Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 4 - srednja

Orientacijski klub Azimut, Hleviše, 13. 4. 2019

M10 (1.36km / 125m / 6KT)

1Rok SedejOK Azimut 19:47+00:00
2Jakob KurinčičOK Komenda 22:01+02:14
3Drejc MalusOK Komenda 22:53+03:06
4Enej ŠucOK Komenda 24:54+05:07
Anže KölnerOK Komenda MP+ --:--

M12 (1.48km / 130m / 8KT)

1David SedejOK Azimut 16:46+00:00
2Jan CokanOK Komenda 19:51+03:05
3Nejc TrunkOK Komenda 22:38+05:52
4Borut GantarOK Azimut 23:32+06:46
5Ožbej MalusOK Komenda 23:40+06:54
6Božo BizjakOK Azimut 24:57+08:11
7Florijan KremžarOK Komenda 25:13+08:27
Luka CvelbarOK Azimut DNS+ --:--

M14 (1.76km / 140m / 9KT)

1Nejc TurkOK Komenda 20:52+00:00
2Primož GantarOK Azimut 25:36+04:44
3Tilen ZupanOK Komenda 29:39+08:47

M16 (2.84km / 75m / 13KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 30:33+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 39:43+09:10
3Aljaž ČelikOK Azimut 40:30+09:57
4Rok KernOK Komenda 46:25+15:52
5Aljaž ObidOK Azimut 52:30+21:57

M18 (3.27km / 70m / 15KT)

1Aljaž LuznarOK Azimut 44:06+00:00

M21A (2.9km / 75m / 13KT)

1Matej ŠkarabotOK Polaris 32:35+00:00
2Jernej ZormanOK Komenda 33:30+00:55
3Nejc MočnikOK Azimut 35:36+03:01
4Tomaž PustOK Komenda 37:52+05:17
5Valentin ErženOK Azimut 39:47+07:12
6Franc KnapOK Azimut 40:04+07:29

M21B (2.44km / 50m / 9KT)

1Simon KurinčičOK Komenda 23:30+00:00
2Klemen KendaOK Azimut 27:11+03:41
3Boštjan BogatajOK Azimut 27:22+03:52
4Timotej ŠucOK Komenda 29:54+06:24
5Kristjan GantarOK Azimut 31:16+07:46
6Emil KacinOK Azimut 32:37+09:07
7Uroš CankarŠOK 35:49+12:19
8Franc MalusOK Komenda 48:34+25:04

M21E (3.46km / 130m / 19KT)

1Jaka PiltaverOK Brežice 35:38+00:00
2Gregor HvalaOK Azimut 37:47+02:09
3Simon StanonikOK Azimut 39:09+03:31
4Tjaž GantarOK Azimut 41:56+06:18

M35 (3.27km / 70m / 15KT)

1Igor GavrilovOK Komenda 36:37+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 39:10+02:33
3Tomaž KremžarOK Komenda 41:16+04:39
4Matej SedejOK Azimut 47:18+10:41
5Marko ObidOK Azimut 48:17+11:40
6Uroš CvelbarOK Azimut 49:26+12:49
7Oleksandr Ievstafiev 52:21+15:44
Bojan JevševarOK Brežice DNS+ --:--

M45 (2.9km / 75m / 13KT)

1Janez PretnarKamniški OK 30:04+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda 31:58+01:54
3Aleš PoljanšekOK Azimut 33:16+03:12
4Miha ŠkarabotOK Polaris 34:23+04:19
5Robert KuncOK Tivoli 39:53+09:49
6Igor BončinaOK Slovenske Konjice 43:40+13:36
7Davor PobegaOK Tivoli 44:21+14:17
8Dalibor RadovanOK Polaris 45:40+15:36
9Dušan SmoleOK Polaris 47:20+17:16
10Boris ErženŠOK 47:28+17:24
11Vojko KacinOK Azimut 59:37+29:33

