Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP šprint, SSOL 5 - sprint

Orientacijski klub Tivoli, Ljubljana, 3. 6. 2018

M10 (0.9km / m / 9KT)

1David SedejOK Azimut OK Azimut05:56+00:00
2Anže KölnerOK Komenda Orientacijski klub Komenda06:23+00:27
3Rok SedejOK Azimut OK Azimut08:20+02:24
4Martin FerencOK Tivoli OK Tivoli08:56+03:00
5Enej ŠucOK Komenda Orientacijski klub Komenda08:58+03:02
Vacant +-6:04
Vacant +-6:04

M12 (1.65km / m / 9KT)

1Jan CokanOK Komenda Orientacijski klub Komenda10:06+00:00
2Rok BogatajOK Azimut OK Azimut10:16+00:10
3Luka SeljakOK Komenda Orientacijski klub Komenda10:46+00:40
4Rok IlovarOK Tivoli OK Tivoli12:40+02:34
5Aljaž ŠkvarčaOK Azimut OK Azimut15:10+05:04
6Jaka SeljakOK Komenda Orientacijski klub Komenda17:38+07:32
7Lev ŽižekOK Azimut OK Azimut17:57+07:51
8Nejc DobravecOK Tivoli OK Tivoli31:44+21:38

M16 (2.59km / m / 13KT)

1Tihon SalopekOK Azimut OK Azimut11:02+00:00
2Domen KavčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda11:09+00:07
3Natan Maj PoženelPD Tolmin Planinsko društvo Tolmin12:03+01:01
4Martin JevševarOK Brežice OK Brežice12:48+01:46
5Matevž KuncOK Tivoli OK Tivoli14:14+03:12
6Nejc TurkOK Komenda Orientacijski klub Komenda14:46+03:44
7Uroš TozanPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina14:52+03:50
8Aljaž ČelikOK Azimut OK Azimut15:15+04:13
9 Luka AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub Polaris16:17+05:15
10Nik GregoričPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina17:08+06:06
11Aljaž ObidOK Azimut OK Azimut18:10+07:08
12Timotej HribarOK Brežice OK Brežice18:48+07:46
13Nejc ZorkoOK Brežice OK Brežice20:17+09:15
Jakob NovakPD Ajdovščina Planinsko Društvo AjdovščinaDNS+ --:--
Tilen ŽvanutPD Ajdovščina Planinsko Društvo AjdovščinaDNS+ --:--
Vacant +-12:58
Vacant +-12:58

M20 (3.69km / m / 21KT)

1Matic BlažOK Komenda Orientacijski klub Komenda15:32+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris17:20+01:48
3Tjaž GantarOK Azimut OK Azimut17:31+01:59
4Jure KavčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda19:24+03:52
5Gregor KuncOK Tivoli OK Tivoli27:12+11:40

M21 (3.69km / m / 21KT)

1Mark BogatajOK Azimut OK Azimut13:58+00:00
2Simon StanonikOK Azimut OK Azimut14:24+00:26
3Žan RavnikarOK Komenda Orientacijski klub Komenda14:52+00:54
4Jan DovčOK Tivoli OK Tivoli15:28+01:30
5Blaž MarotOK SG OK Slovenj Gradec17:49+03:51
6Elio GoljaOK Polaris Orientacijski Klub Polaris17:56+03:58
7Gregor HvalaOK Azimut OK Azimut19:34+05:36
8Matej ČerinOK Tivoli OK Tivoli20:05+06:07
9Matjaž DrakslerŠOK Škofjeloški orientacijski klub21:43+07:45
10Aleš VeseličOK Komenda Orientacijski klub Komenda26:35+12:37
Vacant +-14:02
Vacant +-14:02

M35 (3.1km / m / 15KT)

1Blaž KölnerOK Komenda Orientacijski klub Komenda13:01+00:00
2Iztok RojcOK Polaris Orientacijski Klub Polaris13:05+00:04
3Tihomir SalopekOK Azimut OK Azimut14:30+01:29
4Gregor AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub Polaris14:53+01:52
5Gregor RajOK SG OK Slovenj Gradec14:59+01:58
6Tomaž PustOK Komenda Orientacijski klub Komenda15:06+02:05
7Aleš PoljanšekOK Azimut OK Azimut15:09+02:08
8Jožko JazbarOK Azimut OK Azimut15:17+02:16
9Valentin ErženOK Azimut OK Azimut15:32+02:31
10Tomaž GroffOK Azimut OK Azimut15:37+02:36
11Marko ObidOK Azimut OK Azimut16:56+03:55
12Boštjan BogatajOK Azimut OK Azimut17:01+04:00
13Timotej ŠucOK Komenda Orientacijski klub Komenda17:22+04:21
14Boris ErženŠOK Škofjeloški orientacijski klub17:28+04:27
15Matej SedejOK Azimut OK Azimut17:44+04:43
16Klemen KendaOK Azimut OK Azimut18:46+05:45
17Alessio RozziPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina19:12+06:11
18Borut Seljak 19:26+06:25
19Rok ŽižekOK Azimut OK Azimut19:59+06:58
20Marko PahorOK Komenda Orientacijski klub Komenda23:42+10:41
Vacant +-14:59
Davor PobegaOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--
Mladen VukmanovićKAP OK KapelaDNS+ --:--

