Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 15 - srednja

Orientacijski klub Komenda, Podboršt, 5. 2. 2017

A (km / m / KT)

1Žan Ravnikar 46:59+00:00
2Blaž Kölner 58:46+11:47
3Dušan Petrovič 1:05:17+18:18
4Tomaž Kremžar 1:06:23+19:24
5Filip Herbs 1:11:21+24:22
6Aljaž Černe 1:11:40+24:41
7Robert Kunc 1:11:43+24:44
8Gregor Anderluh 1:12:00+25:01
9Zala Zavrl 1:12:06+25:07
10Matej Sedej 1:15:22+28:23
11Rok Močnik 1:16:49+29:50
12Tomaž Pust 1:17:41+30:42
13Ana Pribaković Borštnik 1:46:13+59:14
Miha Škarabot DNF+ --:--
Dalibor Radovan DNF+ --:--

B (km / m / KT)

1Gašper Čopi 34:34+00:00
2Simon Kurinčič 37:43+03:09
3Lovro Sirc 40:43+06:09
4Ana Pia Pogačar 40:58+06:24
5Simon Čopi 42:01+07:27
6Aleš Borštnik 43:20+08:46
7Tereza Klinkerova 43:22+08:48
8Katja Babič 43:38+09:04
9Igor Bončina 45:06+10:32
10Karin Pust 49:18+14:44
11Tilen Zupan 49:19+14:45
12Nika Ravnikar 49:46+15:12
13Marija Anderluh 50:53+16:19
14Ana Plavčak 54:11+19:37
15Vita Malus 1:07:23+32:49
16Irena Hacin Kölner 1:09:39+35:05
17Katarina Eva Anderluh 1:45:00+70:26
Luka Anderluh MP+ --:--

C (km / m / KT)

1Martin Janežič 20:50+00:00
2Petra Paradiž 27:43+06:53
3Lucija Kremžar 29:04+08:14
4Jan Cokan 29:20+08:30
5Ožbej Malus 35:31+14:41
6Lara Zupan 36:24+15:34
7Maja, Manca Prosen, Pahor 36:38+15:48
8Natan Maj Poženel 38:06+17:16
9Rok Sedej 44:45+23:55
10Luna Šmid 50:43+29:53
Drejc Malus DNF+ --:--

Družin (km / m / KT)

1Tamino Hölzer 20:10+00:00
2Neža Trunk 21:40+01:30
3Anže Kölner 24:01+03:51
3Brina Kölner 24:01+03:51
5Nejc Trunk 26:21+06:11
6Delania Hölzer 28:45+08:35
7Nande Vidmar 29:45+09:35
8Nik Lap 34:03+13:53
9Jerca Kurinčič 35:40+15:30
10Jakob Kurinčič 36:36+16:26
11Ajda in Val Jarc 42:16+22:06