Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Prvenstvo osnovnih in srednjih šol MO Ljubljane v športni orientaciji - srednja

Orientacijski klub Polaris, Tivoli, Ljubljana, 20. 4. 2018


Dijaki (4.31km / m / 21KT)

1ŠCL1 Kavčič, Braniselj, ŠimencŠOLSKI CENTER LJUBLJANA 41:03+00:00
2BEŽIGRAD1 Petrovič, Caf, GroznikGIMNAZIJA BEŽIGRAD 46:37+05:34
3ŠKOFIJSKA1 Grad, Železen, ČižmanŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 52:09+11:06
4LEDINA1 Smole, Novak, JovanovičGIMNAZIJA LEDINA 62:04+21:01
5VEGOVA2 Jagodič, Jezeršek, GrmekVEGOVA LJUBLJANA 72:43+31:40
6ŠKOFIJSKA3 Merše, Pavc, JerinaŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 77:06+36:03
7LEDINA3 Levičar, Velušček, CerkvenikGIMNAZIJA LEDINA 131:24+90:21
ŠKOFIJSKA2 Žgur, Napast, SmerkoljŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA MP+ --:--
ŠENTVID1 Trontelj, Kovačič, ŠkrbincGIMNAZIJA ŠENTVID DNF+ --:--
LEDINA2 Kmetič, Jaki, Pinatrič GIMNAZIJA LEDINA MP+ --:--
VIČ1 Škarabot, Oražem, GobecGIMNAZIJA VIČ DNF+ --:--
ŠIŠKA1 Zabukovnik, Marinić, CjuhaGIMNAZIJA ŠIŠKA DNF+ --:--
VEGOVA1 Pangeršič, Pangeršič, TroštVEGOVA LJUBLJANA MP+ --:--

Dijaki MIX (3.73km / m / 17KT)

1LEDINA1 Štiglic, Poljanšek, HrenGIMNAZIJA LEDINA 71:38+00:00
2ŠIŠKA3 Bochl, Teržan, AvanzoGIMNAZIJA ŠIŠKA 75:43+04:05
ŠIŠKA2 Žnidaršič, Siročič, NovakGIMNAZIJA ŠIŠKA MP+ --:--
ŠIŠKA1 Zabukovnk, Cjuha, VelkavrhGIMNAZIJA ŠIŠKA MP+ --:--

Dijakinje (3.73km / m / 17KT)

1BEŽIGRAD1 Štrumbelj, Kobetič, ZavrlGIMNAZIJA BEŽIGRAD 47:13+00:00
2ŠKOFIJSKA2 Brecelj, Pogačar, Slapnik AnžurŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 50:31+03:18
3LEDINA3 Ferenc, Korelc, JinyingGIMNAZIJA LEDINA 54:19+07:06
4ŠKOFIJSKA1 Kos, Merše, KušarŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA 62:35+15:22
5LEDINA5 Švigelj, Mikić, ŠalamunGIMNAZIJA LEDINA 65:12+17:59
6LEDINA1 Hillmayr, Avguštin, BavdekGIMNAZIJA LEDINA 77:45+30:32
7ŠIŠKA1 Pugelj, Matič, IsteničGIMNAZIJA ŠIŠKA 82:55+35:42
ŠIŠKA2 Bačak, Dovjak, PollackGIMNAZIJA ŠIŠKA DNF+ --:--
LEDINA2 Vadnjal, Močnik, CajnkarGIMNAZIJA LEDINA MP+ --:--
LEDINA4 Trček, Bizilj, KapljaGIMNAZIJA LEDINA MP+ --:--
ŠKOFIJSKA3 Pelicon, Novak, KoprvecŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA MP+ --:--

Učenci (2.54km / m / 19KT)

1KAŠELJ2 Kunc, Otoničar, StojničOŠ KAŠELJ 20:04+00:00
2KAŠELJ3 Hernec, Miklavec, ŠabičOŠ KAŠELJ 22:14+02:10
3AŠ-ZSVST1 Anderluh, Gregorčič, SelanOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA - ZAVOD SV. STANISLAVA 24:37+04:33
4VODNIK4 Golob, Klobučar, VolkOŠ VALENTIN VODNIK 35:16+15:12
5VODNIK1 Brenk, Cirman, VodičarOŠ VALENTIN VODNIK 36:32+16:28
6POLJE1 Ferenc, Grmek, SinanovićOŠ POLJE 39:06+19:02
7NOVEJARŠE4 Prpič, Mramor, SkokOŠ NOVE JARŠE 40:22+20:18
8KAŠELJ1 Ilovar, Koder, DobravecOŠ KAŠELJ 41:22+21:18
9KAŠELJ2 Bostič, Knez, ZupančičOŠ KAŠELJ 45:00+24:56
10VODNIK3 Pangršič, Porobič, SrakarOŠ VALENTIN VODNIK 51:31+31:27
11NOVEJARŠE7 Plaznik, Črne, Preradovič JarcOŠ NOVE JARŠE 51:41+31:37
12VODNIK2 Mavsar, Pavlović, SlaparOŠ VALENTIN VODNIK 53:45+33:41
13NOVEJARŠE8 Kostić, Handanović, KolmančičOŠ NOVE JARŠE 61:41+41:37
14NOVEJARŠE3 Burzić, Bonić, DjenićOŠ NOVE JARŠE 62:48+42:44
15SOSTRO3 Jerlah, Koren, AličOŠ SOSTRO 65:25+45:21
16SOSTRO2 Ljubič, Bandelj, PetercaOŠ SOSTRO 80:50+60:46
17SOSTRO1 Trkov, Hočevar, JanežičOŠ SOSTRO 90:22+70:18
NOVEJARŠE5 Melinc, Kovač, PapićOŠ NOVE JARŠE MP+ --:--
NOVEJARŠE6 Plaznik, Sivac, DragarOŠ NOVE JARŠE DNF+ --:--
NOVEJARŠE1 Ramić, Letić, Sisan GroseljOŠ NOVE JARŠE DNF+ --:--
NOVEJARŠE2 Lebič, Koderman, ŠurbekOŠ NOVE JARŠE DNF+ --:--
NOVEJARŠE9 Ključanin, Hodžić, MulecOŠ NOVE JARŠE MP+ --:--
NOVEJARŠE10 Šlogar, Šahinović, GashiOŠ NOVE JARŠE MP+ --:--

