Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Državno šolsko orientacijsko tekmovanje - srednja

Orientacijska zveza Slovenije, Crnngrob, 4. 10. 2018

Dijaki D (3.9km / 0m / 15KT)

1Domen KAVČIČŠC LJUBLJANA 34:03+00:00
2Natan Maj POŽENELŠC NOVA GORICA - BIOTEHNIŠKA ŠOLA 36:41+02:38
3Julijan KAVČIČZAVOD SV STANISLAVA 37:14+03:11
4Aleš SERŽENTAŠC LJUBLJANA 42:14+08:11
5Jaka GRADZAVOD SV STANISLAVA 43:56+09:53
6Ožbej PAVCZAVOD SV STANISLAVA 46:21+12:18
7Rok MERŠEZAVOD SV STANISLAVA 54:43+20:40
8Andrej ERJAVECGIMNAZIJA JURIJA VEGE 55:44+21:41
9Aljaž OBIDGIMNAZIJA JURIJA VEGE 56:11+22:08
10Martin TRAJBARIČZAVOD SV STANISLAVA 56:23+22:20
11Nik GREGORIČSŠ VENO PILON 56:34+22:31
12Urban KRKOČSŠ VENO PILON 64:25+30:22
13Anže MALIZAVOD SV STANISLAVA 66:01+31:58
14Mitja JERAMGIMNAZIJA JURIJA VEGE 66:27+32:24
15Svit PESTOTNIK STRESGIMNAZIJA BEŽIGRAD 70:33+36:30
16Maj KASTELICGIMNAZIJA VIČ 78:15+44:12
17Brin TOMCGIMNAZIJA LEDINA 94:43+60:40
18Tine MAJDIČGIMNAZIJA JURIJA VEGE 97:44+63:41
19Andrej PAVLIČŠC LJUBLJANA 104:22+70:19
20Nal JURAKGIMNAZIJA ŠIŠKA 106:52+72:49
21Jan VEROVŠEKZAVOD SV STANISLAVA 128:22+94:19
22Aljaž BRANISELJŠC LJUBLJANA 143:26+109:23
23Martin ŠIMENCŠC LJUBLJANA 145:20+111:17
24Aleks PAHORSŠ VENO PILON 146:23+112:20
25Tilen ŽVANUTSŠ VENO PILON 154:57+120:54
Enej SMOLEGIMNAZIJA LEDINA MP+ --:--
Cris VEBERGIMNAZIJA LEDINA MP+ --:--
Jože PESTOTNIKEKONOMSKA ŠOLA LJUBLJANA MP+ --:--
Žan PORENTAGIMNAZIJA VIČ MP+ --:--
Jošt ROVTARGIMNAZIJA JURIJA VEGE MP+ --:--
David FURLANGIMNAZIJA LEDINA MP+ --:--

Dijaki E (4.2km / 0m / 16KT)

1Žan RAVNIKARGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 30:35+00:00
2Matic BLAŽGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 33:14+02:39
3Ambrož RUPNIKGIMNAZIJA JURIJA VEGE 34:12+03:37
4Tjaž GANTARGIMNAZIJA JURIJA VEGE 34:55+04:20
5Gašper ČOPIGIMNAZIJA TOLMIN 39:16+08:41
6Brin SMOLEGIMNAZIJA LEDINA 43:38+13:03
7Jure KAVČIČGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 47:16+16:41
8Bor ŽNIDARŠIČGIMNAZIJA ŠIŠKA 53:28+22:53
9Žiga DEBEVCGIMNAZIJA BEŽIGRAD 55:07+24:32
10Matija PETROVIČGIMNAZIJA BEŽIGRAD 55:22+24:47
11Peter ZUPANGIMNAZIJA BEŽIGRAD 58:35+28:00
12Saš MOČNIKGIMNAZIJA BEŽIGRAD 64:51+34:16

Dijakinje D (3.6km / 0m / 13KT)

