Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 7, Vinička vas, Maribor - srednja

Mariborski orientacijski klub, Vinička vas, 8. 9. 2018

M10 (1.66km / m / 7KT)

1David SedejOK Azimut 10:46+00:00
2Enej ŠucOK Komenda 13:01+02:15
3Anže KölnerOK Komenda 14:07+03:21
4Ožbej MalusOK Komenda 14:58+04:12
5Jakob KurinčičOK Komenda 16:16+05:30
6Drejc MalusOK Komenda 19:37+08:51

M-12 (1.66km / m / 8KT)

1Nejc TrunkOK Komenda 18:28+00:00
2Jan CokanOK Komenda 23:06+04:38
3Jure BožičMOK 30:50+12:22
4dAVID ZrnkoMOK 33:45+15:17
5Jona LuketičMOK 41:04+22:36
6Luka MatušanMOK 44:00+25:32

M14 (2.25km / m / 12KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 15:18+00:00
2Aljaž ČelikOK Azimut 17:11+01:53
3Martin JevševarOK Brežice 17:50+02:32
4Nejc TurkOK Komenda 21:45+06:27
5Matevž KuncOK Tivoli 24:26+09:08
6Luka AnderluhOK Polaris 44:33+29:15
Matic RajterMOK DNF+ --:--

M18 (3.06km / m / 17KT)

1Tjaž GantarOK Azimut 28:39+00:00
2Gregor KuncOK Tivoli 37:49+09:10
3Natan Maj PoženelPD Tolmin 55:31+26:52

M21A (3.06km / m / 17KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris 26:34+00:00
2Gašper PetrovičOK Polaris 29:14+02:40
3Valentin ErženOK Azimut 31:47+05:13
4Jan ŠalamunOK Polaris 34:16+07:42
5Rok MočnikOK Azimut 37:13+10:39
6Gregor ZupanOK Komenda 38:37+12:03
7Aljaž ČerneOK Tivoli 43:23+16:49
8Nejc MočnikOK Azimut 47:09+20:35

M21B (2.72km / m / 14KT)

1Matej VidičOK Azimut 31:01+00:00
2Emil KacinOK Azimut 33:00+01:59
3Franc MalusOK Komenda 34:15+03:14
4Timotej ŠucOK Komenda 44:05+13:04
5Marko PahorOK Komenda 74:48+43:47

M21E (4km / m / 18KT)

1Matjaž ŠtanfelOK Azimut 29:19+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 31:36+02:17
3Blaž PetrovičOK Polaris 40:23+11:04
4Vid BogovičOK Brežice 45:07+15:48

M35 (3.06km / m / 17KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 24:50+00:00
2Tihomir SalopekOK Azimut 28:40+03:50
3Matej KostanjevecMOK 29:12+04:22
4Aleš PoljanšekOK Azimut 29:35+04:45
5Gregor AnderluhOK Polaris 30:32+05:42
6Dušan PetrovičOK Polaris 30:35+05:45
7Herwig AllwingerMOK 30:38+05:48
8Iztok RojcOK Polaris 33:13+08:23
9Bojan JevševarOK Brežice 35:06+10:16
10Klemen KendaOK Azimut 38:28+13:38
11Matej SedejOK Azimut 38:52+14:02

M45 (2.46km / m / 12KT)

1Miha ŠkarabotOK Polaris 24:24+00:00
2Tomaž PustOK Komenda 24:57+00:33
3Valter FoškiOK Polaris 26:53+02:29
4Sandi KmetičOK Polaris 27:21+02:57
5Boris ErženŠOK 29:24+05:00
6Robert KuncOK Tivoli 29:55+05:31
7Tomaž GroffOK Azimut 33:54+09:30
8Davor PobegaOK Tivoli 46:14+21:50

M50 (2.72km / m / 14KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 27:33+00:00
2Igor BončinaOK Azimut 28:24+00:51
3Aleš BorštnikOK Tivoli 30:45+03:12
4Aleš ZupanOK Polaris 39:19+11:46
5Dušan SmoleOK Polaris 49:41+22:08
Marijan LebanOK Azimut MP+ --:--
Janez ZavrlOK Komenda MP+ --:--

