Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 6 - srednja

Planinsko društvo Tolmin, Tolmin, 10. 6. 2018

BEGINNERS (1.68km / 60m / 8KT)

1Maja TušarOK Azimut 33:11+00:00
2Izabela Kopač 79:03+45:52
Darja VodlanOK Polaris DNS+ --:--

KIDS (1.53km / 50m / 6KT)

1Brina GantarOK Azimut 20:53+00:00
2Anže ObidOK Azimut 21:08+00:15
3Leila Ema PoženelPD Tolmin 30:26+09:33
4Žana in Urša RojcOK Polaris 35:00+14:07
5Neža ŠorliPD Tolmin 38:20+17:27
6Jerca KurinčičOK Komenda 67:22+46:29
Izabela Eržen PlavčakŠOK DNS+ --:--
Nizzy BončinaOK Azimut DNS+ --:--

M21B (2.54km / 175m / 12KT)

1Natan Maj PoženelPD Tolmin 34:00+00:00
2Domen KavčičOK Komenda 34:27+00:27
3Julijan KavčičOK Azimut 42:53+08:53
4Žiga BožičOK Azimut 46:50+12:50
5Matej VidičOK Azimut 48:13+14:13
6Franc MalusOK Komenda 50:02+16:02
7Emil KacinOK Azimut 51:16+17:16
8Kristjan GantarOK Azimut 52:37+18:37
9Boštjan BogatajOK Azimut 53:53+19:53
10Gregor ZupanOK Komenda 53:59+19:59
11Aljaž ObidOK Azimut 67:59+33:59
Aljaž LuznarOK Azimut DNS+ --:--
Borut Seljak DNS+ --:--

M21E (3.71km / 235m / 21KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 39:55+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 42:06+02:11
3Peter TušarOK Azimut 43:06+03:11
4Simon KurinčičOK Komenda 53:15+13:20
5Tjaž GantarOK Azimut 54:40+14:45
6Valentin ErženOK Azimut 62:44+22:49
7Franc KnapOK Azimut 63:00+23:05
8Žiga TaljatPD Tolmin 68:50+28:55
9Nejc MočnikOK Azimut 69:16+29:21
10Marko ObidOK Azimut 92:17+52:22
11Matej ČerinOK Tivoli 120:21+80:26

M35 (3.4km / 200m / 19KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 51:20+00:00
2Iztok RojcOK Polaris 54:59+03:39
3Blaž KölnerOK Komenda 55:43+04:23
4Matej SedejOK Azimut 59:29+08:09
5Tomaž PustOK Komenda 60:31+09:11
6Boris ErženŠOK 62:47+11:27
7Tomaž GroffOK Azimut 68:14+16:54
8Janez CimermanOK Azimut 72:18+20:58

M50 (3.08km / 195m / 17KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 57:40+00:00
2Aleš ČerinOK Tivoli 62:20+04:40
3Igor BončinaOK Azimut 65:43+08:03
4Pavel RejecOK Azimut 72:01+14:21
5Dušan SmoleOK Polaris 78:09+20:29
6Marijan LebanOK Azimut 82:10+24:30
7Vojko KacinOK Azimut 84:15+26:35
8Janez ZavrlOK Komenda 90:08+32:28
9Borštnik AlešOK Tivoli 97:57+40:17

M60 (2.62km / 175m / 13KT)

1Vlado SedejOK Azimut 80:49+00:00
2Zdenko PavličGaja 119:29+38:40

MŽ10 (1.53km / 50m / 6KT)

1David SedejOK Azimut 13:59+00:00
2Brina KölnerOK Komenda 15:16+01:17
3Jakob KurinčičOK Komenda 16:50+02:51
4Ožbej MalusOK Komenda 21:50+07:51
5Anže KölnerOK Komenda 23:34+09:35
6Nika ErženOK Azimut 56:46+42:47
7Drejc MalusOK Komenda 86:53+72:54

MŽ12 (1.68km / 60m / 8KT)

1Rok BogatajOK Azimut 18:00+00:00
2Jan CokanOK Komenda 21:45+03:45
3Neža ObidOK Azimut 22:14+04:14
4Nea ErženOK Azimut 23:29+05:29
5Valentin KavčičOK Azimut 28:15+10:15
6Borut GantarOK Azimut 28:48+10:48
7Blaž ŠorliPD Tolmin 39:09+21:09
Ema GroffOK Azimut DNF+ --:--
Luka SeljakOK Komenda DNS+ --:--
Jaka SeljakOK Komenda DNS+ --:--

MŽ14 (2.12km / 135m / 11KT)

1Nejc TurkOK Komenda 26:53+00:00
2Primož GantarOK Azimut 38:41+11:48
3Vita MalusOK Komenda 41:55+15:02
4Tilen ZupanOK Komenda 45:58+19:05
5Manja LebanOK Azimut 47:09+20:16
6Karin PustOK Komenda 56:18+29:25
7Lucija KavčičOK Komenda 58:11+31:18
Rok KernOK Komenda DNS+ --:--

OPEN (2.25km / 175m / 10KT)

1Špela ČopiPD Tolmin 48:45+00:00
2Žiga GroffOK Azimut 71:45+23:00

Ž21B (2.25km / 175m / 10KT)

1Katja BabičOK Komenda 32:48+00:00
2Teja TušarOK Azimut 35:44+02:56
3Nika RavnikarOK Komenda 43:49+11:01
4Damjana GantarOK Azimut 49:46+16:58
5Zala Serženta SeljakOK Azimut 54:25+21:37
6Petra ParadižOK Komenda 54:56+22:08
7Petra StojanOK Komenda 60:49+28:01
8Maja IsteničOK Azimut 65:30+32:42
9Maja ObidOK Azimut 77:22+44:34
10Marta MalusOK Komenda 86:53+54:05
11Abigael Vanessa BoncinaOK Azimut 95:29+62:41
12Nataša BogatajOK Azimut 121:22+88:34
Nataša MlakarOK Azimut DNS+ --:--
Tina KernOK Komenda DNS+ --:--

Ž21E (3.08km / 195m / 17KT)

1Nika PoljanšekOK Azimut 53:28+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 65:02+11:34
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 67:25+13:57
4Ana Pia PogačarOK Komenda 72:12+18:44
5Urša ŠtanfelOK Azimut 75:30+22:02
Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK DNS+ --:--
Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK DNS+ --:--

Ž35 (2.62km / 175m / 13KT)

1Ana PlavčakŠOK 56:11+00:00
2Romana ZupanOK Komenda 71:54+15:43
3Marjanca PoljanšekOK Azimut 73:11+17:00
4Irena Hacin KölnerOK Komenda 75:18+19:07
5Maja ProsenOK Komenda 107:00+50:49
6Maja Zaman GroffOK Azimut 141:17+85:06
Marjana RejecOK Azimut DNF+ --:--