Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL1 - sprint

Orientacijski klub Azimut & CAI XXX Ottobre, Milje, Italija, 26. 11. 2017

Beginners (1.2km / 15m / 11KT)

1Ilaria SossiCAI XXX Ottobre 11:53+00:00
2Giacomo Aitta 12:46+00:53
3Kim PalcichCAI XXX Ottobre 13:53+02:00
4Lughi GabrielCAI XXX Ottobre 13:55+02:02
5Adriana DoniniGAJA 23:35+11:42
6Kalkidan Ayalew GebrehiwotUWC Adriatic OC 25:14+13:21
7Maria HenryGAJA 29:03+17:10
8Alifiya PirwaniUWC Adriatic OC 39:47+27:54
Ruben BalbiPunto K DNS+ --:--
Ema KepicKamniški OK MP+ --:--
Elena MancaPunto K DNS+ --:--

Kids (0.8km / m / 7KT)

1Jerca KurinčičOK Komenda 09:27+00:00
2Rok SedejOK Azimut 10:31+01:04
3Nika ErženOK Azimut 11:53+02:26
4Giulio ApollonioCAI XXX Ottobre 12:25+02:58
5Teja ŠucOK Komenda 12:38+03:11
6Tin ŠucOK Komenda 12:50+03:23
7Marco PalusaPunto K 12:55+03:28
8Gaia VedoatoPunto K 13:55+04:28
9Noemi De AngelisPunto K 13:59+04:32
10Gobbo ErikCAI XXX Ottobre 14:07+04:40
11Tina PavličGAJA 14:33+05:06
12Manca Pahor 14:52+05:25
13Luca PaliagaPunto K 15:30+06:03
14Apollonio DanieleCAI XXX Ottobre 15:48+06:21
15Žiga SedejOK Azimut 17:11+07:44
16Marta DandoloPunto K 40:34+31:07
17Teresa RuiniPunto K 40:43+31:16
Nicolo ContiCAI XXX Ottobre DNS+ --:--
Maks Sočič +-10:33
Sara Sočič +-10:33
Alex TagliaferriPunto K DNS+ --:--
Simone De AngelisPunto K MP+ --:--

M10 (1.2km / 15m / 11KT)

1Rado KalcGAJA 12:49+00:00
2Ožbej MalusOK Komenda 13:09+00:20
3Anže KölnerOK Komenda 14:43+01:54
4David SedejOK Azimut 14:55+02:06
5Matej FerlugaGAJA 15:18+02:29
6Jakob KurinčičOK Komenda 16:55+04:06
7Enej ŠucOK Komenda 22:42+09:53
8Oskar FoškiOK Polaris 28:34+15:45
9Drejc MalusOK Komenda 50:53+38:04
10Matteo VedoatoPunto K 57:40+44:51

M12 (1.5km / 30m / 13KT)

1Rok BogatajOK Azimut 13:49+00:00
2Lev ŽižekOK Azimut 17:00+03:11
3Jan CokanOK Komenda 18:06+04:17
Massimiliano Roveda DNS+ --:--

M16 (2.3km / 30m / 14KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 14:34+00:00
2Goran PolojazGAJA 14:46+00:12
3Massimiliano FurlanGAJA 15:22+00:48
4Natan Maj PoženelPD Tolmin 15:23+00:49
5Nejc DomnikOK Azimut 16:31+01:57
6Daniele MuradorGAJA 16:32+01:58
7Luca FontanotPunto K 16:54+02:20
8Nejc TurkOK Komenda 17:27+02:53
9Alessandro RivettaSemiperdo 17:43+03:09
10Aljaž ČelikOK Azimut 18:59+04:25
11Enej LogarOK Azimut 19:20+04:46
12Jozef PelessoniGAJA 19:43+05:09
13Tilen ŽvanutPD Ajdovščina 21:18+06:44
14Manuel Alberto MontesPD Ajdovščina 21:39+07:05
15Uroš TozanPD Ajdovščina 21:46+07:12
16Ruben TičGAJA 21:52+07:18
17Enej SmoleOK Polaris 24:33+09:59
18Nik GregoričPD Ajdovščina 24:55+10:21
Aljaž ObidOK Azimut MP+ --:--

M18 (3.3km / 40m / 17KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 17:14+00:00
2Leonardo BonfiglioliGAJA 19:19+02:05
3Jure KavčičOK Komenda 21:50+04:36
4Tilen ZupanOK Komenda 34:57+17:43
5Brin SmoleOK Polaris 38:36+21:22
Mitja JeramOK Azimut DNS+ --:--
Jan ŠalamunOK Polaris DNS+ --:--

M21 (4.3km / 70m / 21KT)

