Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 2, Pokal treh dežel 1.dan - srednja

Škofjeloški orientacijski klub, Crngrob, 30. 3. 2019

Beginners (2.64km / 70m / 12KT)

1Alvina VenhauerOLCU Viktring 57:34+00:00
2Adian JazavacOK Tivoli 70:16+12:42
3David Bozic 71:57+14:23
4Ute HierzeggerWATV Wien 73:30+15:56
5Maja Ugrin 101:40+44:06
6Ema RutarOK Tivoli 131:49+74:15
Darja VodlanOK Polaris DNF+ --:--
Franz WinklerSPUK MP+ --:--
Ana Maja AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Aljaž Božič DNS+ --:--

Kids (1.82km / 45m / 7KT)

1Mija JerajOK Komenda 19:18+00:00
2Anze ObidOK Azimut 20:16+00:58
3Manca PahorOK Komenda 23:39+04:21
4Hannah SandrisserNF Villach 24:42+05:24
4Jakob SandrisserNF Villach 24:42+05:24
6Bjorn ChudobaOLCU Viktring 25:07+05:49
7Lucia MeizerSPUK 25:35+06:17
8Žiga SedejOK Azimut 27:00+07:42
9Kate MattiHSV OL Villach 28:11+08:53
10Silvija KernOK Komenda 30:02+10:44
11Martin PodgoršekOK Tivoli 33:56+14:38
12Felix GermaniGAJA 41:16+21:58
Leila Ema PoženelOK Komenda DNF+ --:--
Lorenz BinderSPUK DNS+ --:--
Izabela Eržen PlavčakŠOK DNS+ --:--
Annika BinderSPUK DNS+ --:--
Ema KepicKamniški OK DNS+ --:--

M10 (1.82km / 45m / 7KT)

1Anže KölnerOK Komenda 12:03+00:00
2Enej ŠucOK Komenda 13:20+01:17
3Rok SedejOK Azimut 14:55+02:52
4Drejc MalusOK Komenda 15:21+03:18
5Jannik MeizerSPUK 19:47+07:44

M12 (1.97km / 45m / 9KT)

1Rok BogatajOK Azimut 14:45+00:00
2Jonas MeizerSPUK 15:09+00:24
3Jan CokanOK Komenda 15:32+00:47
4Matej FerlugaGAJA 15:41+00:56
5Rado KalcGAJA 16:28+01:43
6David SedejOK Azimut 16:32+01:47
7Borut GantarOK Azimut 17:50+03:05
8Oskar FoškiOK Polaris 17:58+03:13
9Ožbej MalusOK Komenda 19:29+04:44
10Jakob PečenkoPD Ajdovščina 20:10+05:25
11Aljaž ŠkvarčaOK Azimut 21:25+06:40
12Luka CvelbarOK Azimut 21:26+06:41
13Florijan KremžarOK Komenda 21:53+07:08
14Jaka SeljakOK Komenda 25:19+10:34
15Felix ZollnerSPUK 28:29+13:44
16Matej BratožPD Ajdovščina 31:55+17:10
17Svit RutarOK Tivoli 48:46+34:01

M14 (2.64km / 70m / 12KT)

1Nejc TurkOK Komenda 26:28+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 29:39+03:11
3Tilen ZupanOK Komenda 30:39+04:11
4Elia OleottoRun Using Brain 31:42+05:14
5Pietro SergasPunto K 34:47+08:19
6Iusef AbdelbakyPunto K 59:51+33:23
7Lev ŽižekOK Azimut 71:59+45:31
Jakob NovakPD Ajdovščina DNS+ --:--
Primož GantarOK Azimut MP+ --:--

M16 (3.68km / 100m / 14KT)

1Goran PolojazRun Using Brain 39:29+00:00
2Natan Maj PoženelOK Komenda 39:58+00:29
3David RapotzNF Villach 40:17+00:48
4Martin JevševarOK Brežice 45:18+05:49
5Julijan KavčičOK Azimut 47:00+07:31
6Rok KernOK Komenda 50:27+10:58
7Timotej HribarOK Brežice 74:54+35:25
Jakob SteinwenderSPUK DNS+ --:--
Fedja MočnikOK Polaris DNF+ --:--
Matteo MiroloRun Using Brain MP+ --:--
Luka AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Aljaž ObidOK Azimut MP+ --:--
Žan SlejkoPD Ajdovščina DNS+ --:--

M18 (4.97km / 105m / 17KT)

