Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Odprto prvenstvo MOL v orientacijskem teku za osnovne in srednje šole - sprint

Orientacijski klub Polaris, Ljubljana, 14. 9. 2017


Dijaki (2.95km / 50m / 17KT)

1Matej ŠkarabotGim_V 24:46+00:00
2Tilen JagodičSVŠ 28:04+03:18
3Peter ZupanGim_B 29:11+04:25
4Gašper PetrovičGim_B 30:13+05:27
5Jošt DušaSVŠ 30:36+05:50
6Jaka GradŠKG 30:56+06:10
7Klemen KvartuhGim_Š 31:52+07:06
8Maj JuvanGim_Š 33:52+09:06
9Bor ŽnidaršičGim_Š 34:09+09:23
10Miha ŠtihŠKG 38:18+13:32
11Domen UršičŠKG 40:21+15:35
12Nik PangeršičSVŠ 40:22+15:36
13Anže MaliŠKG 41:00+16:14
14Jernej JezeršekSVŠ 46:03+21:17
15Rok MeršeŠKG 50:44+25:58
16Mark PoljanšekGim_L 52:15+27:29
17Rok ZajcGim_V 57:16+32:30
18Jan VerovšekŠKG 58:05+33:19
19Nejc GrmekSVŠ 60:18+35:32
20Nejc KofolGim_L 70:36+45:50
Val StojanGim_L MP+ --:--
Brin TomcGim_L MP+ --:--
Brin SmoleGim_L MP+ --:--
Saš MočnikGim_B MP+ --:--

Dijakinje (2.26km / 50m / 13KT)

1Ana Pia PogačarŠKG 26:18+00:00
2Zala ZavrlGim_B 26:43+00:25
3Patricija PrimožičGim_M 28:57+02:39
4Ana ŠalamunGim_L 29:46+03:28
5Lana ŠtrumbeljGim_B 29:51+03:33
6Julija FerencGim_L 30:22+04:04
7Mateja Slapnik AnžurŠKG 37:55+11:37
8Nina PugeljGim_Š 39:16+12:58
9Tamara MočnikGim_L 45:05+18:47
Katarina BankoŠKG MP+ --:--
Polona JezeršekŠKG MP+ --:--
Brina VadnjalGim_L MP+ --:--
Aneja PopovičGim_Š DNS+ --:--
Tajda MiklavčičGim_Š MP+ --:--

Učenci (2.31km / 0m / 12KT)

