Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SOL 8 - dolga

Orientacijski klub Slovenske Konjice, Pohorje, 5. 10. 2019

M10 (1.74km / 60m / 7KT)

1Enej ŠucOK Komenda 13:47+00:00
2Drejc MalusOK Komenda 15:13+01:26
3Anže KölnerOK Komenda 15:22+01:35
4Martin FerencOK Tivoli 20:57+07:10
5Rok SedejOK Azimut 21:44+07:57

M12 (2.14km / 70m / 8KT)

1David SedejOK Azimut 24:09+00:00
2Jan CokanOK Komenda 29:19+05:10
3Jaka SeljakOK Komenda 36:56+12:47
4Ožbej MalusOK Komenda 48:57+24:48
5Božo BizjakOK Azimut 62:36+38:27
Nejc TrunkOK Komenda DNS+ --:--
Rok BogatajOK Azimut DNS+ --:--

M14 (3.12km / 85m / 10KT)

1Tilen ZupanOK Komenda 36:42+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 38:02+01:20
Lev ŽižekOK Azimut DNF+ --:--

M16 (5.53km / 115m / 10KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 51:48+00:00
2Matevž KuncOK Tivoli 63:31+11:43
3Martin JevševarOK Brežice 63:45+11:57
4Nejc TurkOK Komenda 71:50+20:02
5Timotej HribarOK Brežice 106:46+54:58

M21A (7.17km / 200m / 9KT)

1Vid BogovičOK Brežice 64:55+00:00
2Gašper PetrovičOK Polaris 73:43+08:48
3Valentin ErženOK Azimut 77:42+12:47
4Tomaž PustOK Komenda 91:10+26:15
5Aljaž ČerneOK Tivoli 99:34+34:39
Matej ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--

M21B (3.98km / 75m / 7KT)

1Klemen KendaOK Azimut 38:15+00:00
2Franc MalusOK Komenda 44:20+06:05
3Marko ObidOK Azimut 47:31+09:16
4Rok MočnikOK Azimut 49:46+11:31
5Timotej ŠucOK Komenda 52:11+13:56
6Matej VidičOK Azimut 58:14+19:59
7Uroš CankarŠOK 71:08+32:53
8Andrej Žnidarič 122:33+84:18
Marko PahorOK Komenda MP+ --:--

M21E (10.4km / 240m / 14KT)

1Mark BogatajOK Azimut 69:56+00:00
2Matic BlažOK Komenda 70:48+00:52
3Jernej ZormanOK Komenda 74:41+04:45
4Žan RavnikarOK Komenda 75:54+05:58
5Simon StanonikOK Azimut 94:21+24:25
6Blaž PetrovičOK Polaris 102:29+32:33
Domen KavčičOK Komenda MP+ --:--
Peter TušarOK Azimut DNS+ --:--
Gregor HvalaOK Azimut DNS+ --:--

M35 (7.85km / 185m / 8KT)

1Dušan PetrovičOK Polaris 68:42+00:00
2Blaž KölnerOK Komenda 69:31+00:49
3Tihomir SalopekOK Azimut 71:10+02:28
4Boris BaumanMOK 72:14+03:32
5Gregor AnderluhOK Polaris 72:35+03:53
6Uroš BuričOK Azimut 80:23+11:41
7Matej SedejOK Azimut 88:00+19:18
Miran KolmanKamniški OK DNS+ --:--
Oleksandr Ievstafiev DNS+ --:--

M45 (6.93km / 160m / 8KT)

1Janez PretnarKamniški OK 50:47+00:00
2Gregor ZupanOK Komenda 61:52+11:05
3Herwig AllwingerMOK 63:20+12:33
4Jožko JazbarOK Azimut 63:46+12:59
5Miha ŠkarabotOK Polaris 65:24+14:37
6Aleš PoljanšekOK Azimut 70:36+19:49
7Boris ErženŠOK 71:16+20:29
8Dušan SmoleOK Polaris 116:30+65:43
9Robert KuncOK Tivoli 123:01+72:14
Davor PobegaOK Tivoli DNS+ --:--

M55 (5.27km / 100m / 8KT)

1Silvij MočnikOK Azimut 59:22+00:00
2Aleš BorštnikOK Tivoli 67:27+08:05
3Stanko ČuferPD Ajdovščina 106:36+47:14
Marijan LebanOK Azimut DNS+ --:--

