Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Bubo Cup 1. dan - srednja

Ursus Outdoor, Cres, 1. 8. 2017

BEGINNERS (1.98km / 35m / 8KT)

1Agnes LiwellSNO 30:03+00:00
2Daniel Dziubnski 43:26+13:23
3Deni Pongrac 48:24+18:21
Jonas VeljacikSCP MP+ --:--
Agata PribikovaPGP MP+ --:--

M10 (1.69km / 20m / 7KT)

1Lukas MühlbacherNF 12:07+00:00
2Louis Antoine KrügerBerliner Turnerschaft 15:52+03:45
3Herman EliassonSUOK 19:50+07:43
4Gaspard RuizBOA 21:43+09:36
5Hugo ZetterbergVSOK 24:44+12:37
6Matej FerlugaGAJA 25:47+13:40
Jack Millar DNS+ --:--

M10-shadowed (1.69km / 20m / 7KT)

1Timo Schnyderomström 17:04+00:00
2Elias MühlbacherNF 18:42+01:38
3Egor VasilevUfa-united 21:32+04:28
4Oskar LiwellSNO 29:58+12:54
5Maxence CluzelSNPC09 39:52+22:48

M12 (1.98km / 35m / 8KT)

1Theo PietschNF Wien 14:47+00:00
2Antoine LesquerRaidlinks07 15:27+00:40
3Noa FenechBOA 18:26+03:39
4Jonas KnaupBSer MTV 19:52+05:05
5Elia Schnyderomström 23:09+08:22
6Julian Lüdtkeol norska 27:54+13:07
7Luka GojmeracIME 29:47+15:00
Ivan RampOLK Rafzerfeld MP+ --:--
Daniel CionoiuTVN DNS+ --:--

M14 (3.07km / 40m / 12KT)

1Tihon SalopekRIS 27:35+00:00
2Viktor SoneAttunda OK 28:32+00:57
3Olivier ChampignyACA 30:43+03:08
4Max PietschNF Wien 32:02+04:27
5Tomáš BaldrianPGP 40:34+12:59
6Oliver CalvetOW 42:35+15:00
7Louis BerrienMARCO 46:14+18:39
8David RapotzASKÖ Austria 50:31+22:56
9Maxime FerrandAMSO34 61:18+33:43
10Igor MarteUNTS 63:30+35:55
11Greg SchneiderASO Sillery 73:21+45:46
Flurin Schnyderomström MP+ --:--
Yanik RampOLK Rafzerfeld MP+ --:--

M16 (3.55km / 75m / 13KT)

1Jan NechanickyOSN 24:48+00:00
2Leon EbsterASKÖ Austria 31:50+07:02
3Lukas NowakASKÖ Austria 32:00+07:12
4Korad GesslASKÖ Austria 34:57+10:09
5Jonas KönigstorferASKÖ Austria 40:29+15:41
6Ebster PeterASKÖ Austria 58:13+33:25
7Emil SoneAttunda OK 64:30+39:42
Henrik HallbergFAIK OK MP+ --:--

M18 (4.36km / 105m / 17KT)

1Erik WigleSNO 30:01+00:00
2Mattia GründlerS-JKL 30:47+00:46
3Žan RavnikarDROT 32:26+02:25
4Thomas KohlbacherASKÖ Austria 33:39+03:38
5Vít HorčičkaSTE 33:54+03:53
6David BorgSNO 36:04+06:03
7Martin RambliereFiNO 36:22+06:21
8Samuel MarkelASKÖ Austria 39:57+09:56
9Stefano De EccherFriuli MTB 42:20+12:19
10Ingo AchillesASKÖ Austria 47:58+17:57
11Martin BygdénSNO 48:07+18:06
12Guillaume FerrandAMSO34 49:07+19:06
13Dávid Márk MáriásMCB 57:46+27:45
14Hugo CavarrocCOORE 63:46+33:45
15Valentin KollenbachSki-Club Helsa 66:34+36:33
16Gustav HeldtSNO 78:52+48:51

M20 (4.68km / 105m / 19KT)

1Andrin GründlerVaajte 32:17+00:00
2Mathias BlaiseCA Rose 32:18+00:01
3Arved PfeilBerliner Turnerschaft 53:20+21:03

