Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL8 - predbožična srednja - srednja

PD Tolmin, OK Azimut, Tolmin, 23. 12. 2017

A (5.1km / 55m / 21KT)

1Sergiy MuchidinovFriuli MTB 34:38+00:00
2Valentin ErženOK Azimut 40:59+06:21
3Tori BorishGAJA 41:35+06:57
4Janko Bačnar 41:48+07:10
5Deja RazpetOK Azimut 43:50+09:12
6Matej SedejOK Azimut 46:39+12:01
7Nika PoljanšekOK Azimut 47:53+13:15
8Carlo GiacomettiGAJA 49:12+14:34
9Marko ObidOK Azimut 56:26+21:48
10Nejc Kragelj 102:17+67:39
Klemen KendaOK Azimut DNS+ --:--

B (3km / 55m / 14KT)

1Natan Maj PoženelPD Tolmin 23:04+00:00
2Nuša JeramOK Azimut 24:03+00:59
3Kristjan GantarOK Azimut 26:31+03:27
4Aljaž ČelikOK Azimut 29:31+06:27
5Boštjan BogatajOK Azimut 29:54+06:50
6Blaž Šorli CKPD Tolmin 31:29+08:25
7Vlado SedejOK Azimut 35:28+12:24
8Pavel RejecOK Azimut 36:13+13:09
9Damjana GantarOK Azimut 37:48+14:44
10Marjana RejecOK Azimut 39:25+16:21
11Nataša BogatajOK Azimut 42:32+19:28
12Chiara Raiger 44:08+21:04
13Blaž Šorli BDPD Tolmin 57:34+34:30
14Jure Fon 66:50+43:46
Igor BončinaOK Azimut DNS+ --:--
Emil KacinOK Azimut DNS+ --:--

C (1.9km / 35m / 9KT)

1Rok BogatajOK Azimut 19:05+00:00
2Primož GantarOK Azimut 20:03+00:58
3Aljaž ObidOK Azimut 21:15+02:10
4Neža ObidOK Azimut 23:33+04:28
5David SedejOK Azimut 25:21+06:16
6Blaž Kragelj 26:54+07:49
7Nea ErženOK Azimut 27:58+08:53
8Maja ObidOK Azimut 30:20+11:15
9Leila Ema PoženelPD Tolmin 32:07+13:02
10Borut GantarOK Azimut 33:39+14:34
11Neža ŠorliPD Tolmin 39:44+20:39
12Nika ErženOK Azimut 43:08+24:03
Žare Haulina MP+ --:--
Maja IsteničOK Azimut DNS+ --:--