1Domen KavčičOK Komenda 42:46+00:00
2Marko RadovanovicOK PAR 52:40+09:54
3Maximilian SteinwenderSPUK 55:23+12:37
4Elias DobnikOLCU Viktring 71:36+28:50
Gerald TinklerSPUK DNF+ --:--

M21A (5km / 110m / 19KT)

1Dušan MarkovicPOB 52:46+00:00
2Matej ŠkarabotOK Polaris 53:16+00:30
3Nejc MočnikOK Azimut 58:57+06:11
4Valentin ErženOK Azimut 60:29+07:43
5Tomaž PustOK Komenda 61:14+08:28
6Daniel GotthardtHSV Spittal 100:52+48:06

M21B (3.96km / 105m / 17KT)

1Andreas TinklerSPUK 52:22+00:00
2Franc MalusOK Komenda 53:33+01:11
3Klemen KendaOK Azimut 54:11+01:49
4Boštjan BogatajOK Azimut 57:37+05:15
5Borut SeljakOK Komenda 58:36+06:14
6Timotej ŠucOK Komenda 58:59+06:37
7Emil KacinOK Azimut 63:50+11:28
8Kristjan GantarOK Azimut 64:19+11:57
9Aleksandar MilojkovićOK PAR 66:15+13:53
10Dejan IlicOK PAR 66:32+14:10
11Saš MočnikOK Polaris 66:58+14:36
12Matej VidičOK Azimut 83:33+31:11
13Marko PahorOK Komenda 102:55+50:33
Simon KurinčičOK Komenda MP+ --:--
Janez ZavrlOK Komenda DNS+ --:--

M21E (5.78km / 130m / 22KT)

1Jaka PiltaverOK Brežice 41:59+00:00
2Matija RazumOK Brežice 43:44+01:45
3Simon StanonikOK Azimut 45:26+03:27
4Rafael DobnikOLCU Viktring 45:42+03:43
5Sava LazicOK PAR 46:51+04:52
6Ivan Boyadzhiev ml.Mariborki OK 48:13+06:14
7Žan RavnikarOK Komenda 48:45+06:46
8Felix MeizerSPUK 49:41+07:42
9Rajko KračunKamniški OK 63:28+21:29
10Alessandro CeconFriuli MTB 66:26+24:27
11Denis KokeljKamniški OK 67:55+25:56
12Maurizio FicurGAJA 135:48+93:49
Matic BlažOK Komenda DNS+ --:--
Martin BinderSPUK DNS+ --:--
Tjaž GantarOK Azimut DNS+ --:--
Curt MaierASKOE OLC E.i.KTN. MP+ --:--
Martin SchellanderHSV OL Villach DNS+ --:--

M35 (4.97km / 105m / 17KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 43:19+00:00
2Bojan JevševarOK Brežice 45:29+02:10
3Oleksandr Ievstafiev 47:28+04:09
4Stefano CollodetFriuli MTB 54:32+11:13
5Matej SedejOK Azimut 56:03+12:44
6Roberto LarotellaORIENTEERING TRIESTE 57:20+14:01
7Marko ObidOK Azimut 60:35+17:16
8Gregor ChudobaOLCU Viktring 60:49+17:30
9Peter FerlugaGAJA 61:55+18:36
10Miran KolmanKamniški OK 64:00+20:41
11Uroš CvelbarOK Azimut 70:18+26:59
12Primož SavinšekOK Polaris 82:04+38:45
Slobodan VeljovicMGM DNS+ --:--
Uwe SandrisserNF Villach MP+ --:--

M45 (3.96km / 105m / 17KT)

1Andreas GroteSKOG 40:26+00:00
2Aleš PoljanšekOK Azimut 42:13+01:47
3Bernhard VenhauerOLCU Viktring 43:00+02:34
4Miha ŠkarabotOK Polaris 45:40+05:14
5Josef PolsterHSV Spittal 47:34+07:08
6Andrej CimermanOK Polaris 47:37+07:11
7Miro ŠalamunOK Polaris 50:02+09:36
8Gregor ZupanOK Komenda 50:23+09:57
9Franz UneggSPUK 51:28+11:02
10Andrea RivettaSemiperdo 51:50+11:24
11Helmut WöllikSPUK 52:56+12:30
12Igor BončinaOK Slovenske Konjice 55:29+15:03
13Markus ThomanSPUK 55:48+15:22
14Gregor RajOK SG 58:21+17:55
15Robert KuncOK Tivoli 60:27+20:01
16Aleš ZupanOK Polaris 60:35+20:09
17Arno HussSPUK 61:48+21:22
18Robert BenkoOK Polaris 64:10+23:44
19Valter FoškiOK Polaris 64:44+24:18
20David MattiHSV OL Villach 67:41+27:15
21Dušan SmoleOK Polaris 75:27+35:01
22Griša MočnikOK Polaris 79:10+38:44
23Marko GermaniGAJA 109:07+68:41
Slobodan RadovanovicMGM DNS+ --:--
Gregor AnderluhOK Polaris MP+ --:--
Davor PobegaOK Tivoli MP+ --:--