M21 ULTIMATE (5.06km / 100m / 21KT)

1Daniel PekSHK 48:06+00:00
2Simon BlumASO Sillery 52:58+04:52
3Josef PodmolíkSHK 55:58+07:52

M21A LONG (4.68km / 105m / 19KT)

1Kimmo PajulaTuMe 39:17+00:00
2Ayoze Infante ConejoCocan 43:50+04:33
3Louis ManiereNCO - 6008 PI 43:59+04:42
4Maciej GędziorowskiWAT Warszawa 45:50+06:33
5Dieter CoenTROL 47:58+08:41
6Julien DumontASO Sillery 49:04+09:47
7Jérémy CavantouFiNO 58:00+18:43
8Dmytro KrysenkoFEA 83:01+43:44

M21A SHORT (3.91km / 80m / 15KT)

1Sami HämälistöTuMe 29:13+00:00
2Hannes PacherSUSO 34:36+05:23
3Johan HerbstVSOK 38:10+08:57
4Ronny KrügerBerliner Turnerschaft 38:41+09:28
5Clément HeryASO Sillery 43:27+14:14
6Juha SuntilaTuMe 46:27+17:14
7Paul PacherSUSO 46:33+17:20
8Bence Dániel MáriásMCB 46:44+17:31

M21B (3.55km / 75m / 13KT)

1Matic BlažDROT 28:05+00:00
2Stanislav IagupovEkaterinburg 41:08+13:03
3Erno PuupponenEsSu 44:30+16:25
4Oleksii NovokshonovOLCG 50:28+22:23
5Janez ZavrlOK Komenda 51:57+23:52
6Mátyás PaskujMCB 68:34+40:29

M21E (5.71km / 115m / 21KT)

1Christian TingströmGMOK 36:02+00:00
2Nitsan YasurEYY 37:53+01:51
3Noah ZbindenOLV BL 41:51+05:49
4Ondrej PijákKobra 43:54+07:52
5Josep Morla VanrellNavaleno 45:31+09:29
6Sergii ZaikaFEA 47:43+11:41
7Henry McnultyLOST 52:31+16:29
8Zdenek SabatkaSHK 53:23+17:21
9Arthur DelaporteASO Sillery 62:05+26:03
10Leon KollenbachSki-Club Helsa 68:18+32:16
11Ondra SvobodaSHK 79:20+43:18
12Dominique L'HumeauASKÖ Austria 83:48+47:46
13Peng Hsien TsaiMOK 84:56+48:54
14Wing Chung TamHKIOF 86:14+50:12
15Kuan-yu LinMOK 111:04+75:02
Loke AgmarkenHOK MP+ --:--

M35 (4.83km / 90m / 19KT)

1Ludovic RuizBOA 35:29+00:00
2Renato WintelerOLG Welsikon 36:53+01:24
3Markus KönigASKÖ Austria 38:49+03:20
4Alexey RoztoptannyyUfa-united 43:12+07:43
5Alexander KuryshevUfa-united 45:37+10:08
6Frederic PuelASO Sillery 61:45+26:16
7Vladimir JecmenSKOB Ostrov 62:38+27:09
8Leopold KühschelmBerliner Turnerschaft 75:31+40:02
Gheorghe CionoiuTVN DNS+ --:--
Cluzel PaulSNPC09 MP+ --:--
jose luis Garcia rodriguezCocan DNS+ --:--
Sylvain FenechBOA MP+ --:--

M35 ULTIMATE (4.37km / 90m / 20KT)

1Vlastimil PolákVRL 38:07+00:00
2Michal MarteWAT Warszawa 45:38+07:31
3Stanislav SkorbEkaterinburg 65:14+27:07
4Herfried TrummerOCFF 97:51+59:44

M40 (4.36km / 105m / 17KT)

