Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL11 - Tekma presenečenja - srednja

Orientacijski klub Komenda, Komenda, 7. 1. 2018

A (5.68km / m / 18KT)

1Jernej ZormanOK Komenda 43:09+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 47:43+04:34
3Igor GavrilovPolzela 52:41+09:32
4Boštjan ČerinOK Tivoli 61:07+17:58
5Jure KavčičOK Komenda 64:44+21:35
6Tori BorishGAJA 67:28+24:19
7Aljaž ČerneOK Tivoli 71:40+28:31
8Gregor ZupanOK Komenda 73:30+30:21
9Boris ErženŠOK 76:45+33:36
10Zala ZavrlOK Komenda 77:31+34:22
11Matej Čerin 79:11+36:02
12Tomaž KremžarOK Komenda 81:03+37:54
Vacant +-44:51
Vacant OK Komenda +-44:51
Marko ObidOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-44:51
Vacant +-44:51

B (4.02km / m / 11KT)

1Katja BabičOK Komenda 39:44+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 45:31+05:47
3Nejc TurkOK Komenda 52:42+12:58
4Ana Pia PogačarOK Komenda 53:31+13:47
5Nika RavnikarOK Komenda 56:15+16:31
6Klemen Zibelniksmucka.com 57:45+18:01
7Vita MalusOK Komenda 59:04+19:20
8Janez ZavrlOK Komenda 59:48+20:04
9Špela TrunkOK Komenda 60:21+20:37
10Carlo GiacomettiGAJA 62:13+22:29
11Patricija PrimožičOK Komenda 64:06+24:22
12Tilen ZupanOK Komenda 64:36+24:52
13Romana ZupanOK Komenda 70:01+30:17
14Franc MalusOK Komenda 70:26+30:42
15Vlado SedejOK Azimut 70:51+31:07
16Irena Hacin KölnerOK Komenda 71:19+31:35
17Ana PlavčakŠOK 79:45+40:01
18Chiara RajgeljGAJA 109:18+69:34
19Tinkara Cerar 113:38+73:54
Vacant +-40:16
Vacant +-40:16
Petra ParadižOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-40:16
Klemen KendaOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-40:16
Pahor MarkoOK Komenda DNS+ --:--
Maja ProsenOK Komenda DNF+ --:--
Sandi LovrečičOKPT DNS+ --:--
Vacant +-40:16
Vacant +-40:16
Borut SeljakOK Komenda DNS+ --:--
Alenka Vuga SeljakOK Komenda DNF+ --:--

C (1.91km / m / 6KT)

1Luka SeljakOK Komenda 14:10+00:00
2Timotej ŠucOK Komenda 16:43+02:33
3Jan CokanOK Komenda 16:54+02:44
4Nejc TrunkOK Komenda 17:09+02:59
5Neža TrunkOK Komenda 19:13+05:03
6Drejc MalusOK Komenda 21:11+07:01
7Marta MalusOK Komenda 21:16+07:06
8Sandi LovrecicOKPT 21:31+07:21
9Zala Mia ŠvigeljOK Komenda 21:35+07:25
10Megi MakovecOK Komenda 21:58+07:48
11Elena Gombač ŠucOK Komenda 22:02+07:52
12Ajda JerajOK Komenda 23:37+09:27
13Lara ZupanOK Komenda 25:47+11:37
14Jaka SeljakOK Komenda 26:36+12:26
15Petra StojanOK Komenda 28:41+14:31
16Brina KölnerOK Komenda 29:40+15:30
17Enej ŠucOK Komenda 30:59+16:49
18Patricija KernOK Komenda 31:15+17:05
19Ožbej MalusOK Komenda 31:20+17:10
20Marcel MihaličOK Komenda 31:48+17:38
21Anže KölnerOK Komenda 42:00+27:50
22Jakob KurinčičOK Komenda 45:49+31:39
Maja ObidOK Azimut DNS+ --:--
Aljaž ObidOK Azimut DNS+ --:--
Marko PahorOK Komenda MP+ --:--
Neža ObidOK Azimut DNS+ --:--
Miha GmajnerOK Komenda MP+ --:--

Družinska (1.64km / m / 8KT)

1Teja ŠucOK Komenda 15:11+00:00
2Mija JerajOK Komenda 15:30+00:19
3Niko VerliOK Komenda 17:05+01:54
4Manca PahorOK Komenda 17:09+01:58
5Ela Likozar JurgecOK Komenda 17:54+02:43
6Maks KristanOK Komenda 18:16+03:05
7Matic KristanOK Komenda 18:22+03:11
8Tin ŠucOK Komenda 22:31+07:20
9Lenart PogačarOK Komenda 22:54+07:43
10Lara PogačarOK Komenda 23:00+07:49
11Jerca KurinčičOK Komenda 23:48+08:37
12Ula KoželjOK Komenda 24:42+09:31
13Lea KoželjOK Komenda 25:29+10:18
14Lovro PogačarOK Komenda 25:30+10:19
15Maj SkokOK Komenda 30:12+15:01
16Maja JanežičOK Komenda 39:42+24:31
17Eva JanežičOK Komenda 39:54+24:43
18Iza Plavčak ErženŠOK 52:53+37:42
Urban KnavsOK Komenda DNF+ --:--
Nika ZavašnikOK Komenda DNF+ --:--
Ajda FlorjaničOK Komenda DNF+ --:--
Tina FlorjaničOK Komenda DNF+ --:--
Lidija KoširOK Komenda MP+ --:--
Jurij FlorjaničOK Komenda DNF+ --:--
Eva KoširOK Komenda MP+ --:--