Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - JVP2019 SSOL 5 - sprint

Orientacijski klub Brežice, Brežice, 26. 5. 2019

M10 (1.78km / m / 11KT)

1Jakob KurinčičOK Komenda 16:54+00:00
2Rok SedejOK Azimut 17:30+00:36

M12 (1.96km / m / 12KT)

1Jan CokanOK Komenda 12:37+00:00
2David SedejOK Azimut 13:55+01:18
3Jaka SeljakOK Komenda 19:10+06:33

M16 (2.82km / 5m / 15KT)

1Tihon SalopekOK Azimut 12:19+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 13:00+00:41
3Matevž KuncOK Tivoli 14:57+02:38
4Luka SeljakOK Komenda 15:32+03:13
5Tilen ZupanOK Komenda 16:40+04:21
6Nejc ZorkoOK Brežice 19:45+07:26
7Timotej HribarOK Brežice 21:45+09:26
8Vibor StrmečkiMaksimir 23:19+11:00
9Lev ŽižekOK Azimut 33:41+21:22
Natan Maj PoženelOK Komenda DNS+ --:--
Nejc TurkOK Komenda DNS+ --:--

M21 (3.69km / 10m / 17KT)

1Matija RazumOK Brežice 14:25+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 15:25+01:00
3Domen KavčičOK Komenda 15:39+01:14
4Matic BlažOK Komenda 15:44+01:19
Žan RavnikarOK Komenda MP+ --:--
Blaž MarotOK SG DNS+ --:--

M35 (3.35km / 10m / 17KT)

1Edi OcvirkJAP 14:51+00:00
2Robert OrehociBJE 15:21+00:30
3Tihomir SalopekOK Azimut 15:55+01:04
4Iztok RojcOK Polaris 17:03+02:12
5Gregor ZupanOK Komenda 17:23+02:32
6Aleš PoljanšekOK Azimut 17:33+02:42
7Tomaž PustOK Komenda 17:35+02:44
8Gregor RajOK SG 18:39+03:48
9Simon KurinčičOK Komenda 18:53+04:02
10Matej SedejOK Azimut 18:56+04:05
11Jožko JazbarOK Azimut 20:27+05:36
12Borut SeljakOK Komenda 23:00+08:09
Marko PahorOK Komenda DNS+ --:--
Davor PobegaOK Tivoli DNS+ --:--
Petar DelićMaksimir DNS+ --:--
Marko DudicOK SG DNS+ --:--

M50 (2.65km / 5m / 14KT)

1Petar StrmečkiMaksimir 15:57+00:00
2Aleš BorštnikOK Tivoli 17:19+01:22
3Aleš ZupanOK Polaris 17:24+01:27
4Igor BončinaOK Slovenske Konjice 17:42+01:45
5Silvo BabičOK Komenda 17:48+01:51

M60 (2.38km / 5m / 16KT)

1Vlado SedejOK Azimut 19:36+00:00
2Silvester ZamanOK Azimut 46:56+27:20
Mirko VodovnikOK SG MP+ --:--

Začetniki (1.78km / m / 11KT)

1Žiga SedejOK Azimut 24:14+00:00
2Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 28:08+03:54
3Ida Antonija RajOK SG 30:36+06:22
Maja UgrinOK Tivoli DNS+ --:--
Leila Ema PoženelOK Komenda DNS+ --:--

Ž10 (1.78km / m / 11KT)

1Lili Ivana RajOK SG 20:57+00:00
2Jerca KurinčičOK Komenda 21:55+00:58
3Zarja ŽižekOK Azimut 22:37+01:40

Ž12 (1.96km / m / 12KT)

1Ema Pika RajOK SG 14:13+00:00
2Mojca KuncOK Tivoli 14:51+00:38
Nikolina UgrinOK Tivoli DNS+ --:--

Ž16 (2.65km / 5m / 14KT)

1Dorja SalopekOK Azimut 13:42+00:00
2Nika RavnikarOK Komenda 17:01+03:19
3Karin PustOK Komenda 17:20+03:38

Ž21 (3.35km / 10m / 17KT)

1Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 17:49+00:00
2Zala ZavrlOK Komenda 17:54+00:05
3Ana TišljarOK Orion 17:55+00:06
4Ana Pia PogačarOK Komenda 20:51+03:02
5Polona JezeršekOK Komenda 21:01+03:12
6Katja BabičOK Komenda 21:35+03:46
7Tina ZagorcKamniški OK 22:16+04:27
8Barbara KmetecKamniški OK 25:42+07:53
9Jedert JevševarOK Brežice 36:08+18:19
Lara NemecDROT MP+ --:--

Ž35 (2.82km / 5m / 15KT)

1Eva OcvirkJAP 14:50+00:00
2Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 17:44+02:54
3Nastja RajOK SG 18:41+03:51
4Saša ŽižekOK Azimut 19:28+04:38
5Petra ParadižOK Komenda 21:05+06:15
6Alenka Vuga SeljakOK Komenda 21:35+06:45
7Abigail BončinaOK Slovenske Konjice 22:07+07:17
8Petra StojanOK Komenda 22:28+07:38
9Katarina SedejOK Azimut 32:22+17:32
Petja BalažičOK SG DNS+ --:--
Darja Gorjup PoženelOK Komenda DNS+ --:--

Ž45 (2.38km / 5m / 16KT)

1Romana ZupanOK Komenda 15:57+00:00
2Maja ProsenOK Komenda 16:51+00:54
3Mirka JakšićMaksimir 18:46+02:49
4Marjanca PoljanšekOK Azimut 19:50+03:53
5Tina FrasOK SG 20:53+04:56
6Damjana JeršeOK Polaris 20:54+04:57