Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - DP sprint štafete - sprint

Orientacijski klub Polaris, Koper, 20. 10. 2019

Rekreativna (3.09km / 25m / 15KT)

1Lev ŽižekOK Azimut 26:12+00:00
2Maria HenryGAJA 37:32+11:20
3Vid Dovč 41:10+14:58

Začetniška (1.75km / 15m / 12KT)

1Oskar FoškiOK Polaris 15:52+00:00
2Adrijan Imakovič 16:56+01:04
3Matej ValesPD Ajdovščina 17:07+01:15
4Matej BratožPD Ajdovščina 19:28+03:36
5Saraja SamecPD Ajdovščina 20:59+05:07
6Inga MarkovičOK SG 21:10+05:18
7Izak CafnikOK Komenda 21:13+05:21
8Ida Antonija RajOK SG 21:18+05:26
9Tonija ČibejPD Ajdovščina 22:07+06:15
10Julija BizjakOK Azimut 22:14+06:22
11Beno BizjakOK Azimut 22:24+06:32
12Teja ŠucOK Komenda 23:13+07:21
13Rok CigojPD Ajdovščina 23:47+07:55
14Gal NemečekPD Ajdovščina 24:20+08:28
15Mija JerajOK Komenda 24:45+08:53
16Enej MislejPD Ajdovščina 30:27+14:35
17Žiga SedejOK Azimut 32:36+16:44
18Tin ŠucOK Komenda 32:40+16:48
19Tina PavličGAJA 33:43+17:51
20Tevž, Majda, Lilijana UšajPD Ajdovščina 35:29+19:37
21Timeja PrezeljOK Azimut 37:08+21:16
22Klara KremžarOK Komenda 38:55+23:03
23Kaja FučkaPD Ajdovščina 39:57+24:05
24Vital Vatovec 54:17+38:25
25Ana Maja AnderluhOK Polaris 54:26+38:34
26Mark KeberPD Ajdovščina 74:48+58:56
Kevin KerčmarOK Azimut +-16:08
Neža JarcOK Komenda MP+ --:--
Aljaž FučkaPD Ajdovščina +-16:08
Albin BytyqiPD Ajdovščina +-16:08
Jan PavličGAJA MP+ --:--
Tadej IlcPD Ajdovščina +-16:08
Urban BreceljPD Ajdovščina +-16:08
Žan ŠtrukeljPD Ajdovščina +-16:08
Agnes RemecPD Ajdovščina MP+ --:--
Matija BovconPD Ajdovščina MP+ --:--
Adam BatageljPD Ajdovščina +-16:08