Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šolsko - srednja

Orientacijski klub Komenda, Komenda, 27. 9. 2017

DIJAKI D (4.05km / m / 13KT)

1Žan RAVNIKARGIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 24:00+00:00
2Tjaž GANTARGIM. JURIJA VEGE 27:01+03:01
3Matic BLAŽGIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 27:12+03:12
4David ŽLINDRAGIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 32:56+08:56
5Domen KAVČIČSR. LESARSKA Š. LJ. 34:48+10:48
6Gašper ČOPIGIM. TOLMIN 35:18+11:18
7Tilen JAGODIČER STROKOVNA ŠOLA IN GIM. LJUBLJANA 39:58+15:58
8Brin SMOLEGIM. LEDINA 44:18+20:18
9Žiga TALJATGIM. TOLMIN 45:01+21:01
10Aljaž LUZNARŠC KRANJ - STROK. GIM. 46:33+22:33
11Ambrož RUPNIKGIM. JURIJA VEGE 48:42+24:42
12Nejc JEREBŠC KRANJ - STROK. GIM. 52:13+28:13
13Peter VOVKGIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 52:26+28:26
14Jaka GRADZAVOD SV. STANISLAVA 53:35+29:35
15Jure KAVČIČGIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 54:41+30:41
16Anže MALIZAVOD SV. STANISLAVA 54:57+30:57
17Saš MOČNIKGIM. BEŽIGRAD 56:28+32:28
18Bor ŽNIDARŠIČGIM. ŠIŠKA 59:07+35:07
19AntonNino NOVAKVEGOVA LJUBLJANA 59:29+35:29
20Miha ŠTIHZAVOD SV. STANISLAVA 62:39+38:39
21Brin TOMCGIM. LEDINA 65:25+41:25
22Lovro SIRCGIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 65:28+41:28
23Luka KUNSTELJGIM. IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 70:40+46:40
24Nejc KOFOLGIM. LEDINA 71:30+47:30
25Jan VEROVŠEKZAVOD SV. STANISLAVA 71:42+47:42
26Peter ZUPANGIM. BEŽIGRAD 72:10+48:10
27Domen URŠIČZAVOD SV. STANISLAVA 78:51+54:51
28Aleš SeržentaSR. LESARSKA Š. LJ. 82:06+58:06
29Mark POLJANŠEKGIM. LEDINA 97:26+73:26
Gaj ZORMANSR. LESARSKA Š. LJ. MP+ --:--
Nejc SAJOVICSR. LESARSKA Š. LJ. MP+ --:--
Rok MERŠEZAVOD SV. STANISLAVA DNF+ --:--

DIJAKI E (4.19km / m / 14KT)

1Matej ŠKARABOTGIM. VIČ 44:09+00:00
2Gašper PETROVIČGIM. BEŽIGRAD 52:03+07:54
3Iztok HADALINGIM. JURIJA VEGE 74:04+29:55
4Gašper JALENZAVOD SV. STANISLAVA 78:59+34:50
5Mark KUZMANZAVOD SV. STANISLAVA 81:09+37:00

DIJAKINJE D (3.53km / m / 12KT)

1Zala ZAVRLGIM. BEŽIGRAD 39:15+00:00
2Nika POLJANŠEKGIM. JURIJA VEGE 39:53+00:38
3Deja RAZPETGIM. JURIJA VEGE 46:34+07:19
4Patricija PRIMOŽIČGIM. MOSTE 46:46+07:31
5Lana ŠTRUMBELJGIM. BEŽIGRAD 47:22+08:07
6Ana Pia POGAČARZAVOD SV. STANISLAVA 53:05+13:50
7Ana ŠALAMUNGIM. LEDINA 55:43+16:28
8Dora PESTOTNIK StresGIM. BEŽIGRAD 64:03+24:48
9Katarina KUŠARZAVOD SV. STANISLAVA 77:01+37:46
10Nina PUGELJGIM. ŠIŠKA 79:23+40:08
11Nika KOBETIČGIM. BEŽIGRAD 86:59+47:44
12Mateja SLAPNIK ANŽURZAVOD SV. STANISLAVA 87:04+47:49
13Leila KOSZAVOD SV. STANISLAVA 93:09+53:54
14Pia MERŠEZAVOD SV. STANISLAVA 106:15+67:00
15Špela KRUŠIČGIM. LEDINA 114:14+74:59
Julija FERENCGIM. LEDINA DNS+ --:--
Urša PELICONZAVOD SV. STANISLAVA MP+ --:--

