Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 3 - srednja

Orientacijski klub Komenda, Zalštad, 15. 4. 2018

M10 (1.35km / 30m / 9KT)

1Jakob KurinčičOK Komenda 09:02+00:00
2David SedejOK Azimut 09:52+00:50
3Martin FerencOK Tivoli 09:53+00:51
4Drejc MalusOK Komenda 11:11+02:09
4Oskar FoškiOK Polaris 11:11+02:09
6Anže KölnerOK Komenda 12:05+03:03
7Lovro PrevodnikOK Komenda 13:13+04:11
8Enej ŠucOK Komenda 13:51+04:49
9Ožbej MalusOK Komenda 19:25+10:23
Jaka SeljakOK Komenda MP+ --:--

M12 (1.9km / 60m / 8KT)

1Rok BogatajOK Azimut 14:14+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 15:06+00:52
3Aljaž ŠkvarčaOK Azimut 15:48+01:34
4Jan CokanOK Komenda 15:54+01:40
5Lev ŽižekOK Azimut 22:55+08:41
6Nejc TrunkOK Komenda 23:38+09:24
7Borut GantarOK Azimut 24:40+10:26
8Val Bajc 25:20+11:06
9Simon Erik JerebičOK Komenda 26:31+12:17
10Patrik PlevelOK Komenda 44:05+29:51
Domen LebanOK Azimut DNS+ --:--

M14 (1.98km / 80m / 12KT)

1Nejc TurkOK Komenda 15:36+00:00
2Matevž KuncOK Tivoli 18:51+03:15
3Rok KernOK Komenda 20:48+05:12
4Tilen ZupanOK Komenda 21:32+05:56
5Primož GantarOK Azimut 26:36+11:00

M16 (2.36km / 110m / 15KT)

1Domen KavčičOK Komenda 25:38+00:00
2Natan Maj PoženelPD Tolmin 26:10+00:32
3Nejc DomnikOK Azimut 32:08+06:30
4Domen ŽurbiOK Komenda 32:50+07:12
5Enej LogarOK Azimut 40:45+15:07
6Aljaž LuznarOK Azimut 44:52+19:14
7Enej SmoleOK Polaris 65:16+39:38

M18 (3.81km / 210m / 20KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 41:22+00:00
2Jure KavčičOK Komenda 47:40+06:18

M21A (3.81km / 210m / 20KT)

1Nejc Smolej 42:42+00:00
2Valentin ErženOK Azimut 43:14+00:32
3Matej ŠkarabotOK Polaris 43:21+00:39
4Gregor ZupanOK Komenda 43:27+00:45
5Marko ObidOK Azimut 45:01+02:19
6Elio GoljaOK Polaris 45:28+02:46
7Simon KurinčičOK Komenda 49:02+06:20
8Drago PeterneljOK Azimut 52:20+09:38
9Aleš ZobavnikKamniški OK 54:34+11:52

M21B (2.36km / 110m / 15KT)

1Borut Seljak 30:37+00:00
2Boštjan BogatajOK Azimut 31:41+01:04
3Matej Kristan 33:47+03:10
4Franc MalusOK Komenda 36:40+06:03
5Matej VidičOK Azimut 39:23+08:46
6Denis MikužOK Azimut 45:42+15:05
7Kristjan GantarOK Azimut 51:43+21:06
8Aleš VeseličOK Komenda 52:35+21:58
9Timotej ŠucOK Komenda 60:02+29:25
10Nicolas VanekOK Azimut 67:59+37:22
Silvo BabičOK Komenda MP+ --:--

M21E (4.36km / 240m / 23KT)

1Mark BogatajOK Azimut 34:00+00:00
2Matija RazumOK Brežice 34:48+00:48
3Jan DovčOK Tivoli 35:10+01:10
4Žan RavnikarOK Komenda 35:13+01:13
5Jernej ZormanOK Komenda 35:44+01:44
6Matic BlažOK Komenda 35:58+01:58
7Simon StanonikOK Azimut 36:56+02:56
8Ivan Boyadzhiev ml.MOK 39:32+05:32
9Gregor HvalaOK Azimut 42:49+08:49
10Rajko KračunKamniški OK 44:40+10:40
11Denis KokeljKamniški OK 55:42+21:42
Peter TušarOK Azimut DNS+ --:--

