Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL3, Soča Outdoor - sprint

Orientacijski klub Azimut, Tolmin, 10. 6. 2017

M12 (1.76km / 10m / 14KT)

1Nejc TurkOK Komenda 13:12+00:00
2Blaž Šorli CkOK Azimut 18:37+05:25
3Blaž Šorli BdOK Azimut 43:36+30:24
Matija KnezŠOK MP+ --:--
Tine PagonOK Azimut DNS+ --:--

M16 (2.4km / 20m / 15KT)

1Natan Maj PoženelOK Azimut 13:41+00:00
2Tihon SalopekOK Azimut 14:36+00:55
3Aljaž ČelikOK Azimut 17:52+04:11
4Žiga GroffOK Azimut 21:11+07:30
Svit Pestotnik StresOK Polaris DNS+ --:--

M18 (3.42km / 35m / 24KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 17:49+00:00
2Ambrož RupnikOK Azimut 19:21+01:32
Žiga TaljatOK Azimut DNS+ --:--
Iztok HadalinOK Azimut DNS+ --:--

M21 (3.42km / 35m / 24KT)

1Mark BogatajOK Azimut 15:02+00:00
2Matic BlažOK Komenda 16:12+01:10
3Franc KnapOK Azimut 18:36+03:34
4Žiga BožičOK Azimut 20:39+05:37
5Carlo GiacomettiGAJA 22:02+07:00
6Aleš BalekOK SG 24:21+09:19

M35 (3.02km / 30m / 20KT)

1Tihomir SalopekOK Azimut 15:58+00:00
2Valentin ErženOK Azimut 16:23+00:25
3Hannes WenzelOLCU Viktring 18:05+02:07
4Aleš PoljanšekOK Azimut 19:33+03:35
5Matej SedejOK Azimut 19:36+03:38
6Tomaž GroffOK Azimut 19:41+03:43
7Gregor RajOK SG 24:07+08:09
8Igor BončinaOK Azimut 37:12+21:14
Rok PestotnikOK Polaris DNS+ --:--
Gregor AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

M50 (2.4km / 20m / 15KT)

1Aleš ZupanOK Polaris 14:39+00:00
2Roman Sladič 20:43+06:04
3Pavel RejecOK Azimut 21:39+07:00
4Marjan LebanOK Azimut 21:49+07:10
Vlado SedejOK Azimut MP+ --:--

MŽ10 (1.16km / 10m / 11KT)

1Nea ErženOK Azimut 10:37+00:00
2Neža ObidOK Azimut 10:58+00:21
3Ema Pika RajOK SG 18:28+07:51

Odprta (2.4km / 20m / 15KT)

1Danijel NadiževecŠOK 41:11+00:00
2Abigael BoncinaOK Azimut 57:27+16:16

Otroci (1.16km / 10m / 11KT)

1Robin Teo PoženelOK Azimut 10:57+00:00
2David SedejOK Azimut 17:07+06:10
2Rok SedejOK Azimut 17:07+06:10
4Neža Šorli 20:48+09:51
5Lili Ivana RajOK SG 21:32+10:35
6Nika ErženOK Azimut 22:38+11:41
7Žana RojcOK Polaris 23:03+12:06
8Urša RojcOK Polaris 23:07+12:10
Ana Maja AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Leila Ema PoženelOK Azimut MP+ --:--
Ana Pestotnik StresOK Polaris DNS+ --:--

Ž12 (1.76km / 10m / 14KT)

1Alina ČujecOK Azimut 15:53+00:00
2Dorja SalopekOK Azimut 17:50+01:57
3Ema GroffOK Azimut 47:22+31:29
Luna Pestotnik StresOK Polaris DNS+ --:--

Ž16 (2.2km / 20m / 18KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 13:13+00:00
2Teja TušarOK Azimut 15:10+01:57
3Nika RavnikarOK Komenda 16:14+03:01
4Manja LebanOK Azimut 25:13+12:00
Katarina Eva AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

Ž21 (2.57km / 30m / 17KT)

1Nika PoljanšekOK Azimut 17:44+00:00
2Barbara PavliničOK Komenda 22:48+05:04
3Nastja RajOK SG 23:37+05:53
4Petra KalanŠOK 26:40+08:56

Ž45 (2.2km / 20m / 18KT)

1Marjanca PoljanšekOK Azimut 23:35+00:00
2Chiara RajgeljGAJA 24:18+00:43
3Marjana RejecOK Azimut 24:26+00:51
4Damjana JeršeOK Polaris 27:08+03:33