Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - OLP3, Soča Outdoor - srednja

Orientacijski klub Azimut, Tolmin, 11. 6. 2017

A (3.2km / 245m / 19KT)

1Franc KnapOK Azimut 49:11+00:00
2Valentin ErženOK Azimut 49:21+00:10
3Tihomir SalopekOK Azimut 49:27+00:16
4Miha ŠkarabotOK Polaris 51:17+02:06
5Hannes WenzelOLCU Viktring 52:27+03:16
6Matej SedejOK Azimut 56:30+07:19
7Gregor AnderluhOK Polaris 59:02+09:51
8Marko ObidOK Azimut 60:53+11:42
9Carlo GiacomettiGAJA 62:00+12:49
10Tomaž PustOK Komenda 65:18+16:07
11Tomaž GroffOK Azimut 65:29+16:18
12Aleš ZupanOK Polaris 70:01+20:50
13Gregor PavličGAJA 70:10+20:59
Matej ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--
Aljaž ČerneOK Tivoli DNS+ --:--
Aleš PoljanšekOK Azimut DNS+ --:--
Žiga TaljatOK Azimut DNS+ --:--
Ambrož RupnikOK Azimut DNS+ --:--
Iztok RojcOK Polaris DNS+ --:--

B (2.7km / 210m / 13KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 53:21+00:00
2Natan Maj PoženelOK Azimut 62:04+08:43
3Matej VidičOK Azimut 65:14+11:53
4Barbara PavliničOK Komenda 69:02+15:41
5Žiga ŠorliOK Azimut 77:06+23:45
6Vlado SedejOK Azimut 77:20+23:59
7Špela ŠorliOK Azimut 84:14+30:53
8Anja ŠkarabotOK Polaris 94:20+40:59
9Aljaž ObidOK Azimut 97:30+44:09
10Damjana JeršeOK Polaris 102:28+49:07
11Zdenko PavličGAJA 116:03+62:42
Katarina Eva AnderluhOK Polaris DNF+ --:--
Nika PoljanšekOK Azimut DNS+ --:--
Igor BončinaOK Azimut DNS+ --:--
Janez ŠorliOK Azimut MP+ --:--
Chiara RajgeljGAJA DNF+ --:--
Marija AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Luka AnderluhOK Polaris MP+ --:--
Teja TušarOK Azimut DNS+ --:--
Alenka ŠkarabotOK Polaris MP+ --:--
Žiga GroffOK Azimut DNF+ --:--
Marjana RejecOK Azimut DNS+ --:--

C (1.8km / 45m / 11KT)

1Neža ObidOK Azimut 17:32+00:00
2Nea ErženOK Azimut 21:45+04:13
3Dorja SalopekOK Azimut 21:47+04:15
4Mateja PagonOK Azimut 23:40+06:08
5Maja ObidOK Azimut 23:49+06:17
6Blaž Šorli CkOK Azimut 27:39+10:07
7Blaž Šorli BdOK Azimut 30:06+12:34
8David SedejOK Azimut 32:51+15:19
9Rok SedejOK Azimut 32:57+15:25
10Robin Teo PoženelOK Azimut 33:56+16:24
11Jessica PelllariniGAJA 35:32+18:00
12Nika ErženOK Azimut 45:38+28:06
13Ana Maja AnderluhOK Polaris 51:38+34:06
14Roveri DiegoGAJA 65:24+47:52
Alina ČujecOK Azimut DNS+ --:--
Ema GroffOK Azimut DNF+ --:--