DIJAKINJE E (3.57km / m / 13KT)

1Polona JEZERŠEKZAVOD SV. STANISLAVA 36:52+00:00
Tamara MOČNIKGIM. LEDINA DNF+ --:--

UČENCI A (1.72km / m / 13KT)

1Rok BOGATAJOŠ CERKNO 11:01+00:00
2Jan COKANOŠ VIŽMARJE BROD 12:35+01:34
3Nejc TRUNKOŠ KOMENDA MOSTE 14:09+03:08
4Anže KOLNEROŠ DAVORINA JENKA 16:00+04:59
5Vito Luka ŠVIGELJOŠ KOMENDA MOSTE 17:38+06:37
6Martin FERENCOŠ POLJE 17:39+06:38
7Jakob KURINČIČOŠ TOMA BREJCA 18:56+07:55
8Oskar FOŠKIOŠ VALENTINA VODNIKA 19:25+08:24
9Ajd HODŽAROŠ VODICE 20:31+09:30
10Drejc MALUSOŠ KOMENDA MOSTE 22:27+11:26
11Florjan KREMŽAROŠ VODICE 23:15+12:14
12Simon ŠTUHECOŠ SVETI TOMAŽ 24:57+13:56
13Nik GREŠAKOŠ VODICE 25:28+14:27
14Janez SIRCOŠ SVETI TOMAŽ 25:57+14:56
15Lovro PREVODNIKOŠ DAVORINA JENKA 26:29+15:28
16Taj POROPATOŠ TABOR I. 26:53+15:52
17Borut GANTAROŠ IDRIJA 27:00+15:59
18Žan TOMŠIČOŠ SOSTRO 28:01+17:00
19Emanuel LUKETIČ JONAOŠ TABOR I. 28:47+17:46
20Žan PEVECOŠ SVETI TOMAŽ 28:54+17:53
21Alex KARNIČNIKOŠ TABOR I. 29:22+18:21
22Luka MATUŠANOŠ TABOR I. 29:53+18:52
23Patrik PLEVELOŠ KOMENDA MOSTE 29:55+18:54
24Maj BOMBEKOŠ TABOR I. 31:17+20:16
25Matic MUNDAOŠ SVETI TOMAŽ 31:55+20:54
26Svit KODEROŠ KAŠELJ 34:13+23:12
27Tevž MIHELJAKI. OŠ SLOVENJ GRADEC 34:58+23:57
28Val SRABOTIČOŠ VODICE 35:30+24:29
29Simon Erik JEREBIČOŠ KOMENDA MOSTE 35:34+24:33
30Nejc DOBRAVECOŠ KAŠELJ 38:58+27:57
31Ištvan VALIČI. OŠ SLOVENJ GRADEC 39:40+28:39
32Nino HEBAR KOSIOŠ SVETI TOMAŽ 39:52+28:51
33Val ERZAROŠ DAVORINA JENKA 43:46+32:45
34Miha STELEOŠ DAVORINA JENKA 45:29+34:28
35Tim BOHINCOŠ VODICE 49:31+38:30
36Teo BUKOVIČOŠ SVETI TOMAŽ 59:35+48:34
37Erazem COKAN JUSOŠ TABOR I. 72:00+60:59
Jaka SELJAKOŠ DAVORINA JENKA MP+ --:--
Kimi OZMECOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Dominik KAVČIČOŠ VODICE MP+ --:--
Ožbej MALUSOŠ KOMENDA MOSTE MP+ --:--

