Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Jugovzhodni pokal, SOL 8 - dolga

Orientacijski klub Brežice, Mali Boršt, 6. 10. 2018

M10 (1.78km / 50m / 7KT)

1David SedejOK Azimut 11:53+00:00
2Oskar FoškiOK Polaris 14:33+02:40
3Ožbej MalusOK Komenda 15:07+03:14
4Jakob KurinčičOK Komenda 18:35+06:42
5Drejc MalusOK Komenda 19:00+07:07
6Anže KölnerOK Komenda 20:45+08:52
7Rok SedejOK Azimut 28:46+16:53
8Enej ŠucOK Komenda 33:31+21:38

M12 (1.86km / 65m / 7KT)

1Jan CokanOK Komenda 14:52+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 16:41+01:49
3Borut GantarOK Azimut 21:41+06:49
4Božo BizjakOK Azimut 40:30+25:38
5Jaka SeljakOK Komenda 53:59+39:07
6Lev ŽižekOK Azimut 93:52+79:00

M14 (2.71km / 90m / 8KT)

1Nejc TurkOK Komenda 24:31+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 30:52+06:21
3Rok KernOK Komenda 34:23+09:52
4Tilen ZupanOK Komenda 37:32+13:01
5Primož GantarOK Azimut 40:37+16:06
6Timotej HribarOK Brežice 48:23+23:52
Nejc ZorkoOK Brežice DNS+ --:--

M16 (5.31km / 240m / 14KT)

1Natan Maj PoženelPD Tolmin 79:22+00:00
Aljaž ObidOK Azimut DNS+ --:--

M18 (7.3km / 335m / 17KT)

Tjaž GantarOK Azimut DNS+ --:--

M21A (7.3km / 335m / 17KT)

1Valentin ErženOK Azimut 75:07+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris 80:56+05:49
3Gregor ZupanOK Komenda 94:12+19:05

M21B (5.31km / 240m / 14KT)

1Matjaž DrakslerŠOK 76:45+00:00
2Simon KurinčičOK Komenda 80:35+03:50
3Borut Seljak 86:00+09:15
4Kristjan GantarOK Azimut 95:20+18:35
5Franc MalusOK Komenda 101:10+24:25
6Matej VidičOK Azimut 105:00+28:15
Timotej ŠucOK Komenda DNF+ --:--
Marko PahorOK Komenda MP+ --:--

M21E (10.71km / 405m / 25KT)

1Peter TušarOK Azimut 81:40+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 90:16+08:36
3Gregor HvalaOK Azimut 96:00+14:20
4Tibor MrakOK Azimut 111:28+29:48
Matic BlažOK Komenda DNS+ --:--

M35 (7.3km / 335m / 17KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 66:09+00:00
2Dušan PetrovičOK Polaris 78:57+12:48
3Matej SedejOK Azimut 88:53+22:44
4Marko ObidOK Azimut 92:09+26:00
5Tomaž KremžarOK Komenda 108:59+42:50
6Iztok RojcOK Polaris 117:30+51:21
Boris BaumanMOK DNS+ --:--

M45 (5.07km / 190m / 13KT)

1Tomaž PustOK Komenda 55:46+00:00
2Boris ErženŠOK 62:08+06:22
3Mario Vaffo 66:09+10:23
4Valter FoškiOK Polaris 71:35+15:49
5Dalibor RadovanOK Polaris 76:39+20:53
6Miha ŠkarabotOK Polaris 84:41+28:55
7Davor PobegaOK Tivoli 96:02+40:16
Robert KuncOK Tivoli DNS+ --:--

M50 (4.88km / 195m / 13KT)

1Aleš ZupanOK Polaris 61:27+00:00
2Aleš ČerinOK Tivoli 74:06+12:39
3Igor BončinaOK Azimut 74:16+12:49
4Dušan SmoleOK Polaris 87:31+26:04
5Aleš BorštnikOK Tivoli 93:23+31:56
6Janez ZavrlOK Komenda 96:41+35:14
7Marijan LebanOK Azimut 119:49+58:22

M60 (3.84km / 155m / 10KT)

1Vlado SedejOK Azimut 73:40+00:00
2Janko LapajneOK Azimut 86:49+13:09
Črtomir KnapOK Azimut DNS+ --:--

Otroška (1.78km / 50m / 7KT)

1Izabela Eržen PlavčakŠOK 27:23+00:00
2Leila Ema PoženelPD Tolmin 32:57+05:34
3Manca PahorOK Komenda 47:39+20:16
Tin ŠucOK Komenda MP+ --:--
Nizzy BončinaOK Azimut DNS+ --:--
Anze ObidOK Azimut DNS+ --:--
Brina GantarOK Azimut DNS+ --:--

Začetniki (1.86km / 65m / 7KT)

1Žiga SedejOK Azimut 60:14+00:00
Darja VodlanOK Polaris DNS+ --:--
Žiga GrofOK Azimut DNS+ --:--

Ž10 (1.78km / 50m / 7KT)

1Brina KölnerOK Komenda 12:17+00:00
2Nika ErženOK Azimut 25:05+12:48
3Zarja ŽižekOK Azimut 29:22+17:05
4Jerca KurinčičOK Komenda 41:52+29:35

Ž12 (1.86km / 65m / 7KT)

1Nea ErženOK Azimut 14:23+00:00
2Neža ObidOK Azimut 14:47+00:24
3Nikolina UgrinOK Tivoli 30:14+15:51

Ž14 (2.71km / 90m / 8KT)

1Manja LebanOK Azimut 28:29+00:00
2Karin PustOK Komenda 29:01+00:32
3Vita MalusOK Komenda 51:29+23:00

Ž16 (5.07km / 190m / 13KT)

1Tina KernOK Komenda 65:06+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 77:36+12:30
3Anja ŠkarabotOK Polaris 88:16+23:10
Vacant +-66:54

Ž18 (5.31km / 240m / 14KT)

1Zala ZavrlOK Komenda 62:42+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 66:22+03:40

Ž21B (3.84km / 155m / 10KT)

1Alenka Vuga SeljakOK Komenda 62:36+00:00
2Damjana GantarOK Azimut 88:05+25:29
3Petra StojanOK Komenda 99:40+37:04
4Maja IsteničOK Azimut 111:59+49:23
5Maja ObidOK Azimut 139:47+77:11
6Petra ParadižOK Komenda 157:45+95:09
Damjana JeršeOK Polaris DNF+ --:--
Marta MalusOK Komenda DNF+ --:--
Abigael Vanessa BoncinaOK Azimut DNS+ --:--
Elena Gombač ŠucOK Komenda DNF+ --:--

Ž21E (7.3km / 335m / 17KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 91:50+00:00
2Tina ZagorcKamniški OK 113:47+21:57
Barbara KmetecKamniški OK MP+ --:--
Brina FoškiOK Polaris DNS+ --:--
Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK DNS+ --:--

Ž35 (4.88km / 195m / 13KT)

1Anica HribarOK Brežice 58:42+00:00
2Saša ŽižekOK Azimut 79:03+20:21
3Mojca FoškiOK Polaris 93:00+34:18
4Romana ZupanOK Komenda 94:51+36:09
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 103:42+45:00

Ž45 (3.84km / 155m / 10KT)

1Alenka ŠkarabotOK Polaris 80:52+00:00
2Maja Zaman GroffOK Azimut 96:07+15:15
3Maja ProsenOK Komenda 149:42+68:50