M65 (3.98km / 75m / 7KT)

1Vlado SedejOK Azimut 55:21+00:00
2Janko LapajneOK Azimut 63:06+07:45

Odprta (4.16km / 100m / 9KT)

1Ales FerencOK Tivoli 59:03+00:00
2Janez ŠumečkiOK Tivoli 88:21+29:18

Otroška (0.0km / 0m / 0KT)

Žiga SedejOK Azimut DNS+ --:--
Val JarcOK Komenda DNS+ --:--
Tinkara CankarŠOK DNS+ --:--
Tin ŠucOK Komenda DNS+ --:--
Izabela Eržen PlavčakŠOK DNS+ --:--

Začetniki (1.74km / 60m / 7KT)

1Manca PahorOK Komenda 25:28+00:00
2Gregor Leskovšek 36:12+10:44
3Jakob GoričkiOK Polaris 72:28+47:00

Ž10 (1.74km / 60m / 7KT)

1Ajda JarcOK Komenda 18:34+00:00
2Nika ErženOK Azimut 19:15+00:41
3Zarja ŽižekOK Azimut 22:57+04:23
4Teja ŠucOK Komenda 39:31+20:57

Ž12 (2.07km / 65m / 7KT)

1Neža ObidOK Azimut 18:42+00:00
2Nea ErženOK Azimut 22:39+03:57
3Brina KölnerOK Komenda 35:21+16:39
4Naja LončarOK Komenda 50:04+31:22
5Mojca KuncOK Tivoli 51:55+33:13
Neža TrunkOK Komenda DNS+ --:--
Ana Maja AnderluhOK Polaris DISQ+ --:--
Nikolina UgrinOK Tivoli DNS+ --:--

Ž14 (2.85km / 70m / 9KT)

1Dorja SalopekOK Azimut 33:37+00:00
2Vita MalusOK Komenda 39:24+05:47
3Tinka FerencOK Tivoli 44:12+10:35

Ž16 (4.62km / 90m / 9KT)

1Manja LebanOK Azimut 60:20+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 65:59+05:39
3Tina KernOK Komenda 72:23+12:03
4Karin PustOK Komenda 77:43+17:23
5Zala FerencOK Tivoli 79:57+19:37
6Anja ŠkarabotOK Polaris 90:45+30:25
Katarina Eva AnderluhOK Polaris DNS+ --:--

Ž18 (5.53km / 115m / 10KT)

1Katja BabičOK Komenda 42:00+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 60:13+18:13
3Zala ZavrlOK Komenda 62:14+20:14

Ž21B (3.12km / 85m / 10KT)

1Julija FerencOK Tivoli 37:01+00:00
2Tina MočnikOK Komenda 37:37+00:36
3Marta MalusOK Komenda 53:11+16:10
4Maja ObidOK Azimut 53:19+16:18
5Maja IsteničOK Azimut 63:11+26:10
6Katarina SedejOK Azimut 71:17+34:16
7Elena Gombač ŠucOK Komenda 85:55+48:54
Špela TrunkOK Komenda DNS+ --:--
Maja UgrinOK Tivoli DNS+ --:--

Ž21E (6.93km / 160m / 8KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 53:48+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 80:47+26:59
3Polona JezeršekOK Komenda 86:19+32:31
4Monika RavnikarOK Komenda 96:03+42:15
5Nika PoljanšekOK Azimut 110:01+56:13
6Barbara KmetecKamniški OK 127:02+73:14
Tina ZagorcKamniški OK DNF+ --:--

Ž35 (4.62km / 90m / 9KT)

1Anica HribarOK Brežice 50:21+00:00
2Saša ŽižekOK Azimut 66:31+16:10
3Irena Hacin KölnerOK Komenda 82:38+32:17
4Petra StojanOK Komenda 94:37+44:16

Ž45 (3.12km / 85m / 10KT)

1Romana ZupanOK Komenda 46:13+00:00
2Tünde AllwingerMOK 49:43+03:30
3Maja ProsenOK Komenda 58:14+12:01
4Irma PretnarKamniški OK 66:44+20:31
5Alenka ŠkarabotOK Polaris 67:28+21:15
6Marija AnderluhOK Polaris 71:35+25:22
7Darja VodlanOK Polaris 96:02+49:49