Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Easter4 - 1. dan - sprint

Društvo za razvoj orientacijskega teka, Koper, 14. 4. 2017

Beginners (1.97km / 15m / 12KT)

1Dominik OttoRKYS 14:56+00:00
2Peo AdenstedtOrK 16:48+01:52
3Giorgia ResenSemiperdo 17:17+02:21
4Ellen FlordalSnättringe 18:38+03:42
5Oskar FoškiOK Polaris 19:00+04:04
6Giulio ChiodoniASCO Lugano 19:51+04:55
7Lorena ChiodoniASCO Lugano 19:53+04:57
8David SedejOK Azimut 22:08+07:12
9Rok SedejOK Azimut 36:07+21:11

M10 (1.68km / 15m / 11KT)

1Jan CokanOK Komenda 12:18+00:00
2Kai BreckleBTG 12:20+00:02
3Mitja KalcGAJA 16:54+04:36
4Marc GathercoleZESOLNAK 20:07+07:49
5Matej FerlugaGAJA 21:06+08:48

M12 (1.97km / 15m / 12KT)

1Otto AllwingerMOK 09:35+00:00
2Gergő BálintVHS 10:21+00:46
3Jachym BulirTAP 10:50+01:15
4Gioele ChiodoniASCO Lugano 11:49+02:14
5Lavio MüllerOLG Galgenen 12:24+02:49
6Martino CastelliASCO Lugano 12:26+02:51
7Joël GuglielminiASCO Lugano 18:02+08:27

M14 (2.61km / 20m / 14KT)

1Noé MoserASCO Lugano 14:11+00:00
2Jan BurkhardtZESOLNAK 14:22+00:11
3Matyáš KolářPGP 14:49+00:38
4Ádám BálintVHS 15:23+01:12
5Corsin MüllerOLG Galgenen 15:24+01:13
6Dániel AngyalVHS 15:53+01:42
7Victor FredmanOKÄÖ 16:43+02:32
8Goran PolojazFVG Junior Team 16:59+02:48
9Jakob TedhamreSnättringe 17:13+03:02
10Natan Maj PoženelOK Azimut 17:26+03:15
11Martin JevševarOK Brežice 17:42+03:31
12Jozef PelessoniFVG Junior Team 19:03+04:52
13Nejc ZorkoOK Brežice 20:01+05:50
14Daniele MuradorGAJA 23:04+08:53
15Bence VassVHS 24:53+10:42
16Ruben TičGAJA 27:44+13:33
Giorgio CereserFVG Junior Team MP+ --:--

M16 (3.09km / 20m / 15KT)

1Sven WeyZESOLNAK 13:09+00:00
2Gian-Andri MüllerZESOLNAK 13:23+00:14
3Fabio BirrerZESOLNAK 13:26+00:17
4Benedek BálintVHS 13:47+00:38
5Matyas SieglMFP 14:04+00:55
5Lucas FredmanOKÄÖ 14:04+00:55
7Tomáš JanovskýPGP 14:05+00:56
8Dominique SchmidZESOLNAK 14:12+01:03
9Simon RüeggZESOLNAK 14:31+01:22
10Jesper LidmarSnättringe 14:37+01:28
11Florin WeyZESOLNAK 15:03+01:54
12Benjamin NäslundSkogslöparna 15:21+02:12
13Erik Lidström LauriSnättringe 15:34+02:25
14Johan CallebergSnättringe 15:43+02:34
15Albin HainkeSnättringe 17:02+03:53
16Seba BrazzolaASCO Lugano 18:03+04:54
17Johan KarlssonOKÄÖ 18:14+05:05
18Etlinger AndrásVHS 18:44+05:35
19Jacob WolgastSnättringe 19:21+06:12
20Kristjan KalcFVG Junior Team 19:29+06:20
21John WolgastSnättringe 19:33+06:24
22Ermanno ZerrilloASCO Lugano 19:45+06:36
23Federico CrivelliASCO Lugano 21:16+08:07
24Luca FontanotFVG Junior Team 22:25+09:16
25Filippo AntoniniASCO Lugano 22:46+09:37
Pascal SchmidZESOLNAK MP+ --:--
Andreas BorängSnättringe DNS+ --:--