M50 (2.51km / m / 13KT)

1Aleš ZupanOK Polaris Orientacijski Klub Polaris14:46+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris16:18+01:32
3Igor BončinaOK Azimut OK Azimut18:28+03:42
4Jose PiresCPOC CPOC21:35+06:49
5Marijan LebanOK Azimut OK Azimut22:15+07:29
Rolf JohanssonSUOK Sundsvalls OKDNS+ --:--
Aleš ČerinOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--
Pavel RejecOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--
Vacant +-15:14

M60 (2.51km / m / 13KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina14:49+00:00
2Ivo KetePD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina15:12+00:23
3Charles NelsonOK Azimut OK Azimut22:43+07:54
4Silvester Zaman 54:31+39:42
Vacant +-15:11
Vlado SedejOK Azimut OK AzimutMP+ --:--

OPEN (3.01km / m / 11KT)

1Ana Bartol 16:47+00:00
2Anže Špehar 19:25+02:38
3Maks Kupnik 22:39+05:52
4Eva CasagrandeOK Tivoli OK Tivoli25:28+08:41
5Vid DovčOK Tivoli OK Tivoli30:59+14:12
6Vanessa JurgeCPOC CPOC32:32+15:45
7Paul De Cerou 33:13+16:26
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13
Vacant +-17:13

OTROSKA-KIDS (0.9km / m / 9KT)

1Mija JerajOK Komenda Orientacijski klub Komenda07:17+00:00
2Manca PahorOK Komenda Orientacijski klub Komenda07:45+00:28
3Leila Ema PoženelPD Tolmin Planinsko društvo Tolmin09:34+02:17
4Nizzy BončinaOK Azimut OK Azimut09:39+02:22
5Iza ErženŠOK Škofjeloški orientacijski klub09:52+02:35
6Pia VeseličOK Komenda Orientacijski klub Komenda10:58+03:41
7Anže ObidOK Azimut OK Azimut11:10+03:53
8Teja ŠucOK Komenda Orientacijski klub Komenda13:08+05:51
9Ida Antonija RajOK SG OK Slovenj Gradec14:39+07:22
10Inga MarkovičOK SG OK Slovenj Gradec14:56+07:39
11Jaka KostanjšekOK Komenda Orientacijski klub Komenda15:49+08:32
12Nace Logonder AnžurOK Tivoli OK Tivoli19:49+12:32
Vacant +-8:43
Natan DeuOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNF+ --:--
Bor KostanjšekOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNF+ --:--
Vital DeuOK Komenda Orientacijski klub KomendaMP+ --:--
Vacant +-8:43
Vacant +-8:43
Vacant +-8:43
Vacant +-8:43
Tin ŠucOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNS+ --:--

Z10 (0.9km / m / 9KT)

1Brina KölnerOK Komenda Orientacijski klub Komenda06:31+00:00
2Ema Pika RajOK SG OK Slovenj Gradec12:17+05:46
3Ajda JerajOK Komenda Orientacijski klub Komenda12:29+05:58
4Nika ErženOK Azimut OK Azimut13:46+07:15
5Zarja ŽižekOK Azimut OK Azimut21:16+14:45
6Lili Ivana RajOK SG OK Slovenj Gradec25:18+18:47
Vacant +-7:29
Vacant +-7:29

Z12 (1.65km / m / 9KT)

1Neža ObidOK Azimut OK Azimut09:35+00:00
2Dorja SalopekOK Azimut OK Azimut09:45+00:10
3Nea ErženOK Azimut OK Azimut10:21+00:46
4Tinka FerencOK Tivoli OK Tivoli12:13+02:38
5Mojca KuncOK Tivoli OK Tivoli12:33+02:58
6Jana MočnikOK Azimut OK Azimut16:06+06:31
7Zala Mia ŠvigeljOK Komenda Orientacijski klub Komenda16:38+07:03
8Zala LozarPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina17:14+07:39
9Nikolina UgrinOK Tivoli OK Tivoli18:10+08:35
10Hana MamičPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina20:10+10:35
11Špela MajdičOK Azimut OK Azimut24:12+14:37
12Brina HernecOK Tivoli OK Tivoli27:04+17:29
Vacant +-10:25
Vacant +-10:25
Vacant +-10:25
Ema GroffOK Azimut OK AzimutDNF+ --:--

Z16 (2.59km / m / 13KT)

