Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL13 Nočni rojstnodnevni šprint za soteskarjem - sprint

Orientacijski klub Polaris, Domžale športni park, 14. 1. 2018

A (0.0km / m / 14KT)

1Dušan PetrovičOK Polaris 25:18+00:00
2Gašper PetrovičOK Polaris 25:24+00:06
3Gregor AnderluhOK Polaris 25:55+00:37
4Matej ŠkarabotOK Polaris 26:04+00:46
5SImon KurinčičOK Komenda 28:49+03:31
6Tomaž PustOK Komenda 33:07+07:49
7MIro ŠalamunOK Polaris 33:18+08:00
8Klemen KendaOK Azimut 34:17+08:59
9Igor GavrilovPolzela 36:53+11:35

B (0.0km / m / 11KT)

1Simon KurinčičOK Komenda 17:34+00:00
2Miro ŠalamunOK Polaris 22:06+04:32
3Tomaž PustOK Komenda 24:33+06:59
4Karin PustOK Komenda 25:15+07:41
5Ana ŠalamunOK Polaris 26:49+09:15
6Abigael BoncinaOK Azimut 27:45+10:11
7Dušan SmoleOK Polaris 28:23+10:49
8David SedejOK Azimut 29:50+12:16
9Matej SedejOK Azimut 29:51+12:17
10Miha ŠkarabotOK Polaris 29:57+12:23
11Klemen Zibelniksmucka.com 30:37+13:03
12Igor BončinaOK Azimut 30:41+13:07
13Slavljenec SoteskarOK Polaris 32:08+14:34
14Vlado SedejOK Azimut 33:33+15:59
15Roman SladičŠOK 33:38+16:04
16Marija AnderluhOK Polaris 33:49+16:15
17Petra ParadižOK Komenda 34:40+17:06
18Alenka ŠkarabotOK Polaris 53:06+35:32
Lana ŠtrumbeljOK Polaris MP+ --:--