UČENCI B (2.65km / m / 13KT)

1Luka SELJAKOŠ DAVORINA JENKA 22:02+00:00
2Tilen ZUPANOŠ KOMENDA MOSTE 23:17+01:15
3Nejc TURKOŠ KOMENDA MOSTE 23:33+01:31
4Valentin KAVČIČOŠ IDRIJA 26:51+04:49
5Primož GANTAROŠ IDRIJA 29:55+07:53
6David KOSOŠ TABOR I. 31:59+09:57
7Blaž ŠORLI CKOŠ TOLMIN 32:46+10:44
8Nace HUMAROŠ VODICE 33:12+11:10
9Rok KATARIČOŠ CERKNO 36:34+14:32
10Timi PETRIČOŠ IDRIJA 38:50+16:48
11Aljoša FAŠUNOŠ SOSTRO 39:23+17:21
12Žan GNEZDAOŠ IDRIJA 39:53+17:51
13Luka PALMEROŠ VODICE 42:05+20:03
14Črt VUKOVIČOŠ TABOR I. 46:53+24:51
15Blaž ŠORLI BDOŠ TOLMIN 47:54+25:52
16Matic RAJTEROŠ TABOR I. 50:29+28:27
17Mark TOMŠIČOŠ ŠKOFLJICA 53:13+31:11
18ANEJ HRENOŠ TABOR I. 54:11+32:09
19Gaber GULIČOŠ TABOR I. 55:08+33:06
20Anej REMECOŠ DOBRAVLJE 55:25+33:23
21Matija KAVČIČOŠ VODICE 60:36+38:34
22Rok GREGORIČOŠ ŠKOFLJICA 61:14+39:12
23Erik CIZERLOŠ SVETI TOMAŽ 63:37+41:35
24Mihael JOBOŠ SVETI TOMAŽ 71:01+48:59
25Leon ŽAKELJOŠ SOSTRO 77:38+55:36
26Arti BUČIOŠ TABOR I. 77:51+55:49
27Nik LAPOŠ 27 JULIJ KAMNIK 78:10+56:08
28Valentin ŽMAKVIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 79:13+57:11
29Domen ALJAŽOŠ VODICE 79:55+57:53
30Kevin PERKOOŠ SVETI TOMAŽ 82:56+60:54
31Gašper SAMECOŠ DOBRAVLJE 97:57+75:55
32Mateo KULENOVIĆVIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 105:10+83:08
33Nik ŽELEZINGERVIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 123:00+100:58
Jakob NOVAKOŠ DOBRAVLJE MP+ --:--
Jan Luka MAJHENIČOŠ TABOR I. MP+ --:--
Kevin KLANČAROŠ DOBRAVLJE MP+ --:--
Matevž ŠTIFTERII. OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC MP+ --:--
Jakob PISKOŠ POLJANE DNF+ --:--
Nik HECLVIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA MP+ --:--
Žan OBRANOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Denis PREMRNOŠ DOBRAVLJE MP+ --:--

UČENCI C (3.42km / m / 14KT)