1Katja BABIČGIMNAZIJA ŠIŠKA 27:54+00:00
2Deja RAZPETGIMNAZIJA JURIJA VEGE 34:01+06:07
3Teja TUŠARGIMNAZIJA JURIJA VEGE 36:07+08:13
4Zala ZAVRLGIMNAZIJA BEŽIGRAD 36:25+08:31
5Ana Pia POGAČARZAVOD SV STANISLAVA 37:42+09:48
6Nika RAVNIKARGIMNAZIJA IN SŠ RUDOLFA MAISTRA 38:19+10:25
7Zala SERŽENTA SELJAKGIMNAZIJA JURIJA VEGE 42:22+14:28
8Anja ŠKARABOTGIMNAZIJA VIČ 49:02+21:08
9Nina PUGELJGIMNAZIJA ŠIŠKA 49:07+21:13
10Barbara ČIBEJGIMNAZIJA JURIJA VEGE 50:46+22:52
11Zala ŠPENKOGIMNAZIJA KRANJ 54:22+26:28
12Katarina Eva ANDERLUHGIMNAZIJA VIČ 55:15+27:21
13Nika NOVAKZAVOD SV STANISLAVA 73:57+46:03
14Maša HAJDINJAKZAVOD SV STANISLAVA 77:55+50:01
15Urša PELICONZAVOD SV STANISLAVA 101:50+73:56
16Lea Ana JUHARTGIMNAZIJA LEDINA 111:37+83:43
17Nikolina VULOVIČGIMNAZIJA VIČ 113:10+85:16
Tina KERNGIMNAZIJA LEDINA MP+ --:--
Pia SIVECGIMNAZIJA VIČ DNF+ --:--
Eva FIGELJGIMNAZIJA VIČ DNF+ --:--
Sara STAVERGIMNAZIJA VIČ MP+ --:--

Dijakinje E (3.6km / 0m / 13KT)

1Nika POLJANŠEKGIMNAZIJA JURIJA VEGE 37:47+00:00
2Julija FERENCGIMNAZIJA LEDINA 38:02+00:15
3Leila KOSZAVOD SV STANISLAVA 40:44+02:57
4Ana ŠALAMUNGIMNAZIJA LEDINA 41:46+03:59
5Katarina KUŠARZAVOD SV STANISLAVA 43:55+06:08
6Pia MERŠEZAVOD SV STANISLAVA 71:12+33:25

Učenci A (2.3km / 0m / 12KT)

1Ožbej MALUSOŠ KOMENDA MOSTE 19:27+00:00
2Martin FERENCOŠ POLJE 20:45+01:18
3Jakob KURINČIČOŠ TOMA BREJCA 21:32+02:05
4David SEDEJOŠ VRHOVCI 23:09+03:42
5Drejc MALUSOŠ KOMENDA MOSTE 24:29+05:02
6Anže KÖLNEROŠ DAVORINA JENKA 24:31+05:04
7Lovro PREVODNIKOŠ DAVORINA JENKA 27:05+07:38
8Nik VODLANOŠ KOMENDA MOSTE 27:59+08:32
9Enej ŠUCOŠ VIČ 29:09+09:42
10Ištvan VALIČPOŠ SLOVENJ GRADEC 30:16+10:49
11Jakob FERJANČIČOŠ DOBRAVLJE 32:29+13:02
12Tai POROPATOŠ TABOR I 34:42+15:15
13Rok CIGOJOŠ DOBRAVLJE 35:40+16:13
14Matej BRATOŽOŠ DOBRAVLJE 38:18+18:51
15Job BIRSAOŠ DOBRAVLJE 39:21+19:54
15Niko MUNDAOŠ SVETI TOMAŽ 39:21+19:54
17Tibor VEZENIKOŠ TABOR I 39:41+20:14
18Filip ŠAVLIOŠ DOBRAVLJE 41:56+22:29
19Patrik BELTRAMOŠ DOBRAVLJE 42:20+22:53
20Jakob KRAJNCOŠ SVETI TOMAŽ 43:37+24:10
21Dominik KAVČIČOŠ VODICE 49:01+29:34
22Maj KLANČIČOŠ DOBRAVLJE 51:00+31:33
23Jure RAJHOŠ SVETI TOMAŽ 53:21+33:54
24Andraž MIHELJAKPOŠ SLOVENJ GRADEC 53:52+34:25
25Oton BENDAOŠ KOMENDA MOSTE 58:02+38:35
26Gregor HEBAROŠ SVETI TOMAŽ 68:22+48:55
27Florjan KREMŽAROŠ VODICE 78:09+58:42
28Aljaž REPOŠ SVETI TOMAŽ 78:24+58:57
29Maksim VUKOLIČOŠ TABOR I 98:01+78:34
Brin NOVAKOŠ TABOR I MP+ --:--

