Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL12 - Tekma v okviru prireditve Orientacist leta 2017 - srednja

Orientacijski klub Komenda, Komenda, 13. 1. 2018

A (8.97km / 220m / 27KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 63:06+00:00
2Mark BogatajOK Azimut 65:06+02:00
3Peter TušarOK Azimut 65:51+02:45
4Blaž KölnerOK Komenda 70:13+07:07
5Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli 76:43+13:37
6Dušan PetrovičOK Polaris 83:36+20:30
7Katja BabičOK Komenda 88:09+25:03
8Ajda FlaškerOK Komenda 88:56+25:50
9Gregor AnderluhOK Polaris 89:27+26:21
10Zala ZavrlOK Komenda 93:07+30:01
11Marko ObidOK Azimut 95:48+32:42
12Tomaž KremžarOK Komenda 95:52+32:46
13Boris ErženŠOK 96:08+33:02
14Jure KavčičOK Komenda 97:45+34:39
15Tori BorishGAJA 100:48+37:42
16Ana Pia PogačarOK Komenda 106:03+42:57
Gregor ZupanOK Komenda MP+ --:--
Vacant OK Azimut +-64:54
Vacant +-64:54
Nika PoljanšekOK Azimut MP+ --:--

B (3.84km / 90m / 10KT)

1Klemen Zibelniksmucka.com 32:27+00:00
2Tajda BogatajOK Azimut 33:12+00:45
3Natan Maj PoženelPD Tolmin 33:42+01:15
4Valentin ErženOK Azimut 35:19+02:52
5Tina KernOK Komenda 35:46+03:19
6Domen ŽurbiOK Komenda 36:00+03:33
7Franc MalusOK Komenda 36:07+03:40
8Rok KernOK Komenda 36:28+04:01
9Aljaž LuznarOK Azimut 37:38+05:11
10Klemen KendaOK Azimut 37:45+05:18
11Carlo GiacomettiGAJA 37:59+05:32
12Primož PodobnikOK Azimut 38:48+06:21
13Tomaž PustOK Komenda 38:58+06:31
13Aleš ZupanOK Polaris 38:58+06:31
15Nika RavnikarOK Komenda 39:54+07:27
16Teja TušarOK Azimut 40:08+07:41
17Luka SeljakOK Komenda 40:19+07:52
18Borut SeljakOK Komenda 40:27+08:00
19Blaž JerajOK Komenda 40:49+08:22
20Mojca FoškiOK Polaris 42:23+09:56
21Monika RavnikarOK Komenda 43:02+10:35
22Patricija PrimožičOK Komenda 45:06+12:39
23Timotej ŠucOK Komenda 47:05+14:38
24Igor BončinaOK Azimut 47:52+15:25
25Vita MalusOK Komenda 48:32+16:05
26Ana PlavčakŠOK 50:44+18:17
27Petra StojanOK Komenda 50:45+18:18
28Janez ZavrlOK Komenda 51:50+19:23
29Karin PustOK Komenda 52:04+19:37
30Roman SladičŠOK 54:12+21:45
31Marta MalusOK Komenda 54:40+22:13
32Petra ParadižOK Komenda 66:13+33:46
33Silvo BabičOK Komenda 74:51+42:24
34Abigael BoncinaOK Azimut 75:50+43:23
Oleksandr Ievstafiev DNS+ --:--
Valter FoškiOK Polaris MP+ --:--
Brina FoškiOK Polaris DNS+ --:--
Nejc TurkOK Komenda MP+ --:--
Blaž MavriOK Azimut MP+ --:--
Tilen ZupanOK Komenda MP+ --:--

C (2.33km / 15m / 10KT)

1Simon JerebičOK Komenda 14:36+00:00
2Nea ErženOK Azimut 15:47+01:11
3Lara Nemec 16:02+01:26
4Jakob KurinčičOK Komenda 16:42+02:06
5Enej ŠucOK Komenda 16:45+02:09
6Anže KölnerOK Komenda 16:55+02:19
7Elena Gombač ŠucOK Komenda 17:18+02:42
8Maja IsteničOK Azimut 17:21+02:45
9Miha GmajnerOK Komenda 17:28+02:52
10Damjana JeršeOK Polaris 17:51+03:15
11Patricija KernOK Komenda 17:56+03:20
12Ajda JerajOK Komenda 18:09+03:33
13Zala Mia ŠvigeljOK Komenda 18:15+03:39
14Maja ObidOK Azimut 18:34+03:58
15Ožbej MalusOK Komenda 18:45+04:09
16Lara ZupanOK Komenda 20:57+06:21
17Jaka SeljakOK Komenda 21:26+06:50
18Drejc MalusOK Komenda 22:36+08:00
19Sara Humer 22:49+08:13
20Patrik PlevelOK Komenda 24:01+09:25
21David JerebičOK Komenda 25:41+11:05

D (1.45km / 10m / 10KT)

1Oskar FoškiOK Polaris 10:51+00:00
2Mija JerajOK Komenda 11:04+00:13
3Teja ŠucOK Komenda 12:57+02:06
4Jerca KurinčičOK Komenda 13:11+02:20
5Silvija KernOK Komenda 14:27+03:36
6Aljaž BorkaOK Komenda 16:16+05:25
7Leila Ema PoženelPD Tolmin 16:26+05:35
8Lovro Bor ŠtefančičOK Komenda 16:35+05:44
9Nika ErženOK Azimut 16:40+05:49
10Lukas Jež 16:42+05:51
11Nizzy BončinaOK Azimut 17:44+06:53
Vacant +-11:09
Tin ŠucOK Komenda DNF+ --:--