Učenci MIX (2.05km / m / 15KT)

1VIČ2 Figelj, Sivec, Lečnik SpaićOŠ VIČ 17:49+00:00
2VIČ1 Cernjak, Lenasi, KastelicOŠ VIČ 21:58+04:09
3SOSTRO2 Novak, Gombač, KraglOŠ SOSTRO 23:36+05:47
4SOSTRO4 Trampuš, Kadič, MelihenOŠ SOSTRO 23:42+05:53
5KAŠELJ1 Mauko, Kunc, GlavicaOŠ KAŠELJ 25:10+07:21
6VODNIK1 Letnar, Majcen, KrekOŠ VALENTIN VODNIK 31:11+13:22
7SOSTRO1 Keber, Gromilić, GaleOŠ SOSTRO 34:27+16:38
8NOVEJARŠE1 Šistek, Giacomelli, ŠtefaničOŠ NOVE JARŠE 36:02+18:13
9FRS1 Cunjak, Cafnik, KunaverOŠ FRANCA ROZMANA - STANETA 36:53+19:04
10NOVEJARŠE1 Likar, Zindović, StepišnikOŠ NOVE JARŠE 39:26+21:37
11NOVEJARŠE1 Kazič, Pestotnik, KapićOŠ NOVE JARŠE 60:55+43:06

Učenke (2.05km / m / 15KT)

1AŠ-ZSVST1 Anderluh, Longar, ValičOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA - ZAVOD SV. STANISLAVA 21:44+00:00
2POLJE1 Ferenc, Breznjik, BreznjikOŠ POLJE 22:27+00:43
3KAŠELJ4 Ilovar, Zgonc, PlohlOŠ KAŠELJ 23:40+01:56
4NOVEJARŠE6 Turk, Jazbec Trpkova, MrežarOŠ NOVE JARŠE 29:02+07:18
5KAŠELJ2 Vuilova, Hernec, MacedoniOŠ KAŠELJ 31:29+09:45
6SOSTRO4 Jančar Bauman, Štepec, VidicOŠ SOSTRO 32:58+11:14
7SOSTRO1 Sterle, Nemanič, SlaparOŠ SOSTRO 33:42+11:58
8NOVEJARŠE2 Sivka, Petje, JežOŠ NOVE JARŠE 40:11+18:27
9SOSTRO5 Babnik, Javornik, Zor KastelicOŠ SOSTRO 41:09+19:25
10NOVEJARŠE4 Dolinar, Vrbnjak Sečen, FrantarOŠ NOVE JARŠE 42:16+20:32
11NOVEJARŠE5 Tisaj, Mihelič, HalilovićOŠ NOVE JARŠE 44:40+22:56
12FRS2 Kantarević, Grmovšek Bricelj, KodričOŠ FRANCA ROZMANA - STANETA 66:29+44:45
13KAŠELJ1 Khan, Brezovnik, Lavrin PovšeOŠ KAŠELJ 90:39+68:55
14NOVEJARŠE7 Mrežar, Mramor, PrelićOŠ NOVE JARŠE 99:23+77:39
15NOVEJARŠE3 Petrič, Urankar, HorvatOŠ NOVE JARŠE 100:53+79:09
KAŠELJ3 Raduha, Peterca, GučekOŠ KAŠELJ DNF+ --:--
SOSTRO2 Habič, Tkalec, PečenikOŠ SOSTRO MP+ --:--
NOVEJARŠE8 Sojkić, Dizdarević, KahrimanovićOŠ NOVE JARŠE DNF+ --:--
SOSTRO3 Sešek, Ivanović, ČehičOŠ SOSTRO MP+ --:--
FRS1 Kunaver, Muhič, GoričkiOŠ FRANCA ROZMANA - STANETA MP+ --:--