Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Alpine Winter Cup (ZL2) + klubsko prventvo OK Azimut - dolga

Orientacijski klub Azimut, , 24. 11. 2018

A (5.69km / 225m / 21KT)

1Žan RavnikarOK Komenda 48:31+00:00
2Simon StanonikOK Azimut 49:36+01:05
3Mark BogatajOK Azimut 50:28+01:57
4Peter TušarOK Azimut 51:51+03:20
5Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli 58:36+10:05
6Katja BabičOK Komenda 60:45+12:14
7Domen KavčičOK Komenda 63:35+15:04
8Sergiy MuchidinovFriuli MTB 65:54+17:23
9Herwig AllwingerMOK 66:06+17:35
10Tjaž GantarOK Azimut 68:05+19:34
11Janko BačnarOK Azimut 70:10+21:39
12Matej SedejOK Azimut 74:50+26:19
13Zala ZavrlOK Komenda 78:10+29:39
14Ajda FlaškerOK Komenda 79:19+30:48
15Kristjan GantarOK Azimut 81:27+32:56
16Valentin ErženOK Azimut 81:50+33:19
17Tomaž KremžarOK Komenda 85:43+37:12
18Klemen KendaOK Azimut 88:19+39:48
19Natan Maj PoženelOK Komenda 89:20+40:49
20Tomaž PustOK Komenda 98:41+50:10
21Boris ErženŠOK 105:47+57:16
Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK DNS+ --:--
Tomaž Horvat DNS+ --:--
Rok MočnikOK Azimut DNS+ --:--
Marko ObidOK Azimut DNF+ --:--
Ana Pia PogačarOK Komenda MP+ --:--
Dalibor RadovanOK Polaris MP+ --:--
Janez PretnarKamniški OK DNS+ --:--

B (4.02km / 150m / 16KT)

1Tina KernOK Komenda 50:37+00:00
2Aljaž ČelikOK Azimut 54:37+04:00
3Teja TušarOK Azimut 54:50+04:13
4Deja RazpetOK Azimut 55:32+04:55
5Nika PoljanšekOK Azimut 58:08+07:31
6Boštjan BogatajOK Azimut 62:26+11:49
7Igor BončinaOK Azimut 66:23+15:46
8Matej VidičOK Azimut 66:35+15:58
9Primož GantarOK Azimut 69:03+18:26
10Zala Serženta SeljakOK Azimut 73:19+22:42
11Damjana GantarOK Azimut 77:16+26:39
12Karin PustOK Komenda 78:10+27:33
13Pat Farrelly 88:22+37:45
14Roman SladičŠOK 95:01+44:24
15Nika MočnikOK Azimut 146:05+95:28
Irma PretnarKamniški OK DNS+ --:--
Aljaž ObidOK Azimut DNS+ --:--
Ana PlavčakŠOK DNF+ --:--
Vlado SedejOK Azimut DNF+ --:--

C (1.39km / 50m / 9KT)

1Neža ObidOK Azimut 14:53+00:00
2Rok BogatajOK Azimut 17:03+02:10
3Nea ErženOK Azimut 17:28+02:35
4Maja IsteničOK Azimut 20:53+06:00
5David SedejOK Azimut 22:16+07:23
6Nika MočnikOK Azimut 22:37+07:44
7Borut GantarOK Azimut 24:27+09:34
8Barbara ČibejOK Azimut 25:04+10:11
9Maja ObidOK Azimut 29:02+14:09
10Florijan KremžarOK Komenda 30:56+16:03
11Nataša BogatajOK Azimut 32:49+17:56
12Špela MajdičOK Azimut 35:34+20:41
13Rok SedejOK Azimut 37:31+22:38
14Jana MočnikOK Azimut 38:09+23:16
15Božo BizjakOK Azimut 41:21+26:28
16Lucija KremžarOK Komenda 43:10+28:17
17Nika ErženOK Azimut 46:55+32:02
Žiga SedejOK Azimut DNS+ --:--
Izabela Eržen PlavčakŠOK DNS+ --:--
Karmen PivkOK Azimut MP+ --:--