1Lars BygdénSNO 31:18+00:00
2David LesquerRaidlinks07 33:32+02:14
3Tobias EliassonSUOK 34:19+03:01
4Markus BuchteleOLCU Viktring 35:55+04:37
5Fredrik SoneAttunda OK 36:14+04:56
6Laurent ChampignyACA 37:03+05:45
7Mats LiwellSNO 37:35+06:17
8Johan SundénVSOK 37:58+06:40
9Tihomir SalopekRIS 39:06+07:48
10Sven-anders MelinSNO 41:06+09:48
11Stefan AgmarkenHOK 41:56+10:38
12Jan KnaupBSer MTV 47:20+16:02
13Mats HeldtSNO 48:11+16:53
14Peter FerlugaGAJA 56:43+25:25
15Jerome CavarrocCOORE 57:34+26:16
16Serhii SobchukSobchuks 59:23+28:05
17Cheung Kang Kai ???SOC 61:44+30:26
18Lau Chi Chuen ???SOC 83:43+52:25
Lennart BorgSNO DNS+ --:--
Jose Luis Echevarria DNS+ --:--
José Luis Echevarría NavarroLimonium DNS+ --:--
Cluzel Paul DNS+ --:--

M45 (4.15km / 95m / 15KT)

1Petr BaldrianPGP 35:47+00:00
2Adrian Schnyderomström 39:35+03:48
3Peter Ebster Sen.ASKÖ Austria 45:54+10:07
4Rupert HoferOLC Graz 49:34+13:47
5Gabor PatakiIcebug Team 50:14+14:27
6Christophe SchneiderASO Sillery 52:32+16:45
7Olivier BerrienMARCO 52:39+16:52
8Pavel NechanickýOSN 53:58+18:11
9Vialard JérômeOPA 62:31+26:44
10Gabriel SeitlingerASKÖ Austria 66:06+30:19
11Tomislav GojmeracIME 84:25+48:38
Martin LejsekASKÖ Austria DNS+ --:--

M50 (3.95km / 75m / 15KT)

1Daniel HanselmannOLV BL 31:17+00:00
2Rune LindströmOK Nolaskogsarna 32:19+01:02
3Reto ZbindenOLV BL 35:14+03:57
4Wolfgang PietschNF Wien 36:23+05:06
5Bo HallbergFAIK OK 38:36+07:19
6Jens StruckmannBSer MTV 40:02+08:45
7Frederic RambliereFiNO 41:08+09:51
8Thomas Eggerol norska 42:18+11:01
9Jorge BaltazarGDU Azoia 42:31+11:14
10Pavel VeljacikSCP 45:00+13:43
11Erich GöschlOW 49:07+17:50
12Peter KollenbachSki-Club Helsa 49:45+18:28
13Jan PribikPGP 49:59+18:42
14Hansjörg RampOLK Rafzerfeld 51:53+20:36
15Alberto AlbarelloEREBUS VICENZA 53:08+21:51
16André WirzSwiss O Tours 54:01+22:44
17Markus GründlerOLG Pfäffikon 54:35+23:18
18Ewald GlatzOLCG 60:17+29:00
19Roland KohlbacherASKÖ Austria 63:16+31:59
20Blaise MarclayCA Rose 68:19+37:02
Lars Tykar JensenOK HTF DNS+ --:--
Mats AnderssonOrion MP+ --:--

M55 (3.91km / 80m / 15KT)

1Rikard ImarkTSK 30:06+00:00
2Maths CarlssonToleredUtby 31:18+01:12
3Tapio MannilaRasKa 33:40+03:34
4Mudarisov MaratUfa-united 40:22+10:16
5Alex BorTitan 41:08+11:02
6André PierlotC.O.Liege 43:04+12:58
7Pierre TerziASQ 44:26+14:20
8Jaroslav PijakSPE 44:31+14:25
9Peter KarlbergSnättringe 45:18+15:12
10Kent OlssonOrion 46:28+16:22
11Patrik MächlerOLV Luzern 50:02+19:56
12Mauro ClementeGAJA 50:24+20:18
13Markku MäkeläRasKa 52:53+22:47
14Rolf WettsteinOLZ 54:33+24:27
15Pierre FerrandAMSO34 66:40+36:34
16Jacques FlorinC.O.Liege 87:08+57:02
17Felipe Martos SanchezH.O.C 95:12+65:06
Martin BagnessWAROC DNS+ --:--
Don SkantzeTYRVING MP+ --:--

M60 (3.02km / 60m / 14KT)