M18 (3.19km / 25m / 15KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 12:48+00:00
2Mattia GründlerS-JKL 13:06+00:18
3Marco BirrerZESOLNAK 13:07+00:19
4Corsin BoosZESOLNAK 13:26+00:38
5Matic BlažOK Komenda 13:28+00:40
6Patrick WürstenZESOLNAK 13:29+00:41
7Tobias KarlssonSnättringe 13:49+01:01
8Mattias KallhaugeSnättringe 14:06+01:18
9Tjaž GantarOK Azimut 14:15+01:27
10Silvan KöpfliZESOLNAK 14:34+01:46
11Herwig Jr. AllwingerMOK 14:42+01:54
12Ivar Lidström LauriSnättringe 14:48+02:00
13Luca RizziASCO Lugano 14:53+02:05
14Alex Del FedeleASCO Lugano 15:09+02:21
15Iztok HadalinOK Azimut 15:49+03:01
16Tokai-kiss BálintVHS 15:58+03:10
16Stefano De EccherFVG Junior Team 15:58+03:10
18Leonardo BonfiglioliFVG Junior Team 16:55+04:07
19Carlo PatiniFVG Junior Team 18:36+05:48
Alexandro AzzanoSemiperdo DNS+ --:--

M20 (3.66km / 25m / 15KT)

1Manuel WalssZESOLNAK 13:36+00:00
2Sven PüntenerZESOLNAK 13:37+00:01
3Nicolas KastnerNF Wien - OL-Team 14:06+00:30
4Sandro SchmidZESOLNAK 14:16+00:40
5Georg GroellOLCG 14:52+01:16
6Noel BoosZESOLNAK 14:57+01:21
7Korbinian LangeSV Mietraching 15:44+02:08
8Adrian KöpfliZESOLNAK 16:00+02:24
9Christian RedtzerAttunda OK 16:15+02:39
10Emanuel NäslundSkogslöparna 17:44+04:08

M21A (3.77km / 20m / 17KT)

1Lars WidmerOLGZ 17:39+00:00
2Nicolo LivaFVG Junior Team 17:44+00:05
3Arvid StrandbergSkogslöparna 18:08+00:29
4Tihomir DespetovićBJE 19:34+01:55
5Alessandro CeconFVG Junior Team 19:40+02:01
6Elio GoljaOK Polaris 20:02+02:23
7Nik Schneiderz 20:37+02:58
8Petr HanovecPGP 20:39+03:00
9Pau Curriu GiménezCOB 20:56+03:17
10Jakub KuriakRKYS 21:58+04:19
11Jonas GründlerOLG Pfäffikon 26:06+08:27

M21B (2.68km / 20m / 12KT)

1Martin NilssonSnättringe 11:26+00:00
2Jonas RinnbäckRavinen 11:59+00:33
3Vladimír TřebickýCirkus Kotlarka 12:09+00:43
4Georg Biller jun.SV Mietraching 12:41+01:15
5Roland VoglSV Mietraching 13:49+02:23
6Alessio RozziPD Ajdovščina 16:43+05:17
7Mátyás PaskujMCB 19:59+08:33
8Silvo BabičOK Komenda 21:26+10:00

M21E (3.84km / 25m / 18KT)

1Andrea SeppiEREBUS VICENZA 13:43+00:00
2Yves AschwandenZESOLNAK 14:37+00:54
3Marco SeppiCUSB-O 14:49+01:06
4Matija RazumJAP 15:28+01:45
5Sergiy MuchidinovFriuli Mtb&O 16:03+02:20
6Stefan KubelkaLAC 16:08+02:25
7Mikael NilssonSnättringe 16:48+03:05
7Humpty DumptyDROT 16:24+02:41
8Andreas StalderZESOLNAK 17:10+03:27
9Reto MüllerOLG Galgenen 17:55+04:12
10David HectorSnättringe 18:07+04:24
11Stefan SjölundSkogslöparna 18:12+04:29
12Markus BieriOLG Pfäffikon 19:42+05:59
13Silvio VassalliASCO Lugano 20:01+06:18

