Shema strani | Kontakt | Obveščevalne liste | Povezave | Oglaševanje | Webmaster | English

Partnerji:

Mednarodna orientacijska zveza Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih Zvez Fundacija za šport Ministrstvo za šolstvo in šport Amfibija

Rezultati - ZL14 - srednja

Orientacijski klub Komenda, Vodice, 26. 1. 2019

A (4.79km / m / 30KT)

1Jaka PiltaverOK Brežice 41:19+00:00
2Goran PolojazGaja 45:02+03:43
3Žan RavnikarOK Komenda 45:12+03:53
4Tjaž GantarOK Azimut 49:58+08:39
5Natan Maj PoženelOK Komenda 49:59+08:40
6Domen KavčičOK Komenda 52:08+10:49
7Blaž KölnerOK Komenda 53:06+11:47
8Igor GavrilovOK Komenda 55:57+14:38
9Jernej ZormanOK Komenda 56:48+15:29
10Gregor AnderluhOK Polaris 58:28+17:09
11Miha ŠkarabotOK Polaris 60:56+19:37
12Zala ZavrlOK Komenda 61:07+19:48
13Boris ErženŠOK 61:40+20:21
14Robert KuncOK Tivoli 62:13+20:54
15Tomaž KremžarOK Komenda 63:25+22:06
16Ana Pia PogačarOK Komenda 67:21+26:02
17Tomaž PustOK Komenda 67:42+26:23
18Marko DudicOK SG 78:29+37:10
19Chiara SepinGaja 80:56+39:37
20Davor PobegaOK Tivoli 105:08+63:49
Gregor ZupanOK Komenda MP+ --:--
Franc MalusOK Komenda DNS+ --:--
Matej ŠkarabotOK Polaris MP+ --:--

B (3.75km / m / 18KT)

1Rok KernOK Komenda 45:01+00:00
2Luka SeljakOK Komenda 45:27+00:26
3Lara GantarOK Azimut 45:47+00:46
4Tilen ZupanOK Komenda 46:45+01:44
5Klemen KendaOK Azimut 48:04+03:03
6Borut SeljakOK Komenda 51:26+06:25
7Janez ZavrlOK Komenda 54:42+09:41
8Saša ŽižekOK Azimut 56:51+11:50
9Nejc TurkOK Komenda 57:15+12:14
10Alenka Vuga SeljakOK Komenda 59:03+14:02
11Irena Hacin KölnerOK Komenda 60:47+15:46
12Marija AnderluhOK Polaris 61:06+16:05
13Vlado SedejOK Azimut 61:59+16:58
14Jan CokanOK Komenda 70:09+25:08
15Petra StojanOK Komenda 74:11+29:10
16Romana ZupanOK Komenda 77:08+32:07
17Katarina SedejOK Azimut 85:14+40:13
Andrej KorelcOK Komenda MP+ --:--
Ana PlavčakŠOK DNS+ --:--
Luka AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Peter FerlugaGaja DNF+ --:--
Vita MalusOK Komenda DNS+ --:--
Marta MalusOK Komenda DNS+ --:--
Miha KorenjakOK Komenda MP+ --:--
Katarina Eva AnderluhOK Polaris DNS+ --:--
Nastja FerlugaGaja MP+ --:--
Elena Gombač ŠucOK Komenda DNS+ --:--
Špela TrunkOK Komenda DNS+ --:--
Silvo BabičOK Komenda DNS+ --:--
Anja ŠkarabotOK Polaris DNS+ --:--
Roman SladičŠOK DNF+ --:--

C (1.24km / m / 10KT)

1David SedejOK Azimut 10:13+00:00
2Brina KölnerOK Komenda 10:47+00:34
3Rok SedejOK Azimut 12:31+02:18
4Nika MočnikOK Azimut 12:44+02:31
5Lucija KremžarOK Komenda 12:50+02:37
6Anže KölnerOK Komenda 12:52+02:39
7Lev ŽižekOK Azimut 12:57+02:44
8Florijan KremžarOK Komenda 13:52+03:39
9Jaka SeljakOK Komenda 15:14+05:01
10Lara ZupanOK Komenda 21:58+11:45
11Tinkara CankarOK Komenda 25:44+15:31
Ožbej MalusOK Komenda DNS+ --:--
Drejc MalusOK Komenda DNS+ --:--
Leila Ema PoženelOK Komenda DNS+ --:--
Matej FerlugaGaja MP+ --:--
Božo BizjakOK Azimut DNS+ --:--
Neža TrunkOK Komenda DNS+ --:--

DRUŽINSKA (1.25km / m / 8KT)

1Maja Ugrin 17:25+00:00
2Karin Močnik 20:22+02:57
3Katarina KremžarOK Komenda 23:39+06:14
3Klara KremžarOK Komenda 23:39+06:14
5Karim SpahičOK Komenda 26:07+08:42
6Ula KrmavnarOK Komenda 28:10+10:45
7Izabela Eržen PlavčakŠOK 39:14+21:49
Uroš CankarŠOK DNS+ --:--