1Per Kristian EkebergTYRVING 28:03+00:00
2Alain JuanANCO 28:10+00:07
3Sergey Movkokd39 30:09+02:06
4Konrad TonnPlaneta Radebeul 31:19+03:16
5Mikhail Solovevkd39 31:24+03:21
6Stefano BisoffiCUS TORINO 31:54+03:51
7Jean-claude SutyASQ 32:47+04:44
8Paul AlleSCAPA NANCY 36:12+08:09
9Gavin Wyatt-MairBay Area OC 42:36+14:33
10Frederic Genevoisnfwien 45:06+17:03
11Ofer YodfatModiin 45:17+17:14
12Victor Mirochnichenkokd39 60:00+31:57

M65 (2.91km / 60m / 15KT)

1Arne TiltnesTYRVING 34:56+00:00
2Meinrad HuemerASKÖ Austria 38:10+03:14

M70 (2.86km / 55m / 14KT)

1Willi StreuliSäntis 39:58+00:00
2Roland EggliFUERSTEN 40:46+00:48
3Christian StuderOLG M 46:25+06:27
4Kurt HuberSPOBO 51:22+11:24
5Sergey Myasnikovkd39 56:03+16:05
6Edi BaumannSwiss O Tours 56:26+16:28
7Klaus HugglerStäfa 66:34+26:36
8Peter DobosStars 66:43+26:45

OPEN A (4.15km / 95m / 15KT)

1Erik BengtssonFK Asen 41:18+00:00
2Thomas MühlbacherNF 47:22+06:04
3Thomas DatwylerOLG Pfäffikon 54:23+13:05
4Gregor PavličGAJA 56:07+14:49
5Peter KarchSPE 57:30+16:12

OPEN B (3.95km / 75m / 15KT)

1Hans BorsitzkyHSV OL WN 41:16+00:00
2Sandrine FenechBOA 116:22+75:06
Laila MachlerOLV Luzern MP+ --:--
Gianfranco SiegaGAJA DNS+ --:--
Michaela CionoiuTVN DNS+ --:--

OPEN C (2.86km / 55m / 14KT)

1Lisa PacherSUSO 34:53+00:00
2Noah BertholdOLG M 40:52+05:59
3Emma HerbstVSOK 54:09+19:16
4Lisa GlatzOLCG 59:09+24:16
5Lisa HeldtSNO 60:36+25:43
6Jutta Pietsch-GrabnerNF Wien 64:37+29:44
7Mirjana GojmeracIME 68:23+33:30
8Aurélie CluzelSNPC09 84:16+49:23
9Barbara SchwederOLCU Viktring 94:33+59:40
10Davorka SrebačićIME 100:30+65:37
11Veronika DatwylerOLG Pfäffikon 101:23+66:30
11Senija Zadravec - KermekIME 101:23+66:30

W10 (1.69km / 20m / 7KT)

1Eva BaldrianováPGP 15:14+00:00
2Elvire PierlotC.O.Liege 20:48+05:34
3Louna VialardOPA 27:39+12:25
4Jana KnaupBSer MTV 33:54+18:40
5Lise CluzelSNPC09 38:19+23:05

W10-shadowed (1.69km / 20m / 7KT)

1Frida HerbstVSOK 28:11+00:00

W12 (1.98km / 35m / 8KT)

1Stina BygdénSNO 14:53+00:00
2Nastja FerlugaGAJA 16:59+02:06
3Annika WirzSwiss O Tours 20:12+05:19
4Louisa KollenbachSki-Club Helsa 21:57+07:04
5Lovisa BorgSNO 22:01+07:08
6Alva EliassonSUOK 23:14+08:21
7Alexandra StalSNO 24:16+09:23
8Dorja SalopekRIS 29:00+14:07
9Ella LiwellSNO 29:53+15:00
10Antoniea SeitlingerASKÖ Austria 39:15+24:22
11Jelena GojmeracIME 54:02+39:09
Lisa CavarrocCOORE DNF+ --:--

W14 (2.52km / 30m / 10KT)

1Klara BorgSNO 26:36+00:00
2Iris Aurora PecorariSemiperdo 30:15+03:39
3Stella CigniniPunto K 36:38+10:02
4Veronica De EccherFriuli MTB 40:56+14:20
5Emma ZbindenOLV BL 49:27+22:51
6Elsa SchneiderASO Sillery 49:37+23:01
7Marta GojmeracIME 51:35+24:59
8Anna SobchukSobchuks 51:57+25:21
9Carlotta BaccaroSemiperdo 96:57+70:21
10Giorgia ResenSemiperdo 111:16+84:40
Océane FenechBOA MP+ --:--