M35 (3.81km / 210m / 20KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 31:02+00:00
2Hannes PacherSUSO 36:16+05:14
3Oleksandr Ievstafiev 38:01+06:59
4Boris BaumanMOK 38:42+07:40
5Max HabenichtSU Klagenfurt 38:47+07:45
6Bojan JevševarOK Brežice 39:27+08:25
7Aleš PoljanšekOK Azimut 42:58+11:56
8Klemen KendaOK Azimut 45:53+14:51
9Tomaž KremžarOK Komenda 47:07+16:05
10Matej SedejOK Azimut 47:36+16:34
11Miran KolmanKamniški OK 51:45+20:43
12Luka Kremžar 52:42+21:40

M45 (3.06km / 160m / 18KT)

1Jožko JazbarOK Azimut 30:35+00:00
2Robert KuncOK Tivoli 37:28+06:53
3Tomaž GroffOK Azimut 38:57+08:22
4Valter FoškiOK Polaris 41:05+10:30
5Tomaž PustOK Komenda 47:28+16:53
6Miha ŠkarabotOK Polaris 48:34+17:59
7Davor Pobega 67:47+37:12
8Dalibor RadovanOK Polaris 69:05+38:30

M50 (2.36km / 110m / 15KT)

1Robert BenkoOK Polaris 27:44+00:00
2Igor BončinaOK Azimut 28:32+00:48
3Silvij MočnikOK Azimut 29:20+01:36
4Aleš BorštnikOK Tivoli 30:44+03:00
5Dušan SmoleOK Polaris 33:43+05:59
6Aleš ZupanOK Polaris 37:15+09:31
7Janez ZavrlOK Komenda 42:39+14:55
8Marijan LebanOK Azimut 43:47+16:03
9Pavel RejecOK Azimut 46:58+19:14
10Ivan BoyadzhievMOK 47:05+19:21
11Martin Kristan 49:10+21:26

M60 (2.33km / 100m / 15KT)

1Vlado SedejOK Azimut 40:43+00:00
2Janko LapajneOK Azimut 42:15+01:32
3Črtomir KnapOK Azimut 45:21+04:38

Open (2.36km / 110m / 15KT)

1Žiga GroffOK Azimut 54:55+00:00
2Volkar Matjaž 82:38+27:43

Otroška (1.35km / 30m / 9KT)

1Rok SedejOK Azimut 11:26+00:00
2Aljaž Knaflič 12:35+01:09
3Jakob SlemcOK Komenda 13:02+01:36
4Brina Prevodnik 13:38+02:12
4Jaka Kostanjšek 13:38+02:12
6Mija JerajOK Komenda 13:41+02:15
7Poženel Leila EmaPD Tolmin 14:45+03:19
8Katja KavčičOK Komenda 15:11+03:45
9David Luka JerebičOK Komenda 15:41+04:15
10Marta JerebičOK Komenda 15:52+04:26
11Sara JerebičOK Komenda 15:54+04:28
12Zara ŽižekOK Azimut 16:46+05:20
13Pia OgrincOK Komenda 18:02+06:36
14Patricia Ogrinc 18:06+06:40
15Kovačič NežaOK Azimut 18:16+06:50
16Poberaj Pika 18:19+06:53
17Brin PožunOK Komenda 18:33+07:07
18Bor Kostanjšek 19:27+08:01
19Eva GrabljevecOK Komenda 19:55+08:29
20Nizzy BončinaOK Azimut 20:04+08:38
21Eva KoširOK Komenda 20:37+09:11
22Lovro VilčOK Komenda 20:43+09:17
23Kovačič AjdaOK Azimut 21:30+10:04
24Aljaž BolkaOK Komenda 21:40+10:14
25Urbaniija TinkaraOK Komenda 23:44+12:18
26Anže ObidOK Azimut 23:46+12:20
27Val JarcOK Komenda 24:31+13:05
28Sočič Sara 24:34+13:08
29Sočič Maks 24:37+13:11
30Tin ŠucOK Komenda 25:23+13:57
31Vital Deu 26:31+15:05
32Lovro Bor ŠtefančičOK Komenda 27:31+16:05
33Žiga SedejOK Azimut 32:30+21:04
34Maja JanežičOK Komenda 34:57+23:31
35Izabela Eržen PlavčakŠOK 38:27+27:01
36Gaja Veselič 38:44+27:18
37Pia Veselič 38:45+27:19
38Florjanič JurijOK Komenda 41:58+30:32
Natan Deu DNS+ --:--
Jerca KurinčičOK Komenda DNS+ --:--
Neža KovačičOK Azimut DNF+ --:--
Lina Grabljevec DNS+ --:--
Teja ŠucOK Komenda DNF+ --:--
Pika Poberaj DNF+ --:--
Ajda KovačičOK Azimut DNF+ --:--