1Natan Maj PoženelOŠ_DM 12:11+00:00
2Rok PistotnikOŠ_ST 13:32+01:21
3Luka AnderluhOŠ_AŠ 17:19+05:08
4Nik PrpičOŠ_NJ 18:43+06:32
5Lun KljučaninOŠ_NJ 18:52+06:41
6Žiga VrečarOŠ_ST 18:59+06:48
7Tim ŠurbekOŠ_NJ 19:28+07:17
8Matija VolkOŠ_VV 19:29+07:18
9Žiga MelihenOŠ_ST 19:51+07:40
10Tom SkokOŠ_NJ 19:52+07:41
11Benjamin HabičOŠ_ST 19:55+07:44
12Andrej MeršeOŠ_AŠ 20:16+08:05
13Leon Jovanovic FortunaOŠ_VV 20:41+08:30
14Kristjan LebičOŠ_NJ 21:22+09:11
15Dejan ZogovićOŠ_VV 22:22+10:11
16Maj KastelicOŠ_VI 23:04+10:53
17David ČerneOŠ_VV 23:19+11:08
18Tim MargučOŠ_NJ 23:23+11:12
19Matic VavpotičOŠ_VV 24:30+12:19
20Matevž PovšeOŠ_ST 25:56+13:45
21Jurij KlobučarOŠ_VV 26:26+14:15
22Nal Grünfeld ŠtabucOŠ_VV 27:25+15:14
23Tian KljučaninOŠ_NJ 28:08+15:57
24Kristjan ŽelezingerOŠ_VV 28:33+16:22
25Jakob LenassiOŠ_VI 29:11+17:00
26Nejc KravanjaOŠ_VV 29:25+17:14
27Luka KlunOŠ_VV 29:59+17:48
28Taj Kai GolobOŠ_VV 30:11+18:00
29Jakob Tomas BoltaOŠ_NJ 31:06+18:55
30Jure BabijOŠ_NJ 33:12+21:01
31Din ŠistekOŠ_NJ 33:20+21:09
32David TurkOŠ_VV 33:34+21:23
33Tinč ArifovićOŠ_BČ 34:27+22:16
34Aljaž FortunaOŠ_VV 35:28+23:17
35Igor DjenićOŠ_NJ 36:24+24:13
36Eron GashiOŠ_NJ 38:21+26:10
37Mihajlo MaletićOŠ_NJ 42:52+30:41
38Aljaž JamnikOŠ_BČ 44:54+32:43
39Denis TalićOŠ_BČ 46:36+34:25
40Jan TršanOŠ_NJ 47:08+34:57
41Luka BasejOŠ_NJ 47:29+35:18
422Jakob DegenOŠ_VV 49:53+37:42
43Viktor OmanOŠ_BČ 50:34+38:23
44Mark PezdirOŠ_VV 51:13+39:02
45Filip TratnikOŠ_VV 52:42+40:31
46Urban Milan Saje JaničOŠ_VV 55:11+43:00
47Oskar OderlapOŠ_BČ 55:40+43:29