M35 (3.66km / 25m / 15KT)

1Stefano CastelliASCO Lugano 15:10+00:00
2Gigi PedriniASCO Lugano 15:28+00:18
3Stefano BrambillaCO2 16:14+01:04
4Roberto LarotellaORIENTEERING TRIESTE 16:47+01:37
5Kristian BosisioOK Trzin 16:54+01:44
6Bojan JevševarOK Brežice 18:35+03:25
Andrea ChiodoniASCO Lugano DNS+ --:--

M40 (3.19km / 25m / 15KT)

1Niklaus Moserol norska 14:53+00:00
2Hugo FlordalSnättringe 15:30+00:37
3Norbert DeixlerOC München 15:36+00:43
4Edi OcvirkJAP 15:40+00:47
5Peter FerlugaGAJA 17:48+02:55
6Bence BálintVHS 17:51+02:58
7Boris ErženŠOK 18:16+03:23

M45 (3.04km / 20m / 14KT)

1Libor FilipSRK 13:55+00:00
2Richard GathercoleZESOLNAK 14:34+00:39
3Boris Kastner-JirkaNF Wien - OL-Team 15:26+01:31
4Tiziano BoianiO-92 15:34+01:39
5Mark StodgellWCH 16:05+02:10
6Alberto GrilliPPN 16:07+02:12
7Johan LidmarSnättringe 16:38+02:43
8Hans BreckleBTG 16:55+03:00
9Aleš PoljanšekOK Azimut 17:04+03:09
10Markus BianchiLKI 17:05+03:10
11Tomaž PustOK Komenda 17:27+03:32
12Marcel BurkhardtZESOLNAK 18:04+04:09
12Tibor VassVHS 18:04+04:09
14Mats HainkeSnättringe 18:13+04:18
15Björn FredmanOKÄÖ 18:21+04:26
16Valter FoškiOK Polaris 18:54+04:59
17Jiri BulirTAP 20:40+06:45
17Joerg UlverTGV Horn 20:40+06:45
19Thomas KarlssonOKÄÖ 25:42+11:47
20Igor BončinaOK Azimut 37:37+23:42

M50 (3.04km / 20m / 14KT)

1Leo PyymäkiEsSu 15:00+00:00
2Tomáš JanovskýPGP 15:22+00:22
3Roman SieglMFP 15:31+00:31
4Jorgen HectorSnättringe 16:01+01:01
5Herwig AllwingerMOK 16:10+01:10
6Per KallhaugeSnättringe 16:11+01:11
7Anders KarlssonSnättringe 16:16+01:16
8Anders GustafssonUddevalla OK 16:28+01:28
9Siegfried OpetnikHSV-Klagenfurt 16:29+01:29
10Nicholas EvansOK Notts 16:45+01:45
11Timo WidmerOLGZ 16:49+01:49
12Janez PretnarKamniški OK 17:04+02:04
13Gerrit Van De RietOLifant 17:15+02:15
14Jürgen KohlerUSC Magdeburg 17:21+02:21
15Peter Gehrigerol.biel.seeland 17:25+02:25
16Andrea MargioreORIENTEERING TRIESTE 18:36+03:36
17Torgny NäslundSkogslöparna 18:51+03:51
18Michael Steinauerol.biel.seeland 19:03+04:03
19Per WolgastSnättringe 19:25+04:25
20Nikolaus AdenstedtOrK 20:57+05:57
21Bo LauriSnättringe 21:36+06:36
22Zsolt NémethVHS 22:56+07:56
23Markus GründlerOLG Pfäffikon 24:01+09:01
24Noldi Schneiderz 24:16+09:16
25Matti AronenClub Iisalmen Visa 36:58+21:58
Stephan ZuegerOLG Thun DNS+ --:--

M55 (2.68km / 20m / 12KT)

