Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 7 - dolga

Orientacijski klub Polaris, Menina Planina, 22. 9. 2019

M12 (1.44km / 65m / 7KT)

1Jan CokanOK Komenda Orientacijski klub Komenda12:05+00:00
2David SedejOK Azimut OK Azimut12:12+00:07
3Nejc TrunkOK Komenda Orientacijski klub Komenda13:07+01:02
4Božo BizjakOK Azimut OK Azimut13:51+01:46
5Ožbej MalusOK Komenda Orientacijski klub Komenda17:14+05:09
6Jaka SeljakOK Komenda Orientacijski klub Komenda18:28+06:23
7Oskar FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris20:23+08:18
8Rok IlovarOK Tivoli OK Tivoli23:39+11:34
9Rok CigojPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina23:58+11:53
10Jakob PečenkoPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina26:47+14:42
11Matej BratožPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina34:13+22:08
12Nejc DobravecOK Tivoli OK Tivoli35:35+23:30
13Vid FaganelPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina52:40+40:35
Luka PivkOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--

M14 (1.91km / 100m / 8KT)

1Luka SeljakOK Komenda Orientacijski klub Komenda19:48+00:00
2Tilen ZupanOK Komenda Orientacijski klub Komenda23:32+03:44
3Lev ŽižekOK Azimut OK Azimut36:45+16:57

M16 (3.73km / 195m / 12KT)

1Nejc TurkOK Komenda Orientacijski klub Komenda36:51+00:00
2Matevž KuncOK Tivoli OK Tivoli54:30+17:39
3Manuel Alberto MontesPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina69:11+32:20
4Timotej HribarOK Brežice OK Brežice76:18+39:27
Martin JevševarOK Brežice OK BrežiceMP+ --:--
Luka AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--
Aljaž ObidOK Azimut OK AzimutDNF+ --:--

M21A (5.79km / 295m / 14KT)

1Jernej ZormanOK Komenda Orientacijski klub Komenda51:36+00:00
2Natan Maj PoženelOK Komenda Orientacijski klub Komenda70:45+19:09
3Matej ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris75:56+24:20
4Tomaž PustOK Komenda Orientacijski klub Komenda77:38+26:02
5Elio GoljaOK Polaris Orientacijski Klub Polaris83:15+31:39
6Gašper PetrovičOK Polaris Orientacijski Klub Polaris97:45+46:09
7Brin SmoleOK Polaris Orientacijski Klub Polaris167:57+116:21
Enej SmoleOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNF+ --:--
Gregor KuncOK Tivoli OK TivoliDNS+ --:--

M21B (4.96km / 205m / 14KT)

1Klemen KendaOK Azimut OK Azimut67:08+00:00
2Franc MalusOK Komenda Orientacijski klub Komenda80:10+13:02
3Marko ObidOK Azimut OK Azimut82:55+15:47
4Uroš CankarŠOK Škofjeloški orientacijski klub93:42+26:34
5Matej VidičOK Azimut OK Azimut96:25+29:17
David LajevecOK Tivoli OK TivoliDNF+ --:--

M21E (8.47km / 390m / 19KT)

1Mark BogatajOK Azimut OK Azimut63:17+00:00
2Peter TušarOK Azimut OK Azimut67:51+04:34
3Simon StanonikOK Azimut OK Azimut75:16+11:59
4Simon MizurFarmaceut Bratislava Farmaceut Bratislava84:43+21:26
5Gregor HvalaOK Azimut OK Azimut84:55+21:38
Žan RavnikarOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNF+ --:--

M35 (5.79km / 295m / 14KT)

1Blaž KölnerOK Komenda Orientacijski klub Komenda57:38+00:00
2Bojan JevševarOK Brežice OK Brežice66:55+09:17
3Tihomir SalopekOK Azimut OK Azimut68:28+10:50
4Oleksandr Ievstafiev 69:28+11:50
5Uroš Burič 74:42+17:04
6Matej SedejOK Azimut OK Azimut76:28+18:50
7Gregor AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub Polaris76:41+19:03
8Igor GavrilovOK Komenda Orientacijski klub Komenda79:53+22:15