1Mark BogatajOK Azimut 18:43+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 20:43+02:00
3Gregor HvalaOK Azimut 20:55+02:12
4Sergij MukhidinovFriuli MTB 22:47+04:04
5Peter TušarOK Azimut 23:12+04:29
6Iztok HadalinOK Azimut 23:53+05:10
7Andraž De LuisaOK Azimut 24:34+05:51
8Matej ŠkarabotOK Polaris 25:22+06:39
9Rok MočnikOK Azimut 26:58+08:15
10Elio GoljaOK Polaris 27:35+08:52
11Michael TremulPunto K 27:47+09:04
12Blaž MarotOK SG 33:36+14:53
Matic BlažOK Komenda MP+ --:--
Carlo GiacomettiGAJA MP+ --:--
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--

M35 (4.3km / 70m / 21KT)

1Dušan PetrovičOK Polaris 23:31+00:00
2Tihomir SalopekOK Azimut 24:14+00:43
3Stefano CollodetFriuli MTB 24:32+01:01
4Blaž KölnerOK Komenda 24:42+01:11
5Tomaž PustOK Komenda 25:56+02:25
6Marko DudicOK SG 26:09+02:38
7Valentin ErženOK Azimut 27:26+03:55
8Jožko JazbarOK Azimut 27:40+04:09
9Gregor PavličGAJA 28:15+04:44
10Gregor RajOK SG 28:16+04:45
11Klemen KendaOK Azimut 29:14+05:43
11Matej SedejOK Azimut 29:14+05:43
13Rivetta AndreaSemiperdo 29:23+05:52
14Janez PretnarKamniški OK 29:45+06:14
15Marko ObidOK Azimut 29:46+06:15
16Peter FerlugaGAJA 29:49+06:18
17Miran KolmanKamniški OK 29:55+06:24
18Aleš PoljanšekOK Azimut 30:29+06:58
19Gregor ZupanOK Komenda 31:26+07:55
20Luca RuiniPunto K 31:43+08:12
21Valter FoškiOK Polaris 32:19+08:48
22Simon KurinčičOK Komenda 32:48+09:17
23Boris ErženŠOK 33:23+09:52
24Franc MalusOK Komenda 35:41+12:10
25Emil KacinOK Azimut 37:30+13:59
26Erik LogarOK Azimut 40:16+16:45
Primož PogorelčnikOK SG MP+ --:--
Alessio RozziPD Ajdovščina MP+ --:--
Matej VidičOK Azimut MP+ --:--
Andrej CimermanOK Polaris DNS+ --:--

M50 (3.3km / 40m / 17KT)

1Fulvio PacorGAJA 21:34+00:00
2Mauro ClementeGAJA 21:49+00:15
3Miha ŠkarabotOK Polaris 22:01+00:27
4Aleš ZupanOK Polaris 22:23+00:49
5Sergio PalusaPunto K 23:40+02:06
6Igor BončinaOK Azimut 26:33+04:59
7Silvij MočnikOK Azimut 26:46+05:12
8Aleš BorštnikOK Tivoli 29:03+07:29
9Stanko ČuferPD Ajdovščina 30:45+09:11
10Mark SylvesterUWC Adriatic OC 32:38+11:04
11Roman SladičŠOK 33:14+11:40
12Giorgio GhersiORIENTEERING TRIESTE 33:44+12:10
13Marijan LebanOK Azimut 36:47+15:13
14Robert BenkoOK Polaris 37:46+16:12
15Charles NelsonOK Azimut 38:22+16:48
16Janez ZavrlOK Komenda 39:29+17:55
17Dušan SmoleOK Polaris 43:03+21:29
Miro ŠalamunOK Polaris DNS+ --:--
Vlado SedejOK Azimut MP+ --:--
Zdenko PavličGAJA DNS+ --:--

Open (2.3km / 30m / 14KT)

1Stefano SossiCAI XXX Ottobre 19:06+00:00
2Renato PelessoniGAJA 20:06+01:00
3Elisa AlbrizioPunto K 26:45+07:39
4Enrico SossiCAI XXX Ottobre 27:45+08:39
5Margareta PavličGAJA 30:45+11:39
6Timotej ŠucOK Komenda 31:24+12:18
7Marta MalusOK Komenda 32:57+13:51
8Dragan KrivičićOKPT 34:19+15:13
9Darja VodlanOK Polaris 38:45+19:39
10Maja IsteničOK Azimut 47:57+28:51
11Siria SandrinCAI XXX Ottobre 72:15+53:09
12Nicole MasiCAI XXX Ottobre 72:44+53:38
Sandi LovrečičOKPT MP+ --:--
Paola RovisPunto K MP+ --:--
Del Sordo LauraUWC Adriatic OC +-20:54
Elena Gombač ŠucOK Komenda DNF+ --:--