1Andreas HuberHamar 14:16+00:00
2Tapio MarkkiEsSu 14:17+00:01
3Mauro ClementeGAJA 14:30+00:14
4Luca BattistoniVAO 14:43+00:27
5Filippo PezzatiSCOM 15:15+00:59
6Albino CampanaASCO Lugano 16:20+02:04
7Roman SladičŠOK 20:55+06:39
8Neil AdamsWCH 23:09+08:53
Lennart StrandbergSkogslöparna DNS+ --:--
Oystein RonningEvry MP+ --:--

M60 (2.7km / 20m / 13KT)

1Hansruedi KohlerOLG Dachsen 13:35+00:00
2Stefano ZonatoPuoRy 14:59+01:24
3Sönke BandixenOLG Pfäffikon 15:29+01:54
4Fulvio PacorGAJA 16:27+02:52
5Walter RahmOLG Pfäffikon 16:33+02:58
6Marco OngaroUS Primiero 18:06+04:31
7Robert MayrhoferLKI 18:26+04:51
8Kurt FischerOLG Pfäffikon 18:56+05:21
9Ivano BeniniPolbes 19:39+06:04
10Peter AndresOLG Pfäffikon 20:09+06:34
11Jonny NilssonSnättringe 21:33+07:58
12Peter LangeSV Mietraching 22:59+09:24
13Rune RadeströmSnättringe 23:31+09:56
14Gianfranco SiegaGAJA 24:26+10:51
15Giorgio GhersiORIENTEERING TRIESTE 24:32+10:57
16Vlado SedejOK Azimut 25:04+11:29
17Zdenko PavličGAJA 28:06+14:31
18Peter ThierOC München 33:09+19:34
Hansjörg GrafOLG Pfäffikon DNS+ --:--

OPEN (3.09km / 20m / 15KT)

1Fabio CattaneoPPN 14:00+00:00
2David ČuferPD Ajdovščina 15:05+01:05
3Helmut LercheggerLAC 16:28+02:28
4Stanko ČuferPD Ajdovščina 17:18+03:18
5Matej SedejOK Azimut 17:23+03:23
6Simone UnferFVG Junior Team 17:24+03:24
7Ivo KetePD Ajdovščina 17:48+03:48
8Andras ZempleniZEM 18:46+04:46
9Johannes DreierOL Forstern 20:10+06:10
10Renato PelessoniGAJA 21:13+07:13
11Csilla HajasZEM 26:54+12:54
12Ingemar TedhamreSnättringe 27:16+13:16
13Minna AronenClub Iisalmen Visa 27:48+13:48
14Monika MüllerOL Forstern 44:51+30:51
15Bernhardt LercheggerLAC 52:21+38:21

W10 (1.68km / 15m / 11KT)

1Zofie BulirovaTAP 15:28+00:00
2Kim VassalliASCO Lugano 20:47+05:19

W12 (1.97km / 15m / 12KT)

1Nastja FerlugaFVG Junior Team 10:38+00:00
2Alva Lidström LauriSnättringe 11:19+00:41
3Emily AdenstedtOrK 11:39+01:01
4Hanna GathercoleZESOLNAK 21:17+10:39

W14 (2.19km / 20m / 14KT)

1Katja BabičOK Komenda 12:12+00:00
2Iris PecorariFVG Junior Team 13:13+01:01
3Ema BulirovaTAP 13:17+01:05
4Holly StodgellWCH 13:42+01:30
5Sofia ChiodoniASCO Lugano 14:00+01:48
6Emmi MarkkiEsSu 14:13+02:01
7Giulia FignonFVG Junior Team 14:32+02:20
8Elin WolgastSnättringe 15:27+03:15
9Maira GuglielminiASCO Lugano 15:36+03:24
10Cecilia HectorSnättringe 15:39+03:27
11Stella CigniniFVG Junior Team 16:00+03:48
12Veronica De EccherFVG Junior Team 16:18+04:06
13Karin PustOK Komenda 17:01+04:49
14Lisa KarlssonOKÄÖ 22:29+10:17
15Luna HenryGAJA 28:42+16:30
16Carlotta BaccaroSemiperdo 29:48+17:36
17Lucie FilipováSRK 30:52+18:40

W16 (2.61km / 20m / 14KT)

