Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Klubsko prvenstvo OK Komenda (OLP 1) - srednja

Orientacijski klub Komenda, , 20. 5. 2018

Družinska (1.49km / 50m / 6KT)

1Brina Prevodnik 16:32+00:00
2Družina PrimožičOK Komenda 16:38+00:06
3Rok SedejOK Azimut 16:40+00:08
4Mija JerajOK Komenda 17:51+01:19
5Val JarcOK Komenda 18:38+02:06
6Ruben Sterle NovakOK Polaris 19:44+03:12
7Amber Sterle NovakOK Polaris 20:00+03:28
8Maja JanežičOK Komenda 23:50+07:18
9Zarja PerkoOK Komenda 23:54+07:22
10Pia Lara Gregorin 26:53+10:21
11Družina Vodlan 29:57+13:25
12Družina Bolka 32:40+16:08

M10 (1.49km / 50m / 6KT)

1Jakob KurinčičOK Komenda 09:54+00:00
2Ožbej MalusOK Komenda 10:55+01:01
3Anže KölnerOK Komenda 11:38+01:44
4David SedejOK Azimut 13:43+03:49
5Nik VodlanOK Komenda 14:33+04:39
6Drejc MalusOK Komenda 20:28+10:34
7Maj PrimožičOK Komenda 29:19+19:25
8Aljaž Bolka 41:44+31:50
9Ažbe PerkoOK Komenda 46:27+36:33

M12 (2.16km / 80m / 9KT)

1Luka SeljakOK Komenda 17:44+00:00
2Simon Erik JerebičOK Komenda 21:12+03:28
3Jan CokanOK Komenda 21:17+03:33
4Jaka SeljakOK Komenda 23:59+06:15
Nejc TrunkOK Komenda DNS+ --:--

M16 (3.62km / 130m / 11KT)

1Domen KavčičOK Komenda 48:44+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 55:09+06:25
3Tilen ZupanOK Komenda 76:38+27:54
4Natan Maj PoženelPD Tolmin 77:58+29:14
5Aljaž ObidOK Azimut 87:03+38:19

M21 (6.08km / 190m / 21KT)

1Tobija LioneliOK Komenda 57:05+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 60:35+03:30
3Blaž KölnerOK Komenda 62:20+05:15
4Simon KurinčičOK Komenda 81:27+24:22
5Jure KavčičOK Komenda 98:43+41:38
Jaka PiltaverOK Brežice DNF+ --:--
Matic BlažOK Komenda DNS+ --:--

M35 (4.59km / 140m / 14KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 50:32+00:00
2Oleksandr Ievstafiev 61:00+10:28
3Tomaž PustOK Komenda 62:48+12:16
4Aleš ZupanOK Polaris 67:12+16:40
5Dalibor RadovanOK Polaris 69:26+18:54
6Franc MalusOK Komenda 72:01+21:29
7Matej SedejOK Azimut 72:27+21:55
8Borut SeljakOK Komenda 72:54+22:22
9Vlado SedejOK Azimut 85:31+34:59
10Silvo BabičOK Komenda 89:04+38:32
11Tomaž Kupnik 95:14+44:42
12Janez ZavrlOK Komenda 98:49+48:17
13Blaž JerajOK Komenda 110:29+59:57
Marko ObidOK Azimut DNS+ --:--
Andrej KorelcOK Komenda MP+ --:--
Gregor ZupanOK Komenda MP+ --:--
Dragan KrivičićOKPT DNS+ --:--

Ž10 (1.49km / 50m / 6KT)

1Brina KölnerOK Komenda 10:15+00:00
2Neža TrunkOK Komenda 13:58+03:43
3Naja LončarOK Komenda 15:07+04:52
4Ajda JerajOK Komenda 23:17+13:02
5Jerca KurinčičOK Komenda 24:24+14:09
6Leila Ema PoženelPD Tolmin 25:15+15:00
7Ajda JarcOK Komenda 29:30+19:15

Ž12 (2.16km / 80m / 9KT)

1Neža ObidOK Azimut 17:21+00:00
2Patricija KernOK Komenda 31:07+13:46
3Nikolina Ugrin 33:12+15:51
4Zala Mia ŠvigeljOK Komenda 34:01+16:40
Lana Bajc DNS+ --:--

Ž16 (3.62km / 130m / 11KT)

1Katja BabičOK Komenda 45:34+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 49:33+03:59
3Karin PustOK Komenda 58:27+12:53
4Vita MalusOK Komenda 58:51+13:17
5Nika RavnikarOK Komenda 72:25+26:51
6Lara ZupanOK Komenda 183:37+138:03

Ž21 (4.59km / 140m / 14KT)

1Zala ZavrlOK Komenda 54:26+00:00
2Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 54:34+00:08
3Monika RavnikarOK Komenda 63:12+08:46
Lucija JurkovičOK Komenda MP+ --:--

Ž35 (3.62km / 130m / 11KT)

1Romana ZupanOK Komenda 62:54+00:00
2Irena Hacin KölnerOK Komenda 70:53+07:59
3Špela BogatajOK Komenda 78:17+15:23
4Tina Močnik 78:49+15:55
5Klara Zupanc Korošec 79:54+17:00
6Marta MalusOK Komenda 88:06+25:12
7Maja ObidOK Azimut 94:20+31:26
8Petra StojanOK Komenda 155:58+93:04
Damjana JeršeOK Polaris DNF+ --:--
Petra ParadižOK Komenda DNF+ --:--
Irma PretnarKamniški OK MP+ --:--
Darja Rožič DNS+ --:--