W16 (3.07km / 40m / 12KT)

1Romane LesquerRaidlinks07 27:06+00:00
2Katja BabičOK Komenda 28:37+01:31
3Sofia WigleSNO 29:43+02:37
4Klara AnderssonOrion 33:44+06:38
5Amandine CavarrocCOORE 34:38+07:32
6Sofia CalvetOW 35:02+07:56
7Colombo IrisSemiperdo 40:53+13:47
8Anna PietschNF Wien 40:58+13:52
9Laura WiedemayerASKÖ Austria 46:01+18:55
10Janina RampOLK Rafzerfeld 49:41+22:35
11Sophie DopplerASKÖ Austria 55:02+27:56
12Virag Lara PatakiIcebug Team 58:11+31:05
13Anna HoferOLC Graz 59:25+32:19
14Diána Nóra MáriásMCB 63:20+36:14
15Lucija GojmeracIME 63:58+36:52
16Julie SchneiderASO Sillery 67:18+40:12
17Ana SrebačićIME 75:52+48:46
18Dora KermekIME 84:33+57:27
Lea Mina ZbindenOLV BL MP+ --:--

W18 (3.57km / 70m / 13KT)

1Klára NechanickáOSN 28:49+00:00
2Flavia LehmannOLG M 30:42+01:53
3Zala ZavrlOK Komenda 33:32+04:43

W21A LONG (3.91km / 80m / 15KT)

1Eva FarkašováSSN 38:03+00:00
2Loreline FolTOAC 38:24+00:21
3Marie ManiereNCO - 6008 PI 48:44+10:41
4Lenka JablonovskáSPE 50:08+12:05
5Amanda Pons PerezCORZO 53:31+15:28
6Vanessa Van BreedamTROL 54:51+16:48
7Peichi ChuangMOK 62:54+24:51
8Hanna HemminkiTuMe 63:43+25:40
9Yiching HuangMOK 64:45+26:42
10Mylene Da SilvaASIGN 73:02+34:59
11Chu-hsien WangMOK 100:15+62:12
Line WotquenneASO Sillery DNS+ --:--
Wan-jyun SieMOK DNS+ --:--

W21A SHORT (3.13km / 65m / 14KT)

1Oleksandra NovokshonovaOLCG 43:10+00:00
2Noa NoimanLev Hasharon Menashe 44:18+01:08
3Diana GordonWAT Warszawa 47:04+03:54
4Anicó KulowBerliner Turnerschaft 47:11+04:01
5Alexandra StuderOLG M 52:36+09:26
6Terhi KujalaTuMe 61:22+18:12
7Sari VepsäläinenTuMe 67:38+24:28
8Wan-ru SieMOK 71:45+28:35
9Annika BusseASKÖ Austria 73:00+29:50
10Aurélie FaureFiNO 75:33+32:23
Katrin Remund Schnyderomström DNF+ --:--

W21B (2.52km / 30m / 10KT)

1Ingela AnderssonOrion 39:56+00:00
2Natalie MarakhovskaiaEkaterinburg 54:23+14:27
3Lucie PolákováVRL 74:09+34:13
4Katharina HinterhoferASKÖ Austria 94:05+54:09

W21E (4.83km / 90m / 19KT)

1Viktoria ErnstssonGMOK 40:15+00:00
2Barbora BaldrianováPGP 47:10+06:55
3Barbora PijákováSPE 47:28+07:13
4Andrea VetrickovaSHK 53:20+13:05
5Réka Dalida PatakiIcebug Team 53:42+13:27
6Vanda Hošeková 54:12+13:57
7Katarína HrašnováSPE 56:56+16:41
8Adela CervenaSHK 58:48+18:33
9Monika MolnárováKobra 66:05+25:50
Apolena MalinovaSHK DNS+ --:--

W35 (4km / 80m / 14KT)