48Alen BajrićOŠ_BČ 66:32+54:21
49Edo BiberovićOŠ_NJ 67:17+55:06
50Kristijan TodorovskiOŠ_VV 73:24+61:13
51Jakob CukjatiOŠ_VV 75:22+63:11
Jan MarnOŠ_NJ DNS+ --:--
Rok MulecOŠ_NJ DNS+ --:--
Nik NaumoskiOŠ_NJ DNF+ --:--
Timam BurzićOŠ_NJ MP+ --:--
Miha KolarOŠ_NJ DNS+ --:--
Kristjan UlčakarOŠ_VV DNS+ --:--
Maks SvetinaOŠ_VV MP+ --:--
Ali ZavršnikOŠ_VV MP+ --:--
Rok HernecOŠ_KŠ DNS+ --:--
Janež Matko JuvančičOŠ_VV DNS+ --:--
Erazem JerlahOŠ_ST MP+ --:--
Luka JorgićOŠ_VV MP+ --:--
Mark KonjarOŠ_VV MP+ --:--
Marko MilojevićOŠ_VV MP+ --:--
Abel ModicOŠ_VV DNS+ --:--
Tian Petrović LambrovskiOŠ_VV MP+ --:--
Anin HajdinjakOŠ_VV MP+ --:--
Domen Lečnik SpaićOŠ_VI MP+ --:--
Ciaran Mai FisherOŠ_VV MP+ --:--
Gal FortunaOŠ_VV MP+ --:--
Nemanja KostićOŠ_NJ MP+ --:--
Mark GajšekOŠ_NJ MP+ --:--
Kristjan StuparOŠ_NJ MP+ --:--
Tibor Andrej KordišOŠ_BČ MP+ --:--
Aljaž KlemenčičOŠ_BČ MP+ --:--
Jernej KogovšekOŠ_BČ MP+ --:--
Mihael TisajOŠ_NJ MP+ --:--
Ervin IsakovićOŠ_BČ MP+ --:--
Domen MramorOŠ_NJ MP+ --:--
Tilen KovačOŠ_NJ DNF+ --:--
Denis ŠećerovićOŠ_NJ MP+ --:--
Žiga BradaškaOŠ_BČ MP+ --:--
Teo ŽilićOŠ_NJ DNS+ --:--
Aldin SuljićOŠ_NJ MP+ --:--
Gašper Grilj GornikOŠ_NJ MP+ --:--
Kaj KiswardayOŠ_BČ MP+ --:--
Matija BenovičOŠ_NJ MP+ --:--
Kristian BonićOŠ_NJ MP+ --:--
Kenan HodžićOŠ_NJ DNS+ --:--
Jan ŠlogarOŠ_NJ MP+ --:--
Jan KuderOŠ_RJ DNS+ --:--
David SmerajcOŠ_NJ MP+ --:--
Tarik ŠahinovićOŠ_NJ MP+ --:--
Peter KirasičOŠ_NJ MP+ --:--
Tim TomšičOŠ_BČ MP+ --:--
Tom KodermanOŠ_NJ DNS+ --:--
Oskar StrahOŠ_BČ MP+ --:--
Robert Jurjevič KlošakOŠ_NJ MP+ --:--