1Mirjam WürstenZESOLNAK 13:03+00:00
2Delia GiezendannerZESOLNAK 13:07+00:04
3Dominika MérőVHS 13:23+00:20
4Lilla ZempleniZEM 13:33+00:30
5Maya KastnerNF Wien - OL-Team 13:39+00:36
6Lara GislerZESOLNAK 15:09+02:06
7Deja RazpetOK Azimut 15:12+02:09
8Clarissa CammarataASCO Lugano 15:27+02:24
9Andrea HessZESOLNAK 15:28+02:25
10Arianna PatiniFVG Junior Team 15:54+02:51
11Flurina MüllerZESOLNAK 16:01+02:58
12Iris ColomboFVG Junior Team 16:57+03:54
13Ella KarlssonSnättringe 17:48+04:45
14Aline BrazzolaASCO Lugano 18:00+04:57
15Clarissa GuscettiASCO Lugano 19:29+06:26
16Emelie WibergSkogslöparna 19:30+06:27
17Giada PedriniASCO Lugano 19:43+06:40
Julia WipfliZESOLNAK MP+ --:--

W18 (3.09km / 20m / 15KT)

1Pia OcvirkJAP 13:41+00:00
2Ylvi KastnerNF Wien - OL-Team 13:58+00:17
3Flurina BieriOLG Pfäffikon 14:38+00:57
4Vilma KarlssonSnättringe 14:49+01:08
5Hanna LagerbergOKS 14:50+01:09
6Lea StäubleZESOLNAK 15:14+01:33
7Lea WidmerOLGZ 15:20+01:39
8Eliška SieglováMFP 15:23+01:42
9Elena SchulerZESOLNAK 16:44+03:03
9Katerina SkarkovaPGP 16:44+03:03
11Tereza FilipováLPU 17:40+03:59
12Sofia ZillingOKS 18:21+04:40
13Sofia FurebySnättringe 18:57+05:16
14Ursina ChristenASCO Lugano 19:05+05:24
15Patricija PrimožičOK Komenda 21:00+07:19
16Evelina SöderlundSkogslöparna 22:51+09:10
17Kristina TedhamreSnättringe 24:32+10:51
18Emma WibergSkogslöparna 32:00+18:19
Frida HectorSnättringe MP+ --:--
Nika PoljanšekOK Azimut DNS+ --:--

W20 (3.04km / 20m / 16KT)

1Antonia ErhartOLCG 15:15+00:00
2Kateřina JanovskáPGP 15:36+00:21
3Andrea SchulerZESOLNAK 17:20+02:05
4Brina FoškiOK Polaris 19:07+03:52

W21A (3.04km / 20m / 16KT)

1Sofia PerssonSnättringe 16:55+00:00
2Kerttu AronenClub Iisalmen Visa 17:03+00:08
3Katarína KošutováRKYS 17:36+00:41
4Anni TanskanenClub Iisalmen Visa 18:00+01:05
5Zuzana SukeníkováRKYS 18:59+02:04
6Virág NagySZVSE 20:35+03:40
Tajda FoškiOK Polaris MP+ --:--

W21B (2.7km / 20m / 13KT)

1Julia PenzkoferSV Mietraching 16:33+00:00
2Karin VoglSV Mietraching 19:01+02:28
3Meritxell Badia ComasFARRA-O 20:07+03:34
4Lorenza PravatoPD Ajdovščina 20:11+03:38
5Petra LangeSV Mietraching 20:37+04:04
6Aura CarusoASCO Lugano 21:03+04:30
7Karin BianchiLKI 22:09+05:36
8Marjanca PoljanšekOK Azimut 23:20+06:47
9Petra StojanOK Komenda 23:40+07:07
10Abigael BoncinaOK Azimut 35:35+19:02
Marina SikerinaFriuli Mtb&O DNS+ --:--

W21E (3.77km / 20m / 17KT)

