Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP sprint, SSOL 6 - sprint

Orientacijski klub Komenda, Mengeš, 2. 6. 2019

M10 (1.38km / 6m / 10KT)

1Anže KölnerOK Komenda 08:57+00:00
2Martin FerencOK Tivoli 09:38+00:41
3Jakob KurinčičOK Komenda 10:03+01:06
4Rok SedejOK Azimut 10:19+01:22
5Drejc MalusOK Komenda 11:21+02:24
6Andraž MiheljakOK SG 14:00+05:03
7Mihej PrezeljOK Azimut 16:30+07:33
Vacant +-9:03
Vacant +-9:03

M12 (1.41km / 6m / 10KT)

1Rok BogatajOK Azimut 07:58+00:00
2David SedejOK Azimut 07:59+00:01
3Božo BizjakOK Azimut 09:50+01:52
4Tevž MiheljakOK SG 10:09+02:11
5Ožbej MalusOK Komenda 10:28+02:30
6Aljaž ŠkvarčaOK Azimut 11:04+03:06
7Oskar FoškiOK Polaris 11:12+03:14
8Florijan KremžarOK Komenda 11:18+03:20
9Jaka SeljakOK Komenda 11:30+03:32
10Simon Erik JerebičOK Komenda 13:46+05:48
11Staš SvetecOK SG 14:28+06:30
12Nik VodlanOK Komenda 24:31+16:33
Vacant +-8:02
Tobias Gabriel SanchezOK Komenda DNF+ --:--
Oton BendaOK Komenda DNF+ --:--
Jan CokanOK Komenda MP+ --:--
Vacant +-8:02
Aljaž KerševanPD Ajdovščina DNS+ --:--
Nejc TrunkOK Komenda DNF+ --:--

M16 (2.68km / 14m / 11KT)

1Natan Maj PoženelOK Komenda 11:28+00:00
2Martin JevševarOK Brežice 12:09+00:41
3Nejc TurkOK Komenda 12:29+01:01
4Matevž KuncOK Tivoli 14:20+02:52
5Luka SeljakOK Komenda 14:28+03:00
6Žan SlejkoPD Ajdovščina 15:13+03:45
7Janoš KrkočPD Ajdovščina 15:39+04:11
8Tilen ZupanOK Komenda 16:32+05:04
9Manuel Alberto MontesPD Ajdovščina 16:41+05:13
10Lev ŽižekOK Azimut 18:36+07:08
11Timotej HribarOK Brežice 27:10+15:42
Jure Plevel DNF+ --:--
Andrej Plevel DNF+ --:--
Rok KernOK Komenda DNF+ --:--
Jani BratožPD Ajdovščina DNS+ --:--
Jakob NovakPD Ajdovščina MP+ --:--

M50 (2.68km / 14m / 11KT)

1Aleš ZupanOK Polaris 14:12+00:00
2Miha ŠkarabotOK Polaris 14:27+00:15
3Silvo BabičOK Komenda 14:52+00:40
4Igor BončinaOK Slovenske Konjice 16:47+02:35
5Aleš BorštnikOK Tivoli 16:52+02:40
6Andrej KorelcOK Komenda 20:14+06:02
7Roman SladičŠOK 23:25+09:13
8Marijan LebanOK Azimut 27:06+12:54
Dušan SmoleOK Polaris DNS+ --:--
Robert OrehociBJE MP+ --:--

M60 (2.04km / 10m / 12KT)

1Stanko ČuferPD Ajdovščina 10:00+00:00
2Silvij MočnikOK Azimut 12:15+02:15
3Vlado SedejOK Azimut 15:30+05:30
4Jiri GawelECZT 16:49+06:49
5Mirko VodovnikOK SG 20:39+10:39
6Janko LapajneOK Azimut 21:00+11:00
7Silvester ZamanOK Azimut 22:52+12:52
Vacant +-10:00

Open (2.68km / 14m / 11KT)

1Blaž Slabajna 15:14+00:00
2Tomaž KupnikOK Komenda 15:53+00:39
3Damjana OmanOK SG 24:49+09:35
4Manca Rink 24:55+09:41
5Barbara Rink 25:00+09:46
6Nataša Tomič 30:13+14:59
7Neža ZupanOK Polaris 31:16+16:02
8Marko KernOK Komenda 32:09+16:55
Jona Mirnik CerarOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-16:46
Lara Nemec DNF+ --:--
Vacant +-16:46
Vacant +-16:46
Vacant +-16:46
Vacant +-16:46

Otroška (1.38km / 6m / 10KT)

1Vianez BončinaOK Slovenske Konjice 12:24+00:00
2Mija JerajOK Komenda 14:04+01:40
3Klara SmrkeOK Komenda 14:13+01:49
4Ida Antonija RajOK SG 14:39+02:15
5Robin Teo PoženelOK Komenda 15:43+03:19
6Inga MarkovičOK SG 15:49+03:25
7Žiga SedejOK Azimut 16:00+03:36
8Tit Golmajer ŠkerjanecOK Komenda 19:05+06:41
9Neža JarcOK Komenda 25:18+12:54
10Frida MezgaOK SG 26:57+14:33
11Leila Ema PoženelOK Komenda 27:02+14:38
12Timeja PrezeljOK Azimut 28:03+15:39
13Žana RojcOK Polaris 42:09+29:45
14Manca PahorOK Komenda 63:41+51:17
Val JarcOK Komenda MP+ --:--
Martin VukmanovićKAP DNS+ --:--
Izabela Eržen PlavčakŠOK DNF+ --:--