Učenci mlajši (1.69km / 0m / 10KT)

1Gašper ZgonecOŠ_KŠ 11:33+00:00
2Rok CirmanOŠ_VV 12:52+01:19
3Leon GajšekOŠ_VV 14:18+02:45
4Žiga KlunOŠ_VV 15:12+03:39
5Gašper BabijOŠ_NJ 15:38+04:05
6Reo MrazOŠ_VV 15:53+04:20
7Žiga GorišekOŠ_VV 16:00+04:27
85Luka BevcOŠ_VV 16:24+04:51
9Domen PorobičOŠ_VV 16:56+05:23
9Arne Furlan ŠtularOŠ_VV 16:56+05:23
11Svit KoderOŠ_KŠ 17:40+06:07
12Žan TrilerOŠ_NJ 18:06+06:33
13Juš SlaparOŠ_VV 18:38+07:05
14Oskar FoškiOŠ_VV 18:43+07:10
15Rok IlovarOŠ_KŠ 19:30+07:57
16Tej Pavlović SemenOŠ_VV 19:57+08:24
17Aaron PlaznikOŠ_NJ 19:59+08:26
18Mark VodičarOŠ_VV 20:39+09:06
19Leon ŠtihOŠ_VV 20:41+09:08
20Klemen GlavicaOŠ_KŠ 22:52+11:19
21Rok PopovićOŠ_VV 22:58+11:25
22Tim SivacOŠ_NJ 23:06+11:33
23Din HandanovićOŠ_NJ 24:20+12:47
24Jan PodboršekOŠ_NJ 24:39+13:06
25Val KešeljOŠ_VV 25:04+13:31
26Domen ŠmonOŠ_VV 25:19+13:46
27Nejc KovačOŠ_NJ 26:28+14:55
28Sebastjan ServanOŠ_NJ 26:31+14:58
29Marko ČrneOŠ_NJ 26:48+15:15
30Urban PonikvarOŠ_VV 26:52+15:19
31Lev KlunOŠ_VV 27:32+15:59
32Elvir KapićOŠ_NJ 28:06+16:33
33Lian MelincOŠ_NJ 28:55+17:22
34David MedvešekOŠ_VV 29:22+17:49
35Blaž ĆirkovićOŠ_NJ 29:38+18:05
36Alen LetićOŠ_NJ 30:08+18:35
37Jakob BevcOŠ_VV 30:18+18:45
38Jan VidrihOŠ_NJ 30:51+19:18
39Jaka ŽenOŠ_NJ 31:35+20:02
40Tilen DolarOŠ_VV 31:45+20:12
41Žan Luka ZindovićOŠ_NJ 31:55+20:22
42Uroš ZavrlOŠ_NJ 33:47+22:14
43Erazem DragarOŠ_NJ 34:08+22:35
44Tadej Preradović JarcOŠ_NJ 34:30+22:57
45Rok Jan PircOŠ_NJ 34:51+23:18
46Luka ŠmitOŠ_NJ 35:16+23:43
47Liam PlaznikOŠ_NJ 35:41+24:08
48Nejc DobravecOŠ_PL 36:36+25:03
49Filip ZupančičOŠ_NJ 38:28+26:55
50Benjamin RamićOŠ_NJ 47:45+36:12
51Aljaž JancOŠ_VV 48:50+37:17
52Eldin SojkićOŠ_NJ 48:55+37:22
53Lukas PapićOŠ_NJ 48:56+37:23
54Bor PliveričOŠ_NJ 70:17+58:44
55Aleksandar MarkovićOŠ_NJ 79:35+68:02
Jakob SmrtnikOŠ_VV DNS+ --:--
Juš KrekOŠ_VV MP+ --:--
Jan CarliOŠ_VV MP+ --:--
Maks BrenkOŠ_VV MP+ --:--
Gašper MarkičOŠ_NJ MP+ --:--
Vid Podlipnik GiacomelliOŠ_NJ MP+ --:--
Goran RistićOŠ_NJ MP+ --:--
Leonardo JozićOŠ_NJ MP+ --:--
Maj SevšekOŠ_NJ MP+ --:--
Mark Sisan GroseljOŠ_NJ MP+ --:--
Matic NedićOŠ_NJ MP+ --:--
Almir SelimovićOŠ_VV DNS+ --:--
David VaupotičOŠ_NJ MP+ --:--
Inas BegovićOŠ_NJ MP+ --:--
Tom SrakarOŠ_VV DNS+ --:--
Savo KostićOŠ_NJ MP+ --:--
Jani KolmančičOŠ_NJ MP+ --:--
Filip ŠturmOŠ_NJ DNS+ --:--
Maj KodermanOŠ_NJ MP+ --:--
Val Vodopivec ŽalarOŠ_VV DNS+ --:--
Mark MavsarOŠ_VV MP+ --:--
Slaviša GoranovićOŠ_NJ DNF+ --:--
Gregor PangeršičOŠ_VV DNS+ --:--
Marko AničićOŠ_NJ MP+ --:--