1Ildikó SzerencsiSZVSE 16:09+00:00
2Namby PambyDROT 17:12+01:03
2Seline StalderZESOLNAK 18:07+01:58
3Linnea GustafssonUddevalla OK 18:15+02:06
4Vanessa RoundZESOLNAK 18:53+02:44
5Maria LangeSV Mietraching 19:54+03:45
6Elis MasopustovaPGP 20:46+04:37
7Mariya PerepelytsyaOK Azimut 23:39+07:30
8Moa GustafssonUddevalla OK 24:15+08:06
9Šárka SvobodnáCirkus Kotlarka 28:05+11:56
Michela GuizzardiCUSB-O DNS+ --:--

W35 (3.09km / 20m / 15KT)

1Christine GathercoleZESOLNAK 15:49+00:00
2Petra JanovskáPGP 17:05+01:16
3Metka UdovicOK Trzin 17:06+01:17
4Ursina Mathysz 17:23+01:34
5Ivana FilipováSRK 17:28+01:39
6Chiara SepinGAJA 17:42+01:53
7Barbara GiuganinoCO2 17:57+02:08
8Clizia ZambiasiSemiperdo 18:30+02:41
9Núria Badia ComasOC München 19:07+03:18
10Bettina Deixler-ThierOC München 20:01+04:12
11Anica HribarOK Brežice 20:14+04:25
12Cath WilliamsWCH 20:46+04:57
13Anka KuzminSemiperdo 20:56+05:07
14Mérő EditVHS 22:23+06:34
15Blanka BulirovaTAP 23:08+07:19
16Cuki VassalliASCO Lugano 24:48+08:59
17Mátyásné PaskujMCB 25:16+09:27

W45 (2.68km / 20m / 12KT)

1Barbara KastnerNF Wien - OL-Team 12:39+00:00
2Mirjam GründlerOLG Pfäffikon 14:04+01:25
3Franziska Müller-hotzOLG Galgenen 14:20+01:41
4Annelies Moserol norska 15:02+02:23
5Flavia SpinelliASCO Lugano 15:06+02:27
6Ingrid AdenstedtOrK 15:11+02:32
7Therese Hohlol.biel.seeland 15:19+02:40
8Silvia Zemp CampanaASCO Lugano 15:45+03:06
9Zsoltné NémethVHS 15:51+03:12
10Dagmar SieglovaMFP 16:00+03:21
11Cristina GrabarUS Primiero 16:05+03:26
12Gunilla KallhaugeSnättringe 16:19+03:40
13Dunja Van De RietOLifant 17:25+04:46
14Böröczkyné Makai AnnaVHS 17:31+04:52
15Anneli FredmanOKÄÖ 17:43+05:04
16Sibylle BieriOLG Pfäffikon 17:46+05:07
17Maria Pia VirgoliniPolbes 18:15+05:36
18Nives MontemezzaniASCO Lugano 19:02+06:23
19Anna TedhamreSnättringe 19:16+06:37
20Janet EvansOK Notts 19:18+06:39
21Elena PoliPolbes 19:24+06:45
22Mari-helen LidströmSnättringe 20:22+07:43
23Pirjo PyymäkiEsSu 20:44+08:05
24Elisabeth HectorSnättringe 22:03+09:24
25Marjana RejecOK Azimut 22:21+09:42
26Irma PretnarKamniški OK 25:32+12:53
27Camilla KarlssonOKÄÖ 28:24+15:45
28Silke SchlüterUSC Magdeburg 28:28+15:49
Marie-Anne Jungool.biel.seeland DNS+ --:--

W55 (2.61km / 20m / 14KT)

1Kjersti RönningHamar 15:09+00:00
2Käthi KohlerOLG Dachsen 15:53+00:44
3Ellinor GustafssonUddevalla OK 17:38+02:29
4Anna RivaPolbes 18:05+02:56
5Mary AdamsWCH 18:19+03:10
6Daniela PutzuVAO 19:09+04:00
7Bea ArnSCOM 19:43+04:34
8Iris AndresOLG Pfäffikon 20:08+04:59
9Marianne BandixenOLG Pfäffikon 20:27+05:18
10Kalcich LiciaPolbes 21:28+06:19
11Ines MayrhoferLKI 23:12+08:03
12Bea RahmOLG Pfäffikon 23:44+08:35
Marianne GrafOLG Pfäffikon DNS+ --:--
Mepa ElfvingEsSu DNS+ --:--