Učenci B (2.7km / 0m / 12KT)

1Jan COKANOŠ VIŽMARJE BROD 19:21+00:00
2Valentin KAVČIČOŠ ŠOLA IDRIJA 20:15+00:54
3Luka SELJAKOŠ DAVORINA JENKA 20:41+01:20
4Nejc TRUNKOŠ KOMENDA MOSTE 21:54+02:33
5Jakob PISKOŠ POLJANE 23:23+04:02
6Svit KODEROŠ ŠOLA KAŠELJ 23:55+04:34
7Denis PREMRNOŠ DOBRAVLJE 24:22+05:01
8Tevž MIHELJAKPOŠ SLOVENJ GRADEC 24:35+05:14
9Aljaž ŠKVARČAOŠ CERKNO 24:42+05:21
10Rok ILOVAROŠ ŠOLA KAŠELJ 25:30+06:09
11Tim BOHINCOŠ VODICE 26:53+07:32
12Simon Erik JEREBIČOŠ KOMENDA MOSTE 26:58+07:37
13Lev ŽIŽEKOŠ NH MAKSA PEČARJA 27:20+07:59
14Žan GNEZDAOŠ ŠOLA IDRIJA 28:34+09:13
15Jaka SELJAKOŠ DAVORINA JENKA 29:00+09:39
16Jure BOŽIČOŠ TABOR I 29:13+09:52
17Maj BOMBEKOŠ TABOR I 30:10+10:49
18Tine RUPNIKOŠ KAJETANA KOVIČA 30:17+10:56
19Janez SIRCOŠ SVETI TOMAŽ 30:19+10:58
20Rok GREGORIČOŠ ŠKOFLJICA 30:59+11:38
21Luka PIZZONIOŠ DOBRAVLJE 31:21+12:00
22Domen LEBANOŠ ŠOLA IDRIJA 31:42+12:21
23Borut GANTAROŠ ŠOLA IDRIJA 32:49+13:28
24Val SRABOTIČOŠ VODICE 33:18+13:57
25Vid FAGANELOŠ DOBRAVLJE 37:10+17:49
26Klemen GLAVICAOŠ ŠOLA KAŠELJ 37:33+18:12
27Val VIDICOŠ SOSTRO 38:43+19:22
28David KRIŽNAROŠ POLJANE 40:19+20:58
29Nik GREŠAKOŠ VODICE 40:25+21:04
30Dominik PISKOŠ POLJANE 41:03+21:42
31Valentin ŽMAKOŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 42:45+23:24
32Nejc DOBRAVECOŠ ŠOLA KAŠELJ 45:52+26:31
33Matevž ŠTIFTER2 OŠ SLOVENJ GRADEC 46:01+26:40
34Urban ŽIGONOŠ DOBRAVLJE 46:39+27:18
35Žiga Lin HOČEVAROŠ SOSTRO 47:46+28:25
36Michel BATAGELJOŠ DOBRAVLJE 49:16+29:55
37Anej DIMNIKOŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 54:03+34:42
38Matic MUNDAOŠ SVETI TOMAŽ 57:35+38:14
39Stane BAHAROŠ VODICE 58:06+38:45
40Art ROMIHOŠ TABOR I 58:28+39:07
41Ajd HODŽAROŠ VODICE 60:32+41:11
42Jona Emanuel LUKETIČOŠ TABOR I 65:49+46:28
43Grega JORDANOŠ ŠKOFLJICA 67:12+47:51
44Nik DOLŠAKOŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 70:49+51:28
45Nino HEBAR KOSIOŠ SVETI TOMAŽ 76:23+57:02
46Žan ŠTRUKELJOŠ DOBRAVLJE 78:19+58:58
47Matic MLAKAROŠ VODICE 80:13+60:52
48Žan PEVECOŠ SVETI TOMAŽ 81:38+62:17
49Timothy James BOXOŠ NH MAKSA PEČARJA 117:50+98:29
Martin ŠUBELJOŠ SOSTRO MP+ --:--
Božo BIZJAKOŠ CERKNO MP+ --:--
Leo PERANOVIČOŠ DOBRAVLJE MP+ --:--
Jakob ZUPANČIČOŠ ŠOLA KAŠELJ MP+ --:--
David KNEZOŠ ŠOLA KAŠELJ MP+ --:--
Dan KAVČIČOŠ VODICE MP+ --:--
Anej HRENOŠ TABOR I MP+ --:--
Andrej PLEVELOŠ KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Tine NOVAKOŠ DOBRAVLJE MP+ --:--
Jakob PEČENKOOŠ DOBRAVLJE MP+ --:--