Učenke (2.12km / 0m / 12KT)

1Hana DolinarOŠ_NJ 16:55+00:00
2Živa Jančar BaumanOŠ_ST 17:03+00:08
3Zala FerencOŠ_PL 17:04+00:09
4Eva ŠalamunOŠ_ZD 18:31+01:36
5Lucija NovakOŠ_ST 19:03+02:08
6Katarina AnderluhOŠ_AŠ 20:41+03:46
7Ema DedićOŠ_VI 21:42+04:47
8Tia Vrbnjak SečenOŠ_NJ 23:57+07:02
9Ana StrehovecOŠ_VV 24:41+07:46
10Katja ZgonecOŠ_KŠ 25:00+08:05
11Darja PaternosterOŠ_ZD 25:01+08:06
12Tara KraglOŠ_ST 25:36+08:41
13Nina PotočnikOŠ_VV 27:03+10:08
14Lara BriceljOŠ_ST 27:07+10:12
15Hana RadeljOŠ_VV 27:43+10:48
16Elena PorčićOŠ_NJ 27:55+11:00
16Maša MelincOŠ_ZD 27:55+11:00
18Žana MaroltOŠ_NJ 28:01+11:06
19Anamarija Crnjak VižintinOŠ_VI 28:29+11:34
20Kiara ČulkOŠ_VV 28:42+11:47
21Kim TršanOŠ_NJ 28:43+11:48
22Aneja Knez SiličOŠ_VV 30:19+13:24
23Marina SprangerOŠ_VV 30:38+13:43
24Manca PlutOŠ_ZD 30:59+14:04
25Špela BartolOŠ_VV 31:34+14:39
26Maša ZavršnikOŠ_VV 32:10+15:15
27Daša TurkOŠ_NJ 33:34+16:39
28Ana ŠkrablOŠ_NJ 33:57+17:02
29Zoja KozinOŠ_NJ 34:12+17:17
29Ema PerušekOŠ_VV 34:12+17:17
31Tia TršanOŠ_NJ 34:25+17:30
32Brigita DrenikOŠ_VV 34:52+17:57
33Sara BriceljOŠ_ST 35:11+18:16
34Hana ŠarkanjOŠ_VV 35:44+18:49
35Tara MrežarOŠ_NJ 36:42+19:47
36Avreja Anuška KraljOŠ_VV 36:54+19:59
37Martina PlaninacOŠ_VV 38:40+21:45
38Patricija ŠkerjanecOŠ_NJ 40:27+23:32
39Sara VojvodaOŠ_NJ 40:30+23:35
40Ema OsredkarOŠ_BČ 40:40+23:45
41Lotti Lana KremenšekOŠ_NJ 40:50+23:55
42Živa PosavecOŠ_NJ 40:53+23:58
43Estela RotOŠ_VV 41:00+24:05
44Lara FrantarOŠ_NJ 41:16+24:21
45Daša PavlovićOŠ_BČ 42:47+25:52
46Anuša PodobnikOŠ_NJ 43:50+26:55
47Java Marija PotočnikOŠ_VV 43:52+26:57
48Nina JeričOŠ_BČ 44:16+27:21
49Mia KordićOŠ_NJ 47:42+30:47
50Tara UrbančOŠ_BČ 50:24+33:29
51Taja PlestenjakOŠ_BČ 50:58+34:03
52Jerneja PodgorelecOŠ_ST 51:44+34:49
53Adnana SojkićOŠ_NJ 52:01+35:06
54Neža MajcenOŠ_VV 53:01+36:06
55Medina BegićOŠ_BČ 53:31+36:36
56Nika GiacomelliOŠ_NJ 54:08+37:13
57Miša HočevarOŠ_BČ 54:32+37:37
58Varja ČižmekOŠ_VV 56:05+39:10
59Anita MršićOŠ_BČ 58:53+41:58
60Nataša BarišićOŠ_NJ 58:55+42:00
61Ajla BeganovićOŠ_NJ 60:10+43:15
62Slavica BlagojevićOŠ_BČ 60:24+43:29