1Clizia ZambiasiSemiperdo 47:34+00:00
2Céline RuizBOA 48:06+00:32
3Ivana KnaupovaBSer MTV 48:31+00:57
4Friedrich AndreaOLG Welsikon 49:35+02:01
5Olha SobchukSobchuks 55:46+08:12
6Chiara SepinGAJA 58:09+10:35
7Věra JečmenováSKOB Ostrov 76:23+28:49

W35 ULTIMATE (4.26km / 85m / 17KT)

1Eva PonweiserHSV OL WN 46:54+00:00

W40 (3.57km / 70m / 13KT)

1Sara TimnerSUOK 34:09+00:00
2Daniela NechanickáOSN 38:25+04:16
3Mátyásné PaskujMCB 47:57+13:48
4Valérie OctobreRaidlinks07 58:57+24:48
5Céline SchneiderASO Sillery 89:49+55:40

W45 (3.02km / 60m / 14KT)

1Katarina BorgSNO 23:30+00:00
2Sofia HeldtSNO 25:28+01:58
3Maria JonssonTSK 27:22+03:52
4Eva HorčičkováUOL 28:39+05:09
5Anna StrandAttunda OK 29:56+06:26
6Mirjam GründlerOLG Pfäffikon 30:43+07:13
7Annika BygdénSNO 30:53+07:23
8Anna ZetterbergVSOK 31:49+08:19
9Pascale MiailheOPA 32:50+09:20
10Anne-marie WigleSNO 33:44+10:14
11Kerstin ImarkTSK 36:16+12:46
12Natalia KunitskayaTitan 36:30+13:00
13Susanne StalSNO 38:43+15:13
14Christine CalvetOW 39:06+15:36
15Sonja WlcekASKÖ Austria 42:35+19:05
16Brigitte Dersch-KollenbachSki-Club Helsa 55:15+31:45
17Monika PribikovaPGP 63:28+39:58
18Christine FerrandAMSO34 64:44+41:14
19Susanne RampOLK Rafzerfeld 69:45+46:15
20Renate Thys MarclayCA Rose 72:41+49:11
Jane ExleyWAROC DNS+ --:--
Isabelle BerrienMARCO MP+ --:--

W50 (3.13km / 65m / 14KT)

1Anna-Lena LindströmOK Nolaskogsarna 49:16+00:00
2Gerhild PacherSUSO 51:01+01:45
3Liisa Rihko-StruckmannBSer MTV 51:33+02:17
4Sylvia GlatzOLCG 57:51+08:35
5Cristina RuiniPunto K 64:17+15:01
6Marketa VeljacikovaSCP 65:04+15:48
7Claudia WirzSwiss O Tours 65:17+16:01
8Catarina FélixGDU Azoia 83:14+33:58
9Sandra MächlerOLV Luzern 100:16+51:00
Laurence ChampignyACA DNF+ --:--

W55 (2.91km / 60m / 15KT)

1Kjersti SkantzeTYRVING 34:52+00:00
2Berit DanielsenTYRVING 35:52+01:00
3Tamara DenysenkoCardinal 36:25+01:33
4Marina Movkokd39 37:30+02:38
5Elena Solovevakd39 43:18+08:26
6Iveta PijakovaSPE 45:43+10:51
7Maria-elena LiveraniCUS TORINO 49:01+14:09
8Ingalill OlssonOrion 52:01+17:09
9Elena Mirochnichenkokd39 52:07+17:15
10Sue KuestnerCOC 58:27+23:35
11Maya KarovicSPE 62:06+27:14
12Ruth NativModiin 65:30+30:38
13Franca CrevatinPunto K 69:39+34:47
Anthea FeaverLOST DNS+ --:--
Lise NielsenOK HTF DNS+ --:--

W60 (2.86km / 55m / 14KT)

1Gisela TonnPlaneta Radebeul 44:09+00:00
2Natalia Lazarevakd39 58:29+14:20
3Ruth WüestSäntis 119:02+74:53

W65 (2.86km / 55m / 14KT)

1Inger TiltnesTYRVING 48:06+00:00
2Soňa KaveckaSPE 57:24+09:18
3Margrit EggliFUERSTEN 63:00+14:54

W70 (2.86km / 55m / 14KT)

1Erica HugglerStäfa 56:22+00:00
2Ilona DobosStars 61:20+04:58
3Ludmila Myasnikovakd39 79:37+23:15