Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SKI SOL 2 - sprint

Orientacijski klub Polaris, Pokljuka Rudno polje, 30. 12. 2017

A kvalifikacije (0.0km / m / 7KT)

1Blaž PetrovičOK Polaris 06:50+00:00
2Dušan PetrovičOK Polaris 09:03+02:13
3Gašper PetrovičOK Polaris 09:21+02:31
4Andrej CimermanOK Polaris 09:22+02:32
5Stanko ČuferPD Ajdovščina 09:49+02:59
6Valter FoškiOK Polaris 15:36+08:46
7Ana Pribakovič BorštnikOK Tivoli 16:38+09:48

A finale (0.0km / m / 7KT)

1Blaž PetrovičOK Polaris 11:34+00:00
2Dušan PetrovičOK Polaris 14:33+02:59
3Gašper PetrovičOK Polaris 15:41+04:07
4Stanko ČuferOK Polaris 15:52+04:18
5Andrej CimermanOK Polaris 16:13+04:39
6Valter FoškiOK Polaris 19:55+08:21
7Ana Pribakovič BorštnikOK Tivoli 21:10+09:36

A kvalifikacije + finale (0.0km / m / 7KT)

1Blaž PetrovičOK Polaris 18:24+00:00
2Dušan PetrovičOK Polaris 23:36+05:12
3Gašper PetrovičOK Polaris 25:02+06:38
4Andrej CimermanOK Polaris 25:39+07:15
5Stanko ČuferPD Ajdovščina 25:41+07:17
6Valter FoškiOK Polaris 30:27+12:03
7Ana Pribakovič BorštnikOK Tivoli 34:11+15:47

B (0.0km / m / 7KT)

1Nik GregoričPD Ajdovščina 14:45+00:00
2Uroš TozanPD Ajdovščina 15:20+00:35
3Sara DurnPD Ajdovščina 15:26+00:41

C (0.0km / m / 6KT)

1Marija KovačPD Ajdovščina 27:48+00:00
Ema GregorčičPD Ajdovščina DNF+ --:--
Tinkara StresPD Ajdovščina MP+ --:--
Jakob ValičPD Ajdovščina DNF+ --:--
Žan SlejkoPD Ajdovščina MP+ --:--