Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 5 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Rupe, 27. 5. 2018

M12 (1.31km / 100m / 9KT)

1Rok BogatajOK Azimut 26:00+00:00
2Valentin KavčičOK Azimut 28:18+02:18
3Jan CokanOK Komenda 41:42+15:42
4Aljaž ŠkvarčaOK Azimut 42:29+16:29
5Lev ŽižekOK Azimut 76:15+50:15
Luka SeljakOK Komenda DNS+ --:--
Domen LebanOK Azimut DNS+ --:--
Žan GnezdaOK Azimut DNS+ --:--
Nejc TrunkOK Komenda DNS+ --:--
Borut GantarOK Azimut MP+ --:--
Jaka SeljakOK Komenda MP+ --:--

M14 (1.71km / 105m / 12KT)

1Nejc TurkOK Komenda 30:58+00:00
2Rok KernOK Komenda 35:15+04:17
3Primož GantarOK Azimut 39:39+08:41
4Tilen ZupanOK Komenda 44:32+13:34
5Martin JevševarOK Brežice 68:29+37:31
Nejc ZorkoOK Brežice MP+ --:--
Timotej HribarOK Brežice MP+ --:--
Žiga PodrekarŠOK DNS+ --:--

M16 (2.5km / 170m / 13KT)

1Julijan KavčičOK Azimut 51:45+00:00
2Natan Maj PoženelPD Tolmin 55:35+03:50
Domen ŽurbiOK Komenda DNF+ --:--
Aljaž ObidOK Azimut MP+ --:--
Anže PodrekarŠOK DNS+ --:--

M18 (3.49km / 195m / 21KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 53:54+00:00
2Gašper ČopiPD Tolmin 56:07+02:13
3Jure KavčičOK Komenda 64:19+10:25

M21A (3.49km / 195m / 21KT)

1Valentin ErženOK Azimut 57:03+00:00
2Janko BačnarOK Azimut 57:47+00:44
3Franc KnapOK Azimut 61:13+04:10
4Rok MočnikOK Azimut 62:05+05:02
5Nejc MočnikOK Azimut 69:53+12:50
6Gregor ZupanOK Komenda 72:20+15:17
Simon KurinčičOK Komenda DNS+ --:--

M21B (2.5km / 170m / 13KT)

1Emil KacinOK Azimut 45:38+00:00
2Borut Seljak 48:47+03:09
3Kristjan GantarOK Azimut 58:43+13:05
4Matej VidičOK Azimut 63:42+18:04
5Timotej ŠucOK Komenda 65:41+20:03
6Marko PahorOK Komenda 83:52+38:14
Nicolas VanekOK Azimut DNF+ --:--
Robert KreftOK Azimut DNS+ --:--
Boštjan BogatajOK Azimut DNS+ --:--

M21E (4.22km / 250m / 23KT)

1Peter TušarOK Azimut 44:13+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 45:41+01:28
3Žan RavnikarOK Komenda 47:13+03:00
Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli DNS+ --:--
Gregor HvalaOK Azimut DNF+ --:--
Jernej ZormanOK Komenda DNS+ --:--
Jošt LapajneOK Azimut MP+ --:--
Matic BlažOK Komenda DNF+ --:--

M35 (3.49km / 195m / 21KT)

1Bojan JevševarOK Brežice 43:26+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 45:22+01:56
3Tihomir SalopekOK Azimut 53:14+09:48
4Gregor AndreluhOK Polaris 55:42+12:16
5Klemen KendaOK Azimut 57:22+13:56
6Aleš PoljanšekOK Azimut 57:59+14:33
7Matej SedejOK Azimut 63:57+20:31
8Marko ObidOK Azimut 67:50+24:24
9Tomaž KremžarOK Komenda 68:16+24:50
10Janez CimermanOK Azimut 72:34+29:08
Oleksandr Ievstafiev DNS+ --:--

M45 (3.17km / 120m / 19KT)

1Jožko JazbarOK Azimut 53:22+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris 55:31+02:09
3Tomaž PustOK Komenda 65:06+11:44
4Tomaž GroffOK Azimut 65:23+12:01
5Robert KuncOK Tivoli 80:17+26:55
6Roman SladičŠOK 96:03+42:41

M50 (2.5km / 170m / 13KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 43:29+00:00
2Igor BončinaOK Azimut 47:18+03:49
3Dušan SmoleOK Polaris 49:08+05:39
4Aleš BorštnikOK Tivoli 51:03+07:34
5Janez ZavrlOK Komenda 56:02+12:33
6Simon ČopiPD Tolmin 58:17+14:48
7Aleš ČerinOK Tivoli 58:42+15:13
8Vojko KacinOK Azimut 67:19+23:50
9Marijan LebanOK Azimut 96:53+53:24
Pavel RejecOK Azimut DNF+ --:--

M60 (2.04km / 180m / 13KT)

1Charles NelsonOK Azimut 46:54+00:00
2Miroslav OralekOOB Trebic 48:31+01:37
3Vlado SedejOK Azimut 53:02+06:08
4Janko LapajneOK Azimut 61:05+14:11
5Črtomir KnapOK Azimut 96:24+49:30