M60 (2.52km / m / 14KT)

1Janko LapajneOK Azimut 34:08+00:00
2Vlado SedejOK Azimut 38:59+04:51
3Črtomir KnapOK Azimut 55:08+21:00

Z10 (1.66km / m / 7KT)

1Brina KölnerOK Komenda 12:45+00:00
2Neža TrunkOK Komenda 14:34+01:49
3Ana Maja AnderluhOK Polaris 37:48+25:03
4Nika ErženOK Azimut 37:52+25:07

Z12 (1.66km / m / 8KT)

1Nea ErženOK Azimut 13:39+00:00
2Dorja SalopekOK Azimut 14:37+00:58
3Mojca KuncOK Tivoli 24:21+10:42
4Nikolina UgrinOK Tivoli 30:11+16:32

Z14 (2.25km / m / 12KT)

1Manja LebanOK Azimut 22:46+00:00
2Karin PustOK Komenda 27:15+04:29
3Vita MalusOK Komenda 30:04+07:18
Manja KeleminaMOK DNF+ --:--
Sara NamestnikMOK DNF+ --:--

Z16 (2.52km / m / 14KT)

1Katja BabičOK Komenda 18:19+00:00
2Teja TušarOK Azimut 23:23+05:04
3Nika RavnikarOK Komenda 28:30+10:11
4Zala Serženta SeljakOK Azimut 36:11+17:52
5Anja ŠkarabotOK Polaris 38:08+19:49
6Katarina Eva AnderluhOK Polaris 52:20+34:01

Z18 (2.46km / m / 12KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 26:14+00:00
2Deja RazpetOK Azimut 28:30+02:16
3Zala ZavrlOK Komenda 29:22+03:08
4Ana ŠalamunOK Polaris 31:59+05:45
5Nika PoljanšekOK Azimut 33:07+06:53
6Lana ŠtrumbeljOK Polaris 40:26+14:12

Z21B (2.52km / m / 14KT)

1Špela TrunkOK Komenda 28:10+00:00
2Petra ParadižOK Komenda 32:07+03:57
3Petra StojanOK Komenda 34:56+06:46
4Damjana JeršeOK Polaris 41:26+13:16
5Abigael Vanessa BoncinaOK Azimut 43:26+15:16
6Marta MalusOK Komenda 50:31+22:21
7Maja IsteničOK Azimut 54:59+26:49
8Elena Gombač ŠucOK Komenda 55:02+26:52
9Nika MočnikOK Azimut 62:07+33:57

Z21E (3.06km / m / 17KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 35:20+00:00
2Urša ŠtanfelOK Azimut 42:02+06:42
3Monika RavnikarOK Komenda 49:49+14:29

Z35 (2.46km / m / 12KT)

1Mojca FoškiOK Polaris 30:30+00:00
2Ana PlavčakŠOK 31:29+00:59
3Anica HribarOK Brežice 31:32+01:02
4Andreja AnžurOK Tivoli 34:39+04:09
5Romana ZupanOK Komenda 36:09+05:39
6Irena Hacin KölnerOK Komenda 40:01+09:31

Z45 (2.52km / m / 14KT)

1Maja ProsenOK Komenda 37:57+00:00
2Alenka ŠkarabotOK Polaris 40:29+02:32
3Maja Zaman GroffOK Azimut 41:00+03:03
4Marjanca PoljanšekOK Azimut 50:19+12:22

Začetniška/Rekreativna (1.66km / m / 8KT)

1Darja VodlanOK Polaris 24:58+00:00
2Aleksander Polutnik 28:08+03:10
3Nizzy BončinaOK Azimut 31:06+06:08
4Izabela Plavčak ErženŠOK 31:12+06:14
5Rok SedejOK Azimut 36:20+11:22
6Žiga GroffOK Azimut 43:30+18:32
7Žiga SedejOK Azimut 46:00+21:02
8Tin ŠucOK Komenda 46:43+21:45
9Erika ZakrajšekOK Komenda 54:01+29:03
10Jakob GoričkiOK Polaris 58:20+33:22
Leila Ema PoženelPD Tolmin MP+ --:--