Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Klubsko prvenstvo OK Komenda - srednja

Orientacijski klub Komenda, Komenda, 27. 5. 2017

M10 (1.79km / m / 7KT)

1Jan CokanOK Komenda 12:24+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 14:05+01:41
3Jaka SeljakOK Komenda 15:37+03:13
4Jakob KurinčičOK Komenda 22:01+09:37
5Nejc TrunkOK Komenda 24:00+11:36
6Ožbej MalusOK Komenda 24:57+12:33
Vacant +-13:36

M14 (2.9km / m / 8KT)

1Domen ŽurbiOK Komenda 34:42+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 36:11+01:29
3Nejc TurkOK Komenda 36:17+01:35
4Tilen ZupanOK Komenda 38:29+03:47
5Rok KernOK Komenda 39:18+04:36
6Tamino HölzerOK Komenda 41:03+06:21
7Miklavž GrumOK Komenda 46:19+11:37
Vacant +-35:18
Nik LapOK Komenda MP+ --:--
Svit Pestotnik StresOK Polaris DNS+ --:--

M18 (4.3km / m / 14KT)

1Domen KavčičOK Komenda 50:31+00:00
2Jure KavčičOK Komenda 58:27+07:56

M21 (5.23km / m / 18KT)

1Jaka PiltaverOK Brežice 41:23+00:00
2Matic BlažOK Komenda 43:24+02:01
3Blaž KölnerOK Komenda 53:30+12:07
Jaka PišljarOK Komenda DNF+ --:--
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--
Jernej ZormanOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-42:37
Aljaž ČerneOK Tivoli +-42:37

M35 (4.37km / m / 15KT)

1Tomaž KremžarOK Komenda 48:59+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda 51:48+02:49
3Tomaž PustOK Komenda 57:59+09:00
4Borut SeljakOK Komenda 68:39+19:40
5Aleš BorštnikOK Tivoli 100:22+51:23
6Franc MalusOK Komenda 100:50+51:51
7Silvo BabičOK Komenda 105:21+56:22
Vlado SedejOK Azimut MP+ --:--
Janez ZavrlOK Komenda DNF+ --:--
Roman SladičŠOK MP+ --:--

Otroška (1.79km / m / 7KT)

1Drejc MalusOK Komenda 16:18+00:00
2Maruša PreglOK Komenda 19:10+02:52
3Florijan Kremžar 20:00+03:42
4David JežOK Komenda 32:51+16:33
5Jerca KurinčičOK Komenda 37:40+21:22
Vacant +-17:42
Vacant +-17:42
Vacant +-17:42

Rekreativna (2.9km / m / 8KT)

1Lara ZupanOK Komenda 56:19+00:00
2Miha PreglOK Komenda 62:55+06:36
3Gregor Muc 90:14+33:55
4Denise HölzerX-OL 117:09+60:50
Thomas HölzerX-OL MP+ --:--
Vacant +-57:41
Vacant +-57:41
Blaž JerajOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-57:41

Začetniška (1.79km / m / 7KT)

1Mija JerajOK Komenda 24:52+00:00
2Jana Jan 30:13+05:21
Vacant +-25:08

Ž10 (1.79km / m / 7KT)

1Zala Mia ŠvigeljOK Komenda 14:37+00:00
2Lucija KremžarOK Komenda 15:34+00:57
3Neža TrunkOK Komenda 15:39+01:02
4Brina KölnerOK Komenda 15:43+01:06
5Lana PreglOK Komenda 16:37+02:00
6Ajda JerajOK Komenda 16:42+02:05
7Patricija KernOK Komenda 16:48+02:11
Nina SaksidaOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-15:23
Maja ZarnikOK Komenda DNF+ --:--

Ž14 (2.9km / m / 8KT)

1Tina KernOK Komenda 32:29+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 36:23+03:54
3Vita MalusOK Komenda 37:23+04:54
4Karin PustOK Komenda 38:58+06:29
Lucija KavčičOK Komenda MP+ --:--
Vacant +-33:31

Ž18 (4.3km / m / 14KT)

1Polona JezeršekOK Komenda 42:36+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 46:22+03:46
3Katja BabičOK Komenda 47:21+04:45
4Ana Pia PogačarOK Komenda 47:26+04:50
5Patricija PrimožičOK Komenda 53:50+11:14
Vacant +-43:24

Ž21 (4.3km / m / 14KT)

1Barbara PavliničOK Komenda 53:05+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 54:20+01:15
3Lucija JurkovičOK Komenda 116:53+63:48
Vacant +-54:55

Ž35 (4.37km / m / 15KT)

1Alenka Vuga SeljakOK Komenda 74:13+00:00
2Irena Hacin KölnerOK Komenda 81:10+06:57
3Romana ZupanOK Komenda 82:46+08:33
4Špela TrunkOK Komenda 88:18+14:05
5Petra StojanOK Komenda 108:44+34:31
6Petra ParadižOK Komenda 111:21+37:08
Ana PlavčakŠOK DNS+ --:--