M45 (4.96km / 205m / 14KT)

1Aleš PoljanšekOK Azimut OK Azimut59:58+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda Orientacijski klub Komenda62:17+02:19
3Jožko JazbarOK Azimut OK Azimut62:52+02:54
4Miha ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris63:46+03:48
5Robert KuncOK Tivoli OK Tivoli76:31+16:33
6Igor BončinaOK Slovenske Konjice Orientacijski klub Slovenske Konjice94:17+34:19
7Davor PobegaOK Tivoli OK Tivoli95:31+35:33
8Valter FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris96:18+36:20
9Andrej KorelcOK Komenda Orientacijski klub Komenda110:46+50:48
10Dušan SmoleOK Polaris Orientacijski Klub Polaris122:42+62:44
Ivan Millar DNS+ --:--

M55 (3.27km / 130m / 12KT)

1Aleš BorštnikOK Tivoli OK Tivoli46:26+00:00
2Stanko ČuferPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina51:09+04:43
3Marijan LebanOK Azimut OK Azimut53:38+07:12
4Silvo BabičOK Komenda Orientacijski klub Komenda55:59+09:33

M65 (2.84km / 100m / 9KT)

1Charles NelsonOK Azimut OK Azimut48:49+00:00
2Janko LapajneOK Azimut OK Azimut49:22+00:33
3Vlado SedejOK Azimut OK Azimut52:35+03:46

MŽ10 (1.44km / 65m / 7KT)

1Anže KölnerOK Komenda Orientacijski klub Komenda12:25+00:00
2Ajda JarcOK Komenda Orientacijski klub Komenda14:38+02:13
3Rok SedejOK Azimut OK Azimut15:29+03:04
4Enej ŠucOK Komenda Orientacijski klub Komenda15:42+03:17
5Jakob KurinčičOK Komenda Orientacijski klub Komenda16:35+04:10
6Ajda JerajOK Komenda Orientacijski klub Komenda16:40+04:15
7Zarja ŽižekOK Azimut OK Azimut18:12+05:47
8Martin FerencOK Tivoli OK Tivoli23:29+11:04
9Leila Ema PoženelOK Komenda Orientacijski klub Komenda23:58+11:33
10Drejc MalusOK Komenda Orientacijski klub Komenda38:44+26:19
Jerca KurinčičOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNS+ --:--

OTROŠKA (1.44km / 65m / 7KT)

1Val JarcOK Komenda Orientacijski klub Komenda17:26+00:00
2Mija JerajOK Komenda Orientacijski klub Komenda22:58+05:32
3Manca PahorOK Komenda Orientacijski klub Komenda25:30+08:04
4Neža JarcOK Komenda Orientacijski klub Komenda32:05+14:39
Izabela Eržen PlavčakŠOK Škofjeloški orientacijski klubDNS+ --:--
Anze ObidOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--
Vianez BončinaOK Slovenske Konjice Orientacijski klub Slovenske KonjiceDNS+ --:--

REKREATIVNA (2.84km / 100m / 9KT)

1Ales FerencOK Tivoli OK Tivoli72:35+00:00
Mandy Millar DNS+ --:--
Darja VodlanOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--

ZAČETNIKI (1.91km / 100m / 8KT)

1Maja UgrinOK Tivoli OK Tivoli60:00+00:00
2Jože PeterneljOK Azimut OK Azimut61:18+01:18

Ž12 (1.44km / 65m / 7KT)

1Neža ObidOK Azimut OK Azimut11:30+00:00
2Brina KölnerOK Komenda Orientacijski klub Komenda12:33+01:03
3Jana MočnikOK Azimut OK Azimut15:11+03:41
4Neža TrunkOK Komenda Orientacijski klub Komenda15:17+03:47
5Klara MahkovecPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina26:47+15:17
Ana Maja AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--

