Nataša BogatajOK Azimut 19:05+03:13
7Petra StojanOK Komenda 21:47+05:55
8Katja KobentarKamniški OK 26:15+10:23
Lorenza PravatoPD Ajdovščina DISQ+ --:--