Učenci C (3.4km / m / 12KT)

1Nejc TURKOŠ KOMENDA MOSTE 25:52+00:00
2Luka ANDERLUHOŠ ALOJZIJA ŠUŠTARJA 30:03+04:11
3Martin JEVŠEVAROŠ BREŽICE 31:51+05:59
4Matevž KUNCOŠ ŠOLA KAŠELJ 32:21+06:29
5Aljaž ČELIKOŠ CERKNO 33:27+07:35
6Rok KERNOŠ KOMENDA MOSTE 35:03+09:11
7Tilen ZUPANCOŠ KOMENDA MOSTE 35:25+09:33
8Primož GANTAROŠ ŠOLA IDRIJA 35:35+09:43
9Žan SLEJKOOŠ DOBRAVLJE 38:34+12:42
10Manuel Alberto MONTESOŠ DOBRAVLJE 39:45+13:53
11Timotej HRIBAROŠ BREŽICE 42:38+16:46
12Nejc ZORKOOŠ BREŽICE 43:08+17:16
13Žiga PODREKAROŠ POLJANE 44:49+18:57
14David KOSOŠ TABOR I 45:18+19:26
15Tit KATARIĆOŠ CERKNO 45:33+19:41
16Jan Luka MAJHENIČOŠ TABOR I 45:49+19:57
17Anej OZEBEKOŠ CERKNO 46:33+20:41
18Jakob NOVAKOŠ DOBRAVLJE 46:51+20:59
19Žiga Miha ERJAVECOŠ SVETI TOMAŽ 48:03+22:11
20Oleg POŽENELOŠ CERKNO 48:28+22:36
21Janoš KRKOČOŠ DOBRAVLJE 50:36+24:44
22Jani BRATOŽOŠ DOBRAVLJE 51:28+25:36
23Maks PADEŽNIKOŠ POLJANE 51:35+25:43
24Matija FLORJANOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 53:59+28:07
25Julijan ZAKONJŠEKOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 57:11+31:19
26Anže ŽNIDARŠIČOŠ ŠKOFLJICA 57:41+31:49
27Andraž SAMECOŠ DOBRAVLJE 58:52+33:00
28Matic RAJTEROŠ TABOR I 59:54+34:02
29Gašper SAMECOŠ DOBRAVLJE 62:18+36:26
30Filip ŠTOROŠ DOBRAVLJE 64:10+38:18
31Klemen TOMANIČOŠ SVETI TOMAŽ 66:00+40:08
32Matic GRAGEROŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 66:47+40:55
33Luka PREDALIČOŠ SOSTRO 67:17+41:25
34Anej MOČNIKOŠ CERKNO 71:55+46:03
35Jan WAHLOŠ ŠOLA IDRIJA 72:02+46:10
36Martin NOVAKOŠ VODICE 73:36+47:44
37Jaka ZUPANCOŠ ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI 75:10+49:18
38Žiga MELIHENOŠ SOSTRO 76:21+50:29
39Miha KOČEVAROŠ DOBRAVLJE 81:01+55:09
40Matija KAVČIČOŠ VODICE 82:59+57:07
41Matej VALESOŠ DOBRAVLJE 87:22+61:30
42Erik CIZERLOŠ SVETI TOMAŽ 89:11+63:19
43Marko ŠPIKOŠ CERKNO 90:37+64:45
44Sašo KONDIĆOŠ SOSTRO 90:42+64:50
45Nik HECLOŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA 91:16+65:24
46Kevin KLANČIČOŠ DOBRAVLJE 94:35+68:43
47Anej REMECOŠ DOBRAVLJE 94:58+69:06
48Andraž MIKUŽOŠ DOBRAVLJE 97:05+71:13
49Kevin PERKOOŠ SVETI TOMAŽ 97:16+71:24
50Klemen GABERŠČEKOŠ CERKNO 98:10+72:18
51Jernej RUPNIKOŠ KAJETANA KOVIČA 100:21+74:29
Aljaž PLAVČAKOŠ SOSTRO MP+ --:--
Samuel MRAKOŠ ŠOLA IDRIJA MP+ --:--
Matevž POVŠEOŠ SOSTRO MP+ --:--
Samo WALANDOŠ TABOR I MP+ --:--
Mihael JOBOŠ SVETI TOMAŽ MP+ --:--
Petja KONJAJEVOŠ ŠOLA KAŠELJ MP+ --:--
Lin KOVAČIČOŠ TABOR I MP+ --:--
Jakob ČOBECOŠ KAJETANA KOVIČA MP+ --:--
Rok STANONIKOŠ POLJANE MP+ --:--
Jure PLEVELOŠ KOMENDA MOSTE MP+ --:--
Gašper ZGONECOŠ ŠOLA KAŠELJ MP+ --:--
Urban GERMOŠ ŠOLA KAŠELJ MP+ --:--