MŽ10 (1.07km / 35m / 5KT)

1David SedejOK Azimut 12:12+00:00
2Nika ErženOK Azimut 17:52+05:40
3Anže KölnerOK Komenda 17:54+05:42
4Florijan KremžarOK Komenda 23:46+11:34
5Martin FerencOK Tivoli 26:18+14:06
6Enej ŠucOK Komenda 36:08+23:56
Neža TrunkOK Komenda DNS+ --:--
Jakob KurinčičOK Komenda DNS+ --:--

ODPRTA (2.5km / 170m / 13KT)

1Igor Kacin 90:53+00:00
2Libuse OralkovaOOB Trebic 118:29+27:36
Žiga GroffOK Azimut DNF+ --:--

OTROŠKA (1.07km / 35m / 5KT)

1Rok SedejOK Azimut 16:46+00:00
2Leila Ema PoženelPD Tolmin 17:56+01:10
3Teja ŠucOK Komenda 18:40+01:54
4Brina GantarOK Azimut 20:26+03:40
5Žana RojcOK Polaris 22:07+05:21
6Zarja ŽižekOK Azimut 22:33+05:47
7Ajda ŠkvarčaOK Azimut 26:56+10:10
8Nizzy BončinaOK Azimut 29:43+12:57
9Izak, Monika Kacin 33:47+17:01
10Tin ŠucOK Komenda 41:31+24:45
Manca PahorOK Komenda DNS+ --:--
Žiga SedejOK Azimut DNS+ --:--
Jerca KurinčičOK Komenda DNS+ --:--

ZAČETNIŠKA (1.31km / 100m / 9KT)

1Kljukci Trio 21:12+00:00
2Samuel MrakOK Azimut 29:23+08:11
3Tine Dejan 33:23+12:11
4Darja VodlanOK Polaris 37:41+16:29
5Klemen, Jakob Petrič 50:00+28:48
Aljaž Patrik MP+ --:--
Manca Ana MP+ --:--

Ž12 (1.31km / 100m / 9KT)

1Dorja SalopekOK Azimut 21:33+00:00
2Neža ObidOK Azimut 25:35+04:02
3Jana MočnikOK Azimut 25:47+04:14
4Tinka FerencOK Tivoli 29:34+08:01
5Nea ErženOK Azimut 29:41+08:08
6Ema GroffOK Azimut 29:58+08:25
7Lucija KremžarOK Komenda 31:43+10:10

Ž14 (1.71km / 105m / 12KT)

1Karin PustOK Komenda 37:46+00:00
2Manja LebanOK Azimut 39:22+01:36
3Zala FerencOK Tivoli 102:03+64:17

Ž16 (2.04km / 180m / 13KT)

1Katja BabičOK Komenda 34:58+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 36:34+01:36
3Teja TušarOK Azimut 38:13+03:15
4Tina KernOK Komenda 48:56+13:58
5Anja ŠkarabotOK Polaris 53:36+18:38
6Katarina Eva AnderluhOK Polaris 65:47+30:49
7Zala Serženta SeljakOK Azimut 84:28+49:30

Ž18 (3.17km / 120m / 19KT)

1Zala ZavrlOK Komenda 47:10+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 54:39+07:29
3Nika PoljanšekOK Azimut 60:58+13:48
4Deja RazpetOK Azimut 72:59+25:49

Ž21B (1.71km / 105m / 12KT)

1Tanja PretnarKamniški OK 54:27+00:00
1Petra StojanOK Komenda 54:27+00:00
3Damjana GantarOK Azimut 58:14+03:47
4Abigael Vanessa BoncinaOK Azimut 70:56+16:29
5Nataša BogatajOK Azimut 97:52+43:25
6Maja ObidOK Azimut 144:40+90:13
Petra ParadižOK Komenda DNS+ --:--
Nataša MlakarOK Azimut DNS+ --:--
Maja IsteničOK Azimut MP+ --:--

Ž21E (3.49km / 195m / 21KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 52:02+00:00
2Monika RavnikarOK Komenda 73:19+21:17
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 79:08+27:06
4Barbara KmetecKamniški OK 87:17+35:15
Nuša JeramOK Azimut DNS+ --:--

Ž35 (3.17km / 120m / 19KT)

1Anica HribarOK Brežice 56:50+00:00
2Saša ŽižekOK Azimut 78:56+22:06
3Romana ZupanOK Komenda 82:34+25:44
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 90:49+33:59
5Irma PretnarKamniški OK 145:18+88:28
Špela TrunkOK Komenda DNS+ --:--

Ž45 (2.5km / 170m / 13KT)

1Maja Zaman GroffOK Azimut 71:58+00:00
2Alenka ŠkarabotOK Polaris 93:02+21:04
3Maja ProsenOK Komenda 109:09+37:11
4Marjanca PoljanšekOK Azimut 136:18+64:20
Marjana RejecOK Azimut DNF+ --:--
Miranda OrtarPD Tolmin DNS+ --:--