Ž14 (1.91km / 100m / 8KT)

1Vita MalusOK Komenda Orientacijski klub Komenda27:20+00:00
2Tinka FerencOK Tivoli OK Tivoli33:52+06:32
3Hana MamičPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina58:01+30:41
4Zala LozarPD Ajdovščina Planinsko Društvo Ajdovščina73:58+46:38
5Pia IlovarOK Tivoli OK Tivoli78:13+50:53

Ž16 (2.92km / 135m / 9KT)

1Teja TušarOK Azimut OK Azimut35:23+00:00
2Manja LebanOK Azimut OK Azimut44:01+08:38
3Karin PustOK Komenda Orientacijski klub Komenda46:03+10:40
4Zala FerencOK Tivoli OK Tivoli51:32+16:09
5Tajda RazpetOK Azimut OK Azimut58:15+22:52
6Živa KoderOK Tivoli OK Tivoli80:24+45:01
Katarina Eva AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--
Anja ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNS+ --:--

Ž18 (3.73km / 195m / 12KT)

1Katja BabičOK Komenda Orientacijski klub Komenda32:47+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda Orientacijski klub Komenda45:54+13:07
3Zala ZavrlOK Komenda Orientacijski klub Komenda47:28+14:41
4Deja RazpetOK Azimut OK Azimut50:25+17:38
Karmen PivkOK Azimut OK AzimutDNS+ --:--

Ž21B (2.92km / 135m / 9KT)

1Julija FerencOK Tivoli OK Tivoli42:16+00:00
2Tina MočnikOK Komenda Orientacijski klub Komenda54:14+11:58
3Alenka Vuga SeljakOK Komenda Orientacijski klub Komenda66:23+24:07
4Nika MočnikOK Azimut OK Azimut67:01+24:45
5Špela BogatajOK Komenda Orientacijski klub Komenda72:28+30:12
6Darja Gorjup PoženelOK Komenda Orientacijski klub Komenda81:45+39:29
7Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice Orientacijski klub Slovenske Konjice89:14+46:58
8Maja ObidOK Azimut OK Azimut112:52+70:36
9Marta MalusOK Komenda Orientacijski klub Komenda116:50+74:34
Natalija Kunc RešekOK Tivoli OK TivoliDNS+ --:--

Ž21E (6.61km / 310m / 18KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK Kamniški orientacijski klub82:12+00:00
2Polona JezeršekOK Komenda Orientacijski klub Komenda94:09+11:57
3Brina FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris117:02+34:50
Barbara KmetecKamniški OK Kamniški orientacijski klubDNS+ --:--

Ž35 (3.73km / 195m / 12KT)

1Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli OK Tivoli48:41+00:00
2Anica HribarOK Brežice OK Brežice50:35+01:54
3Ana PlavčakŠOK Škofjeloški orientacijski klub69:28+20:47
4Petra StojanOK Komenda Orientacijski klub Komenda77:18+28:37
5Mojca FoškiOK Polaris Orientacijski Klub Polaris83:43+35:02
6Irena Hacin KölnerOK Komenda Orientacijski klub Komenda90:17+41:36
Špela TrunkOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNF+ --:--
Saša ŽižekOK Azimut OK AzimutDNF+ --:--
Petra ParadižOK Komenda Orientacijski klub KomendaDNF+ --:--

Ž45 (2.84km / 100m / 9KT)

1Maja ProsenOK Komenda Orientacijski klub Komenda53:15+00:00
2Romana ZupanOK Komenda Orientacijski klub Komenda56:02+02:47
3Alenka ŠkarabotOK Polaris Orientacijski Klub Polaris74:23+21:08
Marija AnderluhOK Polaris Orientacijski Klub PolarisDNF+ --:--