1Domen ŽURBIOŠ KOMENDA MOSTE 24:38+00:00
2Aljaž ČELIKOŠ CERKNO 25:21+00:43
3Julijan KAVČIČOŠ IDRIJA 26:29+01:51
4Tit KATARIĆOŠ CERKNO 26:40+02:02
5Rok KERNOŠ KOMENDA MOSTE 29:10+04:32
6Nejc DOMNIKOŠ CERKNO 29:29+04:51
7Svit PESTOTNIK StresGIM. BEŽIGRAD 30:13+05:35
8Luka ANDERLUHOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 30:50+06:12
9Enej LOGAROŠ IDRIJA 31:17+06:39
10Natan Maj POŽENELOŠ DUŠANA MUNIHA 31:43+07:05
11Gašper ZGONECOŠ KAŠELJ 33:06+08:28
12David JAGODIČOŠ MENGEŠ 34:23+09:45
13Jani BRATOŽOŠ DOBRAVLJE 35:37+10:59
14Uroš TOZANOŠ DOBRAVLJE 36:27+11:49
15Jurij STRAŽEOŠ VODICE 37:26+12:48
16Julijan ZAKONJŠEKOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 37:58+13:20
17Nejc ZORKOOŠ BREŽICE 39:23+14:45
18Benjamin HABIČOŠ SOSTRO 39:34+14:56
19Matija FLORJANOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 41:40+17:02
20Urban KRKOČOŠ DOBRAVLJE 42:12+17:34
21Mel REHEROŠ TABOR I. 43:11+18:33
22Matic Rok SAMEJAOŠ TABOR I. 44:12+19:34
23Dejan BIJELIČOŠ TABOR I. 44:34+19:56
24Aljaž OBIDOŠ CERKNO 45:20+20:42
25Nejc GABRŠČEKOŠ CERKNO 46:19+21:41
26Žiga PODREKAROŠ POLJANE 46:44+22:06
26Jure ŠINIGOJOŠ DOBRAVLJE 46:44+22:06
28Timotej HRIBAROŠ BREŽICE 46:48+22:10
29Noa LAZNIKOŠ TABOR I. 47:27+22:49
30Žiga VREČAROŠ SOSTRO 52:38+28:00
31Erazem JERLAHOŠ SOSTRO 56:59+32:21
32Martin NOVAKOŠ VODICE 60:27+35:49
33Jaka NOVINCOŠ CERKNO 60:43+36:05
34Andraž SAMECOŠ DOBRAVLJE 64:06+39:28
35Blaž MAVRIOŠ CERKNO 66:43+42:05
36Klemen GABERŠČEKOŠ CERKNO 67:30+42:52
37Gal DRAKŠIČOŠ TABOR I. 69:21+44:43
38Žiga VLAŠIČOŠ SVETI TOMAŽ 71:07+46:29
39Jakob BRUSOŠ IDRIJA 71:25+46:47
40Žiga Miha ERJAVECOŠ SVETI TOMAŽ 71:54+47:16
41Anej OZEBEKOŠ CERKNO 73:48+49:10
42Žiga MELIHENOŠ SOSTRO 74:30+49:52
43Domen ŠTEBEOŠ KOMENDA MOSTE 77:11+52:33
44Tomaž RAJTEROŠ TABOR I. 79:29+54:51
45Nejc BECOŠ SVETI TOMAŽ 87:35+62:57
46Jaka ZUPANCOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 87:41+63:03
Luka PREDALIČOŠ SOSTRO MP+ --:--
Blaž KLASIĆOŠ CERKNO MP+ --:--
Lovro ŽUKOŠ CERKNO DNF+ --:--
Martin JEVŠEVAROŠ BREŽICE MP+ --:--
Jure PLEVELOŠ KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Matija MAITIOŠ DOBRAVLJE MP+ --:--
Janoš KRKOČOŠ DOBRAVLJE MP+ --:--
Maks PADEŽNIKOŠ POLJANE MP+ --:--
Urban BOŽNAROŠ POLJANE MP+ --:--
Luka BOLEOŠ DOBRAVLJE DNF+ --:--
Anže ŽNIDARŠIČOŠ ŠKOFLJICA MP+ --:--
Nejc PEVECOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
David PETRENAOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Tomi GOLOBOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Aljaž PLOHLOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--

UČENKE A (1.6km / m / 11KT)

