Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 3 - sprint

Orientacijski klub Komenda, Kranj, 27. 1. 2018

M10 (1.45km / m / 13KT)

1David SedejOK Azimut 11:04+00:00
2Jakob KurinčičOK Komenda 13:40+02:36
3Anže KölnerOK Komenda 13:46+02:42
4Oskar FoškiOK Polaris 14:11+03:07
5Ožbej MalusOK Komenda 17:22+06:18
6Enej ŠucOK Komenda 17:33+06:29
7Jaka SeljakOK Komenda 22:05+11:01
8Drejc MalusOK Komenda 29:00+17:56
Vacant +-12:56
Patrik PlevelOK Komenda MP+ --:--
Vacant +-12:56
David Luka JerebičOK Komenda DNS+ --:--

M12 (1.58km / m / 12KT)

1Luka SeljakOK Komenda 10:50+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 11:21+00:31
3Jan CokanOK Komenda 11:32+00:42
Vacant +-11:10
Vacant +-11:10
Simon Erik JerebičOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-11:10

M16 (2.28km / m / 16KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 12:07+00:00
2Natan Maj PoženelPD Tolmin 14:10+02:03
3Nejc TurkOK Komenda 15:17+03:10
4Martin JevševarOK Brežice 15:23+03:16
5Tilen ZupanOK Komenda 15:28+03:21
6Aljaž ČelikOK Azimut 15:34+03:27
7Tilen ŽvanutPD Ajdovščina 15:53+03:46
8Aljaž ObidOK Azimut 18:05+05:58
9Nejc ZorkoOK Brežice 24:11+12:04
Jani BratožPD Ajdovščina DNS+ --:--
Vacant +-13:53
Vacant +-13:53
Vacant +-13:53
Aljaž LuznarOK Azimut DNS+ --:--

M18 (2.69km / m / 17KT)

1Ambrož RupnikOK Azimut 15:39+00:00
2Tjaž GantarOK Azimut 15:43+00:04
3Jošt RovtarOK Azimut 23:08+07:29
Vacant +-16:21
Vacant +-16:21
Jure KavčičOK Komenda DISQ+ --:--
Vacant +-16:21

M21 (3.36km / m / 26KT)

1Mark BogatajOK Azimut 16:33+00:00
2Matjaž ŠtanfelOK Azimut 17:28+00:55
3Jan DovčOK Tivoli 17:29+00:56
4Matic BlažOK Komenda 17:56+01:23
5Gregor HvalaOK Azimut 18:14+01:41
6Žan RavnikarOK Komenda 18:34+02:01
7Simon StanonikOK Azimut 19:25+02:52
8Blaž PetrovičOK Polaris 21:13+04:40
9Iztok HadalinOK Azimut 22:18+05:45
10Nejc MočnikOK Azimut 24:48+08:15
11David AndrejcOK SG 29:41+13:08
Nicolas VanekOK Azimut DNS+ --:--
Andraz HribarOK Brežice DNS+ --:--
Vacant +-17:27
Vacant +-17:27
Blaž MarotOK SG DNS+ --:--
Žiga AndrejcOK SG DNS+ --:--
Aleš BalekOK SG DNS+ --:--

M35 (3.36km / m / 26KT)

1Igor Gavrilov 19:37+00:00
2Tihomir SalopekOK Azimut 20:26+00:49
3Gregor ZupanOK Komenda 20:48+01:11
4Gregor RajOK SG 21:42+02:05
5Jožko JazbarOK Azimut 21:46+02:09
6Matej HauptmanRJZ VELENJE 22:37+03:00
7Miran KolmanKamniški OK 22:53+03:16
8Tomaž PustOK Komenda 23:04+03:27
9Marko DudicOK SG 23:17+03:40
10Bojan JevševarOK Brežice 23:22+03:45
11Valentin ErženOK Azimut 23:53+04:16
12Valter FoškiOK Polaris 24:11+04:34
13Marko ObidOK Azimut 24:51+05:14
14Matej SedejOK Azimut 25:07+05:30
15Klemen KendaOK Azimut 26:05+06:28
16Alessio RozziPD Ajdovščina 28:10+08:33
17Boštjan BogatajOK Azimut 28:22+08:45
18Rok SušnikOK Azimut 32:07+12:30
Oleksandr Ievstafiev DNS+ --:--
Primož PodobnikOK Azimut DISQ+ --:--
Franc MalusOK Komenda DISQ+ --:--

M50 (2.69km / m / 17KT)

1Aleš ZupanOK Polaris 17:42+00:00
2Stanko ČuferPD Ajdovščina 19:38+01:56
3Aleš BorštnikOK Tivoli 20:28+02:46
4Vlado SedejOK Azimut 25:16+07:34
5Silvo BabičOK Komenda 26:13+08:31
6Pavel RejecOK Azimut 28:58+11:16
7Roman SladičŠOK 31:38+13:56
Vacant +-18:18
Vacant +-18:18
Vacant +-18:18

OPEN (2.28km / m / 16KT)

1Timotej ŠucOK Komenda 18:13+00:00
2Sandi LovrecicOK Komenda 21:03+02:50
Vacant +-19:47
Vacant +-19:47
Vacant +-19:47
Vacant +-19:47
Vacant +-19:47
Vacant +-19:47
Vacant +-19:47
Vacant +-19:47

OTROŠKA (1.15km / m / 10KT)

