Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 1 - sprint

Orientacijski klub Slovenj Gradec, Slovenj Gradec, 8. 12. 2018

M 10 (1.77km / 20m / 13KT)

1Anže KölnerOK Komenda 12:53+00:00
2Jakob KurinčičOK Komenda 14:28+01:35
3Andraž MiheljakOK SG 16:10+03:17
4Enej ŠucOK Komenda 16:59+04:06
5Rok SedejOK Azimut 26:36+13:43
6Aljoša AndrejcOK SG 30:57+18:04
7Luka GutenbergerOK SG 58:29+45:36
Vidjan LenartOK SG MP+ --:--

M 12 (2.12km / 20m / 16KT)

1Tevž MiheljakOK SG 16:06+00:00
2David SedejOK Azimut 16:25+00:19
3Oskar FoškiOK Polaris 17:11+01:05
4Ištvan ValičOK SG 20:11+04:05
5Jaka SeljakOK Komenda 21:31+05:25
6Staš SvetecOK SG 30:47+14:41

M 16 (3.37km / 25m / 21KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 14:30+00:00
2Natan Maj PoženelOK Komenda 14:35+00:05
3Luka SeljakOK Komenda 21:23+06:53
4Tilen ZupanOK Komenda 21:56+07:26
5Matevž ŠtifterOK SG 34:00+19:30
6Lev ŽižekOK Azimut 34:29+19:59

M 21 (4.38km / 30m / 28KT)

1Mark BogatajOK Azimut 17:52+00:00
2Žan RavnikarOK Komenda 18:05+00:13
3Domen KavčičOK Komenda 20:03+02:11
4Tjaž GantarOK Azimut 21:29+03:37
5Andrej BorštnikOK Tivoli 23:02+05:10
6Klemen AndrejcOK SG 26:17+08:25
7David AndrejcOK SG 28:17+10:25
8Andrej ŽnidaričS5ARG 33:01+15:09
Simon StanonikOK Azimut MP+ --:--
Žiga AndrejcOK SG MP+ --:--
Blaž MarotOK SG MP+ --:--

M 35 (4.38km / 30m / 28KT)

1Blaž KölnerOK Komenda 19:58+00:00
2Igor GavrilovOK Komenda 21:33+01:35
3Tihomir SalopekOK Azimut 22:00+02:02
3Herwig AllwingerMOK 22:00+02:02
5Gregor ZupanOK Komenda 22:27+02:29
6Marko DudicOK SG 23:14+03:16
7Tomaž PustOK Komenda 23:30+03:32
8Grega AndrejcOK SG 24:26+04:28
9Valter FoškiOK Polaris 24:35+04:37
10Hannes WenzelOLCU Viktring 25:13+05:15
11Tomaž PritržnikOK SG 25:27+05:29
12David ValičOK SG 25:42+05:44
13Blaž MiheljakOK SG 27:14+07:16
14Klemen KendaOK Azimut 27:53+07:55
15Samo CokanOK SG 28:29+08:31
16Timotej ŠucOK Komenda 28:41+08:43
17Alessio RozziPD Ajdovščina 30:30+10:32
Marko ZanoškarOK SG DNS+ --:--
Primož PogorelčnikOK SG MP+ --:--
Matjaž GutenbergerOK SG MP+ --:--

M 50 (3.6km / 30m / 24KT)

1Aleš ZupanOK Polaris 20:42+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris 21:23+00:41
3Aleš BorštnikOK Tivoli 23:46+03:04
4Helmut TannerOLCU Viktring 27:41+06:59
Igor BončinaOK Azimut DNS+ --:--
Roman SladičŠOK DNS+ --:--

M 60 (3.37km / 25m / 21KT)

1Vlado SedejOK Azimut 27:03+00:00
2Mirko VodovnikOK SG 43:32+16:29
3Silvester ZamanOK Azimut 53:03+26:00

OPEN (3.37km / 25m / 21KT)

1Borut SeljakOK Komenda 21:57+00:00

Otroci / kids (1.77km / 20m / 13KT)

1Leila Ema PoženelOK Komenda 19:50+00:00
2Lenart AndrejcOK SG 26:46+06:56
3Laura AndrejcOK SG 26:58+07:08
4Ida Antonija RajOK SG 31:23+11:33
5Marcel ZanoškarOK SG 39:52+20:02
6Inga MarkovičOK SG 84:03+64:13
Nik HermanOK SG DNS+ --:--
Julija HermanOK SG DNS+ --:--
Nizzy BončinaOK Azimut DNS+ --:--

Ž 10 (1.77km / 20m / 13KT)

1Lili Ivana RajOK SG 15:14+00:00
2Ivana ValičOK SG 18:36+03:22
3Miša AndrejcOK SG 22:50+07:36
4Zarja ŽižekOK Azimut 27:37+12:23
5Larisa VušnikOK SG 53:08+37:54
6Frida MezgaOK SG 62:03+46:49

Ž 12 (2.12km / 20m / 16KT)

1Brina KölnerOK Komenda 14:39+00:00
2Ema Pika RajOK SG 17:09+02:30

Ž 16 (3.37km / 25m / 21KT)

1Dorja SalopekOK Azimut 18:51+00:00
Manja LebanOK Azimut DNS+ --:--

Ž 18 (3.6km / 30m / 24KT)

1Tina KernOK Komenda 20:53+00:00
2Karin PustOK Komenda 23:10+02:17
3Nika RavnikarOK Komenda 24:35+03:42

Ž 21 (3.6km / 30m / 24KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 18:08+00:00
2Katja BabičOK Komenda 18:16+00:08
3Nika PoljanšekOK Azimut 21:45+03:37
4Zala ZavrlOK Komenda 21:49+03:41
5Ana Pia PogačarOK Komenda 22:06+03:58
6Brina FoškiOK Polaris 25:11+07:03
7Monika RavnikarOK Komenda 26:58+08:50
8Barbara KmetecKamniški OK 27:34+09:26
9Suzana Flerin DrevenšekKamniški OK 30:12+12:04
Nuša JeramOK Azimut DNS+ --:--
Ajda FlaškerOK Komenda MP+ --:--

Ž 35 (3.6km / 30m / 24KT)

1Petja BalažičOK SG 21:10+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 23:31+02:21
3Mojca FoškiOK Polaris 24:16+03:06
4Saša ŽižekOK Azimut 24:45+03:35
5Irena Hacin KölnerOK Komenda 25:16+04:06
6Nastja RajOK SG 25:22+04:12
7Petra ParadižOK Komenda 26:41+05:31
8Alenka Vuga SeljakOK Komenda 27:24+06:14
9Lorenza PravatoPD Ajdovščina 31:09+09:59
10Urška Kordiš MiheljakOK SG 31:22+10:12
11Elena Gombač ŠucOK Komenda 35:56+14:46
Maja Visinski AndrejcOK SG DNS+ --:--
Abigael Vanessa BoncinaOK Azimut DNS+ --:--
Anja Mihelič PogorelčnikOK SG DNS+ --:--

Ž 45 (3.37km / 25m / 21KT)

1Damjana JeršeOK Polaris 26:23+00:00
2Irena BalažičOK SG 28:17+01:54
3Romana ZupanOK Komenda 29:05+02:42
4Olga PogorevčnikOK SG 30:13+03:50
5Tina FrasOK SG 32:17+05:54
6Alenka ŠkarabotOK Polaris 33:13+06:50