Učenke A (2km / 0m / 10KT)

1Brina KÖLNEROŠ DAVORINA JENKA 18:55+00:00
2Ema Pika RAJPOŠ SLOVENJ GRADEC 24:54+05:59
3Ajda JERAJOŠ KOMENDA MOSTE 25:07+06:12
4Neža TRUNKOŠ KOMENDA MOSTE 26:03+07:08
5Tinka TOMANIČOŠ SVETI TOMAŽ 27:37+08:42
6Naja LONČAROŠ KOMENDA MOSTE 29:55+11:00
7Sara CIPERLEOŠ DAVORINA JENKA 30:17+11:22
8Lili Ivana RAJPOŠ SLOVENJ GRADEC 36:45+17:50
9Janja CVETKOOŠ SVETI TOMAŽ 37:34+18:39
10Klara MAHKOVECOŠ DOBRAVLJE 39:20+20:25
11Larisa BALAŽIČOŠ SVETI TOMAŽ 39:54+20:59
12Marina VUKOVIČOŠ TABOR I 42:48+23:53
13Leja KEKECOŠ SVETI TOMAŽ 43:43+24:48
14Nika CIZERLOŠ SVETI TOMAŽ 44:08+25:13
15Miša ANDREJCPOŠ SLOVENJ GRADEC 58:51+39:56
16Danaja FURLANOŠ DOBRAVLJE 65:40+46:45
17Iva STAMENČIČOŠ TABOR I 74:40+55:45
18Jelena CVETKOVIČOŠ DOBRAVLJE 78:15+59:20
19Anjana RIBIČOŠ TABOR I 85:43+66:48
Lara KNAFLIČOŠ DAVORINA JENKA MP+ --:--
Jerca KURINČIČOŠ TOMA BREJCA DNS+ --:--
Ana Lucija TROHAOŠ DOBRAVLJE MP+ --:--

Učenke B (2.8km / 0m / 14KT)