M55 (2.84km / 75m / 13KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 45:35+00:00
2Aleš BorštnikOK Tivoli 45:47+00:12
3Aleš ČerinOK Tivoli 54:17+08:42
4Marijan LebanOK Azimut 55:48+10:13

M65 (2.84km / 75m / 13KT)

1Janko LapajneOK Azimut 72:05+00:00

Otroška (1km / 100m / 5KT)

1Leila Ema PoženelOK Komenda 16:53+00:00
2Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 19:23+02:30
3Izabela Eržen PlavčakŠOK 19:43+02:50
4Anze ObidOK Azimut 21:25+04:32
Mija JerajOK Komenda DNS+ --:--

Začetniška (1.48km / 130m / 8KT)

1Darja VodlanOK Polaris 37:00+00:00
2Darja Gorjup PoženelOK Komenda 46:39+09:39
3Maja UgrinOK Tivoli 51:04+14:04

Ž10 (1.36km / 125m / 6KT)

1Ajda JerajOK Komenda 20:08+00:00
2Klara KremžarOK Komenda 26:06+05:58
3Ajda JarcOK Komenda 27:03+06:55
4Jerca KurinčičOK Komenda 27:19+07:11
5Nika ErženOK Azimut 29:22+09:14
6Brina GantarOK Azimut 36:11+16:03
Mila CvelbarOK Azimut DNS+ --:--

Ž12 (1.48km / 130m / 8KT)

1Neža ObidOK Azimut 16:20+00:00
2Nea ErženOK Azimut 16:59+00:39
3Brina KölnerOK Komenda 20:21+04:01
4Neža TrunkOK Komenda 30:18+13:58
5Nikolina UgrinOK Tivoli 36:01+19:41

Ž14 (1.76km / 140m / 9KT)

1Lucija KremžarOK Komenda 32:49+00:00
2Vita MalusOK Komenda 36:03+03:14

Ž16 (2.56km / 75m / 10KT)

1Teja TušarOK Azimut 25:37+00:00
2Manja LebanOK Azimut 37:58+12:21
3Nika RavnikarOK Komenda 39:57+14:20

Ž18 (2.84km / 75m / 13KT)

1Deja RazpetOK Azimut 39:11+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 41:33+02:22
3Zala ZavrlOK Komenda 43:07+03:56
4Zala Serženta SeljakOK Azimut 50:16+11:05
5Karmen PivkOK Azimut 60:47+21:36

Ž21B (2.44km / 50m / 9KT)

1Tina MočnikOK Komenda 32:26+00:00
2Damjana GantarOK Azimut 35:49+03:23
3Maja IsteničOK Azimut 43:48+11:22
4Špela TrunkOK Komenda 52:39+20:13
5Maja ObidOK Azimut 53:19+20:53

Ž21E (3.27km / 70m / 15KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 42:01+00:00
2Nika PoljanšekOK Azimut 56:46+14:45
3Barbara KmetecKamniški OK 57:24+15:23
4Urša ŠtanfelOK Azimut 58:56+16:55
5Monika RavnikarOK Komenda 60:42+18:41

Ž35 (2.9km / 75m / 13KT)

1Anica HribarOK Brežice 44:16+00:00
1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 44:16+00:00
3Ana PlavčakŠOK 53:15+08:59
4Saša ŽižekOK Azimut 61:14+16:58
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 67:54+23:38
6Petra StojanOK Komenda 84:41+40:25
7Petra ParadižOK Komenda 91:17+47:01

Ž45 (2.56km / 75m / 10KT)

1Maja ProsenOK Komenda 52:07+00:00
2Romana ZupanOK Komenda 52:27+00:20
3Marjanca PoljanšekOK Azimut 56:43+04:36
4Irma PretnarKamniški OK 57:25+05:18
5Maja Zaman GroffOK Azimut 59:41+07:34
6Alenka ŠkarabotOK Polaris 76:18+24:11