M55 (3.14km / 95m / 14KT)

1Max HabenichtSPUK 35:44+00:00
2Bruno ScherrNFSOLG 36:47+01:03
3Silvij MočnikOK Azimut 38:27+02:43
4Stefano ZonatoOLG Regensburg 40:11+04:27
5Robert MandlSPUK 43:18+07:34
6Stanko ČuferPD Ajdovščina 44:12+08:28
7Christian GotthardtHSV Spittal 45:53+10:09
8Ivan BoyadzhievMariborki OK 50:37+14:53
9Günther DobnikOLCU Viktring 53:04+17:20
10Raimund ScheiberHSV Spittal 56:29+20:45
11Bernhard LieberHSV OL Villach 63:02+27:18
12Aleš BorštnikOK Tivoli 76:20+40:36
Dušan KotarŠOK DNF+ --:--

M65 (2.59km / 65m / 12KT)

1Wolfgang GermNF Kühnsdorf 40:44+00:00
2Vlado SedejOK Azimut 43:27+02:43
3Charles NelsonOK Azimut 44:08+03:24
4Gianfranco SiegaGAJA 48:49+08:05
5Janko LapajneOK Azimut 51:01+10:17
6Günther PrommerNF Brückl 56:32+15:48
7Karl KolmanicsHSV Klagenfurt 67:22+26:38

Open (3.14km / 95m / 14KT)

1Andrea Rass - VenhauerOLCU Viktring 59:04+00:00

W10 (1.82km / 45m / 7KT)

1Ajda JerajOK Komenda 12:41+00:00
2Lili Ivana RajOK SG 15:27+02:46
3Ajda ŠkvarčaOK Azimut 17:26+04:45
4Ajda JarcOK Komenda 18:47+06:06
5Nika ErženOK Azimut 18:55+06:14
6Maria HenryGAJA 19:06+06:25
7Zarja ŽižekOK Azimut 19:15+06:34
8Brina GantarOK Azimut 20:12+07:31
9Miša AndrejcOK SG 20:49+08:08
10Mila CvelbarOK Azimut 29:51+17:10
Klara KremžarOK Komenda DNS+ --:--

W12 (1.97km / 45m / 9KT)

1Neža ObidOK Azimut 13:13+00:00
2Nea ErženOK Azimut 14:03+00:50
3Špela MajdičOK Azimut 17:31+04:18
4Brina KölnerOK Komenda 18:19+05:06
5Patricija KernOK Komenda 18:54+05:41
6Jana MočnikOK Azimut 19:32+06:19
7Katharina DarebSPUK 21:43+08:30
8Nikolina UgrinOK Tivoli 21:55+08:42
9Ema Pika RajOK SG 34:56+21:43
10Lara KepicKamniški OK 43:53+30:40
Klara MahkovecPD Ajdovščina DNS+ --:--

W14 (2.64km / 70m / 12KT)

1Lisa RivettaSemiperdo 34:59+00:00
2Laura VenhauerOLCU Viktring 35:42+00:43
3Gaia HenryGAJA 36:50+01:51
4Nicole WinklerSPUK 40:31+05:32
5Nastja FerlugaRun Using Brain 41:26+06:27
6Lucija KremžarOK Komenda 41:35+06:36
7Tinka FerencOK Tivoli 45:59+11:00
8Elena UneggSPUK 53:48+18:49
9Hana MamičPD Ajdovščina 54:34+19:35
Zala LozarPD Ajdovščina MP+ --:--
Annika WinklerSPUK MP+ --:--

W16 (3.14km / 95m / 14KT)