1Nea ERŽENOŠ CERKNO 13:09+00:00
2Neža OBIDOŠ CERKNO 15:54+02:45
3Patricija KERNOŠ KOMENDA MOSTE 18:24+05:15
4Zala Mia ŠVIGELJOŠ KOMENDA MOSTE 18:40+05:31
5Lana PREGLOŠ DAVORINA JENKA 18:44+05:35
6Nikolina UGRINOŠ SOSTRO 18:50+05:41
7Brina KOLNEROŠ DAVORINA JENKA 19:17+06:08
8Naja LONČAROŠ KOMENDA MOSTE 19:49+06:40
9Ema Pika RAJI. OŠ SLOVENJ GRADEC 20:45+07:36
10Lana LEŠNIKOŠ TABOR I. 20:47+07:38
11Tosja DRAMEOŠ TABOR I. 23:50+10:41
12Nina SAKSIDAOŠ KOMENDA MOSTE 24:35+11:26
13Neža TRUNKOŠ KOMENDA MOSTE 24:51+11:42
14Lara KNAFLIČOŠ DAVORINA JENKA 26:34+13:25
15Ela ŠERUGAOŠ DAVORINA JENKA 27:19+14:10
16Vita ŽIGART RUBELJOŠ TABOR I. 28:39+15:30
17Hana MARINOŠ TABOR I. 29:49+16:40
18Isabelle LAVRIN POVŠEOŠ KAŠELJ 30:02+16:53
19Ajda DOVNIKOŠ TABOR I. 30:59+17:50
20Stela HEBAROŠ SVETI TOMAŽ 55:07+41:58
21Jana ERJAVECOŠ SVETI TOMAŽ 57:31+44:22
22Sara CIPERLEOŠ DAVORINA JENKA 59:55+46:46
23Maša BECOŠ SVETI TOMAŽ 67:11+54:02
24Ilona CIZERLOŠ SVETI TOMAŽ 73:10+60:01
Taja BREZECOŠ TABOR I. MP+ --:--

UČENKE B (2.38km / m / 13KT)

1Lucija KAVČIČOŠ KOMENDA MOSTE 20:20+00:00
2Tinka FERENCOŠ POLJE 22:25+02:05
3Vita MALUSOŠ KOMENDA MOSTE 29:01+08:41
4Ema ERJAVECOŠ SVETI TOMAŽ 29:58+09:38
5Alina ČUJECOŠ TOLMIN 30:26+10:06
6Nina ERCEOŠ VODICE 31:10+10:50
7Hana MAMIČOŠ DOBRAVLJE 31:56+11:36
8Lucija KREMŽAROŠ VODICE 32:41+12:21
9Ema GREGORČIČOŠ DOBRAVLJE 33:55+13:35
10Lucija HOČEVAROŠ VODICE 34:30+14:10
11Špela TOMANIČOŠ SVETI TOMAŽ 35:43+15:23
12Anabela KekecOŠ SVETI TOMAŽ 37:45+17:25
13Maša VUJAKLIJAOŠ TABOR I. 38:19+17:59
14Klara HEBAROŠ SVETI TOMAŽ 38:23+18:03
15Tinkara STRESOŠ DOBRAVLJE 39:06+18:46
16Larisa ERLAHI. OŠ SLOVENJ GRADEC 41:08+20:48
17Amadeja KRAJNCOŠ SVETI TOMAŽ 42:32+22:12
18Tea HOHNEC ROŠKAROŠ TABOR I. 42:54+22:34
19Sara KOSIOŠ SVETI TOMAŽ 42:58+22:38
20Sara NAMESTNIKOŠ TABOR I. 43:09+22:49
21Lea KOSIOŠ SVETI TOMAŽ 43:28+23:08
22Julija NOVAKOŠ SOSTRO 46:52+26:32
23Nika LJESKOVACOŠ TABOR I. 48:27+28:07
24Zala LOZAROŠ DOBRAVLJE 48:37+28:17
25Kristina VUILOVAOŠ KAŠELJ 49:28+29:08
26Ana Lenka PLAZOVNIK BEDRAČOŠ TABOR I. 51:50+31:30
27Nika HABIČOŠ SOSTRO 52:51+32:31
28Minea LIPOVŠEKOŠ SVETI TOMAŽ 54:25+34:05
29Tjaša STERLEOŠ SOSTRO 56:27+36:07
30Teodora IVANOVIĆOŠ SOSTRO 58:20+38:00
31Minea LUKIĆVIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 60:37+40:17
32Nika JURČIČOŠ POLJANE 60:56+40:36
33Aleksandra BILIČI. OŠ SLOVENJ GRADEC 71:22+51:02
34Ela ŽAGAROŠ ŠKOFLJICA 93:16+72:56
35Ines MRMOLJAVIZ OŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 93:31+73:11
36Ela DRNOVŠEKOŠ ŠKOFLJICA 103:15+82:55
Iva PURGOŠ TABOR I. DNF+ --:--
Iza FAŠUNOŠ SOSTRO MP+ --:--
Špela RAKUNOŠ VODICE MP+ --:--

