Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP srednje - srednja

Orientacijski klub Komenda, Vranja Peč, 23. 9. 2018

M10 (1.21km / 10m / 9KT)

1David SedejOK Azimut 08:53+00:00
2Enej ŠucOK Komenda 11:02+02:09
3Anže KölnerOK Komenda 11:05+02:12
4Ožbej MalusOK Komenda 11:11+02:18
5Martin FerencOK Tivoli 12:27+03:34
6Jakob KurinčičOK Komenda 12:34+03:41
7Florijan KremžarOK Komenda 15:35+06:42
8Nik VodlanOK Komenda 16:51+07:58
9Rok SedejOK Azimut 17:14+08:21
10Andraž MiheljakOK SG 18:34+09:41
Drejc MalusOK Komenda MP+ --:--

M12 (1.31km / 30m / 9KT)

1Luka SeljakOK Komenda 12:59+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 22:05+09:06
3Nejc TrunkOK Komenda 24:44+11:45
4Jaka SeljakOK Komenda 36:48+23:49
5Lev ŽižekOK Azimut 41:06+28:07
6Tevž MiheljakOK SG 45:07+32:08
7Simon JerebičOK Komenda 45:36+32:37
8Borut GantarOK Azimut 53:02+40:03

M14 (1.79km / 60m / 12KT)

1Aljaž ČelikOK Azimut 18:26+00:00
2Matevž KuncOK Tivoli 20:47+02:21
3Martin JevševarOK Brežice 22:27+04:01
4Luka AnderluhOK Polaris 22:33+04:07
5Rok KernOK Komenda 25:43+07:17
6Primož GantarOK Azimut 26:28+08:02
7Tilen ZupanOK Komenda 27:36+09:10
8Timotej HribarOK Brežice 66:44+48:18
Janoš KrkočPD Ajdovščina DNS+ --:--

M16 (3.39km / 130m / 17KT)

1Natan Maj PoženelPD Tolmin 38:16+00:00
2Domen KavčičOK Komenda 44:23+06:07
3Aljaž ObidOK Azimut 69:30+31:14

M18 (3.6km / 160m / 20KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 37:26+00:00
2Gregor KuncOK Tivoli 101:10+63:44

M21E (4.44km / 200m / 24KT)

1Mark BogatajOK Azimut 38:43+00:00
2Peter TušarOK Azimut 38:48+00:05
3Andraz HribarOK Brežice 38:55+00:12
4Simon StanonikOK Azimut 39:41+00:58
5Matija RazumOK Brežice 40:14+01:31
6Žan RavnikarOK Komenda 45:45+07:02
7Vid BogovičOK Brežice 51:15+12:32
8Leon KoprivšekMOK 56:24+17:41
9Rok MočnikOK Azimut 62:14+23:31
10Gašper PetrovičOK Polaris 62:24+23:41
11Rajko KračunKamniški OK 62:26+23:43
12Blaž PetrovičOK Polaris 65:05+26:22
13Elio GoljaOK Polaris 68:34+29:51
Aleš ZobavnikKamniški OK MP+ --:--

M35 (4.16km / 170m / 20KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 40:41+00:00
2Igor GavrilovOK Komenda 40:56+00:15
3Petar DelićMaksimir 41:23+00:42
4Boris BaumanMOK 42:54+02:13
5Tihomir SalopekOK Azimut 43:06+02:25
6Herwig AllwingerMOK 45:33+04:52
7Tomaž KremžarOK Komenda 46:30+05:49
8Gregor AnderluhOK Polaris 49:56+09:15
9Denis KokeljKamniški OK 51:44+11:03
10Valentin ErženOK Azimut 54:53+14:12
11Gregor RajOK SG 59:08+18:27
12Matej SedejOK Azimut 59:22+18:41
13Klemen KendaOK Azimut 60:36+19:55
14Marko ObidOK Azimut 62:17+21:36
15Andrej CimermanOK Polaris 65:08+24:27
16Aljaž ČerneOK Tivoli 66:39+25:58
17Gerrit Van De RietMaksimir 67:34+26:53
18Miran KolmanKamniški OK 68:10+27:29
19Goran VodopijaKAP 69:53+29:12
20Luka KosićJAP 86:44+46:03
21Kristjan GantarOK Azimut 96:50+56:09
22Franc MalusOK Komenda 99:49+59:08
Marko PahorOK Komenda MP+ --:--
Branimir PongracJAP MP+ --:--
Borut SeljakOK Komenda DNF+ --:--

