Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Alpine Winter Cup (ZL3) - srednja

Orientacijski klub Azimut, , 25. 11. 2018

A (3.38km / 150m / 20KT)

1Mark BogatajOK Azimut 31:23+00:00
2Peter TušarOK Azimut 34:22+02:59
3Simon StanonikOK Azimut 39:56+08:33
4Sergiy MuchidinovFriuli MTB 41:41+10:18
5Matic BlažOK Komenda 43:36+12:13
6Katja BabičOK Komenda 45:29+14:06
7Janko BačnarOK Azimut 47:28+16:05
8Mojca Flerin DrevenšekKamniški OK 47:44+16:21
9Zala ZavrlOK Komenda 48:37+17:14
10Herwig AllwingerMOK 49:02+17:39
11Domen KavčičOK Komenda 50:13+18:50
12Valentin ErženOK Azimut 56:05+24:42
13Žan RavnikarOK Komenda 56:15+24:52
14Natan Maj PoženelOK Komenda 56:33+25:10
15Ajda FlaškerOK Komenda 59:37+28:14
16Tjaž GantarOK Azimut 59:50+28:27
17Tomaž PustOK Komenda 65:00+33:37
18Boris ErženŠOK 73:11+41:48
19Kristjan GantarOK Azimut 82:16+50:53
Deja RazpetOK Azimut DNF+ --:--
Marko ObidOK Azimut DNS+ --:--
Tomaž KremžarOK Komenda DNS+ --:--
Tomaž Horvat DNS+ --:--
Žan Luka ŠumečkiOK Tivoli MP+ --:--
Roman SladičŠOK MP+ --:--
Rok MočnikOK Azimut DNS+ --:--
Oleksandr Ievstafiev DNS+ --:--

B (2.21km / 100m / 11KT)

1Ana Pia PogačarOK Komenda 33:06+00:00
2Teja TušarOK Azimut 33:42+00:36
3Aljaž ČelikOK Azimut 33:45+00:39
4Tina KernOK Komenda 35:50+02:44
5Klemen KendaOK Azimut 38:14+05:08
6Matej VidičOK Azimut 43:32+10:26
7Zala Serženta SeljakOK Azimut 50:11+17:05
8Damjana GantarOK Azimut 52:21+19:15
9Primož GantarOK Azimut 52:37+19:31
10Vlado SedejOK Azimut 79:39+46:33
Silvo BabičOK Komenda DNS+ --:--
Pat Farrely MP+ --:--
Aljaž ObidOK Azimut DNS+ --:--
Karin PustOK Komenda DNS+ --:--

C (1.32km / 50m / 8KT)

1Neža ObidOK Azimut 11:25+00:00
2Nea ErženOK Azimut 12:05+00:40
3Rok BogatajOK Azimut 14:25+03:00
4Karmen PivkOK Azimut 15:27+04:02
5Barbara ČibejOK Azimut 15:30+04:05
6Špela MajdičOK Azimut 16:21+04:56
7David SedejOK Azimut 16:59+05:34
8Jana MočnikOK Azimut 19:00+07:35
9Rok SedejOK Azimut 19:41+08:16
10Božo BizjakOK Azimut 20:15+08:50
11Borut GantarOK Azimut 24:37+13:12
12Nika MočnikOK Azimut 36:14+24:49
Florijan KremžarOK Komenda DNS+ --:--
Maja ObidOK Azimut DNS+ --:--
Lucija KremžarOK Komenda DNS+ --:--