Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - SSOL 4 - sprint

Planinsko društvo Tolmin, Tolmin, 12. 5. 2019

M10 (1.34km / 30m / 8KT)

1Drejc MalusOK Komenda 09:40+00:00
2Jakob KurinčičOK Komenda 09:51+00:11
3Enej ŠucOK Komenda 10:10+00:30
Rok SedejOK Azimut DNS+ --:--

M12 (1.69km / 35m / 10KT)

1Rok BogatajOK Azimut 12:00+00:00
2David SedejOK Azimut 12:01+00:01
3Božo BizjakOK Azimut 13:37+01:37
4Jan CokanOK Komenda 13:56+01:56
5Aljaž ŠkvarčaOK Azimut 14:22+02:22
6Jaka SeljakOK Komenda 14:28+02:28
7Ožbej MalusOK Komenda 17:21+05:21

M16 (2.41km / 65m / 15KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 12:53+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 13:58+01:05
3Manuel Alberto MontesPD Ajdovščina 15:48+02:55
4Janoš KrkočPD Ajdovščina 17:56+05:03
5Aljaž ObidOK Azimut 17:58+05:05
Žan ŠtrukeljPD Ajdovščina DNS+ --:--
Luka SeljakOK Komenda MP+ --:--
Jakob NovakPD Ajdovščina DNS+ --:--
Denis PremrnPD Ajdovščina DNS+ --:--

M18 (2.58km / 80m / 17KT)

1Domen KavčičOK Komenda 16:28+00:00
2Žiga ŠorliPD Tolmin 26:32+10:04

M21 (3.1km / 85m / 19KT)

1Simon StanonikOK Azimut 15:49+00:00
2Tibor MrakOK Azimut 16:05+00:16
3Žan RavnikarOK Komenda 16:39+00:50
4Serhiy MukhidinovOK Azimut 16:47+00:58
5Matic BlažOK Komenda 17:01+01:12
6Gregor HvalaOK Azimut 17:42+01:53
7Nejc MočnikOK Azimut 21:31+05:42
8Uroš CankarŠOK 24:15+08:26

M35 (2.58km / 80m / 17KT)

1Iztok RojcOK Polaris 14:52+00:00
2Aleš PoljanšekOK Azimut 18:29+03:37
3Matej SedejOK Azimut 18:40+03:48
4Gregor RajOK SG 18:55+04:03
5Tomaž PustOK Komenda 19:08+04:16
6Jožko JazbarOK Azimut 19:14+04:22
7Marko ObidOK Azimut 19:28+04:36
8Klemen KendaOK Azimut 19:39+04:47
9Simon KurinčičOK Komenda 20:30+05:38
10Franc MalusOK Komenda 23:12+08:20
11Boštjan BogatajOK Azimut 23:38+08:46
12Borut SeljakOK Komenda 23:45+08:53
13Timotej ŠucOK Komenda 30:09+15:17
14Gregor LeskovšekOK Azimut 57:21+42:29
Valentin ErženOK Azimut MP+ --:--
Oleksandr Ievstafiev DNS+ --:--

M50 (2.41km / 65m / 15KT)

1Aleš ZupanOK Polaris 17:50+00:00
2Aleš BorštnikOK Tivoli 20:09+02:19
3Marijan LebanOK Azimut 27:21+09:31
Andrea RivettaSemiperdo DNS+ --:--

M60 (1.9km / 50m / 12KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina 12:31+00:00
2Silvij MočnikOK Azimut 14:57+02:26
3Vlado SedejOK Azimut 17:55+05:24
4Charlie NelsonOK Azimut 19:52+07:21
5Ivo KetePD Ajdovščina 21:49+09:18
6Mirko VodovnikOK SG 41:41+29:10
Janko LapajneOK Azimut MP+ --:--

Odprta (2.65km / 70m / 18KT)

1Marjana Rejec 38:56+00:00

Otroci (0.0km / 0m / 0KT)

Mija JerajOK Komenda MP+ --:--
Žiga SedejOK Azimut DNS+ --:--
Žana RojcOK Polaris DNS+ --:--
Anze ObidOK Azimut MP+ --:--
Leila Ema PoženelOK Komenda DNS+ --:--

Začetniki (1.69km / 35m / 10KT)

1Blaž ŠorliPD Tolmin 16:39+00:00
2Neža ŠorliPD Tolmin 23:39+07:00
Agnes RemecPD Ajdovščina DNS+ --:--
Neža ŠtorPD Ajdovščina DNS+ --:--

Ž10 (1.34km / 30m / 8KT)

1Ajda JerajOK Komenda 09:23+00:00
2Lili Ivana RajOK SG 11:24+02:01
3Nika ErženOK Azimut 11:44+02:21
4Ajda JarcOK Komenda 12:33+03:10
5Ajda ŠkvarčaOK Azimut 14:59+05:36
6Jerca KurinčičOK Komenda 15:50+06:27

Ž12 (1.69km / 35m / 10KT)

1Neža ObidOK Azimut 10:18+00:00
2Nea ErženOK Azimut 10:44+00:26
3Jana MočnikOK Azimut 15:12+04:54
4Ema Pika RajOK SG 18:04+07:46
5Klara MahkovecPD Ajdovščina 20:21+10:03

Ž16 (2.22km / 60m / 12KT)

1Manja LebanOK Azimut 18:27+00:00
2Vita MalusOK Komenda 19:09+00:42
Hana MamičPD Ajdovščina DNS+ --:--
Zala LozarPD Ajdovščina DNS+ --:--

Ž18 (2.41km / 65m / 15KT)

1Iris Aurora PecorariSemiperdo 16:48+00:00
2Tina KernOK Komenda 17:30+00:42
3Karin PustOK Komenda 18:56+02:08
4Teja TušarOK Azimut 19:14+02:26
5Zala Serženta SeljakOK Azimut 21:07+04:19
6Nika RavnikarOK Komenda 21:15+04:27

Ž21 (2.65km / 70m / 18KT)

1Katja BabičOK Komenda 15:53+00:00
2Ana Pia PogačarOK Komenda 16:19+00:26
3Zala ZavrlOK Komenda 18:15+02:22
4Nika PoljanšekOK Azimut 18:25+02:32
5Ajda FlaškerOK Komenda 18:36+02:43
6Monika RavnikarOK Komenda 23:21+07:28
Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK DNS+ --:--
Barbara KmetecKamniški OK DNS+ --:--

Ž35 (2.22km / 60m / 12KT)

1Petja BalažičOK SG 16:22+00:00
2Clizia ZambiasiSemiperdo 16:43+00:21
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 17:34+01:12
4Marta MalusOK Komenda 22:29+06:07
5Spela BogatajOK Komenda 24:33+08:11
6Petra ParadižOK Komenda 26:11+09:49
7Maja IsteničOK Azimut 26:15+09:53
8Nataša BogatajOK Azimut 35:20+18:58
Nastja RajOK SG DNS+ --:--
Maja ObidOK Azimut MP+ --:--
Alenka Vuga SeljakOK Komenda DNS+ --:--
Katarina SedejOK Azimut DNS+ --:--

Ž45 (1.9km / 50m / 12KT)

1Nadia van BuurenORIENTEERING TRIESTE 16:54+00:00
2Maja ProsenOK Komenda 17:22+00:28
3Marjanca PoljanšekOK Azimut 19:54+03:00
4Damjana JeršeOK Polaris 25:26+08:32
5Marija KovačPD Ajdovščina 48:51+31:57