M45 (3.6km / 160m / 20KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 46:29+00:00
2Tomaž PustOK Komenda 50:28+03:59
3Ivan MillarLVO 52:28+05:59
4Igor BončinaOK Azimut 53:46+07:17
5Miha ŠkarabotOK Polaris 58:58+12:29
6István GillichTata 61:13+14:44
7Robert KuncOK Tivoli 64:37+18:08
8Dušan SmoleOK Polaris 74:47+28:18
9Aleš ZupanOK Polaris 79:59+33:30
10Silvo BabičOK Komenda 114:53+68:24
Boris ErženŠOK MP+ --:--
Davor PobegaOK Tivoli DNS+ --:--
Janez ZavrlOK Komenda MP+ --:--

M55 (2.97km / 120m / 16KT)

1Aleš BorštnikOK Tivoli 44:24+00:00
2Marijan LebanOK Azimut 47:27+03:03
3Vlado SedejOK Azimut 67:56+23:32
4Janko LapajneOK Azimut 68:01+23:37
5Črtomir KnapOK Azimut 74:08+29:44
6Ivan BoyadzhievMOK 77:07+32:43
Ivo KetePD Ajdovščina DNS+ --:--
Stanko ČuferPD Ajdovščina MP+ --:--
Pavel RejecOK Azimut MP+ --:--
Aleš ČerinOK Tivoli DNS+ --:--

otroška (1.21km / 10m / 9KT)

1Zarja ŽižekOK Azimut 10:55+00:00
2Leila Ema PoženelPD Tolmin 12:51+01:56
3Mija JerajOK Komenda 13:39+02:44
4Brina GantarOK Azimut 15:48+04:53
5Družina VodlanOK Komenda 17:40+06:45
6Nizzy BončinaOK Azimut 18:32+07:37
7Anze ObidOK Azimut 18:35+07:40
8Manca PahorOK Komenda 18:36+07:41
9Izabela Eržen PlavčakŠOK 20:56+10:01
10Žiga SedejOK Azimut 30:32+19:37
11Tin ŠucOK Komenda 30:33+19:38
Teja ŠucOK Komenda DNS+ --:--

rekreativna (2.86km / 100m / 14KT)

1Boštjan BogatajOK Azimut 37:54+00:00
2Timotej ŠucOK Komenda 48:09+10:15
3Nataša BogatajOK Azimut 62:47+24:53
4Špela BogatajOK Komenda 74:29+36:35
5Nika MočnikOK Azimut 79:44+41:50
6Elena Gombač ŠucOK Komenda 98:47+60:53
Simon KurinčičOK Komenda DNS+ --:--

začetniška (1.31km / 30m / 9KT)

1Božo BizjakOK Azimut 27:28+00:00
2Lara ZupanOK Komenda 32:25+04:57
3Vid FaganelPD Ajdovščina 32:53+05:25
4Urban ŽigonPD Ajdovščina 47:28+20:00
5Meta VodopivecPD Ajdovščina 48:24+20:56
6Erika Zakrajšek 50:14+22:46
7Lara Loboda 50:24+22:56
8Darja VodlanOK Polaris 74:24+46:56

Ž10 (1.21km / 10m / 9KT)

1Brina KölnerOK Komenda 08:50+00:00
2Neža TrunkOK Komenda 17:51+09:01
3Ajda JerajOK Komenda 19:28+10:38
4Nika ErženOK Azimut 20:16+11:26
5Dora DelićMaksimir 20:26+11:36
6Ema Pika RajOK SG 27:38+18:48
7Lili Ivana RajOK SG 27:41+18:51
Jerca KurinčičOK Komenda MP+ --:--

