Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP srednje - srednja

Orientacijski klub Komenda, Stiška vas, 7. 9. 2019

M10 (1.67km / 20m / 11KT)

1Enej ŠucOK Komenda 12:52+00:00
2Anže KölnerOK Komenda 13:31+00:39
3Rok SedejOK Azimut 14:11+01:19
4Jakob KurinčičOK Komenda 14:36+01:44
5Martin FerencOK Tivoli 24:47+11:55
6Drejc MalusOK Komenda 24:52+12:00
Vacant +-13:08

M12 (2.07km / 30m / 12KT)

1Jan CokanOK Komenda 16:17+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 19:33+03:16
3David SedejOK Azimut 19:37+03:20
4Ožbej MalusOK Komenda 29:25+13:08
5Florijan KremžarOK Komenda 36:04+19:47
6Nejc TrunkOK Komenda 72:21+56:04
7Svit KoderOK Tivoli 78:45+62:28
8Oskar FoškiOK Polaris 87:25+71:08
9Nejc DobravecOK Tivoli 90:26+74:09
Vacant +-17:43
Jaka SeljakOK Komenda MP+ --:--
Božo BizjakOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-17:43

M16 (2.79km / 120m / 15KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 26:38+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 27:56+01:18
3Nejc TurkOK Komenda 27:59+01:21
4Luka SeljakOK Komenda 28:56+02:18
5Matevž KuncOK Tivoli 31:51+05:13
6Tilen ZupanOK Komenda 59:49+33:11
Lev ŽižekOK Azimut DNF+ --:--
Vacant +-27:22
Timotej HribarOK Brežice MP+ --:--

M18 (3.21km / 130m / 16KT)

Vacant +00:00
Vacant +00:00

M20 (3.97km / 150m / 18KT)

Vacant +00:00
Vacant +00:00
Vacant +00:00

M21 (4.46km / 180m / 21KT)

1Simon StanonikOK Azimut 33:11+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 36:16+03:05
3Jaka PiltaverOK Brežice 36:40+03:29
4Mark BogatajOK Azimut 36:45+03:34
5Jernej ZormanOK Komenda 36:58+03:47
6Gregor HvalaOK Azimut 42:28+09:17
7Ivan Boyadzhiev ml.MOK 46:05+12:54
8Jure ZmrzlikarOK Komenda 46:57+13:46
9Blaž PetrovičOK Polaris 49:07+15:56
10Matej ŠkarabotOK Polaris 54:10+20:59
11Gašper PetrovičOK Polaris 66:52+33:41
12Uroš CankarŠOK 126:54+93:43
Tjaž GantarOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-34:49
Vacant +-34:49
Vacant +-34:49

M35 (3.97km / 150m / 18KT)

1Boris BaumanMOK 41:02+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 41:15+00:13
3Igor GavrilovOK Komenda 42:01+00:59
4Valentin ErženOK Azimut 44:03+03:01
5Oleksandr Ievstafiev 49:21+08:19
6Matej SedejOK Azimut 50:47+09:45
7Klemen KendaOK Azimut 52:33+11:31
8Marko ObidOK Azimut 52:44+11:42
9Aljaž ČerneOK Tivoli 53:06+12:04
10Timotej ŠucOK Komenda 67:17+26:15
11Franc MalusOK Komenda 74:28+33:26
12Gregor AndrejcOK SG 77:24+36:22
Bojan JevševarOK Brežice MP+ --:--
Vacant +-42:58

M45 (3.21km / 130m / 16KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut 35:29+00:00
2Gregor RajOK SG 37:35+02:06
3Tomaž PustOK Komenda 38:50+03:21
4Jožko JazbarOK Azimut 42:58+07:29
5Igor BončinaOK Slovenske Konjice 44:40+09:11
6Boris ErženŠOK 47:35+12:06
7Miha ŠkarabotOK Polaris 47:51+12:22
8Robert KuncOK Tivoli 48:32+13:03
9Valter FoškiOK Polaris 49:05+13:36
10Davor PobegaOK Tivoli 52:02+16:33
11Aleš ZupanOK Polaris 66:00+30:31
12Janez ZavrlOK Komenda 73:32+38:03
Vacant +-36:31
Vacant +-36:31
Vacant +-36:31
Vacant +-36:31

M55 (2.79km / 120m / 15KT)

1Aleš BorštnikOK Tivoli 35:24+00:00
2Dalibor RadovanOK Polaris 43:34+08:10
3Marijan LebanOK Azimut 45:42+10:18
4Vlado SedejOK Azimut 48:25+13:01
5Charles NelsonOK Azimut 54:57+19:33
6Silvo BabičOK Komenda 58:20+22:56
Roman SladičŠOK DNS+ --:--
Ivan BoyadzhievMOK MP+ --:--
Vacant +-36:36
Janko LapajneOK Azimut DNS+ --:--

Otroška (1.67km / 20m / 11KT)

1Val JarcOK Komenda 20:37+00:00
2Neža JarcOK Komenda 23:17+02:40
3Tin ŠucOK Komenda 23:18+02:41
4Žiga SedejOK Azimut 26:13+05:36
5Ida Antonija RajOK SG 27:37+07:00
6Inga MarkovičOK SG 27:48+07:11
7Katarina KremžarOK Komenda 28:44+08:07
8Mija JerajOK Komenda 29:46+09:09
9Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 37:24+16:47
10Aljoša AndrejcOK SG 39:59+19:22
11Bren ŠegulaOK Komenda 46:41+26:04
Vacant +-21:23
Vacant +-21:23
Vacant +-21:23
Vacant +-21:23
Izabela Eržen PlavčakŠOK DNS+ --:--
Vacant +-21:23
Vacant +-21:23
Tinkara CankarŠOK +-21:23
Vacant +-21:23

