Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - TK1 - Road to Sicily - T3 - sprint

Mladinska reprezentanca, , 18. 12. 2016

ELITE (2.6km / 30m / 19KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 13:30+00:00
2Matic BlažOK Komenda 13:41+00:11
3Ambrož RupnikOK Azimut 14:17+00:47
4Tjaž GantarOK Azimut 15:09+01:39
5Gašper ČopiOK Azimut 15:49+02:19
6Jure KavčičOK Komenda 17:17+03:47
7Urban KrkočPD Ajdovščina 17:19+03:49
8Katja BabičOK Komenda 17:39+04:09
9Deja RazpetOK Azimut 18:23+04:53
10Nejc DomnikOK Azimut 18:39+05:09
11Mineja LebanOK Azimut 21:12+07:42
12Patricija PrimožičOK Komenda 21:20+07:50
13Karin PustOK Komenda 21:27+07:57
14Peter SmrekarOK Tivoli 22:37+09:07
15Tijana LebanOK Azimut 24:16+10:46
16Zala ŠpenkoOK Komenda 28:38+15:08
Ana Pia PogačarOK Komenda MP+ --:--
Teja TušarOK Azimut MP+ --:--
Nika RavnikarOK Komenda DNF+ --:--
Natan Maj PoženelOK Azimut MP+ --:--
Domen KavčičOK Komenda MP+ --:--
Kristina IpavecOK Azimut MP+ --:--
Zala ZavrlOK Komenda MP+ --:--