Začetniška (1.41km / 6m / 10KT)

1Jaka Kostanjšek 13:48+00:00
2Bor Kostanjšek 15:08+01:20
3Tjaša BergantŠOK 20:50+07:02
4Vid DovčOK Tivoli 27:07+13:19
5Tomič družina 30:27+16:39
Enej ŽabotOK SG MP+ --:--
Vacant +-14:12
Vacant +-14:12
Vacant +-14:12
Nadja TorkarOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-14:12

Ž10 (1.38km / 6m / 10KT)

1Ajda JerajOK Komenda 08:40+00:00
2Zarja ŽižekOK Azimut 10:27+01:47
3Lili Ivana RajOK SG 11:07+02:27
4Jerca KurinčičOK Komenda 13:21+04:41
5Nika ErženOK Azimut 14:37+05:57
6Klara KremžarOK Komenda 19:16+10:36
Vacant +-9:20
Ajda JarcOK Komenda DNF+ --:--
Ajda ŠkvarčaOK Azimut DNS+ --:--
Vacant +-9:20

Ž12 (1.41km / 6m / 10KT)

1Nea ErženOK Azimut 07:18+00:00
2Neža ObidOK Azimut 07:54+00:36
3Brina KölnerOK Komenda 08:11+00:53
4Mojca KuncOK Tivoli 08:49+01:31
5Jana MočnikOK Azimut 09:37+02:19
6Ema Pika RajOK SG 10:44+03:26
7Klara MahkovecPD Ajdovščina 13:07+05:49
8Patricija KernOK Komenda 14:18+07:00
9Naja LončarOK Komenda 17:41+10:23
Neža TrunkOK Komenda DNF+ --:--
Vacant +-8:42

Ž16 (2.04km / 10m / 12KT)

1Manja LebanOK Azimut 11:22+00:00
2Vita MalusOK Komenda 11:53+00:31
3Karin PustOK Komenda 12:44+01:22
4Tinka FerencOK Tivoli 12:56+01:34
5Tajda RazpetOK Azimut 13:02+01:40
6Zala FerencOK Tivoli 13:46+02:24
7Lucija KremžarOK Komenda 14:58+03:36
Agnes RemecPD Ajdovščina MP+ --:--
Neža ŠtorPD Ajdovščina MP+ --:--
Vacant +-12:38

Ž18 (2.68km / 14m / 11KT)

1Olga Jerković PerićKAP 13:00+00:00
2Tina KernOK Komenda 13:48+00:48
3Teja TušarOK Azimut 14:33+01:33
4Zala Serženta SeljakOK Azimut 14:35+01:35
5Deja RazpetOK Azimut 14:37+01:37
6Nika RavnikarOK Komenda 18:55+05:55
7Jedert JevševarOK Brežice 21:33+08:33

Ž35 (2.68km / 14m / 11KT)

1Petja BalažičOK SG 14:13+00:00
2Tina MočnikOK Komenda 15:39+01:26
3Ana Pribaković BorštnikOK Tivoli 15:51+01:38
4Saša ŽižekOK Azimut 15:56+01:43
5Mojca FoškiOK Polaris 17:04+02:51
6Ana PlavčakŠOK 17:57+03:44
7Nastja RajOK SG 18:05+03:52
8Petra ParadižOK Komenda 18:07+03:54
9Irena Hacin KölnerOK Komenda 18:09+03:56
10Petra StojanOK Komenda 18:37+04:24
11Alenka Vuga SeljakOK Komenda 19:10+04:57
12Marta MalusOK Komenda 20:23+06:10
13Maja IsteničOK Azimut 21:35+07:22
14Urška Kordiš MiheljakOK SG 21:40+07:27
15Spela BogatajOK Komenda 21:48+07:35
16Abigael Vanessa BoncinaOK Slovenske Konjice 24:11+09:58
17Katarina SedejOK Azimut 24:12+09:59
18Maja ObidOK Azimut 24:41+10:28
19Darja Gorjup PoženelOK Komenda 24:43+10:30
Anica HribarOK Brežice DNS+ --:--

Ž45 (2.04km / 10m / 12KT)

1Romana ZupanOK Komenda 14:05+00:00
2Damjana JeršeOK Polaris 15:04+00:59
3Marija AnderluhOK Polaris 16:04+01:59
4Irena BalažičOK SG 17:05+03:00
5Marjanca PoljanšekOK Azimut 17:17+03:12
6Darja VodlanOK Polaris 17:18+03:13
7Alenka ŠkarabotOK Polaris 17:52+03:47
8Maja ProsenOK Komenda 19:15+05:10
9Marija KovačPD Ajdovščina 31:33+17:28