1Neža OBIDOŠ CERKNO 21:40+00:00
2Tinka FERENCOŠ POLJE 24:57+03:17
3Hana MAMIČOŠ DOBRAVLJE 30:35+08:55
4Zala LOZAROŠ DOBRAVLJE 31:22+09:42
5Špela MAJDIČOŠ CERKNO 33:54+12:14
6Taja BERTALANIČOŠ SOSTRO 37:48+16:08
7Brina HERNECOŠ ŠOLA KAŠELJ 38:43+17:03
8Nikolina UGRINOŠ SOSTRO 39:21+17:41
9Zala Mia ŠVIGELJOŠ KOMENDA MOSTE 39:24+17:44
10Kristina VUILOVAOŠ ŠOLA KAŠELJ 39:33+17:53
11Jana MOČNIKOŠ CERKNO 41:41+20:01
12Ana Lenka BEDRAČOŠ TABOR I 42:44+21:04
13Nea ERŽENOŠ CERKNO 45:28+23:48
14Patricija KERNOŠ KOMENDA MOSTE 46:28+24:48
15Iva PURGOŠ TABOR I 48:41+27:01
16Sara KOSIOŠ SVETI TOMAŽ 49:41+28:01
17Ela DRNOVŠEKOŠ ŠKOFLJICA 49:50+28:10
18Arabela KEKECOŠ SVETI TOMAŽ 55:49+34:09
19Taja RAJHOŠ SVETI TOMAŽ 58:30+36:50
20Klara HEBAROŠ SVETI TOMAŽ 59:52+38:12
21Katarina LEŠNJAKOŠ ŠOLA KAŠELJ 62:31+40:51
22Vita ŽIGART RUBELJOŠ TABOR I 64:17+42:37
23Ilona CIZERLOŠ SVETI TOMAŽ 69:57+48:17
24Brina FRLANOŠ POLJANE 70:23+48:43
25Nina JEREBOŠ POLJANE 76:37+54:57
26Tonja ČIBEJOŠ DOBRAVLJE 79:03+57:23
27Lara REŠEKOŠ POLJANE 80:37+58:57
28Stela HEBAROŠ SVETI TOMAŽ 82:04+60:24
29Meta VODOPIVECOŠ DOBRAVLJE 87:04+65:24
30Zarja ČIBEJOŠ SOSTRO 92:30+70:50
31Ajda DOVNIKOŠ TABOR I 105:35+83:55
32Lana LEŠNIKOŠ TABOR I 111:35+89:55
Larisa ŠKERLAKOŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA MP+ --:--
Mojca KUNCOŠ ŠOLA KAŠELJ DNF+ --:--
Natalia BLAGOJEVIĆOŠ ŠKOFLJICA MP+ --:--
Minea LUKIĆOŠ MARJAN BANTAN STOJAN JARENINA MP+ --:--

Učenke C (3km / m / 11KT)

1Manja LEBANOŠ ŠOLA IDRIJA 26:04+00:00
2Karin PUSTOŠ NH MAKSA PEČARJA 27:21+01:17
3Jedrt ŠINKOVECOŠ POLJANE 43:16+17:12
4Zala FERENCOŠ POLJE 45:11+19:07
5Tajda RAZPETOŠ CERKNO 47:28+21:24
6Tinkara STRESOŠ DOBRAVLJE 49:24+23:20
7Vita MALUSOŠ KOMENDA MOSTE 50:48+24:44
8Sara NAMESTNIKOŠ TABOR I 53:17+27:13
9Živa JANČAR BAUMANOŠ SOSTRO 55:44+29:40
10Ema GREGORČIČOŠ DOBRAVLJE 57:21+31:17
11Manja KELEMINAOŠ TABOR I 59:11+33:07
12Minea LIPOVŠEKOŠ SVETI TOMAŽ 62:05+36:01
13Eva JENKOOŠ VODICE 70:29+44:25
14Lucija HOČEVAROŠ VODICE 73:00+46:56
15Ela ŽAGAROŠ ŠKOFLJICA 75:45+49:41
16Špela DREŠAROŠ VODICE 76:30+50:26
17Lucija KAVČIČOŠ VODICE 77:01+50:57
18Tinkara BOSTIČOŠ ŠOLA KAŠELJ 83:28+57:24
19Anastazija PAJNTAROŠ CERKNO 84:45+58:41
20Ema ERJAVECOŠ SVETI TOMAŽ 86:13+60:09
21Špela TOMANIČOŠ SVETI TOMAŽ 90:18+64:14
22Daša ŠTREMFELJOŠ CERKNO 91:56+65:52
23Nika LJESKOVACOŠ TABOR I 91:57+65:53
24Martina BRATAŠEVECOŠ DOBRAVLJE 92:54+66:50
25Rima JAKIOŠ TABOR I 101:35+75:31
26Amadeja KRAJNCOŠ SVETI TOMAŽ 102:32+76:28
27Melisa DOKLOŠ TABOR I 106:03+79:59
28Lea KOSIOŠ SVETI TOMAŽ 142:20+116:16
Tjaša KEBEROŠ SOSTRO MP+ --:--
Zala SEŠEKOŠ SOSTRO MP+ --:--
Živa KODEROŠ ŠOLA KAŠELJ MP+ --:--
Manca STANONIKOŠ POLJANE MP+ --:--
Tia BERTALANIČOŠ SOSTRO MP+ --:--
Maša VUJAKLIJAOŠ TABOR I MP+ --:--