63Ilma HandanovićOŠ_NJ 65:48+48:53
64Sergeja PuceljOŠ_BČ 68:19+51:24
65Sajra LjubijankićOŠ_BČ 73:22+56:27
66Klara CejOŠ_NJ 79:34+62:39
67Seldina MajetićOŠ_NJ 82:20+65:25
68Nadija KišmetovićOŠ_BČ 84:36+67:41
69Ronja HvalaOŠ_BČ 86:28+69:33
70Sara BečićOŠ_NJ 95:43+78:48
71Zala GorencOŠ_NJ 123:44+106:49
Lora VojnovićOŠ_BČ MP+ --:--
Enya Eira ŠuštarOŠ_BČ MP+ --:--
Ajla ŠuvićOŠ_BČ DNF+ --:--
Ema ČargoOŠ_VV DNF+ --:--
Silva AvsecOŠ_BČ MP+ --:--
Rebeka Marinšek PočivavšekOŠ_VV DNS+ --:--
Zala Komar PuceljOŠ_VV DNS+ --:--
Lejla KapićOŠ_BČ DNF+ --:--
Izabela KarajicaOŠ_BČ MP+ --:--
Pina OvenOŠ_VV DNF+ --:--
Nika ĐuraOŠ_BČ MP+ --:--
Anja KlančarOŠ_BČ MP+ --:--
Eldina MurtićOŠ_BČ MP+ --:--
Ana RupnikOŠ_BČ MP+ --:--
Maša ŠtefaničOŠ_NJ DNS+ --:--
Brina MikličOŠ_BČ MP+ --:--
Emina PašagićOŠ_NJ DNS+ --:--
Ajda JustinOŠ_VI MP+ --:--
Milena AndonovaOŠ_NJ MP+ --:--
Pia SivecOŠ_VI MP+ --:--
Eva FigeljOŠ_VI MP+ --:--
Ana LetnarOŠ_VV MP+ --:--
Andreja PuškaričOŠ_ST DNS+ --:--
Nina VrankarOŠ_ST DNS+ --:--
Lana Benčič GomizeljOŠ_VV DNF+ --:--
Karin PustOŠ_MP DNS+ --:--
Selma MurgićOŠ_BČ MP+ --:--
Katja PeterlinOŠ_BČ DNS+ --:--
Hana KorparOŠ_BČ MP+ --:--
Ajna KalabićOŠ_NJ MP+ --:--
Sofia Jazbec TrpkovaOŠ_NJ MP+ --:--
Ajlin AbduloskaOŠ_VV DNF+ --:--
Miriam Karin MekinOŠ_RJ DNS+ --:--
Maruška Nežka ŠarlijaOŠ_BČ MP+ --:--
Bojana TodorovićOŠ_BČ DNS+ --:--
Silvija JernejcOŠ_NJ MP+ --:--
Patricija TisajOŠ_NJ DNS+ --:--
Aleksandra ŠevićOŠ_NJ DNS+ --:--
Lamija KahrimanovićOŠ_NJ MP+ --:--
Živa GorkičOŠ_NJ MP+ --:--
Ela ČučekOŠ_NJ DNS+ --:--
Lana ErorOŠ_NJ MP+ --:--
Sara DizdarevićOŠ_NJ MP+ --:--
Julijana CesarOŠ_NJ DNS+ --:--
Sara MitrovićOŠ_NJ MP+ --:--
Anja TošićOŠ_NJ MP+ --:--
Pia PosavecOŠ_NJ MP+ --:--
Anja DragarOŠ_NJ MP+ --:--
Nika MikacOŠ_NJ MP+ --:--
Andrea ZafirovskaOŠ_NJ DNS+ --:--
Ivana StjepanovićOŠ_NJ DNS+ --:--
Anita MušinovićOŠ_NJ MP+ --:--
Nina Rebeka SlabeOŠ_NJ DNS+ --:--
Melita GrozdanićOŠ_NJ MP+ --:--
Lana Podlipnik GiacomelliOŠ_NJ DNS+ --:--
Nika SepOŠ_NJ MP+ --:--
Nina PernerOŠ_NJ MP+ --:--
Tjaša Gogala JerantOŠ_NJ MP+ --:--
Maja MiheličOŠ_NJ DNS+ --:--

