Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - Tek za soteskarjem (ZL12) - sprint

Orientacijski klub Polaris, Ljubljana, 12. 1. 2019

A (3.2km / m / 15KT)

1Jaka PiltaverOK Brežice 17:38+00:00
2Marko DudicOK SG 21:27+03:49
3Tomaž PustOK Komenda 23:49+06:11
4Gregor AnderluhOK Polaris 24:23+06:45
5Natan OstermanOK Polaris 24:25+06:47
6Miha ŠkarabotOK Polaris 24:45+07:07
7Matej ŠkarabotOK Polaris 24:58+07:20
8Boris ErženŠOK 24:59+07:21
9Valter FoškiOK Polaris 25:50+08:12
10Aleš ZupanOK Polaris 27:03+09:25
11Slavljenec Soteskar 27:49+10:11
12Luka AnderluhOK Polaris 27:54+10:16
13Petra Pavšič 31:32+13:54
14Igor BončinaOK Azimut 31:53+14:15
15Anja ŠkarabotOK Polaris 36:47+19:09
16Anja Pirnat 38:18+20:40
Andrej Hliš DNS+ --:--

B (2.8km / m / 12KT)

1Timotej ŠucOK Komenda 21:30+00:00
2Nejc TurkOK Komenda 21:36+00:06
3Klemen Zibelniksmucka.com 24:28+02:58
4Saša ŽižekOK Azimut 27:00+05:30
5Oskar FoškiOK Polaris 28:47+07:17
6Petra StojanOK Komenda 31:07+09:37
7Jakob JeršeOK Polaris 33:56+12:26
7Damjana JeršeOK Polaris 33:56+12:26
9Alenka ŠkarabotOK Polaris 41:29+19:59
10Tomaž Prezelj 43:10+21:40
11Katarina SedejOK Azimut 45:32+24:02
12Ema GroffOK Azimut 46:55+25:25
13Lev ŽižekOK Azimut 47:08+25:38
Žiga GroffOK Azimut MP+ --:--
Rok ŽižekOK Azimut MP+ --:--
Roman SladičŠOK DNS+ --:--
Tomaž GroffOK Azimut MP+ --:--

C (1km / m / 6KT)

1David SedejOK Azimut 09:02+00:00
2Enej ŠucOK Komenda 10:50+01:48
3Frida MezgaOK SG 14:51+05:49
4Rok SedejOK Azimut 15:50+06:48
Ana Maja AnderluhOK Polaris MP+ --:--