Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Bohinjski 3kotnik - srednja

OK Komenda, Bohinj, gozdna šola, 26. 8. 2017

A (4.18km / m / 19KT)

1Matej SedejOK Azimut 43:31+00:00
2Simon KurinčičOK Komenda 49:28+05:57
3Matevž KuncOK Tivoli 49:34+06:03
4Robert KuncOK Tivoli 51:31+08:00
5Tomaž PustOK Komenda 52:14+08:43
6Gregor ZupanOK Komenda 52:39+09:08
7Gregor KuncOK Tivoli 58:27+14:56
8Borut SeljakOK Komenda 59:51+16:20
9Tajda BogatajOK Azimut 63:37+20:06
10Romana ZupanOK Komenda 71:12+27:41
11Ana PlavčakŠOK 86:10+42:39
12Petra ParadižOK Komenda 87:05+43:34
13Irena Hacin KölnerOK Komenda 88:58+45:27
Blaž KölnerOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-44:29
Vacant +-44:29
Nejc ZormanOK Komenda DNF+ --:--

B (2.65km / m / 14KT)

1Aleš FerencOK Tivoli 36:34+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 36:46+00:12
3Luka SeljakOK Komenda 37:47+01:13
4Žiga GroffOK Azimut 39:09+02:35
5Saša ŽižekOK Azimut 40:56+04:22
6Zala FerencOK Tivoli 42:11+05:37
7Tilen ZupanOK Komenda 42:53+06:19
8Petra StojanOK Komenda 46:45+10:11
Vacant +-37:26

C (1.97km / m / 14KT)

1Jan CokanOK Komenda 21:08+00:00
2Tinka FerencOK Tivoli 25:59+04:51
3Anže KölnerOK Komenda 30:13+09:05
4Mojca KuncOK Tivoli 30:37+09:29
5Maja Zaman GroffOK Azimut 38:35+17:27
6Jaka SeljakOK Komenda 39:01+17:53
7Ema GroffOK Azimut 42:51+21:43
8Natalija Kunc RešekOK Tivoli 43:54+22:46
9Nejc TrunkOK Komenda 55:36+34:28
Vacant +-22:52

OTROŠKA (1.32km / m / 8KT)

1Lev ŽižekOK Azimut 10:32+00:00
2David SedejOK Azimut 12:34+02:02
2Rok SedejOK Azimut 12:34+02:02
4Neža TrunkOK Komenda 13:49+03:17
5Naja LončarOK Komenda 15:13+04:41
6Brina KölnerOK Komenda 15:45+05:13
7Miha GmajnerOK Komenda 16:12+05:40
8Martin FerencOK Tivoli 16:23+05:51
9Peter JanOK Komenda 19:53+09:21
10Enej Šuc 20:37+10:05
11Teja Šuc 21:27+10:55
12Tin Šuc 27:23+16:51
13Zarja ŽižekOK Azimut 28:10+17:38
14Ajda JerajOK Komenda 34:29+23:57
Vacant +-11:28
Vacant +-11:28
Vacant +-11:28
Vacant +-11:28