UČENKE C (3.06km / m / 12KT)

1Katja BABIČOŠ VODICE 23:53+00:00
2Teja TUŠAROŠ CERKNO 27:03+03:10
3Tina KERNOŠ KOMENDA MOSTE 29:19+05:26
4Manja LEBANOŠ IDRIJA 30:14+06:21
5Nika RAVNIKAROŠ KOMENDA MOSTE 35:53+12:00
6Karin PUSTOŠ NARODNEGA HEROJA MAKSA PEČARJA 40:45+16:52
7Zala FERENCOŠ POLJE 44:04+20:11
8Zala ŠPENKOOŠ MEDVODE 46:17+22:24
9Anja ŠKARABOTOŠ LOG - DRAGOMER 47:12+23:19
10Eva ŠALAMUNOŠ ZADOBROVA 47:19+23:26
11Katja ŠTRAVSOŠ POLJANE 51:24+27:31
12Jedrt ŠINKOVECOŠ POLJANE 55:06+31:13
13Lucija KAVČIČOŠ VODICE 57:14+33:21
14Lucija NOVAKOŠ SOSTRO 57:35+33:42
15Brina POROPATOŠ TABOR I. 58:52+34:59
16Teja JAGEROŠ SOSTRO 60:57+37:04
17Eva JENKOOŠ VODICE 61:22+37:29
18Larisa HADALINOŠ CERKNO 63:11+39:18
19Nina VRANKAROŠ SOSTRO 63:35+39:42
20Hana DACAROŠ KOMENDA MOSTE 69:10+45:17
21Darja PATERNOSTEROŠ ZADOBROVA 69:18+45:25
22Katarina ANDERLUHOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 74:17+50:24
23Živa JANČAR BAUMANOŠ SOSTRO 78:49+54:56
24Katja ZGONECOŠ KAŠELJ 81:09+57:16
25Nika ŠMIDOŠ SVETI TOMAŽ 82:58+59:05
26Tjaša KRŽIŠNIKOŠ POLJANE 85:28+61:35
27Jana SLANAOŠ SVETI TOMAŽ 86:03+62:10
28Sara BRUMENOŠ SVETI TOMAŽ 88:49+64:56
29Manca GLIHAOŠ ŠKOFLJICA 89:58+66:05
30Tajda RAZPETOŠ CERKNO 93:50+69:57
31Daša ŠTREMFELJOŠ CERKNO 97:38+73:45
32Gabriela KRAJNCOŠ SVETI TOMAŽ 99:01+75:08
33Monika ČUŠOŠ SVETI TOMAŽ 99:29+75:36
34Malči CVIRNOŠ POLJANE 101:33+77:40
35Rima JAKIOŠ TABOR I. 106:59+83:06
36Naja LASIČOŠ ŠKOFLJICA 115:56+92:03
Aleksandra REJCOŠ CERKNO MP+ --:--
Katja BELŠAKOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Tara KRAGLJOŠ SOSTRO MP+ --:--
Manca PLUTOŠ ZADOBROVA MP+ --:--
Maša Julija MELINCOŠ ZADOBROVA MP+ --:--
Melisa DOKLOŠ TABOR I. DNF+ --:--
Živa GALJOTOŠ KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Klara KODRINOŠ KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Maša VARDAOŠ TABOR I. DNF+ --:--
Pia PURKARTOŠ LOG - DRAGOMER MP+ --:--