Ž12 (1.31km / 30m / 9KT)

1Neža ObidOK Azimut 16:02+00:00
2Nea ErženOK Azimut 16:30+00:28
3Lucija KremžarOK Komenda 17:02+01:00
4Zala Mia ŠvigeljOK Komenda 19:19+03:17
5Zala LozarPD Ajdovščina 20:38+04:36
6Hana MamičPD Ajdovščina 20:57+04:55
7Tinka FerencOK Tivoli 23:08+07:06
8Špela MajdičOK Azimut 24:18+08:16
9Brina HernecOK Tivoli 27:12+11:10
10Jana MočnikOK Azimut 32:52+16:50
11Mojca KuncOK Tivoli 32:58+16:56
Nikolina UgrinOK Tivoli DNS+ --:--

Ž14 (1.79km / 60m / 12KT)

1Vita MalusOK Komenda 30:02+00:00
2Zala FerencOK Tivoli 36:48+06:46
3Tinkara StresPD Ajdovščina 40:44+10:42
4Manja LebanOK Azimut 40:47+10:45
5Majda VidakovićKAP 87:45+57:43
Ema GregorčičPD Ajdovščina MP+ --:--

Ž16 (2.86km / 100m / 14KT)

1Katja BabičOK Komenda 25:15+00:00
2Teja TušarOK Azimut 33:59+08:44
3Tina KernOK Komenda 37:45+12:30
4Zala Serženta SeljakOK Azimut 38:38+13:23
5Olga Jerković PerićKAP 39:04+13:49
6Karin PustOK Komenda 40:27+15:12
7Anja ŠkarabotOK Polaris 52:21+27:06
8Nika RavnikarOK Komenda 58:28+33:13
9Katarina Eva AnderluhOK Polaris 64:22+39:07

Ž18 (3.39km / 130m / 17KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 38:20+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 40:41+02:21
3Zala ZavrlOK Komenda 42:31+04:11
4Deja RazpetOK Azimut 59:21+21:01

Ž21E (4.16km / 170m / 20KT)

1Mirja PavićJAP 49:13+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 49:36+00:23
3Nuša JeramOK Azimut 49:38+00:25
4Monika RavnikarOK Komenda 58:40+09:27
5Lara GantarOK Azimut 59:13+10:00
6Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 68:46+19:33
7Tina ArhOK Polaris 69:35+20:22
8Barbara KmetecKamniški OK 103:41+54:28
Tina ZagorcKamniški OK DNF+ --:--

Ž35 (3.39km / 130m / 17KT)

1Anica HribarOK Brežice 48:25+00:00
2Dunja Van De RietMaksimir 51:17+02:52
3Ana PlavčakŠOK 56:05+07:40
4Petra ParadižOK Komenda 61:27+13:02
5Romana ZupanOK Komenda 62:32+14:07
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 62:54+14:29
7Alenka Vuga SeljakOK Komenda 64:06+15:41
8Saša ŽižekOK Azimut 66:16+17:51
9Petra StojanOK Komenda 80:37+32:12
10Nastja RajOK SG 95:26+47:01
11Maja IsteničOK Azimut 100:55+52:30
12Damjana GantarOK Azimut 104:31+56:06
13Špela TrunkOK Komenda 108:09+59:44
14Urška Kordiš MiheljakOK SG 111:28+63:03
15Marta MalusOK Komenda 114:03+65:38
16Abigael Vanessa BoncinaOK Azimut 137:11+88:46
Maja ObidOK Azimut DNF+ --:--

Ž45 (2.97km / 120m / 16KT)

1Adrienn KalocsaiTata 46:01+00:00
2Marija AnderluhOK Polaris 69:09+23:08
3Marjanca PoljanšekOK Azimut 74:38+28:37
4Alenka ŠkarabotOK Polaris 86:43+40:42
5Marjana RejecOK Azimut 99:21+53:20
Maja ProsenOK Komenda DNF+ --:--