1Teja TušarOK Azimut 36:08+00:00
2Tina KernOK Komenda 40:08+04:00
3Nika RavnikarOK Komenda 43:17+07:09
4Stella CigniniRun Using Brain 48:57+12:49
5Luna HenryGAJA 49:59+13:51
6Karin PustOK Komenda 51:28+15:20
7Anna AngermannSPUK 54:41+18:33
8Anja ŠkarabotOK Polaris 59:11+23:03
9Tajda RazpetOK Azimut 66:13+30:05
10Katarina Eva AnderluhOK Polaris 74:05+37:57
11Marlene UneggSPUK 94:59+58:51
12Johanna ThomanSPUK 100:12+64:04

W18 (3.96km / 105m / 17KT)

1Zala ZavrlOK Komenda 50:55+00:00
2Deja RazpetOK Azimut 51:53+00:58
3Iris PecorariRun Using Brain 54:58+04:03
4Anna UneggSPUK 78:22+27:27

W21B (3.68km / 100m / 14KT)

1Johanna GustasSPUK 52:49+00:00
2Julija FerencOK Tivoli 56:16+03:27
3Tina MočnikOK Komenda 60:27+07:38
4Maja ObidOK Azimut 105:49+53:00
5Marta MalusOK Komenda 119:15+66:26
6Nataša BogatajOK Azimut 122:54+70:05
Damjana GantarOK Azimut DNF+ --:--
Nika MočnikOK Azimut MP+ --:--
Ursula BinderSPUK DNS+ --:--
Spela BogatajOK Komenda DNF+ --:--

W21E (5km / 110m / 19KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 57:14+00:00
2Nuša JeramOK Azimut 57:23+00:09
3Elisabeth SandrisserNF Villach 58:19+01:05
4Nika PoljanšekOK Azimut 68:09+10:55
5Barbara WinklerSPUK 70:49+13:35
6Chiara Dalla SantaG.S. Pavione 71:36+14:22
7Tina ZagorcKamniški OK 74:22+17:08
8Lara GantarOK Azimut 75:39+18:25
9Monika RavnikarOK Komenda 78:08+20:54
10Polona JezeršekOK Komenda 78:26+21:12
11Brina FoškiOK Polaris 79:33+22:19
12Karin CesconPunto K 86:02+28:48
13Barbara KmetecKamniški OK 89:31+32:17
Regina HabenichtSPUK MP+ --:--

W35 (3.96km / 105m / 17KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 51:30+00:00
2Clizia ZambiasiSemiperdo 52:22+00:52
3Anica HribarOK Brežice 55:02+03:32
4Mojca FoškiOK Polaris 62:56+11:26
5Petja BalažičOK SG 65:05+13:35
6Chiara SepinGAJA 69:54+18:24
7Petra ParadižOK Komenda 70:53+19:23
8Saša ŽižekOK Azimut 74:13+22:43
9Katja KobentarKamniški OK 76:22+24:52
10Irmgard SteinwenderSPUK 81:23+29:53
11Andrea DarebSPUK 81:49+30:19
12Barbara AngermannSPUK 82:52+31:22
13Marta CanalFriuli MTB 91:14+39:44
14Sara GaionORIENTEERING TRIESTE 93:17+41:47
15Petra StojanOK Komenda 128:35+77:05
Natasha PetrovicMGM DNS+ --:--
Lidija BenigarKamniški OK DNS+ --:--

W45 (3.14km / 95m / 14KT)

1Romana ZupanOK Komenda 54:18+00:00
2Nadia van BuurenORIENTEERING TRIESTE 59:26+05:08
3Elena SnideroGAJA 65:38+11:20
4Maja ProsenOK Komenda 74:04+19:46
5Maruša DebeljakOK Polaris 80:53+26:35
6Alenka ŠkarabotOK Polaris 83:40+29:22
7Irma PretnarKamniški OK 85:21+31:03
8Maja Zaman GroffOK Azimut 86:30+32:12
9Kerstin ThomanSPUK 87:08+32:50
10Damjana JeršeOK Polaris 91:05+36:47
11Maria ZollnerSPUK 97:33+43:15
Marija AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Christine UneggSPUK MP+ --:--

W55 (2.59km / 65m / 12KT)

1Marirosa HechichSemiperdo 59:02+00:00
2Ursula MaierASKOE OLC E.i.KTN. 70:42+11:40
3Chiara RajgeljGAJA 80:34+21:32

W65 (2.59km / 65m / 12KT)

1Martha PrommerNF Brückl 47:28+00:00
2Astrid KolmanicsHSV Klagenfurt 77:29+30:01