Rekreativna (2.66km / 100m / 15KT)

1Ales FerencOK Tivoli 53:12+00:00
2David LajevecOK Tivoli 70:54+17:42
3Marko KernOK Komenda 99:21+46:09
Vacant +-54:48
Vacant +-54:48
Vacant +-54:48
Lara ZupanOK Komenda DNS+ --:--
Vacant +-54:48
Vacant +-54:48

Začetniška (2.07km / 30m / 12KT)

1Maja UgrinOK Tivoli 45:49+00:00
2Anna Ievstafieva 53:59+08:10
Vacant +-46:11
Vacant +-46:11
Vacant +-46:11
Vacant +-46:11
Vacant +-46:11
Vacant +-46:11

Ž10 (1.67km / 20m / 11KT)

1Ajda JerajOK Komenda 13:03+00:00
2Lili Ivana RajOK SG 16:04+03:01
3Ajda JarcOK Komenda 16:37+03:34
4Zarja ŽižekOK Azimut 21:58+08:55
5Jerca KurinčičOK Komenda 23:43+10:40
6Teja ŠucOK Komenda 25:06+12:03
7Nika ErženOK Azimut 25:49+12:46
8Miša AndrejcOK SG 28:08+15:05
9Klara KremžarOK Komenda 28:43+15:40
Vacant +-14:57
Vacant +-14:57

Ž12 (2.07km / 30m / 12KT)

1Neža ObidOK Azimut 15:52+00:00
2Nea ErženOK Azimut 16:46+00:54
3Brina KölnerOK Komenda 19:30+03:38
4Jana MočnikOK Azimut 23:13+07:21
5Neža TrunkOK Komenda 23:52+08:00
6Mojca KuncOK Tivoli 26:55+11:03
7Ema Pika RajOK SG 36:30+20:38
Vacant +-16:08
Patricija KernOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-16:08

Ž16 (2.66km / 100m / 15KT)

1Katja BabičOK Komenda 20:47+00:00
2Manja LebanOK Azimut 31:39+10:52
3Nika RavnikarOK Komenda 35:05+14:18
4Karin PustOK Komenda 37:31+16:44
5Zala FerencOK Tivoli 43:32+22:45
6Anja ŠkarabotOK Polaris 48:24+27:37
7Tinka FerencOK Tivoli 52:22+31:35
Vacant +-21:13
Vita MalusOK Komenda DNS+ --:--
Tajda RazpetOK Azimut DNS+ --:--
Živa KoderOK Tivoli DNS+ --:--
Lucija KremžarOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-21:13
Vacant +-21:13

Ž18 (3.14km / 120m / 14KT)

Vacant +00:00
Vacant +00:00

Ž20 (3.21km / 130m / 16KT)

Vacant +00:00
Vacant +00:00

Ž21 (3.97km / 150m / 18KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 37:22+00:00
2Nuša JeramOK Azimut 44:35+07:13
3Zala ZavrlOK Komenda 50:52+13:30
4Polona JezeršekOK Komenda 57:53+20:31
5Julija FerencOK Tivoli 59:08+21:46
6Barbara JoličOK Komenda 60:49+23:27
7Monika RavnikarOK Komenda 60:58+23:36
8Nika PoljanšekOK Azimut 61:40+24:18
9Lara GantarOK Azimut 62:12+24:50
10Barbara KmetecKamniški OK 64:06+26:44
11Lana ŠtrumbeljOK Polaris 82:02+44:40
12Nika MočnikOK Azimut 117:22+80:00
Deja RazpetOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-38:38
Vacant +-38:38
Ana ŠalamunOK Polaris MP+ --:--

Ž35 (3.14km / 120m / 14KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 43:00+00:00
2Anica HribarOK Brežice 47:37+04:37
3Saša ŽižekOK Azimut 50:56+07:56
4Petja BalažičOK SG 53:40+10:40
5Mojca FoškiOK Polaris 59:39+16:39
6Špela TrunkOK Komenda 65:43+22:43
7Nastja RajOK SG 69:15+26:15
8Tina MočnikOK Komenda 70:23+27:23
9Spela BogatajOK Komenda 72:41+29:41
10Petra ParadižOK Komenda 76:05+33:05
11Petra StojanOK Komenda 77:28+34:28
12Elena Gombač ŠucOK Komenda 81:16+38:16
13Irena Hacin KölnerOK Komenda 82:52+39:52
14Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 87:15+44:15
15Maja IsteničOK Azimut 101:21+58:21
16Marta MalusOK Komenda 114:53+71:53
17Katarina SedejOK Azimut 138:53+95:53
Vacant +-43:00
Vacant +-43:00

Ž45 (2.79km / 120m / 15KT)

1Romana ZupanOK Komenda 47:50+00:00
2Alenka Vuga SeljakOK Komenda 51:51+04:01
3Alenka ŠkarabotOK Polaris 87:38+39:48
Vacant +-48:10
Vacant +-48:10
Natalija Kunc RešekOK Tivoli DNS+ --:--
Irena BalažičOK SG DNF+ --:--
Vacant +-48:10