Učenke mlajše (1.5km / 0m / 9KT)

1Tinka FerencOŠ_PL 15:29+00:00
2Natalija BabičOŠ_VV 16:59+01:30
3Pia IlovarOŠ_KŠ 17:01+01:32
4Kora HvalaOŠ_VV 18:49+03:20
5Naja KrkovičOŠ_VV 19:21+03:52
6Neža Ada ŠegaOŠ_VV 19:34+04:05
7Nika KokaljOŠ_VV 20:03+04:34
8Tea KobeOŠ_VV 20:30+05:01
9Ana BoštjančičOŠ_VV 20:59+05:30
10Žana SemprimožnikOŠ_VV 21:26+05:57
11Maša VidovičOŠ_VV 21:33+06:04
12Gala SučićOŠ_VV 22:02+06:33
13Maša KovačOŠ_VV 23:27+07:58
14Tia Kopač JugOŠ_VV 24:28+08:59
15Nea Grünfeld ŠtabucOŠ_VV 25:38+10:09
16Katja DolinarOŠ_VV 25:48+10:19
17Maša UrankarOŠ_NJ 26:17+10:48
18Ula ŠetinaOŠ_VV 26:57+11:28
19Marina VrabecOŠ_VV 27:14+11:45
20Tia Katarina VovkoOŠ_VV 27:37+12:08
21Mojca KuncOŠ_KŠ 27:38+12:09
22Eva PribićOŠ_VV 27:56+12:27
23Naja CimermanOŠ_VV 29:50+14:21
24Zala Fijavž JevšenakOŠ_VV 29:54+14:25
25Ula SovdatOŠ_VV 30:44+15:15
26Iva TurzaOŠ_VV 30:48+15:19
27Jerca PetjeOŠ_NJ 32:56+17:27
28Brina ZagorcOŠ_NJ 33:34+18:05
29Natalija ZindovićOŠ_NJ 35:13+19:44
30Katarina LešnjakOŠ_KŠ 36:00+20:31
31Brina HernecOŠ_KŠ 38:05+22:36
32Emma PetričOŠ_NJ 38:33+23:04
33Eva Stepišnik GašperšičOŠ_NJ 39:30+24:01
34Danaja SivkaOŠ_NJ 39:51+24:22
35Brina ŠinkovecOŠ_VV 40:23+24:54
36Eva MestekOŠ_VV 41:22+25:53
37Tisa GudžulićOŠ_NJ 41:29+26:00
38Sara DelićOŠ_NJ 41:49+26:20
39Luna LažetaOŠ_VV 42:00+26:31
40Timea KazićOŠ_NJ 42:05+26:36
41Robin OrličOŠ_VV 42:22+26:53
42Zara KastelicOŠ_VV 44:19+28:50
43Zala KokličOŠ_VV 44:31+29:02
44Špela HorvatOŠ_NJ 45:29+30:00
45Eva Lina TratnikOŠ_VV 46:37+31:08
46Ajda Lana LevičnikOŠ_VV 49:23+33:54
47Anina ŠistekOŠ_NJ 51:15+35:46
48Laura ZadelOŠ_VV 54:02+38:33
49Nija ŠtublerOŠ_NJ 54:03+38:34
50Elma HalilovićOŠ_NJ 54:46+39:17
51Alja TomincOŠ_NJ 57:28+41:59
52Fortesa RamajOŠ_NJ 58:02+42:33
53Melisa LiđanOŠ_NJ 59:56+44:27
54Marija RadonjićOŠ_NJ 61:04+45:35
55Maja MrežarOŠ_NJ 62:46+47:17
56Nataša ŠevićOŠ_NJ 70:42+55:13
57Laura ZabukovecOŠ_NJ 71:20+55:51
58Maja HusnjakOŠ_NJ 78:50+63:21
59Nika HameršakOŠ_NJ 86:05+70:36
Vesna MiheličOŠ_NJ MP+ --:--
Natalija LavtarOŠ_NJ DNS+ --:--
Nika KomparaOŠ_NJ DNS+ --:--
Gabrijela TisajOŠ_NJ DNS+ --:--
Lana NalićOŠ_NJ MP+ --:--
Lucija MramorOŠ_NJ DNS+ --:--
Mia MijatovićOŠ_NJ DNS+ --:--
Amanda ČolićOŠ_NJ DNS+ --:--
Živa VodnikOŠ_VV DNS+ --:--
Katarina Smiljanić BožićOŠ_VV DNS+ --:--
Špela SedejOŠ_VV DNS+ --:--
Lara CukjatiOŠ_VV DNS+ --:--
Leontina StojanovićOŠ_VV DNS+ --:--
Lana GregoričOŠ_VV DNF+ --:--
Alina MerharOŠ_VV DNS+ --:--
Katja PestotnikOŠ_NJ DNS+ --:--
Maja VasiljevićOŠ_NJ DNS+ --:--
Fjolla RamajOŠ_NJ DNS+ --:--
Maja PraznikOŠ_NJ DISQ+ --:--
Taia GaleOŠ_KŠ MP+ --:--
Isabelle Lavrin PovšeOŠ_KŠ MP+ --:--
Kristina VuilovaOŠ_KŠ DNF+ --:--
Taiša KhanOŠ_KŠ MP+ --:--
Zoja LikarOŠ_NJ DNS+ --:--
Brina MesarOŠ_NJ DNS+ --:--
Gabriela JozićOŠ_NJ MP+ --:--
Vita PetričOŠ_NJ DNS+ --:--
Tijana MilenkovićOŠ_NJ MP+ --:--
Julija JežOŠ_NJ MP+ --:--
Pia TomašičOŠ_NJ MP+ --:--
Ana SretenovićOŠ_NJ MP+ --:--