Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL 21 - finale - srednja

Orientacijski klub Azimut, Idrija, 4. 3. 2017

A (3km / m / 19KT)

1Simon StanonikOK Azimut 27:14+00:00
2Marko ObidOK Azimut 41:20+14:06
3Ivo KetePD Ajdovščina 46:26+19:12
4Roman SladičŠOK 59:43+32:29
Dragan KrivičićOKPT DNF+ --:--
Iztok HadalinOK Azimut DISQ+ --:--

B (2.1km / m / 12KT)

1Klemen Zibelniksmucka.com 21:59+00:00
2Simon KurinčičOK Komenda 23:50+01:51
3Natan Maj PoženelOK Azimut 25:03+03:04
4Kristjan GantarOK Azimut 25:28+03:29
5Enej LogarOK Azimut 25:29+03:30
6Katja BabičOK Komenda 26:05+04:06
7Teja TušarOK Azimut 26:18+04:19
8Erik LogarOK Azimut 26:44+04:45
9Jakob BrusOK Azimut 27:23+05:24
10Zmago LogarOK Azimut 28:14+06:15
11Nika RavnikarOK Komenda 31:44+09:45
12Petra ParadižOK Komenda 33:46+11:47
13Ana Pia PogačarOK Komenda 34:11+12:12
14Damjana GantarOK Azimut 34:35+12:36
15Tilen ŽvanutPD Ajdovščina 35:40+13:41
16Zala ŠpenkoOK Komenda 46:34+24:35
Marija KovačPD Ajdovščina DNF+ --:--
kristina IpavecOK Azimut MP+ --:--
Jure KavčičOK Komenda MP+ --:--

C (1km / m / 10KT)

1Nea ErženOK Azimut 14:09+00:00
2Žan GnezdaOK Azimut 15:56+01:47
3Borut GantarOK Azimut 20:02+05:53
4Primož GantarOK Azimut 23:50+09:41
5Nizzy BončinaOK Azimut 30:33+16:24
6Maja ObidOK Azimut 32:53+18:44
7Jakob KurinčičOK Komenda 67:29+53:20