1Katja BabičOK Komenda Orientacijski klub Komenda12:33+00:00
2Tina KernOK Komenda Orientacijski klub Komenda13:59+01:26
3Manja LebanOK Azimut OK Azimut14:27+01:54
4Teja TušarOK Azimut OK Azimut14:37+02:04
5Karin PustOK Komenda Orientacijski klub Komenda16:02+03:29
6Nika RavnikarOK Komenda Orientacijski klub Komenda16:26+03:53
7Anja ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris18:16+05:43
8Katarina Eva AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub Polaris19:55+07:22
9Pia IlovarOK Tivoli OK Tivoli22:56+10:23
10Zala Serženta SeljakOK Azimut OK Azimut23:13+10:40
Zala FerencOK Tivoli OK TivoliDNS+ --:--
Vacant +-13:27

Z18 (3.01km / m / 11KT)

1Nika PoljanšekOK Azimut OK Azimut15:08+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda Orientacijski klub Komenda15:41+00:33
3Deja RazpetOK Azimut OK Azimut15:45+00:37
4Zala ZavrlOK Komenda Orientacijski klub Komenda16:51+01:43
5Jedert JevševarOK Brežice OK Brežice21:39+06:31
Vacant +-16:52
Vacant +-16:52

Z21 (3.01km / m / 11KT)

1Ajda FlaškerOK Komenda Orientacijski klub Komenda14:57+00:00
2Nuša JeramOK Azimut OK Azimut15:02+00:05
3Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK Kamniški orientacijski klub15:13+00:16
4Tajda FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris16:35+01:38
5Anica HribarOK Brežice OK Brežice18:24+03:27
6Alja DrakslerŠOK Škofjeloški orientacijski klub24:16+09:19
7Ina KuhelnikOK SG OK Slovenj Gradec24:33+09:36
8Barbara KmetecKamniški OK Kamniški orientacijski klub25:06+10:09
Tajda BogatajOK Azimut OK AzimutMP+ --:--
Vacant +-15:03
Vinka VukmanovićKAP OK KapelaDNS+ --:--
Vacant +-15:03
Vacant +-15:03
Vacant +-15:03

Z35 (2.59km / m / 13KT)

1Petja BalažičOK SG OK Slovenj Gradec14:18+00:00
2Saša ŽižekOK Azimut OK Azimut15:45+01:27
3Nastja RajOK SG OK Slovenj Gradec17:11+02:53
4Irena Hacin KölnerOK Komenda Orientacijski klub Komenda18:12+03:54
5Petra StojanOK Komenda Orientacijski klub Komenda18:53+04:35
6Maja IsteničOK Azimut OK Azimut21:25+07:07
7Nataša BogatajOK Azimut OK Azimut21:28+07:10
8Špela BogatajOK Komenda Orientacijski klub Komenda21:34+07:16
9Lorenza PravatoPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina21:36+07:18
10Maja ObidOK Azimut OK Azimut21:56+07:38
11Elena Gombač ŠucOK Komenda Orientacijski klub Komenda24:35+10:17
Abigael Vanessa BoncinaOK Azimut OK AzimutMP+ --:--
Vacant +-15:42
Vacant +-15:42

Z45 (2.51km / m / 13KT)

1Maja Zaman GroffOK Azimut OK Azimut19:42+00:00
2Irena BalažičOK SG OK Slovenj Gradec22:02+02:20
3Maja ProsenOK Komenda Orientacijski klub Komenda22:32+02:50
4Damjana JeršeOK Polaris Orientacijski Klub Polaris22:34+02:52
5Marjanca PoljanšekOK Azimut OK Azimut22:41+02:59
6Marjana RejecOK Azimut OK Azimut23:17+03:35
7Alenka ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris25:43+06:01
Vacant +-20:18
Vacant +-20:18

ZACETNISKA-BEGINNERS (1.65km / m / 9KT)

1Katja Marinko 12:05+00:00
2Andrej Grmek 14:38+02:33
3Aleksander CasagrandeOK Tivoli OK Tivoli15:42+03:37
4Maja ČadOK Tivoli OK Tivoli17:48+05:43
5Gloria CasagrandeOK Tivoli OK Tivoli21:16+09:11
6Teodor CasagrandeOK Tivoli OK Tivoli32:53+20:48
7Klemen Pekolj 34:57+22:52
8Tjaša BergantŠOK Škofjeloški orientacijski klub36:47+24:42
Vacant +-13:55
Vacant +-13:55
Vacant +-13:55
Vacant +-13:55
Janez Juilija Janja Anzeljc Krivec MP+ --:--
Vacant +-13:55
Sonja Zaman DNF+ --:--
Elenora CasagrandeOK Tivoli OK TivoliMP+ --:--
Vacant +-13:55
Vacant +-13:55
Vacant +-13:55
Vacant +-13:55