1Manca PahorOK Komenda 09:09+00:00
2Mija JerajOK Komenda 10:18+01:09
3Rok SedejOK Azimut 11:05+01:56
3Ajda Jarc 11:05+01:56
5Val Jarc 11:31+02:22
6Nika ErženOK Azimut 11:43+02:34
7Tevž BolkaOK Komenda 12:39+03:30
8Aljaž Bolka 13:11+04:02
9Jerca KurinčičOK Komenda 14:49+05:40
10Nizzy BončinaOK Azimut 15:15+06:06
11Lenart AndrejcOK SG 17:46+08:37
12Patricija Ogrinc 19:31+10:22
13Pia OgrincOK Komenda 19:36+10:27
14Nace HauptmanRJZ VELENJE 19:56+10:47
15Žiga SedejOK Azimut 23:10+14:01
Vacant +-10:51
Vacant +-10:51
Vacant +-10:51
Vacant +-10:51
Vacant +-10:51
Vacant +-10:51
Sara JerebičOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-10:51
Vacant +-10:51
Sašo Georgiev MP+ --:--
Vacant +-10:51
Tin ŠucOK Komenda DNS+ --:--
Vanja Kljajevič DNF+ --:--
Teja ŠucOK Komenda DNS+ --:--

ZAČETNIKI (1.45km / m / 13KT)

1Marcel Mihalič 20:31+00:00
Vacant +-21:29
Ema KepicKamniški OK DNS+ --:--
Vacant +-21:29
Meta VodopivecPD Ajdovščina DNS+ --:--
Vacant +-21:29
Vacant +-21:29
Vacant +-21:29
Vacant +-21:29
Elena Gombač ŠucOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-21:29

Ž10 (1.45km / m / 13KT)

1Brina KölnerOK Komenda 11:42+00:00
2Ajda JerajOK Komenda 19:25+07:43
3Ema Pika RajOK SG 19:36+07:54
4Lili Ivana RajOK SG 35:47+24:05
Vacant +-12:18
Vacant +-12:18
Vacant +-12:18
Kaja MiklavcOK Komenda MP+ --:--

Ž12 (1.58km / m / 12KT)

1Dorja SalopekOK Azimut 11:05+00:00
2Nea ErženOK Azimut 11:50+00:45
3Neža ObidOK Azimut 15:19+04:14
4Lara KepicKamniški OK 35:11+24:06
Hana MamičPD Ajdovščina DNS+ --:--
Zala LozarPD Ajdovščina DNS+ --:--
Vacant +-12:55
Vacant +-12:55
Vacant +-12:55

Ž16 (2.28km / m / 16KT)

1Katja BabičOK Komenda 13:28+00:00
2Teja TušarOK Azimut 17:05+03:37
3Nika RavnikarOK Komenda 18:18+04:50
4Vita MalusOK Komenda 18:37+05:09
5Karin PustOK Komenda 20:04+06:36
6Zala Serženta SeljakOK Azimut 21:32+08:04
Vacant +-14:32
Vacant +-14:32
Vacant +-14:32

Ž18 (2.69km / m / 17KT)

1Zala ZavrlOK Komenda 18:34+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 19:08+00:34
3Lana ŠtrumbeljOK Polaris 24:20+05:46
4Lara ZupanOK Komenda 26:02+07:28
5Arlina LetonjaOK Azimut 26:58+08:24
Vacant +-19:26
Vacant +-19:26

Ž21 (2.69km / m / 17KT)

1Barbora PijákováSPE 16:24+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 16:27+00:03
3Nuša JeramOK Azimut 16:46+00:22
4Tajda BogatajOK Azimut 17:11+00:47
5Ajda FlaškerOK Komenda 17:27+01:03
6Monika RavnikarOK Komenda 21:22+04:58
7Urša TomažinOK Azimut 22:37+06:13
8Katja DovčOK Tivoli 22:49+06:25
9Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK 24:01+07:37
10Barbara KmetecKamniški OK 25:00+08:36
Vacant +-17:36
Vacant +-17:36
Vacant +-17:36
Nika PoljanšekOK Azimut DNS+ --:--

Ž35 (2.69km / m / 17KT)

1Anica HribarOK Brežice 20:31+00:00
2Petja BalažičOK SG 20:35+00:04
3Mojca FoškiOK Polaris 20:54+00:23
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 22:54+02:23
5Nastja RajOK SG 23:44+03:13
6Katja KobentarKamniški OK 24:58+04:27
7Petra StojanOK Komenda 25:36+05:05
8Maja ObidOK Azimut 25:45+05:14
9Lorenza PravatoPD Ajdovščina 25:54+05:23
10Maja IsteničOK Azimut 30:19+09:48
11Nataša BogatajOK Azimut 30:59+10:28
12Abigael BoncinaOK Azimut 31:17+10:46
13Marta MalusOK Komenda 32:58+12:27
Vacant +-21:29
Vacant +-21:29
Petra ParadižOK Komenda MP+ --:--
Romana ZupanOK Komenda DISQ+ --:--

Ž45 (2.28km / m / 16KT)

1Maja ProsenOK Komenda 19:20+00:00
2Marjana RejecOK Azimut 22:26+03:06
3Damjana JeršeOK Polaris 26:11+06:51
Vacant +-20:40
Vacant +-20:40
Marija KovačPD Ajdovščina DISQ+ --:--
Vacant +-20:40