Začetniška (1.9km / 60m / 8KT)

1Špela BogatajOK Komenda 20:29+00:00
2Globočnik TimOK Komenda 20:47+00:18
3Elena Gombač ŠucOK Komenda 26:00+05:31
4Darja VodlanOK Polaris 32:58+12:29
5Nina Močnik 33:08+12:39
6Tajda Štepic 41:45+21:16
6Lana Bajc 41:45+21:16
8Brina Bajc 41:56+21:27
9Tjaša Bajc 42:25+21:56
10Lučka Bajc 42:28+21:59
11Maja Ugrin 42:36+22:07

Ž10 (1.35km / 30m / 9KT)

1Brina KölnerOK Komenda 08:20+00:00
2Ajda JerajOK Komenda 10:31+02:11
3Kern PatricijaOK Komenda 11:28+03:08
4Lara KnafličOK Komenda 12:26+04:06
5Neža TrunkOK Komenda 14:11+05:51
6Nika ErženOK Azimut 17:43+09:23
7Ajda JarcOK Komenda 21:01+12:41

Ž12 (1.9km / 60m / 8KT)

1Neža ObidOK Azimut 12:36+00:00
2Nea ErženOK Azimut 13:12+00:36
3Tinka FerencOK Tivoli 17:51+05:15
4Mojca KuncOK Tivoli 21:17+08:41
5Lucija KremžarOK Komenda 25:23+12:47
6Nikolina Ugrin 32:08+19:32
7Ema GroffOK Azimut 41:09+28:33

Ž14 (1.98km / 80m / 12KT)

1Karin PustOK Komenda 22:18+00:00
2Manja LebanOK Azimut 22:54+00:36
3Lucija KavčičOK Komenda 23:39+01:21
4Vita MalusOK Komenda 28:53+06:35
5Zala FerencOK Tivoli 29:23+07:05

Ž16 (2.33km / 100m / 15KT)

1Tina KernOK Komenda 29:23+00:00
2Teja TušarOK Azimut 31:53+02:30
3Nika RavnikarOK Komenda 32:36+03:13
4Zala Serženta SeljakOK Azimut 50:39+21:16
Anja ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--

Ž18 (3.06km / 160m / 18KT)

1Zala ZavrlOK Komenda 35:34+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 35:39+00:05
3Nika PoljanšekOK Azimut 51:25+15:51
4Lana ŠtrumbeljOK Polaris 57:09+21:35

Ž21B (1.98km / 80m / 12KT)

1Damjana GantarOK Azimut 26:30+00:00
2Maja IsteničOK Azimut 28:17+01:47
3Marta MalusOK Komenda 29:36+03:06
4Nataša BogatajOK Azimut 29:45+03:15
5Petra StojanOK Komenda 29:47+03:17
6Lara ZupanOK Komenda 29:59+03:29
7Maja ObidOK Azimut 46:43+20:13
8Damjana JeršeOK Polaris 47:34+21:04
9Abigael Vanessa BoncinaOK Azimut 52:51+26:21

Ž21E (3.81km / 210m / 20KT)

1Nuša JeramOK Azimut 39:23+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 39:48+00:25
3Ajda FlaškerOK Komenda 42:36+03:13
4Lisa PacherSUSO 43:13+03:50
5Regina HabenichtSU Klagenfurt 44:58+05:35
6Tajda FoškiOK Polaris 48:35+09:12
7Lara GantarOK Azimut 49:41+10:18
8Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 50:30+11:07
9Tajda BogatajOK Azimut 51:43+12:20
10Monika RavnikarOK Komenda 55:09+15:46
11Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK 64:17+24:54

Ž35 (3.06km / 160m / 18KT)

1Anica HribarOK Brežice 36:41+00:00
2Romana ZupanOK Komenda 47:55+11:14
3Ana PlavčakŠOK 48:58+12:17
4Saša ŽižekOK Azimut 51:14+14:33
5Katja KobentarKamniški OK 55:19+18:38
Špela TrunkOK Komenda MP+ --:--
Irena Hacin KölnerOK Komenda DNS+ --:--

Ž45 (2.36km / 110m / 15KT)

1Marjana RejecOK Azimut 43:09+00:00
2Marjanca PoljanšekOK Azimut 48:30+05:21
3Alenka ŠkarabotOK Polaris 53:50+10:41
4Maja Zaman GroffOK Azimut 73:14+30:05
Gerhild PacherSUSO MP+ --:--