W10 (1.2km / 15m / 11KT)

1Brina KölnerOK Komenda 11:42+00:00
2Ema Pika RajOK SG 17:51+06:09
Lili Ivana RajOK SG DNF+ --:--

W12 (1.5km / 30m / 13KT)

1Nastja FerlugaGAJA 11:32+00:00
2Dorja SalopekOK Azimut 14:30+02:58
3Nea ErženOK Azimut 18:30+06:58
4Hana MamičPD Ajdovščina 23:22+11:50
5Gaia HenryGAJA 32:46+21:14
6Lara KepicKamniški OK 33:46+22:14
Zala Mia ŠvigeljOK Komenda DNS+ --:--
Neža ObidOK Azimut MP+ --:--
Zala LozarPD Ajdovščina MP+ --:--

W16 (2.3km / 30m / 14KT)

1Katja BabičOK Komenda 14:00+00:00
2Iris Aurora PecorariSemiperdo 14:38+00:38
3Teja TušarOK Azimut 17:13+03:13
4Manja LebanOK Azimut 17:17+03:17
5Stella CigniniPunto K 18:40+04:40
6Karin PustOK Komenda 18:47+04:47
7Colombo IrisSemiperdo 18:56+04:56
8Vita MalusOK Komenda 24:17+10:17
9Luna HenryGAJA 24:36+10:36
10Zala Serženta SeljakOK Azimut 39:33+25:33
Nika RavnikarOK Komenda MP+ --:--
Anja ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--

W18 (3.3km / 40m / 17KT)

1Deja RazpetOK Azimut 21:40+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 23:27+01:47
3Zala ZavrlOK Komenda 25:50+04:10
4Patricija PrimožičOK Komenda 28:27+06:47
5Lara ZupanOK Komenda 34:59+13:19
6Barbara ČibejOK Azimut 41:18+19:38
7Arlina LetonjaOK Azimut 43:54+22:14
Ana ŠalamunOK Polaris DNS+ --:--
Malin Edvina Inge-maj SkogsterUWC Adriatic OC DNS+ --:--

W21 (3.3km / 40m / 17KT)

1Nuša JeramOK Azimut 18:27+00:00
2Tajda FoškiOK Polaris 20:43+02:16
3Marta CanalFriuli MTB 22:25+03:58
4Brina FoškiOK Polaris 23:06+04:39
5Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 23:07+04:40
6Tajda BogatajOK Azimut 23:30+05:03
7Nika PoljanšekOK Azimut 24:38+06:11
8Urša TomažinOK Azimut 25:39+07:12
9Barbara KmetecKamniški OK 28:42+10:15
10Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 29:57+11:30
11Monika RavnikarOK Komenda 31:06+12:39
12Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK 31:59+13:32
Michela JermanORIENTEERING TRIESTE DNS+ --:--

W35 (3.3km / 40m / 17KT)

1Petja BalažičOK SG 26:11+00:00
2Nastja RajOK SG 27:20+01:09
3Mojca FoškiOK Polaris 28:12+02:01
4Saša ŽižekOK Azimut 28:50+02:39
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 30:30+04:19
6Romana ZupanOK Komenda 30:54+04:43
7Petra StojanOK Komenda 32:21+06:10
8Ana PlavčakŠOK 34:52+08:41
9Michaela De GrassiPunto K 35:23+09:12
10Lorenza PravatoPD Ajdovščina 35:48+09:37
11Katja KobentarKamniški OK 37:08+10:57
12Petra ParadižOK Komenda 37:40+11:29
13Anka KuzminSemiperdo 38:30+12:19
14Abigael BoncinaOK Azimut 40:03+13:52
15Irma PretnarKamniški OK 44:35+18:24
Maja ObidOK Azimut MP+ --:--
Jadranka DrobničOK Azimut DNS+ --:--
Maria Elena SimonelliSemiperdo MP+ --:--
Sara GaionORIENTEERING TRIESTE DNS+ --:--

W45 (3.3km / 40m / 17KT)

1Cristina RuiniPunto K 26:56+00:00
2Marjanca PoljanšekOK Azimut 33:47+06:51
3Maja ProsenOK Komenda 38:18+11:22
4Damjana JeršeOK Polaris 40:40+13:44
5Alenka ŠkarabotOK Polaris 42:07+15:11
6Marjana RejecOK Azimut 42:28+15:32
7Chiara RajgeljGAJA 45:26+18:30
8Marija KovačPD Ajdovščina 70:32+43:36
Marina LovisottoFriuli MTB MP+ --:--
Donatella GrattonCAI XXX Ottobre MP+ --:--
Fiorella LinSemiperdo DNS+ --:--