Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL20 - Zaključek lige - srednja

ŽLŠ+2xMB, , 4. 3. 2018

Kvalifikacije (0.0km / 0m / 0KT)

1Žan RavnikarOK Komenda Orientacijski klub Komenda18:37+00:00
2Katja BabičOK Komenda Orientacijski klub Komenda21:32+02:55
3Domen KavčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda24:26+05:49
4Janko BačnarOK Azimut OK Azimut24:37+06:00
5Valentin ErženOK Azimut OK Azimut25:24+06:47
6Tjaž GantarOK Azimut OK Azimut25:44+07:07
7Simon KurinčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda27:02+08:25
8Jure KavčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda27:20+08:43
9Zala ZavrlOK Komenda Orientacijski klub Komenda28:57+10:20
10Ana Pia PogačarOK Komenda Orientacijski klub Komenda30:13+11:36
Igor BončinaOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--
Abigael BoncinaOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--
Klemen KendaOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--
Tajda BogatajOK Azimut OK AzimutMP+ --:--

B (4.44km / 125m / 17KT)

1Natan Maj PoženelPD Tolmin Planinsko društvo Tolmin45:26+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris48:07+02:41
3Stanko ČuferPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina48:58+03:32
4Marko ObidOK Azimut OK Azimut55:45+10:19
5Boštjan BogatajOK Azimut OK Azimut64:31+19:05
6Petra ParadižOK Komenda Orientacijski klub Komenda69:42+24:16
7Teja TušarOK Azimut OK Azimut70:51+25:25
8Charles NelsonOK Azimut OK Azimut71:06+25:40
9Tina KernOK Komenda Orientacijski klub Komenda80:43+35:17
10Vlado SedejOK Azimut OK Azimut84:04+38:38
11Silvo BabičOK Komenda Orientacijski klub Komenda84:25+38:59
12Kristjan GantarOK Azimut OK Azimut89:57+44:31
13Nik GregoričPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina90:54+45:28
14Tilen ŽvanutPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina93:51+48:25
Ana PlavčakŠOK Škofjeloški orientacijski klubDNS+ --:--
Andrej KorelcOK Komenda Orientacijski klub Komenda+-46:34
Matej ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--
Manuel Alberto MontesPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina+-46:34
Andraž SamecPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina+-46:34
Uroš TozanPD Ajdovščina Planinsko Društvo AjdovščinaMP+ --:--
Maja ObidOK Azimut OK Azimut+-46:34
Damjana GantarOK Azimut OK Azimut+-46:34
Jani BratožPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina+-46:34

C (1.85km / 40m / 9KT)

1Rok BogatajOK Azimut OK Azimut13:23+00:00
2Nea ErženOK Azimut OK Azimut14:54+01:31
3Primož GantarOK Azimut OK Azimut15:01+01:38
4Timotej ŠucOK Komenda Orientacijski klub Komenda17:28+04:05
5Aljaž ObidOK Azimut OK Azimut19:05+05:42
6Borut GantarOK Azimut OK Azimut19:38+06:15
7Neža ObidOK Azimut OK Azimut19:53+06:30
8Nataša BogatajOK Azimut OK Azimut20:16+06:53
9Jakob KurinčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda21:46+08:23
10Ema GregorčičPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina22:42+09:19
11Zala Serženta SeljakOK Azimut OK Azimut22:50+09:27
12Maja IsteničOK Azimut OK Azimut25:45+12:22
13Mia KrušecPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina34:51+21:28
14Hana MamičPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina39:02+25:39
15Zala LozarPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina42:01+28:38
16Enej ŠucOK Komenda Orientacijski klub Komenda45:06+31:43
Janoš KrkočPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina+-14:37
Zala ZabukovecPD Ajdovščina Planinsko Društvo AjdovščinaDNF+ --:--
Žan SlejkoPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina+-14:37
Izabela Eržen PlavčakŠOK Škofjeloški orientacijski klubDNS+ --:--

A (3.42km / 140m / 20KT)

1Žan RavnikarOK Komenda Orientacijski klub Komenda45:48+00:00
2Janko BačnarOK Azimut OK Azimut45:51+00:03
3Katja BabičOK Komenda Orientacijski klub Komenda45:53+00:05
4Simon KurinčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda51:59+06:11
5Jure KavčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda52:07+06:19
6Zala ZavrlOK Komenda Orientacijski klub Komenda52:31+06:43
7Valentin ErženOK Azimut OK Azimut57:23+11:35
Tjaž GantarOK Azimut OK Azimut65:44+19:56
Simon KurinčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda67:02+21:14
Jure KavčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda67:20+21:32
Zala ZavrlOK Komenda Orientacijski klub Komenda68:57+23:09
Ana Pia PogačarOK Komenda Orientacijski klub Komenda90:13+44:25
Igor BončinaOK Azimut OK AzimutDNF+ --:--
Abigael BoncinaOK Azimut OK AzimutDNF+ --:--
Ana Pia PogačarOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNF+ --:--
Domen KavčičOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNF+ --:--